KeikenHate 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2010 DRZ. Την καλυτερη μαγκια εκανες. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) Με γειες! Ολοκαινουριο φαινεται! (Το οτι εχεις "τρελλαθει", φαινεται απο τις φωτογραφιες, που ουτε δεν τις "ισιωσες"! :P :P ) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 18 , 2010 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billismatador 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2010 Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2010 Πολυ προστυχο το εργαλειο... Καλοδούλευτο ευχομαι... Με κατι τετοια πρεπει να αλλαζεις λαδια 1000 km νωριτερα γιατι η μπροστινη.... τεινει να "γραφει" λιγότερα απο την πισω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2010 Συγχαρητηρια ! Απεκτησες το πιο γ@μ@το εργαλειο που υπαρχει, καλως ηρθες στο Καγκουροκλαμπ !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2010 πολυ ομορφο φιλαρακι κουκλαρα ειναι βασικα.. αντε μπραβο, παντα ορθιος και.. ΛΙΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanaris 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2010 ζηλευω Ασχιμα λεμε ................... ΠΙΕΣΤΟΟΟΟΟΟΟ MOTARD EINAI ΦΤΙΑΧΤΙΚΕ ΓΙΑ ΤΑΡΖΑΝΙΕΣ !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2010 Πανέμορφο! Με'γειες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2010 Σημερα πλεον ηρθε στα χερια μου το κουκλι!!! G@ΜΑΤΟ!!! Να το χαιρεσαι και καλοσουζάριστο ΣΥΝΕΧΩΣ λεμε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2010 Φιλαράκο μαμεί και δέρνει το μοτόρι σου, πανέμορφο!!! Ισως και το πιο όμορφο drz που έχω δει! Καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2010 ευχαριστω παιδια να στε καλα!!! παντως ειναι τρομερη εμπειρια να πας απο τους 10 ιππους στους 50!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2010 :dribble: Πανεμορφο.Καλοριζικο.. Με το διπλωμα τι παιζει ομως?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GHOST 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2010 καλορίζικο και καλόβολτο εύχομαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2010 σε ενα μην θα το εχω βγαλει,μπορει να μην με καλυπτει αλλα τι να κανω....αν με γραψουν με γραψανε... εναν γνωστο μου γραψανε τις προαλλες 100 ευρω διπλωμα και εξατμιση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2010 Πωωωω κούκλα το εργαλειο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!! :_thumbsup: Το πιο όμορφο DRZ που έχω δει!!! Καλόβολτο, καλόστιφτο, καλοdriftο και κυρίως λιώσε λαστιχο λέμε!! Ααα και μια συμβουλη!!! Ό,τι συμβουλεύει ο ειδικός DRZολόγος Smias... ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ!!!! Εχει κάνει διατριβή πάνω στο μηχανάκι... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2010 Καλα ειναι φοβερο! εχω παθει την πλακα μου! Αντε Για λιωσιμο Τωρα! Υ/Γ Ποσο πηγε το μαλλι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2010 4500ευρω, αλλα τα πραγματα που εχει πανω ειναι 2000+++ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanaris 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2010 ελα τορα στο διπλωμα θα κολισουμε εχει στα χερια του ενα τερας !!! που μαμαι και δερνι @!!#$$!### Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) 4500ευρω, αλλα τα πραγματα που εχει πανω ειναι 2000+++ Μια χαρα τιμη ειναι για τα εξτρα του + τα χλμ του ! Ό,τι συμβουλεύει ο ειδικός DRZολόγος Smias... ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ!!!! Εχει κάνει διατριβή πάνω στο μηχανάκι... ;) Ειμαι ενα παπαγαλακι απλα που διαδιδω οτι μαθαινω απο τους μεγιστους σε μοτοθεματα αμερικανους , they know better from some'πατεντα' τυπους Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2010 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aSSaSiN 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) Πανέμορφο !!! Ποιά yoshimura έχεις έξτρα ?? edit: 2006 είναι πάντως. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2010 από τον aSSaSiN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2010 Πανέμορφο !!! Ποιά yoshimura έχεις έξτρα ?? edit: 2006 είναι πάντως. Σωστος Μπορει να ειναι 1ή αδεια το '07 . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrTakHs 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2010 ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥ. Φοβερόοοοοοοο!!! καλορίζικο :thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2010 Το πιο ομορφο του forum!Σκαστε οι υπολοιποι!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2010 Το πιο ομορφο του forum!Σκαστε οι υπολοιποι!! :P αδερφέ θα φας καρατιά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwRgoS-or-HayaS 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2010 Καλοριζικο , καλοdrifto και καλοσουζατο!!! ειναι εκπληκτικο!!! ..... αντε και εγω με τη σειρα να μπω στο group των DR-Z!!! ...και το δικο μου θα ναι πιο ομορφο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες