pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 Γεια σας παιδια.Μολις πηρα διπλωμα για 50αρι και θελω να με συμβουλεψετε ποιο μηχανακι να παρω εγω ειμαι αναμεσα σε daytona σπριντερ,piaggio typhoon,piaggio lubertys(διχρονο).Ποιο μου πρωτινετε απο αυτα και αμα εχετε κατα νου καποιο αλλο πειτε την αποψη σας.Ειμαι πρωταρης σχετικα.Α και σε ποιο μηχανακι απο τα παραπανω μπορει να πειραχτει στην μηχανη για να πηγαινει καλυτερα χωρις ομως να μπορουν να με γραψουν ευκολα οι ζηταδες...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 Γεια σας παιδια.Μολις πηρα διπλωμα για 50αρι και θελω να με συμβουλεψετε ποιο μηχανακι να παρω εγω ειμαι αναμεσα σε daytona σπριντερ,piaggio typhoon,piaggio lubertys(διχρονο).Ποιο μου πρωτινετε απο αυτα και αμα εχετε κατα νου καποιο αλλο πειτε την αποψη σας.Ειμαι πρωταρης σχετικα.Α και σε ποιο μηχανακι απο τα παραπανω μπορει να πειραχτει στην μηχανη για να πηγαινει καλυτερα χωρις ομως να μπορουν να με γραψουν ευκολα οι ζηταδες...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για να μην σε γραψουν γρηγορα οι ζηταδες οπως λες.........περνεις παπι το πιραζεις και βανει ενα σιχαστιρα αν αλλαξεις εξατμηση..... με το typhoon αν το φτιαξεις ακουγετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 για να μην σε γραψουν γρηγορα οι ζηταδες οπως λες.........περνεις παπι το πιραζεις και βανει ενα σιχαστιρα αν αλλαξεις εξατμηση..... με το typhoon αν το φτιαξεις ακουγετε Ξερεις αμα παρω typhoon και το πειραξω ποσο κανει και αμα εχει μεγαλη διαφορα?και αμα στο typhoon αλλαξω εξατμιση μπαινει σιγαστηρας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 Ξερεις αμα παρω typhoon και το πειραξω ποσο κανει και αμα εχει μεγαλη διαφορα?και αμα στο typhoon αλλαξω εξατμιση μπαινει σιγαστηρας? στο παπι του βαζεις ενα μοτερ μια χοανει και μια εξατμηση και εισαι ετοιμος....... Στο typhoon δεν μπαινει σιγαστιρας .... θελει και κανενα 1,5 χιλιαρικο για να το κανεις καλο....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cityzen 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 1μιση ισως οχι αλλα κατι παραπανω απο χιλιαρικο απο οτι εχω καταλαβει θελει για ενα malossi 72cc ! Καλυτερα παρε ενα διχρονο σκουτερ και αστο οπως ειναι για μεσα στη πολη και τις μετακινησεις σου δε θες κατι αλλο ;) . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Εγω σου προτεινω ή το Ταϊφουν και μετα απο καιρο το κανεις 80 Μαλοσι και σκοτωνει ή αλλιως παιρνεις το σπριντερ και του πετας τα ματια εξω εχωντας ενα καλο μηχανικο που ξερεις οτι θα στο φτιαξει πενα το μηχανακι και θα παταει το 80αρι Ταϊφουν για την πλακα του! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Εγω σου προτεινω ή το Ταϊφουν και μετα απο καιρο το κανεις 80 Μαλοσι και σκοτωνει ή αλλιως παιρνεις το σπριντερ και του πετας τα ματια εξω εχωντας ενα καλο μηχανικο που ξερεις οτι θα στο φτιαξει πενα το μηχανακι και θα παταει το 80αρι Ταϊφουν για την πλακα του! Σιγά μη πατάει το 50άρι sprinter ακόμα και κωλοφτιαγμένο, 80άρι typhoon... Αλλά καλύτερα παπί, θα σου βγει πολύ οικονομικότερο και στο πείραγμα και στην συντήρηση και στην κατανάλωση και στα ανταλακτικά και σε πολλά "και" ακόμα. Έτσι κιαλλιώς έχουμε πεί όλοι ότι η περίοδος των 16-18 είναι μεταβατική και θεωρείται πέταμα λεφτών να δώσεις τόσα για να έχεις ένα μηχανάκι το οποίο μετά απο λίγο καιρό θα το αλλάξεις για κάτι πολύ καλύτερο και φτηνότερο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Σιγά μη πατάει το 50άρι sprinter ακόμα και κωλοφτιαγμένο, 80άρι typhoon... Αλλά καλύτερα παπί, θα σου βγει πολύ οικονομικότερο και στο πείραγμα και στην συντήρηση και στην κατανάλωση και στα ανταλακτικά και σε πολλά "και" ακόμα. Έτσι κιαλλιώς έχουμε πεί όλοι ότι η περίοδος των 16-18 είναι μεταβατική και θεωρείται πέταμα λεφτών να δώσεις τόσα για να έχεις ένα μηχανάκι το οποίο μετά απο λίγο καιρό θα το αλλάξεις για κάτι πολύ καλύτερο και φτηνότερο... Ευχαριστω παιδια γιατι βοηθεια...Θα σας παρακαλουσα να μου προτεινετε και κανενα καλο παπι...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2010 αυτα ειναι τα καλυτερα........................Κατα προτιμισει το προτο http://www.kymco.gr/product.asp?catid=911 http://www.gorgolis.gr/sprinter.htm :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2010 αυτα ειναι τα καλυτερα........................Κατα προτιμισει το προτο http://www.kymco.gr/product.asp?catid=911 http://www.gorgolis.gr/sprinter.htm :vv: Ευχαριστω φιλε για την συμβουλη αμα παρω το daytonao sprinter πως μπορω να το βελτιωσω και ποσα ευρω αμα ξερεις?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2010 Ευχαριστω φιλε για την συμβουλη αμα παρω το daytonao sprinter πως μπορω να το βελτιωσω και ποσα ευρω αμα ξερεις?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη μηχανη του ...η για αλλο μοτερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2010 στη μηχανη του ...η για αλλο μοτερ Στην μηχανη του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2010 αναλωγος,ποσα κυβικα θελεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2010 αναλωγος,ποσα κυβικα θελεις? Γυρω στα 72 κυβικα γενικα να μπορω να τρεξω και λιγο αλλα με τιποτα πανω απο 100 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2010 (τροποποιήθηκε) αμα το θες καινουργιο μπορεις να το παραγκειλης 72cc νομιμα και με εγγυηση(50αρι στα χαρτια)αλλα με 300 ευρω παραπανω δηλαδη 1150 που κανει καινουργιο και αλλα 300 γυρω στα 1500 ευρω! αν το θες μεταχειρισμενο βρισκεις πολλα πειραγμενα και με 600-700 (δες στο car.gr) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 10 , 2010 από τον fragos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris32 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2010 Γεια σας παιδια.Μολις πηρα διπλωμα για 50αρι και θελω να με συμβουλεψετε ποιο μηχανακι να παρω εγω ειμαι αναμεσα σε daytona σπριντερ,piaggio typhoon,piaggio lubertys(διχρονο).Ποιο μου πρωτινετε απο αυτα και αμα εχετε κατα νου καποιο αλλο πειτε την αποψη σας.Ειμαι πρωταρης σχετικα.Α και σε ποιο μηχανακι απο τα παραπανω μπορει να πειραχτει στην μηχανη για να πηγαινει καλυτερα χωρις ομως να μπορουν να με γραψουν ευκολα οι ζηταδες...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Γειά σου φίλε μου...Έχω έναν φίλο που είχε Typhoon Με 400 ευρό το είχε κάνει 80cc malossi και πήγαινε και γαμώ...πετούσε...το 8έμα είναι οτί είναι αερόψυκτο...και ζεσταίνετε γρήγορα...Ψάξε να δείς άμα βγαίνει το Typhoon σε υδροψυκτο....Αμα το βρεις...8α είναι πολύ καλι επιλογή... Από την άλλη όμως...Εγώ θα σου πρότεινα και το Αεροξ...φτιάχμετε πολύ και είναι υδρόψυκτο...Σκεψου το... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 αμα το θες καινουργιο μπορεις να το παραγκειλης 72cc νομιμα και με εγγυηση(50αρι στα χαρτια)αλλα με 300 ευρω παραπανω δηλαδη 1150 που κανει καινουργιο και αλλα 300 γυρω στα 1500 ευρω! αν το θες μεταχειρισμενο βρισκεις πολλα πειραγμενα και με 600-700 (δες στο car.gr) Ευχαριστω φιλε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 Γειά σου φίλε μου...Έχω έναν φίλο που είχε Typhoon Με 400 ευρό το είχε κάνει 80cc malossi και πήγαινε και γαμώ...πετούσε...το 8έμα είναι οτί είναι αερόψυκτο...και ζεσταίνετε γρήγορα...Ψάξε να δείς άμα βγαίνει το Typhoon σε υδροψυκτο....Αμα το βρεις...8α είναι πολύ καλι επιλογή... Από την άλλη όμως...Εγώ θα σου πρότεινα και το Αεροξ...φτιάχμετε πολύ και είναι υδρόψυκτο...Σκεψου το... Ευχαριστω φιλε για την συμβουλη ποσο κανει ενα αεροψυκτο?και στειλε μοθ αμα μπορεισ ενα λινκ με το Αεροξ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 Ευχαριστω φιλε για την συμβουλη ποσο κανει ενα αεροψυκτο?και στειλε μοθ αμα μπορεισ ενα λινκ με το Αεροξ http://www.yamaha-motor.gr/products/scooters/Under50cc/aeroxr.jsp Παρε να εχεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris32 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2010 Ευχαριστω φιλε για την συμβουλη ποσο κανει ενα αεροψυκτο?και στειλε μοθ αμα μπορεισ ενα λινκ με το Αεροξ http://www.gr.piaggio.com/el_GR/prodotti/tph/typhoon_50_2t/default.aspx τιποτα φιλε μου...πηγα σμρ το πρςι και το ειδα...εγς ειμαι απο σαλονικα...ενα καταστημα εδω το εχει 1600..τοσο πρεπει να εχει παντου...και τελικα...πας ανετα καπου κανα 45 χςρισ στασι...αλλα οχι ταππα το γκαζι...και εγς μαλλον Typhoon θα παρω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2010 http://www.gr.piaggio.com/el_GR/prodotti/tph/typhoon_50_2t/default.aspx τιποτα φιλε μου...πηγα σμρ το πρςι και το ειδα...εγς ειμαι απο σαλονικα...ενα καταστημα εδω το εχει 1600..τοσο πρεπει να εχει παντου...και τελικα...πας ανετα καπου κανα 45 χςρισ στασι...αλλα οχι ταππα το γκαζι...και εγς μαλλον Typhoon θα παρω... 1600 εχει και εδω κρητη...ξερεις μετα αμα βελτιωνετε και ποσο κανει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris32 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2010 1600 εχει και εδω κρητη...ξερεις μετα αμα βελτιωνετε και ποσο κανει? Κοίτα για αρχή πρέπει να βρείς έναν έμπιστο Μάστορα...Εγω τα κάνς μόνος μου...Άμα βρεις τον μάστορα 8α στα πει αυτός...8α σε πει...κθλινδροπιστονο,ε3άτμιση,καρμπιλατέρ,μπίλιες και ιμάντα...εγω αθτά ειχα βάλει στον φιλο μου και γαμουσε....Αυτά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες