vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Χμμ!! Άρα εσύ είσαι αυτός με το κακό το μάτι, μόλις είδες την φωτο και έκανες το σχόλιο, πραγματοποιήθηκε στο βίντεο. Ευτυχώς που ο Ιασονας δεν μασάει από τέτοια, έχει ατσάλινους κοιλιακούς, με υδραυλική προφόρτιση, και προοδευτική ανάκρουση Εαν το σαββατο δεν εχω δουλεια στο μαγαζι εφυγα να παω επανω οποιος ενδιαφερεται να μιλησει...για παρεα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Γύρισα κ εγώ. Πρώτος από τους διανυκτερεύσαντες! Περάσαμε σούπερ και χθες και σήμερα. Χάρηκα κ εγώ που γνώρισα καλύτερα κάποιους που τα είχαμε ξαναπεί κ κάποιους που είδα πρώτη φορά. Να προτιμάτε τον xourafi στις ρακέτες. Μπορεί άνετα να παίζει τόσο ώστε να καείτε απ τον ήλιο!!! :whistling: Φωτός από Jason όταν επιστρέψει... (Του άρεσε τόσο που παίζει να γυρίσει αύριο!!!) Πάμε για την επόμενη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 (τροποποιήθηκε) Παρών! Μόλις μπήκα και δυτυχως δεν καταφερα να μείνω κι'αλλη μερα αλλα δεν πειράζει next time! Πολυ κίνηση στον γυρισμό αλλα να'ναι καλα οι μηχανες! Ηταν υπέροχα αλλα δεν μπορω να τα περιγράψω καλύτερα απο τους προλαλισαντες το μόνο που μπορώ να κανω είναι να συμφωνήσω και να προσθέσω οτι όποιος δεν ηρθε έχασε αλλα μπορει να παει με τον Αλεξανδρο ή και μονος του.... παρεα θα βρει εκει...τον κατασκηνωτή! Φώτος απο το τσαντίρι εε... απο τις σκηνές ήθελα να πω, θα μπουν μολις τις φορτώσω! υ.γ. Προς χωματερους παντός τύπου: Εκει γυρο εχει πολες χωμάτινες διαδρομές πολυ ωραίες αλλα ήμουν φορτωμένος και δεν χώθηκα πολύ Τροποποιήθηκε Ιούνιος 20 , 2010 από τον JasonXT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Το λεπον! Η οικογενειακή Η κρεμάστρα μας από άλλη άποψη Ο sexy άντρας με τα δερμάτινα και το κολαν Το τσαντίρι που φτιάξαμε μπας και κάνουμε λιγη σκιά! Τα καταφέραμε μέχρι τις 2, μετά γύρισε ο ήλιος :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Δεν πρεπει να ξεχασουμε να πουμε ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Θωμα ο οποιος καθ ολη την διαρκεια της εκδρομης ειχε αναλαβει την δυσκολη αποστολη να ειναι ο τελευταιος της παρεας και να φυλαει τα νωτα μας. Αυτη του η κινηση αποδειχθηκε πολυ σημαντικη καποια στιγμη, πραγμα που σημαινει οτι σε μια πορεια δεν χανουμε ποτε την επαφη με αυτον που ειναι μπροστα μας αλλα ουτε και με αυτον που μας ακολουθει. Α και κατι αλλο... - Ιασονα αν σου λειπει καμια φλαντζα, καπου εκει στην Εθνικη τις εχεις αφησει !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Ωραία παραλία, ωραία παρέα, μπράβο παιδιά :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Ωραία παραλία, ωραία παρέα, μπράβο παιδιά οντως πολυ ωραια η παραλια... αντε με προσμονη για την επομενη ε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 μπράβο παίδες...!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 καλά, από ψητά και λοιπές ατασθαλίες δν έχει φωτό? ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 καλά, από ψητά και λοιπές ατασθαλίες δν έχει φωτό? ^_^ τα παϊδάκια της πρωτης μερας δε προλαβαν να δουν και πολυ ηλιο καποιοι τους επιτεθηκαν πριν προλαβει κανεις να τα φωτογραφησει! jasonXT στην ανάπτυξη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Παιδια υπαρχουν και κατι φωτογραφιες απο την Στενη που καθησαμε για καφε, που βρισκονται αυτες οεο ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Λοιπόν νάμαι και εγώ, καταρχήν να ευχαριστήσω το φίλο Θωμα (naftilo) που μου έκανε παρέα κάποια στιγμή (500 μέτρα πριν φτάσουμε ήταν τελικά) που σταμάτησα λόγο τεχνικών δυσκολιών, επίσης να ευχαριστήσω άπαντες για την παρέα και την πολύ όμορφη βόλτα, dirty girl τις φώτο από τις ψητούρες τις έχω εγώ και θα τις ποστάρω μόλις μπορέσω. Και τέλος να πω και εγώ τον πόνο μου γιατί δυστυχώς όλη η όμορφη φάση μου βγήκε ξυνή και απόξυνη μιας και το Σάββατο το βράδυ ξυμερόματα Κυριακής έτρεχα στα επίγοντα λόγο ενός σοβαρού και ξαφνικού προβλήματος που προέκειψε στη γυναίκα μου :( και δυστυχώς είναι ακόμα μέσα στο νοσοκομείο αλλά ευτυχώς είναι καλά και αύριο μεθάυριο θα πάμε σπίτι... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 τελεια παρεα, τελεια διαδρομη (απο αρτακη μεχρι χιλιαδου), τελεια παραλια. αντε και στην επομενη. αν και δεν το χαρηκα τοσο γιατι με το που εφτασα κατω επρεπε να την κανω, αλλα η διαδρομη με ξεπληρωσε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 τελεια παρεα, τελεια διαδρομη (απο αρτακη μεχρι χιλιαδου), τελεια παραλια. αντε και στην επομενη. αν και δεν το χαρηκα τοσο γιατι με το που εφτασα κατω επρεπε να την κανω, αλλα η διαδρομη με ξεπληρωσε. Επι της ευκαιριας Γιωργο...Το DRZ δεν πιανεται με τιποτα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Επι της ευκαιριας Γιωργο...Το DRZ δεν πιανεται με τιποτα !!! Δεν ειναι μονο το μηχανακι , ειναι και ο οδηγος του ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 η διαδρομη καθαρα για μοταρντ εγω με το cb δε παταγα πουθενα πραγματικα φρικτη ασφαλτος! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 η διαδρομη καθαρα για μοταρντ εγω με το cb δε παταγα πουθενα πραγματικα φρικτη ασφαλτος! :P Αγγελε εχεις απολυτο δικιο τα motard το καταευχαριστηθηκαν, στην Εθνικη τα ειδα ολα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Αγγελε εχεις απολυτο δικιο τα motard το καταευχαριστηθηκαν, στην Εθνικη τα ειδα ολα ! Και εγω με το on-off μια χαρα ήμουν και ιδικά στην επιστροφή (ειχα δέσει τα πράγματα αλλιώς και δεν χτύπαγαν σε κάθε λακκούβα πανω μου ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Λοιπόν νάμαι και εγώ, καταρχήν να ευχαριστήσω το φίλο Θωμα (naftilo) που μου έκανε παρέα κάποια στιγμή (500 μέτρα πριν φτάσουμε ήταν τελικά) που σταμάτησα λόγο τεχνικών δυσκολιών, επίσης να ευχαριστήσω άπαντες για την παρέα και την πολύ όμορφη βόλτα, dirty girl τις φώτο από τις ψητούρες τις έχω εγώ και θα τις ποστάρω μόλις μπορέσω. Και τέλος να πω και εγώ τον πόνο μου γιατί δυστυχώς όλη η όμορφη φάση μου βγήκε ξυνή και απόξυνη μιας και το Σάββατο το βράδυ ξυμερόματα Κυριακής έτρεχα στα επίγοντα λόγο ενός σοβαρού και ξαφνικού προβλήματος που προέκειψε στη γυναίκα μου και δυστυχώς είναι ακόμα μέσα στο νοσοκομείο αλλά ευτυχώς είναι καλά και αύριο μεθάυριο θα πάμε σπίτι... αν και ειπες πως ολα ειναι καλα ευχομαι καλη ανρωση και ποτε ξανα Γιωργη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2010 πλακα πλακα η διαδρομη μετα τους στωμπονες πολυ επικινδυνη πανω σε στροφες χωματα καθυζησεις στο οδοστρωμα, ηθελε πολυ προσοχη. υ.γ.1: νικολα ειχα καιρο να βγω εξω και γι' αυτο λυσαξα. υ.γ.2: γιωργο περαστικα σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2010 πλακα πλακα η διαδρομη μετα τους στωμπονες πολυ επικινδυνη πανω σε στροφες χωματα καθυζησεις στο οδοστρωμα, ηθελε πολυ προσοχη. υ.γ.1: νικολα ειχα καιρο να βγω εξω και γι' αυτο λυσαξα. υ.γ.2: γιωργο περαστικα σας. Ρε παλιοκαγκούρι άσε τα ψόφια....το έχεις κάνει καραμέλα....κάθε φορά είχες καιρό να βγεις και πας μαλλιοκούβαρα. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2010 Ρε παλιοκαγκούρι άσε τα ψόφια....το έχεις κάνει καραμέλα....κάθε φορά είχες καιρό να βγεις και πας μαλλιοκούβαρα. :P δεν φταιω εγω η κακια η ωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2010 Thank you all παίδες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2010 Επιστρέψαμε κι εμείς... Ωραία ήταν, πολύ γέλιο με τα παιδιά (τρελό παρεάκι, όλα τα λεφτά), η διαδρομή σε πολλά γκρουπ όπως ήταν αναμενόμενο, με εμένα να παλεύω να ανέβω τίγκα φορτωμένος!!! το βράδυ όταν έφυγαν τα παιδιά, μπύρες στην παραλία με βαρβάρα, alexport και jasonxt, με μια εσανς σιτρονέλας και φιδακίου, κοιτάζοντας τα αστέρια... Κυριακή πρωί μπανάκι, ο alexport την έκανε κατά τις 12, και ο Ιάσονας, αν και έλεγε πως θα φύγει την Δευτέρα, μας τα γύρισε και την έκανε κατά της 6... Επιτέλους μόνοι!!! Δευτέρα πρωί η παραλία άδεια έτσι όπως θα έπρεπε να είναι... λίγοι και καλοί... και ξαφνικά Δευτέρα απόγευμα το πρώτο μπουρίνι... 15 λεπτά ήταν αρκετά για να γίνει της κακομοίρας!!! αέρας, βροχή και οι σκηνές να ίπτανται!!! χαμός!!! κάπως έτσι φτάσαμε στην σημερινή ημέρα, μια βροχή μια κρύο μια συννεφιά... και ξυπνάμε που λέτε το πρωί και βλέπουμε το κύμα να έχει φτάσει κανα δυο μέτρα από τις σκηνές... πολλά τα μποφόρ Αρη... οπότε το πήραμε κι εμείς απόφαση ότι προκοπή δεν θα δούμε και την κάναμε σιγούλια σιγούλια κατά της 5, με βροχή από την Χιλιαδού μέχρι την Χαλκίδα... ΥΓ1: καλά ρε, κανένας δεν έβγαλε το μάχιμο το XT καμιά φωτό τίγκα φορτωμένο;;; ΥΓ2: Ο Ιάσονας όντως τρώει τ'άντερά του... καλά, που το βάζει;;; το αγαπημένο του φαγητό; το τζατζίκι... το έτρωγε σκέτο!!! Αυτά... άντε και στα επόμενα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2010 Καλως και τον ξεχασμενο Ροβινσονα Κρουσο. Οντως ηταν μια κλιματολογικα περιεργη εβδομαδα,πεσατε στην περιπτωση, τωρα ομως τα κεφαλια μεσα και οργανωνουμε σιγα-σιγα, υπογεια και υποχθονια την επομενη εξωρμηση μας !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες