Jump to content
arellig

Honda innova 125 injection

Recommended Posts

λεω να παρω ενα ιννοβα αλλα βγαινουν μονο injection και ο πωλητης λεει οτι ειναι πιο καλο απο το carburator..

αξιζει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

πιο οικονομικο ειναι και πιο φηλικο προς μεγαλες αποστασεις, αν κανεις μια βολτα στο φορουμ θα βρεις 5 θεματακια μουρλια γι αυτο το μηχανακι :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχουν προσθεσει ηλεκτρογκαζο στο μηχανακι με αποτελεσμα να ργει να ανεβασει στροφες

εχουν προσθεσει ηλεκτρονικο κοφτη στις στροφες του κινητηρα

εχει ξανασεδιαστει το κυβοτιο ταχυτητων με πιο μακριες σχεσεις (αν κινείσαι εντος πολης σπανια βαζεις 4η)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οτινανε νανε σου λενε,μου φαινετε εχουν μαυρα μεσανυχτα απο μηχανακια, η μονη διαφορα στα Injection ειναι οτι απλα δεν ειναι νευρικα οσο τα καρμπιρατερ,γιατι εχουν διαφορετικο ψεκαμσο,οσον αφορα την ταχυτητα που λες,εμενα το ιννοβα μου με βγαζει 120 μπαμ σε ισιαδι. τωρα θα σου προτεινα αμα το θες για συχνες σουζες,μπαντες κλπ.παρε το καρμπιρατερ γιατι πιστευω οτι τα injection δεν ειναι για μπολικες μπολικες μπολικες μαλακιες,π.χ εγω το κανω,αλα οχι τοσο πολυ. απλα τ λεω γιατι ειναι ηλεκτρονικα και τα αποτομα και τλπ δν ειναι καλα για το μηχανακι. αλα απ την αλη αποψη οπως ειπαν τα παιδια ποιο πανω,ειναι κατσε καλα παπακι ;) και μην ακους λογια του αερα. ο μονος λογος που μπορεις να το μετανιωσεις ειναι οτι μπορει ,πολυ σπανια βεβεα,να σου χαλασει ο εγκεφαλος και να τον πληρωσεις ακριβα, αλα ποιο φθηνο θα σου βγει να το αλλαξεις σε καρμπιρατερ αντι να βαλεις καινουργιο εγκεφαλο.

Οι μονες διαφορες απο το καινουργιο ιννοβα με το παλιο ειναι πλαστικα,karmpirater,.τιποτα αλο,και να ξες οτι παντα ,το καρμπιρατερ αρπαζει ποιο γρηγορα αποτι το Injection.αλα και το injection κρυβει τα δικα του ;)

και ειναι και ποιο οικονομικο σε βενζινες.

αυτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πηγα ρωτησα αμα μπορει να μου φερει με karmpirater και λεει εδω και 2 χρονια βγαινουν μονο με Injection

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν ειναι να το παρεις για κοντρες και καγκουριλικια τραβα παρε μεταχειρ το παλιο καρμπυρατερατο

δεν αξιζει να δωσεις 2χιλιαρικα και να τα χαλασεις ή να τα πεταξεις τα μισα για να το κανεις ανταλλαγη με καρμπυρατερ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα το κανεις αλλαγη σε καρμπυρατερ ισως εχεις προβλημα με την ηλεκτρονικη του...

ξερω ενα παλικαρι που το εχει κανει καρμπυρατερ...

το μηχανακι σπερνει αλλα του κανει αρκετα κολπα με τα ηλεκτρικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

blackman,μπορει καλυστα να αλλαξει και την ηλεκτρονικη,γιατι ετσ πρεπει.γιατι ειναι διαφορετικες :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι χρειαζεται να αλλαξω αμα αποφασισω καποια στιγμη να το κανω με καρμπιρατερ δηλαδη ?

Τροποποιήθηκε από τον arellig

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι χρειαζεται να αλλαξω αμα αποφασισω καποια στιγμη να το κανω με καρμπιρατερ δηλαδη ?

Γιατί παιδεύεσαι ασκόπως?

1. πάρε 1 μεταχειρισμένο ΙΝΝΟΒΑ ''παλιό'' και πέτα του τα μάτια..

2. πάρε 1 μεταχειρισμένο ή καινούργιο ΙΝΝΟΒΑ injection και πάλι πέτα του τα μάτια...

3, δεν υπάρχει....

οχι οτι δεν γίνεται, αλλά υπερβαίνει τις γνώσεις του κλασσικού έλληνα συνεργά....αν το αποφασίσεις πάντως, και ΤΕΛΙΚΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ για 2 τουλάχιστον χρόνια απροβλημάτιστα με τις ίδιες επιδόσεις, χωρίς να καίει 1 ποταμό βενζίνη, χωρίς να είσαι κάθε μέρα στο συνεργείο, τότε ποστάρισε κι εδω 1 θέμα με τίτλο

''Μετατροπή ιντζέξιον σε καρμπυρατέρ''

Για χρήμα δεν μιλάω, υποθέτω ότι θα έχεις την δυνατότητα να το καλύψεις το έξοδο, όσο κι αν πάει ! surrender.gifvampire.gif

Τροποποιήθηκε από τον innova 04

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ουτε κοντρες δεν κανω ουτε σουζες ουτε τπτ απλα ολη μερα ειμαι στο μηχανακι επανω

αν θες να εισαι ολη μερα πανω αστο ακριβως ετσι οπως ειναι!

ειναι οικονομικοτατο και βολικοτατο για πολυωρη και ξεκουραστη οδηγηση :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα μαγκες,ιδρωνει ο κολος μου στο πρωτο μισαωρο.πρεπει να βαλω κανα ανεμιστιρακι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για εμενα εαν εισαι ολη την ημερα πανο σε ενα μηχανακι ολη την ημερα και το θελεις για να κανεις την δουλια σου και οχι σουζες παντες κλπ παρε το ιντζεξιον ..το πιο ικονομικο μηχανακι απο θεμα βενζινης μακραν..!!!και απο προβληματα,οπως του συμπεριφερθεις ετσι θα σου συμπεριφερθει και αυτο...!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για εμενα εαν εισαι ολη την ημερα πανο σε ενα μηχανακι ολη την ημερα και το θελεις για να κανεις την δουλια σου και οχι σουζες παντες κλπ παρε το ιντζεξιον ..το πιο ικονομικο μηχανακι απο θεμα βενζινης μακραν..!!!και απο προβληματα,οπως του συμπεριφερθεις ετσι θα σου συμπεριφερθει και αυτο...!!

πολυ σωστα!!!!!!!! :clapping: αντε γιατι διαβαζω ολο π@π@ριες :kaaaala: για τα ιννοβα!!!!! και τα περνω στο κρανιο!! :wallbash: οπως τα λεει ο φιλος εδω!! το ποιο οικονομικο! εγω εχω το καρμπυρατερατο παρολες τις μαλακιες που διαβαζω για αυτο ειμαι απολυτος ικανοποιημενος!!!! το μηχανακι δουλευει αψογα! ειναι ανετο! και σε σελα και σε αναρτησεις! εμενα φαντασου κανει 150χιλ με ενα ντεποζιτο το ιντζεξιον κανει 180!!!!!!!!!!!!! και ειναι μουναρα!!! οτι σε βολευει οικονομικα παρε! μη φανταστεις οτι εχουν τρελες διαφορες σε γκαζι καρμπ/ιντζεξιον σχεδον τα ιδια πανε.. και οπως λεει και εδω ο φιλος που του απανταω αν το προσεχεις και κοιτας τα λαδακια του και το συντηρεις σωστα και σε καλο μαστορα δε θα σου πει ποτε οχι!!εγω εχει τυχει να κλεισω και 1μιση ωρα πανω στη σελα..μολις κατεβηκα τεντωσα μια τη πλατη τραβηξα και ενα γερο κλανιδι :blowup: και ισιωσα!! :afro: χαχαχαχα!! αλλα παιζει ρολο και η κολαθρα του καθενος εε..??χεχεχε ;) ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω το carb εχω και η σελα ειναι μπομπα απλα οταν κανω μακρινα ταξιδια καμια φορα πιανετε το δεξι μου ποδι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα