arellig 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2010 λεω να παρω ενα ιννοβα αλλα βγαινουν μονο injection και ο πωλητης λεει οτι ειναι πιο καλο απο το carburator.. αξιζει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2010 πιο οικονομικο ειναι και πιο φηλικο προς μεγαλες αποστασεις, αν κανεις μια βολτα στο φορουμ θα βρεις 5 θεματακια μουρλια γι αυτο το μηχανακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arellig 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2010 απο αποδοση εχω ακουσει οτι ειναι χειροτερο .. δηλαδη ποσο χειροτερο μπορει να ειναι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2010 εχουν προσθεσει ηλεκτρογκαζο στο μηχανακι με αποτελεσμα να ργει να ανεβασει στροφες εχουν προσθεσει ηλεκτρονικο κοφτη στις στροφες του κινητηρα εχει ξανασεδιαστει το κυβοτιο ταχυτητων με πιο μακριες σχεσεις (αν κινείσαι εντος πολης σπανια βαζεις 4η) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arellig 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2010 ειναι πιο γρηγορο με carburator απο οτι μου λενε και οτι θα το μετανιωσω αμα παρω injection Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2010 οτινανε νανε σου λενε,μου φαινετε εχουν μαυρα μεσανυχτα απο μηχανακια, η μονη διαφορα στα Injection ειναι οτι απλα δεν ειναι νευρικα οσο τα καρμπιρατερ,γιατι εχουν διαφορετικο ψεκαμσο,οσον αφορα την ταχυτητα που λες,εμενα το ιννοβα μου με βγαζει 120 μπαμ σε ισιαδι. τωρα θα σου προτεινα αμα το θες για συχνες σουζες,μπαντες κλπ.παρε το καρμπιρατερ γιατι πιστευω οτι τα injection δεν ειναι για μπολικες μπολικες μπολικες μαλακιες,π.χ εγω το κανω,αλα οχι τοσο πολυ. απλα τ λεω γιατι ειναι ηλεκτρονικα και τα αποτομα και τλπ δν ειναι καλα για το μηχανακι. αλα απ την αλη αποψη οπως ειπαν τα παιδια ποιο πανω,ειναι κατσε καλα παπακι ;) και μην ακους λογια του αερα. ο μονος λογος που μπορεις να το μετανιωσεις ειναι οτι μπορει ,πολυ σπανια βεβεα,να σου χαλασει ο εγκεφαλος και να τον πληρωσεις ακριβα, αλα ποιο φθηνο θα σου βγει να το αλλαξεις σε καρμπιρατερ αντι να βαλεις καινουργιο εγκεφαλο. Οι μονες διαφορες απο το καινουργιο ιννοβα με το παλιο ειναι πλαστικα,karmpirater,.τιποτα αλο,και να ξες οτι παντα ,το καρμπιρατερ αρπαζει ποιο γρηγορα αποτι το Injection.αλα και το injection κρυβει τα δικα του ;) και ειναι και ποιο οικονομικο σε βενζινες. αυτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arellig 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 πηγα ρωτησα αμα μπορει να μου φερει με karmpirater και λεει εδω και 2 χρονια βγαινουν μονο με Injection Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 καντω αλλαγη σε karmpirater . δεν θα σου παρει πολλα πιστευω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 αν ειναι να το παρεις για κοντρες και καγκουριλικια τραβα παρε μεταχειρ το παλιο καρμπυρατερατο δεν αξιζει να δωσεις 2χιλιαρικα και να τα χαλασεις ή να τα πεταξεις τα μισα για να το κανεις ανταλλαγη με καρμπυρατερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 αφου δεν βρισκει :P ασ το παρει μεταχειρισμενο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arellig 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 αμα το κανω αλλαγη σε καρμπιρατερ δεν θα βγαζει προβληματα κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 νοπ,απλα τον τροπο τροφοδοσιας θα αλλαξεις,τιποτα παραπανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 αμα το κανεις αλλαγη σε καρμπυρατερ ισως εχεις προβλημα με την ηλεκτρονικη του... ξερω ενα παλικαρι που το εχει κανει καρμπυρατερ... το μηχανακι σπερνει αλλα του κανει αρκετα κολπα με τα ηλεκτρικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arellig 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 ουτε κοντρες δεν κανω ουτε σουζες ουτε τπτ απλα ολη μερα ειμαι στο μηχανακι επανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 blackman,μπορει καλυστα να αλλαξει και την ηλεκτρονικη,γιατι ετσ πρεπει.γιατι ειναι διαφορετικες :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arellig 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 (τροποποιήθηκε) τι χρειαζεται να αλλαξω αμα αποφασισω καποια στιγμη να το κανω με καρμπιρατερ δηλαδη ? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 3 , 2010 από τον arellig Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 (τροποποιήθηκε) τι χρειαζεται να αλλαξω αμα αποφασισω καποια στιγμη να το κανω με καρμπιρατερ δηλαδη ? Γιατί παιδεύεσαι ασκόπως? 1. πάρε 1 μεταχειρισμένο ΙΝΝΟΒΑ ''παλιό'' και πέτα του τα μάτια.. 2. πάρε 1 μεταχειρισμένο ή καινούργιο ΙΝΝΟΒΑ injection και πάλι πέτα του τα μάτια... 3, δεν υπάρχει.... οχι οτι δεν γίνεται, αλλά υπερβαίνει τις γνώσεις του κλασσικού έλληνα συνεργά....αν το αποφασίσεις πάντως, και ΤΕΛΙΚΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ για 2 τουλάχιστον χρόνια απροβλημάτιστα με τις ίδιες επιδόσεις, χωρίς να καίει 1 ποταμό βενζίνη, χωρίς να είσαι κάθε μέρα στο συνεργείο, τότε ποστάρισε κι εδω 1 θέμα με τίτλο ''Μετατροπή ιντζέξιον σε καρμπυρατέρ'' Για χρήμα δεν μιλάω, υποθέτω ότι θα έχεις την δυνατότητα να το καλύψεις το έξοδο, όσο κι αν πάει ! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 3 , 2010 από τον innova 04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 εχω δει εναν στο car που τοχει κανει ετσι . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 ουτε κοντρες δεν κανω ουτε σουζες ουτε τπτ απλα ολη μερα ειμαι στο μηχανακι επανω αν θες να εισαι ολη μερα πανω αστο ακριβως ετσι οπως ειναι! ειναι οικονομικοτατο και βολικοτατο για πολυωρη και ξεκουραστη οδηγηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 εμενα μαγκες,ιδρωνει ο κολος μου στο πρωτο μισαωρο.πρεπει να βαλω κανα ανεμιστιρακι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noname 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2011 εγω ενα εχω καταλαβει... ΔΕΝ υπαρχει χειροτερη σελα απο το παλιο ιννοβα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Inn0va 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 Για εμενα εαν εισαι ολη την ημερα πανο σε ενα μηχανακι ολη την ημερα και το θελεις για να κανεις την δουλια σου και οχι σουζες παντες κλπ παρε το ιντζεξιον ..το πιο ικονομικο μηχανακι απο θεμα βενζινης μακραν..!!!και απο προβληματα,οπως του συμπεριφερθεις ετσι θα σου συμπεριφερθει και αυτο...!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alouminas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2013 Για εμενα εαν εισαι ολη την ημερα πανο σε ενα μηχανακι ολη την ημερα και το θελεις για να κανεις την δουλια σου και οχι σουζες παντες κλπ παρε το ιντζεξιον ..το πιο ικονομικο μηχανακι απο θεμα βενζινης μακραν..!!!και απο προβληματα,οπως του συμπεριφερθεις ετσι θα σου συμπεριφερθει και αυτο...!! πολυ σωστα!!!!!!!! αντε γιατι διαβαζω ολο π@π@ριες για τα ιννοβα!!!!! και τα περνω στο κρανιο!! οπως τα λεει ο φιλος εδω!! το ποιο οικονομικο! εγω εχω το καρμπυρατερατο παρολες τις μαλακιες που διαβαζω για αυτο ειμαι απολυτος ικανοποιημενος!!!! το μηχανακι δουλευει αψογα! ειναι ανετο! και σε σελα και σε αναρτησεις! εμενα φαντασου κανει 150χιλ με ενα ντεποζιτο το ιντζεξιον κανει 180!!!!!!!!!!!!! και ειναι μουναρα!!! οτι σε βολευει οικονομικα παρε! μη φανταστεις οτι εχουν τρελες διαφορες σε γκαζι καρμπ/ιντζεξιον σχεδον τα ιδια πανε.. και οπως λεει και εδω ο φιλος που του απανταω αν το προσεχεις και κοιτας τα λαδακια του και το συντηρεις σωστα και σε καλο μαστορα δε θα σου πει ποτε οχι!!εγω εχει τυχει να κλεισω και 1μιση ωρα πανω στη σελα..μολις κατεβηκα τεντωσα μια τη πλατη τραβηξα και ενα γερο κλανιδι και ισιωσα!! χαχαχαχα!! αλλα παιζει ρολο και η κολαθρα του καθενος εε..??χεχεχε ;) ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chriss 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 εγω το carb εχω και η σελα ειναι μπομπα απλα οταν κανω μακρινα ταξιδια καμια φορα πιανετε το δεξι μου ποδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες