Jump to content
cwn

ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΩ ΤΣΙ ΚΑΜΙΚΑΖΙΔΙ!!ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΦΡΕΣΚΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΗΧΑΝΗ (ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΩ ΔΙΠΛΩΜΑ!Κ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ 2 ΠΑΠΙΕΣ,2 ΣΚΟΥΤΕΡ Κ ΣΑΒΟΥΡΙΑΣΤΗΚΑ Κ ΜΕ ΤΑ 3 :_zeppelin: Κ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟ ΧΤ.ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!) Κ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΠΑΠΑΚΙ!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ MODENAS (ΛΕΥΚΟ) Κ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΑΝ ΑΓΟΡΑ Η ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΖΟΥΚΙ (ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ Τ'ΑΛΛΑΞΩ!!).

ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΘΕΛΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΑΝΤΟΧΗ,ΑΝΟΧΗ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ Κ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ!!

ΜΟΝΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Κ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΣΚΟΥΤΕΡ...

Κ ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ,ΤΟ CRYPTON X ΗΘΕΛΑ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΑΚΡΙΒΟ!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φιλαράκι δεν θα το μετανιώσεις Είναι και ΓAΜΟ τα παπια καλορίζικο καλοτάξιδο να το χαίρεσαι και πάντα όρθιος ! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι πολη καλο και αν ψαξεις και λιγο μεσα στο mybike θα βρεισ αρκετα θεματα για το modenas kriss 125...πολυ καλη αγορα δεν θα σε απογοητευση :thumbsup: :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα προτιμουσα να περνες χιλιες φορες το suzuki απο αποψη μηχανικης και οικονομιας,μιας και που ειναι injection ( δηλαδη πολυ ποιο οικονομικο απο το kriss) αλα νταξ. καλοταξιδο :) εκανες την επιλογη σου τωρα. εγω παντως θα σου προτεινα να το αλλαζες και ναπερνες το suzuki.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο.Σε λευκό είναι κουκλί.Και μιά και δεν κυκλοφορούν και πολλά στα φανάρια πολλά μάτια θα είναι πάνω σου. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εκλεισε η μεταγραφη παιδια κ μεχρι τη παρασκευη θα το εχω στα χερια μου!!

ευχαριστω παρα πολυ κ ευχομαι καλα χλμ σε ολους!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα προτιμουσα να περνες χιλιες φορες το suzuki απο αποψη μηχανικης και οικονομιας,μιας και που ειναι injection ( δηλαδη πολυ ποιο οικονομικο απο το kriss) αλα νταξ. καλοταξιδο smile.gif εκανες την επιλογη σου τωρα. εγω παντως θα σου προτεινα να το αλλαζες και ναπερνες το suzuki.

μην το λες αυτο με σιγουρια πιο πολλα χλμ βγαζω εγω με το κριςς παρα ο κλολλητος μου με το adress_thumbsup.gif

καλοριζικο και καλοταξιδο.. τιμιο μηχανακι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και που'σαιιιιι.......ΚΡΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣ !!! yahoo.gif

αυτο ειναι σιγουρο φιλε!!

εδω κ 8 χρονια ειμαι ολη μερα στο δρομο λογο δουλειας κ εχουν δει πολλα τα ματια μου!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην το λες αυτο με σιγουρια πιο πολλα χλμ βγαζω εγω με το κριςς παρα ο κλολλητος μου με το adress_thumbsup.gif

καλοριζικο και καλοταξιδο.. τιμιο μηχανακι

καλε μου ανθρωπε απ'οτι ειδα κ σε αλλες συζητησεις το κατεχεις το θεμα με το κρις ετσι??

μη χαθεις γιατι σιγουρα θα χρειαστω βοηθεια αργοτερα!! :D

σ'ευχαριστω πολυ!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλε μου ανθρωπε απ'οτι ειδα κ σε αλλες συζητησεις το κατεχεις το θεμα με το κρις ετσι??

μη χαθεις γιατι σιγουρα θα χρειαστω βοηθεια αργοτερα!! biggrin.gif

σ'ευχαριστω πολυ!!

δεν χανομαι μην ανησυχειςbiggrin.gif ,οτι θες εδω ειμαστε οχι μονο εγω αλλα και αλλα παιδια.

το ΄΄κατεχω΄΄ γιατι απλα εχω ασχοληθει πολυ και το εχω αναλυσει και προσεξει..

και να σου πω κατι; απο τοτε που πηρα τον μεγαλο ερωτα (ακα tdm) το εκτιμησα ακομα περισσοτερο το μικροbye.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα