HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 Σημερα μετα απο βολτα που εκανα ηθελα να βαλω βενζινη... παω στον δικο μου βενζινα (ΕΚΟ) και ηταν κλειστος λεω ας παω απεναντη στη shell παω και οταν του ειπα θελω 15 απλη μου λεει δεν εχω εχω μονο στη v power (για δευτερη φορα μιας και μου το εχει ξανακανει ο ιδιος) του λεω οχι δεν θελω ευχαριστω...και κλεινω την ταπα και μου αρχιζει τις μ@αλακιες οτι βγαζει τα ιδια χλμ και τετοια. η απαντηση μου βεβαια ηταν πως οχι δεν θελω εγω θελω την απλη, και ετσι εφυγα οταν ξαναβγηκα το πρωτο που βρηκα ανοιχτο ηταν παλι μια shell (τυχαιο) ξανα μπαινω λεω βαλε απλη, μου λεει και αυτος δεν εχω εχω μονο v power.. τι σκατα ρε φιλε του λεω επιτηδες το κανετε;; και μου αρχισε παλι τα δικα του και αυτος και ετσι παλι την εκανα μεχρι που πιο κατω βρηκα μια ΕΚΟ και μπηκα και εβαλα... αυτα λοιπον η γνωμη μου εινα πως τελικα το κανουν επιτηδες μονο και μονο ή για να βγαλουν περισσοτερα ή για να τελιωσουν το στοκ που ΙΣΩΣ εχει μεινει εγω πραγματικα παντως δεν ξανα παω στην shell, αυτο ειναι σιγουρα στημενο δεν μπορει ο αλλος να μου λεει το ιδιο 2 φορες κα ενας τριτος 1 φορα και ολως τυχαιως σε διαφορετικες περιοχες αλλα ιδια εταιρια. Υ.Γ. καντε το και εσεις ετσι για πειραμα δεν νομιζω εγω να ειμαι τοσο καντεμης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 Ηλία, πόση διαφορά είχαν στην τιμή ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 Ηλία, πόση διαφορά είχαν στην τιμή ; ε περιπου 5-7 λεπτα αν θυμαμαι καλα και στα δυο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 Σημερα εβαλα απο ενα shell. Επιτηδες πηγα με την ελπιδα να πεσω στη γνωστη προσφορα της v-power αλλα τελικα μ'εβαλε απλη. Παντως το μοτερ αμεσως εστρωσε, με τις σκατοβανζινες που εβαλα την τελευταια εβδομαδα ο κινητηρας δεν ακουγοταν καλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 Σημερα εβαλα απο ενα shell. Επιτηδες πηγα με την ελπιδα να πεσω στη γνωστη προσφορα της v-power αλλα τελικα μ'εβαλε απλη. Παντως το μοτερ αμεσως εστρωσε, με τις σκατοβανζινες που εβαλα την τελευταια εβδομαδα ο κινητηρας δεν ακουγοταν καλα... δηλαδη τι ειχες βαλει πιο πριν και δεν το ακουγες καλα το μοτερ; αρα εσενα δεν σου ειπαν τιποτα παρομοιο ε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 Σε πρατήριο της σελ στην ανατολική αττική μου το έχουν κάνει και εμένα δυο φορές όχι πρόσφατα όμως, την πρώτη φορά είπα εντάξει δεν έγινε και τίποτα θα τους τελείωσε και έβαλα από την v power την δεύτερη φορά τα πήρα είπα στη υπάλληλο να φροντίσουν να προμηθεύονται από τη βενζίνα που ζητάει ο κόσμος και όχι από αυτή που τους περισσεύει και έφυγα και απλά δεν ξαναπήγα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scandal 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 Τις προάλλες σκάω σε μαγαζί SHELL (μαλακία μου). Βάλε 10 ευρώ του λέω. Και αρχίζει και βάζει από την V-Power χωρίς να ρωτήσει καν. Το πήρα προς το τέλος πρέφα... Να σου πω... του κάνω... Πόσο την έχεις την αμόλυβδη... Τόσο μου λέει... Την V-Power πόσο την έχεις... Τόσο... Εμένα τι μου έβαλες; V-Power μου απαντάει... Γιατί ρε φίλε του λέω... V-Power ζήτησα; Και αρχίζει και μου λέει πως βγάζει περισσότερα χιλιόμετρα και τα σχετικά... Αρχίζω και φορτώνω... Κόψε τις παπαριές του λέω...Αλλά τζάμπα σε κράζω και εσένα... Τις μ@λακίες της SHELL τις ξέρω... Οπότε αρχίζει πάλι το τροπάριο... Μα εμείς αν δούμε μια καλή μηχανή τότε βάζουμε από την καλή την βενζίνη και... Του κόβω την φόρα.... Ρε κόψε τις μ@λακίες... Σου λέω ξέρω δεν φταις εσύ... Τις ξέρω τις μ@λακίες της SHELL... Οπότε σταματάει να μιλάει και με ρωτάει: -Δουλεύεις στην εταιρία; (Ερώτηση του στυλ "δικός μας είσαι;") -Όχι ρε φίλε δεν δουλεύω στην εταιρία... -Δούλευες παλιά; -Ε όχι ρε φίλε δεν δούλευα αλλα τις μ@λακίες της SHELL τις ξέρω... (ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΕ ΚΩΛ0ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΣΑΣ) Τους έχουν εκπαιδευμένους όλους και στην τελική εμείς φταίμε που πάμε και βάζουμε βενζίνη από τα κωλοβενζινάδικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimos_th 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 Τις προάλλες σκάω σε μαγαζί SHELL (μαλακία μου). Βάλε 10 ευρώ του λέω. Και αρχίζει και βάζει από την V-Power χωρίς να ρωτήσει καν. Το πήρα προς το τέλος πρέφα... Να σου πω... του κάνω... Πόσο την έχεις την αμόλυβδη... Τόσο μου λέει... Την V-Power πόσο την έχεις... Τόσο... Εμένα τι μου έβαλες; V-Power μου απαντάει... Γιατί ρε φίλε του λέω... V-Power ζήτησα; Και αρχίζει και μου λέει πως βγάζει περισσότερα χιλιόμετρα και τα σχετικά... Αρχίζω και φορτώνω... Κόψε τις παπαριές του λέω...Αλλά τζάμπα σε κράζω και εσένα... Τις μ@λακίες της SHELL τις ξέρω... Οπότε αρχίζει πάλι το τροπάριο... Μα εμείς αν δούμε μια καλή μηχανή τότε βάζουμε από την καλή την βενζίνη και... Του κόβω την φόρα.... Ρε κόψε τις μ@λακίες... Σου λέω ξέρω δεν φταις εσύ... Τις ξέρω τις μ@λακίες της SHELL... Οπότε σταματάει να μιλάει και με ρωτάει: -Δουλεύεις στην εταιρία; (Ερώτηση του στυλ "δικός μας είσαι;") -Όχι ρε φίλε δεν δουλεύω στην εταιρία... -Δούλευες παλιά; -Ε όχι ρε φίλε δεν δούλευα αλλα τις μ@λακίες της SHELL τις ξέρω... (ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΕ ΚΩΛ0ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΣΑΣ) Τους έχουν εκπαιδευμένους όλους και στην τελική εμείς φταίμε που πάμε και βάζουμε βενζίνη από τα κωλοβενζινάδικα... κολληταρι μου δουλευει σε πρατηριο της shell και επιβεβαιωνω πως το παιχνιδι ειναι στημενο,και απο τετοιου ειδους βενζιναδικα να ξερετε ολοι σας οτι η v-power ειναι ενα μιγμα 70% απλης και 30% 100 οκτανιων...υπαρχουν μερες στις οποιες πεφτει συρμα για ελενχο απο χημικους και κλεινουν αντλιες που υπαρχουν νοθευμενες βενζινες ωστε να μην γινει θεμα!!!!!η πικρη αληθεια παιδια!Α.Π καλπακης βαζω εγω,ειναι στανταρ και δοκιμασμενο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 Πάρτε το χαμπάρι, είμαστε χειρότεροι από τον λεγόμενο "τρίτο" κόσμο. Όταν πας εκεί, σου βάζουν βενζίνη 80 οκτανίων, διότι δεν έχουν με περισσότερα. Εδώ σου βάζουν βενζίνη 80 οκτανίων γιατί το υπόλοιπο είναι νοθευμένο με νερό. Είμαστε ένα τσούρμο γύφτοι, και νομίζουμε οτι με το να το παίζουμε έξυπνοι βγαίνουμε κερδισμένοι. Έλα όμως που και ο βεζινάς που σε έριξε ας πούμε στα λίτρα, θα πάει να τα φάει σε ταβέρνα που θα του σερβήρουν ότι ποιό σάπιο κρέας έχουν. Θα πάει μετά στο νοσοκομείο και θα του το φάει ο γιατρός σε φακελάκια. Και στο τέλος ; Θα πάει και ο γιατρός που πήρε το φακελάκι να βάλει βενζίνη στο Cayene και θα του βάλει ο βενζινάς την νοθευμένη που θα τον αφήσει στην μέση του πουθενά. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ; Μάλλον όχι 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 δηλαδη τι ειχες βαλει πιο πριν και δεν το ακουγες καλα το μοτερ; αρα εσενα δεν σου ειπαν τιποτα παρομοιο ε; Απλη αμολυβδη ηταν αλλα δεν ηταν καλης ποιοτητας. Ναι δεν μου ειπαν τιποτα παρομοιο, ζητησα απλη και μου εβαλε απλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mr.marino 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 μονο στην συγγρου μου ετυχε αυτο αλλα ηταν μερα προσφορας. Βαζω Σελ τις περισσοτερες φορες...και μαλιστα εβαλα παλι εχτες στην Καβαλας. Απλη του ειπα, απλη εβαλε... ισως επειδη του ειπα και 5 ευρω... Για δοκιμασε ρε φιλε, να πας και να του πεις βαλε 5 ευρω, να δουμε τι θα παει να βαλει.... με πιανεις??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iced 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 nxcbr ετσι ειναι... Βεβαια δεν ξερουμε τι θα καναμε στην θεση του βεμζινα, αν πχ απο 8000Ε/μηνα με την κομπινα να εβγαζες 10,000Ε+ Αυτο που ξερω απο γνωστο μου που δουλευε παλια σε διυληστηριο και καταφερε να παρει ελαχιστη βενζινη πριν αυτη μπει στο δικτυο διανομης, το μηχανακι πηγαινε πολυ καλυτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 σε Shell βαζω σχεδόν πάντα (όχι ότι είναι τίποτα ιδιατερο απλά είναι κοντά στο σπίτι μου το βενζιναδικο) ότι του ζητησω το βαζει. έχει τυχει βεβαια να εχει μονο super 100άρα σε περιοδους γιορτων κλπ προφανως για να πουλησει την ακριβη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 nxcbr ετσι ειναι... Βεβαια δεν ξερουμε τι θα καναμε στην θεση του βεμζινα, αν πχ απο 8000Ε/μηνα με την κομπινα να εβγαζες 10,000Ε+ Εγώ ξέρω... ότι κάνουν οι χώρες που εκτός από το να θεωρούνται "ευρωπαίοι", ΕΙΝΑΙ και ευρωπαίοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos_CB1 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2010 Παιδια αν θελετε να βαζετε καλη βενζινη ΜΟΝΟ ΠΡΩΙ μετα το μεσσημερι που σταματαει ο ελεγχος οι πιο πολλοι γυρνανε τις βανες και κανουν μιξη σουπερ με απλη κλπ. ΤΟ ΠΡΩΙ Λοιπον και μεχρι τις 2.00 - 3.00 εχουν σωστες βενζινες μετα ο καθενας με την τυχη του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 Τις προάλλες σκάω σε μαγαζί SHELL (μαλακία μου). Βάλε 10 ευρώ του λέω. Και αρχίζει και βάζει από την V-Power χωρίς να ρωτήσει καν. Το πήρα προς το τέλος πρέφα... Να σου πω... του κάνω... Πόσο την έχεις την αμόλυβδη... Τόσο μου λέει... Την V-Power πόσο την έχεις... Τόσο... Εμένα τι μου έβαλες; V-Power μου απαντάει... Γιατί ρε φίλε του λέω... V-Power ζήτησα; Και αρχίζει και μου λέει πως βγάζει περισσότερα χιλιόμετρα και τα σχετικά... Αρχίζω και φορτώνω... Κόψε τις παπαριές του λέω...Αλλά τζάμπα σε κράζω και εσένα... Τις μ@λακίες της SHELL τις ξέρω... Οπότε αρχίζει πάλι το τροπάριο... Μα εμείς αν δούμε μια καλή μηχανή τότε βάζουμε από την καλή την βενζίνη και... Του κόβω την φόρα.... Ρε κόψε τις μ@λακίες... Σου λέω ξέρω δεν φταις εσύ... Τις ξέρω τις μ@λακίες της SHELL... Οπότε σταματάει να μιλάει και με ρωτάει: -Δουλεύεις στην εταιρία; (Ερώτηση του στυλ "δικός μας είσαι;") -Όχι ρε φίλε δεν δουλεύω στην εταιρία... -Δούλευες παλιά; -Ε όχι ρε φίλε δεν δούλευα αλλα τις μ@λακίες της SHELL τις ξέρω... (ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΕ ΚΩΛ0ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΣΑΣ) Τους έχουν εκπαιδευμένους όλους και στην τελική εμείς φταίμε που πάμε και βάζουμε βενζίνη από τα κωλοβενζινάδικα... κολληταρι μου δουλευει σε πρατηριο της shell και επιβεβαιωνω πως το παιχνιδι ειναι στημενο,και απο τετοιου ειδους βενζιναδικα να ξερετε ολοι σας οτι η v-power ειναι ενα μιγμα 70% απλης και 30% 100 οκτανιων...υπαρχουν μερες στις οποιες πεφτει συρμα για ελενχο απο χημικους και κλεινουν αντλιες που υπαρχουν νοθευμενες βενζινες ωστε να μην γινει θεμα!!!!!η πικρη αληθεια παιδια!Α.Π καλπακης βαζω εγω,ειναι στανταρ και δοκιμασμενο. ειδατε;; ευτυχως τελικα δεν ειμαι περιεργος Πάρτε το χαμπάρι, είμαστε χειρότεροι από τον λεγόμενο "τρίτο" κόσμο. Όταν πας εκεί, σου βάζουν βενζίνη 80 οκτανίων, διότι δεν έχουν με περισσότερα. Εδώ σου βάζουν βενζίνη 80 οκτανίων γιατί το υπόλοιπο είναι νοθευμένο με νερό. Είμαστε ένα τσούρμο γύφτοι, και νομίζουμε οτι με το να το παίζουμε έξυπνοι βγαίνουμε κερδισμένοι. Έλα όμως που και ο βεζινάς που σε έριξε ας πούμε στα λίτρα, θα πάει να τα φάει σε ταβέρνα που θα του σερβήρουν ότι ποιό σάπιο κρέας έχουν. Θα πάει μετά στο νοσοκομείο και θα του το φάει ο γιατρός σε φακελάκια. Και στο τέλος ; Θα πάει και ο γιατρός που πήρε το φακελάκι να βάλει βενζίνη στο Cayene και θα του βάλει ο βενζινάς την νοθευμένη που θα τον αφήσει στην μέση του πουθενά. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ; Μάλλον όχι +1 σωτος Νικ Παιδια αν θελετε να βαζετε καλη βενζινη ΜΟΝΟ ΠΡΩΙ μετα το μεσσημερι που σταματαει ο ελεγχος οι πιο πολλοι γυρνανε τις βανες και κανουν μιξη σουπερ με απλη κλπ. ΤΟ ΠΡΩΙ Λοιπον και μεχρι τις 2.00 - 3.00 εχουν σωστες βενζινες μετα ο καθενας με την τυχη του συγνωμη αλλα πως το ειπες αυτο;; δηλαδη μονο για μια ωρα γυρνανε τις βανες;; ειναι αυτο δυνατον;; αν ειναι να εισαι 23 ωρες παρανομος τι χανεις να εισαι 24 / 24ωρο;; και μην ξεχνας πως πολλοι βενζιναδες ειναι κλειστοι την νυχτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 ειδατε;; ευτυχως τελικα δεν ειμαι περιεργος +1 σωτος Νικ συγνωμη αλλα πως το ειπες αυτο;; δηλαδη μονο για μια ωρα γυρνανε τις βανες;; ειναι αυτο δυνατον;; αν ειναι να εισαι 23 ωρες παρανομος τι χανεις να εισαι 24 / 24ωρο;; και μην ξεχνας πως πολλοι βενζιναδες ειναι κλειστοι την νυχτα Ρε Ηλια αφου λεει το παιδι: Απο το πρωι ΜΕΧΡΙ τις 2-3 :_thumbsup: δεν ειναι μια ωρα αλλα 6-7-8 αναλογα τι ωρα ξυπναει ο καθενας :D :P :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 βασικα ζηταω συγνωμη εγω καταλαβα οτι να ναι νομιζα 2-3 τα ξημερωματα μονο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 βασικα ζηταω συγνωμη εγω καταλαβα οτι να ναι νομιζα 2-3 τα ξημερωματα μονο... Ηλια σε πιο ΕΚΟ λες αργυρουπολεως? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 βασικα ζηταω συγνωμη εγω καταλαβα οτι να ναι νομιζα 2-3 τα ξημερωματα μονο... Βρυκόλακας είσαι αδελφέ; Μόνο τέτοιες ώρες κυκλοφορείς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 Ηλια σε πιο ΕΚΟ λες αργυρουπολεως? οχι σε ενα αλλο στην ηλιουπολη Βρυκόλακας είσαι αδελφέ; Μόνο τέτοιες ώρες κυκλοφορείς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 Ρε Ηλια αφου λεει το παιδι: Απο το πρωι ΜΕΧΡΙ τις 2-3 :_thumbsup: δεν ειναι μια ωρα αλλα 6-7-8 αναλογα τι ωρα ξυπναει ο καθενας :D :P :P Αντε παλι με το - !! Τι θα γινει ρε παιδια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibizaman101 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 αυτο που αναφερθηκε στο πρωτο ποστ μου εχει συμβει και σε μενα και σημερα και αρκετες φορες οσο αναφορα βενζιναδικο σελ.οσο αφορα για το κολπο με την 100αρα υπαρχει σελ σε περιοχη του πειραια που αν δεν το ζητησεις απλη σου βαζει την 100 και 2 ευρω μονο να θες να βαλεις εχω γινει αρκετες φορες μαλιοκουβαρα με τον τυπο για το θεμα αυτο...προσοχη λοιπον στα λαμογια και καλα χιλιομετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Βασικα ο μαστορας που πηγαινω εχει ενα ΖΧ 9 και του βαζει συνηθως 100αρα πρωτον λεει γιατι του βγαζει 40 χιλιομετρα* παραπανω και επειδη δεν βλαπτει το μοτερ...στις χαμηλες στροφες <δεν χτυπανε τα πυρακια> μου ειπε....τωρα ξερω γω? :P Και λεει οτι ενω χανει 3 ευρω στο γεμησμα βγαινει κερδισμενος κατα 4 ευρω αφου με ιδια ποσοτητα καυσημου κανει τα 40 χιλιομετρα παραπανω... Δηλαδη στην ουσια κερδιζει 1 ευρω και δεν φοβαται μην παθει ζημια ο κινητηρας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Βασικα ο μαστορας που πηγαινω εχει ενα ΖΧ 9 και του βαζει συνηθως 100αρα πρωτον λεει γιατι του βγαζει 40 χιλιομετρα* παραπανω και επειδη δεν βλαπτει το μοτερ...στις χαμηλες στροφες <δεν χτυπανε τα πυρακια> μου ειπε....τωρα ξερω γω? :P Και λεει οτι ενω χανει 3 ευρω στο γεμησμα βγαινει κερδισμενος κατα 4 ευρω αφου με ιδια ποσοτητα καυσημου κανει τα 40 χιλιομετρα παραπανω... Δηλαδη στην ουσια κερδιζει 1 ευρω και δεν φοβαται μην παθει ζημια ο κινητηρας... Αυτό δεν γίνεται με την καμία! Η διαφορά τιμής της απλής με την 100άρα, σε καμία περίπτωση δεν ισοφαρίζεται από τα παραπάνω χιλιόμετρα που θα βγάλεις με την δεύτερη. Κι αυτό γιατί η διαφορά της απλής με την 100άρα είναι πολύ μεγάλη σε χρήματα. Το έχω τσεκάρει κι εγώ για να το δω ιδίοις όμμασι. Έβαζα κάποια στιγμή μόνο 100άρα. Τα χιλιόμετρα που έβγαζα παραπάνω, δεν δικαιολογούσαν με τίποτα την διαφορά τιμής (με τις τότε τιμές) Αλλά όπως και να το συγκρίνεις, βλέπεις ότι δεν γίνεται αυτό. Ας πούμε Με 1,45/λίτρο απλής, γεμίζω (20λίτρα) με 29€ και κάνω 280χιλ Με 1,70/λίτρο 100άρας, γεμίζω (20 λίτρα) με 34€ και κάνω Χ χιλ. Με 5€ απλής όμως που έχω διαφορά, θα μπορούσα να έχω βάλει άλλα 3,45 λίτρα κι όταν με 1 λίτρο κάνω 14 χιλιόμετρα, στα 3,45 λίτρα θα κάνω 48 χιλιόμετρα παραπάνω. Αμφιβάλω δηλαδή ότι με την 100άρα θα έκανα στα ίδια λίτρα 48 χιλ παραπάνω. Απλά δεν γίνεται! Άρα είμαι οικονομικά χαμένος. Πιο πολύ με συμφέρει να βάζω απλή και να χώνω μέσα και μισό μπουκαλάκι STP βελτίωσης οκτανίων, παρά να βάζω 100άρα. Το STP κάνει 7€ κι ένα μπουκάλι είναι για 50-60 λίτρα καυσίμου. Το BMW που παίρνει 22 λίτρα, βάζω το 1/3. Σε ένα SS που παίρνει 16 λίτρα, βάζεις το 1/4 του μπουκαλιού σε κάθε γέμισμα. Οπότε σου κοστίζει 1,75€ παραπάνω το γέμισμα. Λιγότερο απ' ότι με την 100άρα δηλαδή, και σίγουρα βελτιώνεις τη βενζίνη σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες