Jump to content

Recommended Posts

Για σας παιδια ειμαι καινουργιος στο sitε ειμαι 16 ετων και εχω σκοπο να παρω ενα μηχανακι...Ειμαι εντελως ασχετοσ απο μηχανακια και γενικα πρωταρης.Ειμαι αναμεσα σε glx και daytona sprinter 50cc.Ξερω οτι αμα με σταματησουν ζηταδες και εχω sprinter φοραω κρανος και εχω διπλωμα και δεν του εχω αλλα3ει μηχανη και δεν του φοραω καμια εξατμιση που να κανει θορυβο δεν μπορουν να με γραψουν αλλα αμα με σταματησουν με glx φοραω κρανος και εχω διπλωμα και δεν του εχω αλλα3ει μηχανη και δεν του φοραω καμια εξατμιση που να κανει θορυβο μπορουν να με γραψουν?προτεινετε μου πιο μηχανακι 8εορητε πιο καλο για πρωταρη,πιο αξιοπιστο γενικα...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ρε φίλε δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις....τι δίπλωμα έχεις?Όσο για τα άλλα που ρωτάς,ψάξε λίγο το φόρουμ υπάρχουν 10000000 τέτοια θέματα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το σπρίντερ 50cc είναι,δεν έχεις πρόβλημα...τώρα για το glx αν είναι υπερκυβισμένο φυσικά και θα σε γράψουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το σπρίντερ 50cc είναι,δεν έχεις πρόβλημα...τώρα για το glx αν είναι υπερκυβισμένο φυσικά και θα σε γράψουν.

αμα δεν του εχω πειραξει την μηχανη στο glx αλλα ειναι νικελομενο μπορουν να με γραψουν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα δεν του εχω πειραξει την μηχανη στο glx αλλα ειναι νικελομενο μπορουν να με γραψουν?

όχι ρε είπαμε, έλεος δεν υπάρχει κανονισμός για το χρώμα της μηχανής,με την προϋπόθεση βέβαια να είναι γραμμένο στην άδεια της μηχανής,δλδ δεν μπορεί να λέει κόκκινο και να το έχεις ασημί :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όχι ρε είπαμε, έλεος δεν υπάρχει κανονισμός για το χρώμα της μηχανής,με την προϋπόθεση βέβαια να είναι γραμμένο στην άδεια της μηχανής,δλδ δεν μπορεί να λέει κόκκινο και να το έχεις ασημί :_thumbsup:

δηλαδη αμα δεν του εχουν αλλαξει μηχανη απλα την εχουν πειραξει μονο για να πηγαινει πιο γραγορα υπαρχει προβλημα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δηλαδη αμα δεν του εχουν αλλαξει μηχανη απλα την εχουν πειραξει μονο για να πηγαινει πιο γραγορα υπαρχει προβλημα?

Φυσικά και έχεις πρόβλημα αν βγάζει η μηχανή 70+ cc,δεν σε καλύπτει το δίπλωμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι δουλειά έχει αυτό το θέμα στο βίος και πολιτεία?????Έλεος ρε παιδιά.Ότι να΄ναι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι δουλειά έχει αυτό το θέμα στο βίος και πολιτεία?????Έλεος ρε παιδιά.Ότι να΄ναι?

Αντε, μεταφερθηκε, απ'οτι βλεπεις! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα η μηχανη παραμενει ιδια,και ειναι ανεβασμενο κυβικα δεν σε γραφουν.εκτος και αν το ψαξουν αρκετα βαθυα και δουν οτι εχεις αλλαγμενο πιστονι,πραμα δυσκολο,που αμα χτυπησεις πανω στο πιστονι 49cm3 δν σε κανουν τιποτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα η μηχανη παραμενει ιδια,και ειναι ανεβασμενο κυβικα δεν σε γραφουν.εκτος και αν το ψαξουν αρκετα βαθυα και δουν οτι εχεις αλλαγμενο πιστονι,πραμα δυσκολο,που αμα χτυπησεις πανω στο πιστονι 49cm3 δν σε κανουν τιποτα

Πανω στο πιστονι ? :/

Χτυπα και καμια καρδουλα εσυ πανω στο πιστονι να βγαζει η εξατμιση καυσαερια με σχημα καρδια xD...

Μηπως θες να πεις στον κυλινδρο?

Και πως το κανεις αυτο?

να σβησεις τα παλια και να γραψεις 49cm3? :O

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα