xristjim 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 Παιδια γεια σας.....Ειμαι καινουργιος.....Εγινα μελοσ στο forum γιατι θα χρειαστω διαφορες συμβουλες για βελτιωση του καινουργιου μου μηχανακη...(glx).....θα ρωτησω πολλα πιστεψτε με.... Ελπιζω να εχεται να ορεξει να απαντατε!!! χαχαχα Α δεν μου λετε(αρχισα κιολας)ηταν καλη επιλογη αγορας glx....? (Ρωταω μονο και μονο για να γινει κουβεντα και να γνωριστουμε και λιγο....) :greece: :greece: :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 για μενα ειναι καλη επιλογη!!! αν το πηρες σε καλη κατασταση... αυτο το μηχανακι εχει μεγαλη απιχηση εδω στην ελλαδα και μεγαλη ιστορια...ακομα και μεχρι σημερα... βγαλε καμια φωτο να το δουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristjim 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 Φιλε το μηχανακη το πειρα με καινουργια σελλα,ποδια,φλας,φωτα,μπαταρια,λαδια,μπουζι και λαστιχα....!!!Το μηχανακη το εχω ακομα στο μαγαζι απο οπου το πειρα...περιμενω να βγουν οι αδιες...τν δευτερα θα το εχω!!!! Αρα θα ανεβουν και οι καταλληλες φωτο!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες