xristjim
Μέλη-
Δημοσιεύσεις
22 -
Εγγράφηκε
-
Τελευταία επίσκεψη
Πόντοι
0 NeutralΣχετικά με το μέλος xristjim
-
Κλάση
Περιμένει την οδική
Η Μοτοσικλέτα μου
-
myBike: Κατασκ/ής
Honda
-
myBike: Μοντέλο
glx
Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου
-
dreamBike: Κατασκ/ής
Honda
-
dreamBike: Μοντέλο
Tact
-
dreamBike: Κυβισμός
50
Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ
Η λίστα των πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη και δεν εμφανίζεται σε άλλα μέλη.
-
58
-
Εκκεντροφορο φοραω fuego 5ο σταδιο!!!! Τη να βαλω??? Καρμpιρατερ 28 oko!!!!
-
Οποτε καλητερα να δωσω αφτα τα 100 ευρω καπου αλλου??? Αν εβαζα ρωτορα??? Θα κερδιζα τιποτα??? Τη τιμες παιζονται σ'αφτους???
-
Παιδια καλισπερα.....προσφατα εφτιαξα το παπι μου...58mm aasa κυλινδροπιστονο,54mm aasa στροφαλομπιελα,κεφαλη 100σταρα με fuego f200 εκκεντροφορο και ποιο σκληρα ελλατηρια βαλβιδων!!! Μολισ τελειωσα το στροσιμο.....σκεφτομαι να αγορασω αυτην την ηλακτρονικη http://www.akyriakopoulos.gr/shop/product_info.php?products_id=204&osCsid=2893a167ba95b6fd6df241374816e5ea !!! Θα δω καμμια διαφορα με αφτην στις στροφες οπως λεει η τιποτα? Αξιζει τα ΛΕΥΤΑ????
-
Δεν υπαρχει δλδ ποιο φθηνη λυση?Γιατι τοσο περνω καινουργια κεφαλη!
-
Παιδια εχω ενα σημαντικο προβλαμα στο παπακι μου!Εχει σπασει η βιδα που σφιγκει η εξατμιση στην κεφαλη!!!Γινεται να αλλαξει καπως?Η θελει μηχανουργειο?
-
Παιδια εχω προβλημα με τη ροδα απο το glx.....οταν τη σφιξω μαγκωνει και δεν γυριζει....
-
Kαι πως τα χαμηλωνουν τοτε???
-
Παιδια μπορει να μου πει καπιως πως να χαμηλοσω το glxaki απο μπροστα???Απο οτι ξερω κοβεις το ελατηριο που εχουν μεσα οι μπουκαλες!!!!!Ετσι γινεται οντως και αν ναι που στην ακρη????
-
Ρε φιλε αλλο 135cc και gpr και αλλο 50cc με motosport!!!
-
Μα δεν κανει σχεδον καθολου θορυβο με το σηγαστηρα!!!!
-
παιδια γεια σας,εχω την εξης απορια...μπορουν να σε γραψουν για εξατμιση(εχω μια motosport σε glx)αν του φορας σηγαστηρα και δεν κανει θορυβο????Εγω ηξερα οτι σε γραφουν για ηχορυπανση οχι για αλαγμενη εξατμιση!!!! :P
-
Παιδια εχω προβλημα με το usb οποτε δεν γινεται να βαλω foto....ειναι σαν και αυτο παντος το χρωμα του!!!!Απλα ειναι λιγο γ@μημενο!!!!!
-
Παιδια δεν μπορειτε να φανταστειτε τη μαματο ειναι το crypton...........
-
Παιδια το μηχανακη τωρα ειναι χρυσαφη.....Λοιπον κοιταξτε.....ρωτησα για διαφορους βαφεις.....απο τιμουλες πεζεται απο 70€ μεχρι και 170€....Ενα φιλαρακη προσφατα εβαψε πρασινο το δικο του παπι (CRYPTON X) και η δουλεια που κανει αυτος ο βαφεας ειναι αψογη....Απλα περνει 100€ και μου φανηκαν σχετικα λιγα....Μηπως παιζει κατι με την ποιοτητα των χρωματων????Η ειναι φυσιολογικα τα χρηματα αυτα? Φιλε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου παντως αν το κανω πορτοκαλη θα το κανω ποιο ανοιχτο απο το δικο σου... ΥΓ...Ωραιο το fb παντως!!!!
