Jump to content
err

Νέος οδηγός κ διλήμματα..

Recommended Posts

Και εγω στην ιδια φαση ειμαι ακριβως .. Βεβαια εχω αποφασησει να αγορασω μια ον/οφ 600αρα γυρο στα 50 αλογα για αρχη(+αβσ) .

Και ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με τις μαντρες.

-σε αφηνουν να καβαλησεις καποιες μηχανες για ενα τεστ ντραιβ ?

-Καμια προταση για καλη μαντρα που να μην μου πουλησουν σαπιο πραγμα ? (ψαχνω για Bmw f650gs)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εξαρτάται από το μαγαζί.

BMW 650 πάρε καλύτερα κατευθείαν από ιδιώτη για πολύ καλύτερη τιμή, γιατί συνήθως είναι παρκαρισμένα σε γκαράζ και έχουν υποστεί χλιαρή χρήση - δεν είναι παιχνιδιάρικο μηχανάκι και έτσι το κοινό του είναι συνήθως πράο...

Πιο καλά θα μάθεις να οδηγάς σε αερόψυκτο XT-Dominator-DR αλλά δύσκολη η εύρεση καλού κομματιού από άπειρο - παλιώσανε όλα πολύ πλέον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εξαρτάται από το μαγαζί.

BMW 650 πάρε καλύτερα κατευθείαν από ιδιώτη για πολύ καλύτερη τιμή, γιατί συνήθως είναι παρκαρισμένα σε γκαράζ και έχουν υποστεί χλιαρή χρήση - δεν είναι παιχνιδιάρικο μηχανάκι και έτσι το κοινό του είναι συνήθως πράο...

Πιο καλά θα μάθεις να οδηγάς σε αερόψυκτο XT-Dominator-DR αλλά δύσκολη η εύρεση καλού κομματιού από άπειρο - παλιώσανε όλα πολύ πλέον.

Ρωταω για μαντρα γιατι δεν εχω τα χρηματα να τα δωσω κατευθειαν κ ηθελα να παιξω με 5-6 δοσεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πω εγω μια μαλακιουλα που στο εξωτερικο παιζει εδω και πολλα χρονια αλλα εμεις οπως παντα και στα παντα το παιζουμε υπερανω πολιτεια και λαος? Παρε το μηχανακι που σου αρεσει και βαλε ενα κιτ περιορισμου στα 34 αλογα. Οταν μαθεις τα βασικα πηγαινε και σε μια σχολη ασφαλους οδηγησης CSS και οταν νιωσεις σχετικα ετοιμος βγαλε το κιτ να παει παλι στα 70?90?100? αλογα. Ετσι θα ειναι σα να οδηγας ενα 250αρι με πολυ καλυτερη ενεργητικη ασφαλεια απ οτι ενα κανονικο 250αρι και οταν περασεις την περιοδο εκμαθησης (1 χρονο? 2 χρονια? 3 χρονια?) τοτε εχεις ενα 600αρι χωρις να αλλαξεις μηχανη καν. Απλα το μονο κακο ειναι (δε νομιζω να εχει ερθει τετοια νομοθεσια στο Ελλαντα, νομοθεσια που παιζει στη γερμανια χροοονια τωρα) οτι θα πληρωνεις τελη και ασφαλεια 600ριου χωρις να εχεις τα αντιστοιχα αλογα

Τροποποιήθηκε από τον Messer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποσο απλο ειναι αυτο που ειπε ο Messer και ποσο αποτελεσματικο.. :_thumbsup:

πραγματικα εμεινα λιγο μαλακας που δεν το ειχα σκεφτει ποτε..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποσο απλο ειναι αυτο που ειπε ο Messer και ποσο αποτελεσματικο.. :_thumbsup:

πραγματικα εμεινα λιγο μαλακας που δεν το ειχα σκεφτει ποτε..

Και γω μαλακας ειχα μεινει οταν το fazer που ειχα φερει απο γερμανια μετα τις 9000 στροφες ηταν σα να ειχε κοφτη. Πηρα τηλεφωνο το γερμανο και μου απανταει 'Ah entschuldigung! Ξεχασα να αφαιρεσω το κιτ περιορισμου' 'Το ΠΟΙΟ?' Λεω εγω. 'Βγαλε το ρεζερβουαρ και μετα....μπλα-μπλα-μπλα'.

( Ετσι λοιπον εμαθα, οτι αυτη η ιστορια παιζει πολυ σε νεους αλλα και σε αναβατες που γουσταρουν μια μηχανη αλλα δεν εχουν ή δε θελουν να πληρωνουν παραπανω τελη και ασφαλειες. Αγοραζεις τη μηχανη, πας σε μια εταιρια πιστοποιημενη απο το κρατος, σου βαζει το κιτ, σου δινει χαρτι και η αδεια βγαινει με 34 αλογα. Φυσικα εαν το βγαλεις απο μονος σου μετα και σε πιασουν ο κ@λος σου γινεται μωβ απ τα προστιμα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ότι και να κάνεις το βάρος δεν αλλάζει.

Οπότε όταν μπεις λάθος ή την πέσεις άτσαλα στα φρένα λόγο απειρίας τότε το βάρος δεν θα σε συγχωρέσει όπως σε ένα μικρότερο μηχανάκι

ενώ στο μικρότερο θα αποκτήσεις τις αυτόματες κινήσεις που θα σε σώσουν αργότερα.

Δεν ξεκινάς τις σπουδές στο Γυμνάσιο αλλά στο Δημοτικό.

Επιπλέον τούμπες θα έχεις ότι και να κάνεις και οι ζημιές στο μεγαλύτερο μηχανάκι είναι και περισσότερες και ακριβότερες.

Τροποποιήθηκε από τον Mi_ka

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω συμφωνώ με το κιτ περιορισμού, αν ξέρετε κάποιον που οικονομικά να μπορεί να το κάνει κ να μην έχω πρόβλημα με αντιπροσωπείες γιατί απ ότι ξέρω στα αμάξια η επαναχαρτογράφηση του εγκεφάλου φαίνεται κ δε σε καλύπτει η εγγύηση..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπότε όταν μπεις λάθος ή την πέσεις άτσαλα στα φρένα λόγο απειρίας τότε το βάρος δεν θα σε συγχωρέσει όπως σε ένα μικρότερο μηχανάκι

ενώ στο μικρότερο θα αποκτήσεις τις αυτόματες κινήσεις που θα σε σώσουν αργότερα.

Επιπλέον τούμπες θα έχεις ότι και να κάνεις και οι ζημιές στο μεγαλύτερο μηχανάκι είναι και περισσότερες και ακριβότερες.

Κι εγώ αυτής της σχολής είμαι. Βιασύνη δεν θα ΄πρεπε να υπάρχει. :_thumbsup:

Επιπλέον οτί θα έπρεπε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ όλοι να ξεκινάνε με οδήγηση στο χώμα το οποίο είναι και το πιο σωστό σχολείο! :_zeppelin::tooth::lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παντως, συμφωνω απολυτως με το παλικαρι απο πανω. Χωρις να εχω μεγαλη εμπειρια, και δη προσωπικη, μια μικροτερου κυβισμου μηχανη για κανενα χρονο ωστε να μαθεις τα κατατοπια, φανταζει τουλαχιστον ιδανικη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα