nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 Εεεε καλά ότι νάναι..σχεδόν 3 μήνες για μια κάρτα?έλεος δλδ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cnikola 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 THXXXX, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 σε ελεγχο τελικα ειναι καλυμμενος οποιος δεν εχει την καρτα ακομα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
edora 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 σε ελεγχο τελικα ειναι καλυμμενος οποιος δεν εχει την καρτα ακομα; Όταν τους ρώτησα μου είπαν όχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 και τι συνεπεια θα εχεις; προστιμο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 και τι συνεπεια θα εχεις; προστιμο; ε ναι ρε...είναι σαν να μην έχεις δίπλωμα..τα γνωστά δλδ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
benalexanderT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 ε ναι ρε...είναι σαν να μην έχεις δίπλωμα..τα γνωστά δλδ Όταν λες τα γνωστά εννοείς τα παρακάτω ? :P Αν σας γράψουν για δίπλωμα το δικαστήριο ως γνωστών γίνεται μετά από 1 χρόνο περίπου . Βάση γεγονότων λοιπόν , δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας γιατί το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δείξετε το δίπλωμα στο δικαστήριο και τέλος . Το πρόβλημα όμως είναι ότι θα χάσετε ένα πρωινό από τη ζωή σας :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Όταν λες τα γνωστά εννοείς τα παρακάτω ? :P Αν σας γράψουν για δίπλωμα το δικαστήριο ως γνωστών γίνεται μετά από 1 χρόνο περίπου . Βάση γεγονότων λοιπόν , δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας γιατί το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δείξετε το δίπλωμα στο δικαστήριο και τέλος . Το πρόβλημα όμως είναι ότι θα χάσετε ένα πρωινό από τη ζωή σας :P Πάνω-κάτω ισχύουν αυτά που λες,μόνο που το δικαστήριο δεν σου έρχεται σε ένα χρόνο,μπορεί να σου έρθει πχ σε έναν μήνα,σε δυο...ποτέ δεν ξέρεις.Οπότε μην το παίρνεις σαν στάνταρ ότι θα σου έρθει μετά από έναν χρόνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Απο την ημερα που δινεις εξετασεις και μετα απο 2-3 μερες το ονομα σου βρισκεται καταγεγραμμενο στα αρχεια του Υπουργειου Μεταφορων. Αν σε σταματησουν για διπλωμα κτλπ και δεν το εχεις μαζι σου ειναι 34€ (17 εντως 10 ημερων). Λογικα κατι τετοιο θα παιχτει και οχι οτι δεν εχεις δικαστηρια κτλπ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Απο την ημερα που δινεις εξετασεις και μετα απο 2-3 μερες το ονομα σου βρισκεται καταγεγραμμενο στα αρχεια του Υπουργειου Μεταφορων. Αν σε σταματησουν για διπλωμα κτλπ και δεν το εχεις μαζι σου ειναι 34€ (17 εντως 10 ημερων). Λογικα κατι τετοιο θα παιχτει και οχι οτι δεν εχεις δικαστηρια κτλπ... εε με αυτή την λογική,θα μπορούσες να πεις σε αυτόν που σε σταμάτησε ότι να πάει να κοιτάξει στον υπολογιστή...και ότι εσύ δεν φταίς που δεν σου έχουν δώσει το δίπλωμα ακόμα,όμως δεν είναι έτσι,δυστυχώς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
benalexanderT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Υπάρχει κανένα τέτοιο περιστατικό που να πήγαν κάποιον σε δικαστήριο και να κρίθηκε ένοχος ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Απο την ημερα που δινεις εξετασεις και μετα απο 2-3 μερες το ονομα σου βρισκεται καταγεγραμμενο στα αρχεια του Υπουργειου Μεταφορων. Αν σε σταματησουν για διπλωμα κτλπ και δεν το εχεις μαζι σου ειναι 34€ (17 εντως 10 ημερων). Λογικα κατι τετοιο θα παιχτει και οχι οτι δεν εχεις δικαστηρια κτλπ... Αυτό ισχύει. Παίρνεις κανονικά την κλήση επειδή δε το έχεις μαζί σου όπως ορίζει ο ΚΟΚ, μετά απλά την πληρώνεις. Τώρα ο μπάτσος αν θέλει σε πιστεύει, αλλιώς κρατάει πινακίδες ταυτότητες και ιστορίες και σουρχεται κανονικά δικαστήριο... Τρέχα γύρευε...Το ελάντα και οι υποδομές του.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
benalexanderT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2010 Δηλαδή στην ουσία πέρα από το πρόστιμο 34 ευρώ το χειρότερο που μπορεί να σου τύχει είναι να πας μια μέρα στο δικαστήριο για να δείξεις το δίπλωμά σου ,έτσι ? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2010 Φιλαρακι πανε δωσε 30 ευρω για λαδωμα στον υπαλληλο της Νομαρχιας κ σε 3 μερες θα εχεις το διπλωμα.Ετσι εκανα κ εγω. Υ.Γ Δεν θα πας να λαδωσεις random ατομο,ρωτα τον εκπαιδευτη σου ποιος τα παιρνει.Ξερουνε αυτοι Υ.Γ2 Τα 30 ευρα ηταν το 2004 που εβγαλα εγω διπλωμα,μπορει να το πηγανε κ 40 το λαδωμα τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 Δηλαδή στην ουσία πέρα από το πρόστιμο 34 ευρώ το χειρότερο που μπορεί να σου τύχει είναι να πας μια μέρα στο δικαστήριο για να δείξεις το δίπλωμά σου ,έτσι ? :) oh yeah, εμένα πχ ισχύει απο τις 15 μαϊου αλλά θα εκδοθεί μέσα Σεπτεμβριου, για ευνόητους λόγους κυκλοφορώ χωρίς αυτό αλλά και χωρίς το άγχος για το τι θα γίνει αν με σταματήσει κανας μπαρμπαστρουμφ... Στο κατω κατω ισως μπορούν να τσεκάρουν κιαυτοί το όνομα στα αρχεία τους αν τους πω οτι κανονικά πρέπει να είμαι εγγεγραμένος εκει μεσα... Γμσετα είναι πάντως.. Φιλαρακι πανε δωσε 30 ευρω για λαδωμα στον υπαλληλο της Νομαρχιας κ σε 3 μερες θα εχεις το διπλωμα.Ετσι εκανα κ εγω. Υ.Γ Δεν θα πας να λαδωσεις random ατομο,ρωτα τον εκπαιδευτη σου ποιος τα παιρνει.Ξερουνε αυτοι Υ.Γ2 Τα 30 ευρα ηταν το 2004 που εβγαλα εγω διπλωμα,μπορει να το πηγανε κ 40 το λαδωμα τωρα Ναι φαντάσου να παει να λαδώσει κανα άσχετο που να είναι και κολημένος στις αρχές του και να αρχίσει να φωνάζει εκει μεσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
edora 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2010 Και ναι, μετά από 3,5 μήνες ήρθε το δίπλωμά μου! Βέβαια τώρα το μόνο που μπορώ να το κάνω είναι να το βάλω σε κορνίζα μια που φεύγω σε 2 εβδομάδες για εξωτερικό, αλλά τέλος πάντων.... Πληροφοριακά και μόνο, έδωσα στις 21 Απριλίου και τα χαρτιά μου έφυγαν για Αθήνα στις 9 Ιουλίου, απλά έλεος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2010 Και ναι, μετά από 3,5 μήνες ήρθε το δίπλωμά μου! Βέβαια τώρα το μόνο που μπορώ να το κάνω είναι να το βάλω σε κορνίζα μια που φεύγω σε 2 εβδομάδες για εξωτερικό, αλλά τέλος πάντων.... Πληροφοριακά και μόνο, έδωσα στις 21 Απριλίου και τα χαρτιά μου έφυγαν για Αθήνα στις 9 Ιουλίου, απλά έλεος! Τα έχουμε πει και παραπάνω.... Welcome to Greece, have a nice day! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2010 Και ναι, μετά από 3,5 μήνες ήρθε το δίπλωμά μου! Βέβαια τώρα το μόνο που μπορώ να το κάνω είναι να το βάλω σε κορνίζα μια που φεύγω σε 2 εβδομάδες για εξωτερικό, αλλά τέλος πάντων.... Πληροφοριακά και μόνο, έδωσα στις 21 Απριλίου και τα χαρτιά μου έφυγαν για Αθήνα στις 9 Ιουλίου, απλά έλεος! επιτέλους Τεσπα και εγώ έδωσα θα δώσω στις 10 αυγούστου για επέκταση διπλώματος,μαζί με ειδική κάρτα κλπ.....ούτε του χρόνου δεν θα το πάρω το δίπλωμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2010 07 Μαϊου έδωσα, πήρα την κάρτα μέσα Ιουλίου....πάλι καλά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nmakry 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2010 Πληροφοριακά και μόνο, έδωσα στις 21 Απριλίου και τα χαρτιά μου έφυγαν για Αθήνα στις 9 Ιουλίου, απλά έλεος! Είδες που τελικά όλη η καθυστέρηση έγινε στο Ηράκλειο; Η Αθήνα τα ετοίμασε σε μία εβδομάδα το πολύ, αν βάλεις και το χρόνο πήγαινε - έλα, καθώς και το χρόνο που έκαναν στο Ηράκλειο θα θυμηθούν να σε ειδοποιήσουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
edora 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2010 Μα δεν είχα ποτέ καμία αμφιβολία ότι εδώ είναι που βαριούνται που ζούνε. @nestro: Υπομονή και γερά νεύρα. Μπορεί και να το πάρεις πριν τα Χριστούγεννα. Ουφ, δεν αντέχω, θα πάω από εβδομάδα να γυρίσω τα μαγαζιά του Ηρακλείου να παραγγείλω το Ninja μου. Έτσι ώστε όταν γυρίσω τον Οκτώβριο να με περιμένει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AHIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 Πάντως να ξέρετε πως έτσι είναι σε όλη την Ελλάδα. Αλλού λιγότερο και αλλού περισσότερο. Δεν έχει να κάνει με λάδια και ξύδια που διάβασα παραπάνω. Απλώς καθυστερεί η εκτύπωση του διπλώματος νέου τύπου. Ναι, κανονικά ο νόμος λέει 7 μέρες. Αλλά στο Βόλο τουλάχιστον που είμαι εγώ, μέσα στο χειμώνα έβγεναν μέσα σε 10 μέρες με 2 βδομάδες. Τώρα και εδώ δεν είναι αρκετές 40 μέρες!!! Πράγμα που σημαίνει πως το <<πρόβλημα>> είναι στην Αθήνα. Άλλωστε είναι γνωστό πως εκεί (Αθήνα) αρχίζουν και σταματούν όλα!!! :greece: :greece: Καλά μπάνια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nmakry 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 Πάντως να ξέρετε πως έτσι είναι σε όλη την Ελλάδα. Αλλού λιγότερο και αλλού περισσότερο. Δεν έχει να κάνει με λάδια και ξύδια που διάβασα παραπάνω. Απλώς καθυστερεί η εκτύπωση του διπλώματος νέου τύπου. Ναι, κανονικά ο νόμος λέει 7 μέρες. Αλλά στο Βόλο τουλάχιστον που είμαι εγώ, μέσα στο χειμώνα έβγεναν μέσα σε 10 μέρες με 2 βδομάδες. Τώρα και εδώ δεν είναι αρκετές 40 μέρες!!! Πράγμα που σημαίνει πως το <<πρόβλημα>> είναι στην Αθήνα. Άλλωστε είναι γνωστό πως εκεί (Αθήνα) αρχίζουν και σταματούν όλα!!! :greece: :greece: Καλά μπάνια Διάβασε τα προηγούμενα μηνύματα και δες. Όταν έκαναν από τη Νομαρχία 3 μήνες να στείλουν τα χαρτιά για εκτύπωση, σε τι ακριβώς φταίει η Αθήνα; Και όταν έφυγαν τα χαρτιά για Αθήνα, σε 20 περίπου ημέρες -πολύ πιθανό και λιγότερο- είχαν ετοιμάσει το δίπλωμα. Πήγαινε στη νομαρχία με το λαδάκι σου και θα δεις πώς θα φύγουν σφαίρα τα χαρτιά για εκτύπωση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 Καλά αν είναι να λαδώνουμε για να πάρουμε το δίπλωμα μας πιο γρήγορα τότε την χάσαμε την μπάλα!Όσο για αν κάνουν να φύγουν τα χαρτιά 3 μήνες από την νομαρχία του Ηρακλείου...εκεί τι να πεις αν ο άλλος την έχει κάνει λάστιχο,δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.Εγώ εξάλλου το είχα πει,το όλο θέμα αρχίζει από το Ηράκλειο,εκεί δεν κάνουν σωστά την δουλειά,το κατάλαβα από την πρώτη φορά που πήγα να ρωτήσω για το δίπλωμά μου.Πάντως τώρα είναι η καλύτερη εποχή για μένα να βγάλεις δίπλωμα,ειδικά αν φτάσεις στα άκρα και πεις τπτ "απολύσεις δημοσίων" σε χρόνο 0 θα έχεις το δίπλωμα σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AHIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2010 Δεν θέλω να πω πως έχεις άδικο nmakry.Για να το λένε, έτσι θα είναι (τουλάχιστον στο Ηράκλειο). Πιστεύω όμως πως δεν είναι αυτός ο κανόνας. Επιμένω επίσης πως το πρόβλημα είναι στην Αθήνα. Και ειδικότερα στην υπηρεσία έκδοσης διαβατηρίων η οποία είναι υπεύθηνη για την έκδοση των διπλωμάτων νέου τύπου. Επαναλαμβάνω πως εδώ (Βόλος) δεν παίζει το λάδωμα και παρ'όλα αυτά η αναμονή ξεπερνά τις 40 μέρες (μερικές φορές φτάνει τους 2 μήνες). Πιστεύω όμως πως όταν με το καλό περάσει το καλοκαίρι, τα πράγματα θα στρώσουν προς το καλύτερο. Όχι βέβαια σε 7 μέρες!!! Αυτά δεν γίνονται εδώ!!! Να φύγετε να πάτε αλλού!!! Απορία :Φταίει μόνο αυτός που τα παίρνει; Τι γίνετε με αυτόν που τα δίνει; Καλά, το λάδωμα στο γιατρό που θα μου κάνει μια επέμβαση όταν κινδυνεύει η υγεία μου μπορώ να το καταλάβω. Όχι να το δεχθώ. Αλλά καταλαβαίνω τον εκβιασμό που γίνετε στον ασθενή. Αλλά το λάδωμα για να βγει γρήγορα το δίπλωμά μου, συγνώμη δεν το καταλαβαίνω. Συμφωνώ με τον nestro. Μήπως να αλλάζαμε λίγο στάση γενικότερα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες