Jump to content
koun

GPR 50

Recommended Posts

:bye: Παιδια θελω να παρω το GPR50 (μεταχειρισμενο παντα) ειμαι καινουργιος..εμπειρια μονο απο παπακια μεχρι 125cc!!

απο φρενα τι λεει?με το βαρος του θα εχω προβλημα?(γιατι ειμαι και τσιχλας 60 κιλα) :P

:help:

ανταλλακτικα ειναι σχετικα ακριβα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

:bye: Παιδια θελω να παρω το GPR50 (μεταχειρισμενο παντα) ειμαι καινουργιος..εμπειρια μονο απο παπακια μεχρι 125cc!!

απο φρενα τι λεει?με το βαρος του θα εχω προβλημα?(γιατι ειμαι και τσιχλας 60 κιλα) :P

:help:

ανταλλακτικα ειναι σχετικα ακριβα?

όχι φιλε μου το Gpr είναι σχετικά "ελφαρι" αφού είναι και 50ari δη είναι κάποιο 600 να εξής πρόβλημα είναι πολύ ευκολοδήγητο πιο εύκολο και από παπί 125 είναι μια χαρά ανταλλακτικά είναι μια χαρά όπως και το Rs απλά λίγο τα πλαστικά του τα περιφερειακά γενικά να τα προσεχεις γιατί είναι "ψιλοακριβα" σε σχέση με ένα yamaha-honda ..αυτά από εμενα πάρτο είναι καλο σχολειό :)

και τα φρένα Είναι ΤΈΛΕΙΑ !!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγαλε εγω θα σου ελεγα να παρεις το ινοβα..τρελη γκομενπαγιδα εεεε..και παπακι παπακι οχι μηχανες και βλακειες....

Παρτο και μακρια απο λιφαν..εχεις δεν εχεις ευρωπουλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με κλειστα τα ματια.....Ειναι kalo 50αρι

Τροποποιήθηκε από τον Σωτος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως λέω για πρώτη μηχανή να μείνετε μακριά από το συγκεκριμένο.Έχει απότομο γκάζι,καμμιά σχέση με αυτό των σκούτερ και γενικά των 50ριων.Επίσης για αναβάτες χωρίς εμπειρία θεωρώ ότι έχει πολύ πλαστικό πάνω του,δεν λέω σχολείο....αλλά επειδή δεν έχετε εμπειρία θα υπάρξουν πολλές χαζές πτώσεις που σημαίνει μ@μημα των πλαστικών.Καλύτερα να πάτε σε κάτι με λιγότερο πλαστικό.Και ένα ακόμα σαφώς η συντήρηση θα είναι πιο τσουχτερή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως λέω για πρώτη μηχανή να μείνετε μακριά από το συγκεκριμένο.Έχει απότομο γκάζι,καμμιά σχέση με αυτό των σκούτερ και γενικά των 50ριων.Επίσης για αναβάτες χωρίς εμπειρία θεωρώ ότι έχει πολύ πλαστικό πάνω του,δεν λέω σχολείο....αλλά επειδή δεν έχετε εμπειρία θα υπάρξουν πολλές χαζές πτώσεις που σημαίνει μ@μημα των πλαστικών.Καλύτερα να πάτε σε κάτι με λιγότερο πλαστικό.Και ένα ακόμα σαφώς η συντήρηση θα είναι πιο τσουχτερή.

Ε οχι τωρα να καθονται τα πιτσιρικια να μετρανε τα πλαστικα..ειναι το τελευταιο που τους νοιαζει..εαν ηταν ετσι ολοι με παπακια θα ημασταν.

Αποτομο γκαζι?δεν ειναι 125 διχρονο να πεις ενταξει πρωτη μηχανη ειναι και θα ειναι ιδιοτροπο..50αρη ειναι και μαλιστα σχολειο οπως λες κι εσυ και με τα καλυτερα φρενα στα κυβικα αυτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε οχι τωρα να καθονται τα πιτσιρικια να μετρανε τα πλαστικα..ειναι το τελευταιο που τους νοιαζει..εαν ηταν ετσι ολοι με παπακια θα ημασταν.

Αποτομο γκαζι?δεν ειναι 125 διχρονο να πεις ενταξει πρωτη μηχανη ειναι και θα ειναι ιδιοτροπο..50αρη ειναι και μαλιστα σχολειο οπως λες κι εσυ και με τα καλυτερα φρενα στα κυβικα αυτα

Ίσως να έχεις δίκιο,εγώ θέλω να έχω την μηχανή μου στην πένα,τώρα αν τον άλλο δεν το νοίαζει ας πράξει ανάλογα,απλά εγώ το αναφέρω γιατί μπορεί να μην τους έχει περάσει καν από το μυαλό τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστα κανεις φιλε μου..απλα εγραψα τη γνωμη μου πανω στο ποστ σου.Το μηχανακι ειναι τρομερο αλλα πιστευω καινουριο δεν αξιζει μονο σε μεταχειρα και καλη κατασταση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικά είναι πολλά χρήματα για μια μηχανή 50cc,σε λίγους μήνες θα την βαρεθεί και θα θέλει κάτι μεγαλύτερο.Βέβαια αν έχει δίπλωμα για 50αρι και θέλει να είναι νόμιμος πολύ καλά κάνει,εγώ θα έλεγα κάτι μεταχειρισμένο για πρώτο και μετά που θα έχει αποκτήσει κάποια εμπειρία εδώ θα είμαστε να τα πούμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικά είναι πολλά χρήματα για μια μηχανή 50cc,σε λίγους μήνες θα την βαρεθεί και θα θέλει κάτι μεγαλύτερο.Βέβαια αν έχει δίπλωμα για 50αρι και θέλει να είναι νόμιμος πολύ καλά κάνει,εγώ θα έλεγα κάτι μεταχειρισμένο για πρώτο και μετά που θα έχει αποκτήσει κάποια εμπειρία εδώ θα είμαστε να τα πούμε.

Επειδη τον ξερω μονο για 50αρη μπορει και ειχε στο μυαλο του το λιφαν...και του ειπα για το gpr και το rs ε τωρα για derbi θα παει αλλα εαν δεν εχει γιουρια θα παει σε λιφαν..το οποιο εγω το θεωρω τσαμπα αγορα ακομα και να στο χαριζανε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες το μηχανακι ειναι κ@βλ@ κυριολεκτικα.

Εχοντας οδηγησει το Aprilia RS50 μπορω να πω οτι οχι μονο εχει γκαζι για τα cc του αλλα ειναι και πολυ νευρικο!!!

Ακομα θα συμφωνισω με τον nestro γιατι σαν νεος οδηγος κακα τα ψεματα και σε τετοιο μηχανακι πιστευω ισως υπαρξει καμια γελεια πτωση και μιας και το μηχανακι αυτο εχει fairing θα χρειαστει αρκετα μαρουλια μονο για την πλαστικουρα του :(

Καλο δεν θα ηταν να ψηλο αναθεωρησεις την αποψη σου για 1ο μηχανακι το συγκεκριμενο?

Ενα ψηλοφτερο 50αρι της derbi πιστευω θα ειναι καλυτερο σχολειο :_thumbsup::ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια καλα ολα αυτα που λετε...απλα ειμαι λιγο ξενερωμενος και εχω ψιλοβαρεθει τα παπακια...και θελω να εχω την ευκερια να ξεκινισω για 1ο μιχανακι ενα καλο 50αρι...και δεν γουσταρω να πληρωνω τσαμπα προστιμα...ενταξι ολοι πεφτουμε δεν γινετε να μην πεσει καποιος αλλα θα μαθω! :_thumbsup:

αχ0α0χ0αχ0αχ innova :uglystupid2: χα0αχ0αχ00 μουνοπαγιδα ελεος ρε μουλε χα0α0χα0χ:thumbsdown:

:worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια καλα ολα αυτα που λετε...απλα ειμαι λιγο ξενερωμενος και εχω ψιλοβαρεθει τα παπακια...και θελω να εχω την ευκερια να ξεκινισω για 1ο μιχανακι ενα καλο 50αρι...και δεν γουσταρω να πληρωνω τσαμπα προστιμα...ενταξι ολοι πεφτουμε δεν γινετε να μην πεσει καποιος αλλα θα μαθω! :_thumbsup:

αχ0α0χ0αχ0αχ innova :uglystupid2: χα0αχ0αχ00 μουνοπαγιδα ελεος ρε μουλε χα0α0χα0χ:thumbsdown:

Τα enduro και motard δεν του πολυ αρεσουν..τα φοβαται χαχαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ψητ ψηλε!

λιγα για το Ιννοβα :bruce_h4h:

πραγματι ειναι μουνοπαγιδα! αρεσει πολυ στις κοπελιες... (αρκει να μην εχει σπασμενα πλαστικα και να ειναι πορτοκαλι :sweatdrop: !)

Αν θες SS με τα 1000 για κοιτα καλυτερα για κανα μεταχειρ της aprilia μιας και παιζουν πολλα πλαστικα ημιτασιον απο πολυεστερα (και πολλα κιτακια μετατροπης :lipssealed: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε? τι λες ρε ελεος δεν εχω πει ποτε τετοιο πραγμα..απλα δεν μου αρεσει το στυλ τουσ τι να κανουμε γουστα ειναι αυτα.. :knuppel2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ψητ ψηλε!

λιγα για το Ιννοβα :bruce_h4h:

πραγματι ειναι μουνοπαγιδα! αρεσει πολυ στις κοπελιες... (αρκει να μην εχει σπασμενα πλαστικα και να ειναι πορτοκαλι :sweatdrop: !)

Αν θες SS με τα 1000 για κοιτα καλυτερα για κανα μεταχειρ της aprilia μιας και παιζουν πολλα πλαστικα ημιτασιον απο πολυεστερα (και πολλα κιτακια μετατροπης :lipssealed: )

Τα ιδια κιτακια μετατροπης δεν ειναι και για το derbi?για τα πλαστικα δεν ξερω

Ρε συ το ινοβα ειναι γκομενοπαγιδα για τις σαπιες :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε φιλε ελεος χαλαρωσε...ξερει για τι το λεει ο φιλος μου ο μουλος..ειναι κατι δικα μας...

αλλα μεταξυ μας το innova αν του αλαξεις ενα χρωματακι..του βαλεις μια εξατμιση να βαλεις δισκοφρενο..και οτι αλλο τραβαει η καρδουλα σου...τοτε θα ειναι με μουνοπαγιδα... :_thumbsup: γιατι μαμα δεν μπορεις να το πεις μουνοπαγιδα... :offtopic:

για το gpr μιλαγαμε για innova λεμε :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε το επιασες το νοημα εαν εχεις τα φραγκα παρτο δεν υπαρχει καλυτερο σε 50αρη..τωρα εαν δεν τα εχεις περιμενε μεχρι να τα εχεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε το επιασες το νοημα εαν εχεις τα φραγκα παρτο δεν υπαρχει καλυτερο σε 50αρη..τωρα εαν δεν τα εχεις περιμενε μεχρι να τα εχεις...

εμ αυτο ειναι το προβλημα αυτη την εποχη...pff :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τεχνικά χαρακτηριστικά GPR 50

Κινητήρας: Μονοκύλινδρος 2-χρονος

Κυβισμός: 50κ.εκ.

Μέγιστη ισχύς: 2,7 ίπποι / 6.500σ.α.λ.

Τροφοδοσία: Καρμπυρατέρ Dell Orto PHVA 17,5

Πλαίσιο: Περιμετρικό διπλής δοκού από κράμα αλουμινίου

Ανάρτηση εμπρός: Τηλεσκοπικό πιρούνι upside down 41χλστ.

Ανάρτηση πίσω: Μονό αμορτισέρ

Φρένο εμπρός: Δισκόφρενο 300χλστ.

Φρένο πίσω: Δισκόφρενο 220χλστ.

Ελαστικό εμπρός: 110/80-17

Ελαστικό πίσω: 130/70-17

Μήκος/Πλάτος/Μεταξόνιο: 1.968/715/1.353χλστ.

Βάρος: 120κιλά

Χωρητικότητα ρεζερβουάρ: 14,2 λίτρα

αυτα ειναι :ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμ αυτο ειναι το προβλημα αυτη την εποχη...pff :wallbash:

Ποσο εχει?Πανω απο 3000?Παρ το ειναι ωραιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τεχνικά χαρακτηριστικά GPR 50

Κινητήρας: Μονοκύλινδρος 2-χρονος

Κυβισμός: 50κ.εκ.

Μέγιστη ισχύς: 2,7 ίπποι / 6.500σ.α.λ.

Τροφοδοσία: Καρμπυρατέρ Dell Orto PHVA 17,5

Πλαίσιο: Περιμετρικό διπλής δοκού από κράμα αλουμινίου

Ανάρτηση εμπρός: Τηλεσκοπικό πιρούνι upside down 41χλστ.

Ανάρτηση πίσω: Μονό αμορτισέρ

Φρένο εμπρός: Δισκόφρενο 300χλστ.

Φρένο πίσω: Δισκόφρενο 220χλστ.

Ελαστικό εμπρός: 110/80-17

Ελαστικό πίσω: 130/70-17

Μήκος/Πλάτος/Μεταξόνιο: 1.968/715/1.353χλστ.

Βάρος: 120κιλά

Χωρητικότητα ρεζερβουάρ: 14,2 λίτρα

αυτα ειναι :ok:

8 αλογα νομιζω πως εχει , το ειχα δει σε μια ιστοσελιδα με συγκρισεις μοντελων.Αν ειχε 2,7 αλογα οπως γραφεις δεν θα κουνιοταν ουτε οι ροδες :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποσο εχει?Πανω απο 3000?Παρ το ειναι ωραιο.

φιλε κανει 3.100 καινουργιο... με τιν καμια! μεταχειρισμενο! εξαλου θα ειναι κ το 1ο μου...

8 αλογα νομιζω πως εχει , το ειχα δει σε μια ιστοσελιδα με συγκρισεις μοντελων.Αν ειχε 2,7 αλογα οπως γραφεις δεν θα κουνιοταν ουτε οι ροδες :_zeppelin:

φιλε μου δεν το γραφω εγω απο ιστοσελιδα το πηρα...και ναι λογικο ειναι να μην ειναι 2.7...διχρονο ειναι σιγουρα θα ειναι παραπανο...πολυ παραπανο :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον koun

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα