Jump to content
danis.rockas

ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΩΡΑΣΩ ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΗ ΠΗΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΥΡΟ ΣΤΑ 200 ΕΥΡΟ!ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ (ΚΑΙ ΜΕ LINK) ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ Κ ΠΟΛΛΑ!!! ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Τροποποιήθηκε από τον danis.rockas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΩΡΑΣΩ ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΗ ΠΗΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΥΡΟ ΣΤΑ 200 ΕΥΡΟ!ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ (ΚΑΙ ΜΕ LINK) ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ Κ ΠΟΛΛΑ!!! ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

http://www.toofast.gr/prodcat.php?cat=45

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ετσι και αλλιώς κάπου στα 200€ είναι και το ταβάνι τιμής για τα καλοκαιρινά μπουφάν, μαγαζιά έχει μπόλικα όρεξη και χρόνο να έχεις να δοκιμάζεις πάρε την Κ.Καραμανλή απ άκρη σ άκρη εκεί είναι τα περισσότερα μοτομάγαζα ενδεικτικά αναφέρω Motonewland, Motomarket, Agio, Naxter, Riders market, Motorstar, Motonews κ.α. ... καλές αγορές και καλές βόλτες!!

υ.γ. προσπάθησε να μη γράφεις με κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις

υ.γ.2 υπάρχουν πρόσφατα ποστ στο φόρουμ για καλοκαιρινά μπουφάν κανε μια αναζήτηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ετσι και αλλιώς κάπου στα 200€ είναι και το ταβάνι τιμής για τα καλοκαιρινά μπουφάν, μαγαζιά έχει μπόλικα όρεξη και χρόνο να έχεις να δοκιμάζεις πάρε την Κ.Καραμανλή απ άκρη σ άκρη εκεί είναι τα περισσότερα μοτομάγαζα ενδεικτικά αναφέρω Motonewland, Motomarket, Agio, Naxter, Riders market, Motorstar, Motonews κ.α. ... καλές αγορές και καλές βόλτες!!

υ.γ. προσπάθησε να μη γράφεις με κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις

υ.γ.2 υπάρχουν πρόσφατα ποστ στο φόρουμ για καλοκαιρινά μπουφάν κανε μια αναζήτηση.

ευχαριστω φιλε καποια σηγεκριμενη μαρκα?να ειναι αξιοπιστω κ ασφαλες εχεις ν μου προτηνεις τπτ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ,Τ ΑRAI ΚΑΛΟ ΦΕΝΕΤΕ ΑΝ Τ ΒΡΩ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ? Απο αερισμο καλο φενετε απο ασφαλια ομως??????

http://www.dainese.com/eu_en/motorbike/g-shotgun-tex.html?cat=12

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η dainese ειναι κορυφαια εταιρεια και μαλον ειναι τα πιο ποιοτικα (και ακριβα) απ ολα. επειδη προσφατα πηρα κι εγω θα προτεινα να δεις ειτε για dainese ειτε για spidi αυτα μου γεμισαν πιο πολυ το ματι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επισης κ αυτο με ειπαν ειναι ποιο οικονομικο κ εχει προστατευτικο πλατης που δεν εχει το ddainese http://www.stelpet.gr/bering-sunrise.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ εχω πάρει αυτό όταν είσαι σε κίνηση όντως ο αέρας περνάει άνετα! Όταν όμως σταματάς αρχίζει ο ιδρώτας!

Το ύφασμα του είναι πολύ ποιοτικό και είναι ελαφρύ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ εχω πάρει αυτό όταν είσαι σε κίνηση όντως ο αέρας περνάει άνετα! Όταν όμως σταματάς αρχίζει ο ιδρώτας!

Το ύφασμα του είναι πολύ ποιοτικό και είναι ελαφρύ!

καλο φενετε φιλε

Ριξε μια ματια και σε αυτο!! :_thumbsup:http://www.motomad.gr/proddetail.asp?prod=REVIT_AirMEN-JACKET&cat=134

ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω πηρα αυτο

http://www.motodynamics-accessories.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=526&category_id=91&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=23

Εχω προβλημα με την θερμοκρασια ενα Bering καλοκαιρινο εβγαζα την μπεμπελη απο την ζεστη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω πηρα αυτο

http://www.motodynamics-accessories.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=526&category_id=91&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=23

Εχω προβλημα με την θερμοκρασια ενα Bering καλοκαιρινο εβγαζα την μπεμπελη απο την ζεστη.

αυτο που πειρες φιλε ειναι καλο?εχει προστασιες?περναει αερασ ευκολα? εν κινιση(οχι σταματημενος σε φαναρι)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παλι εχω το Dainese shotgun tex που εβαλες και το link και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!!ok.gif

Αν και πρεπει να παρω και ενα προστατευτικο πλατης...whistling.gif

Παει λιγο ψηλα αλλα καποιοι εχουμε κολλημα με τα ακριβαkaaaala.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παλι εχω το Dainese shotgun tex που εβαλες και το link και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!!ok.gif

Αν και πρεπει να παρω και ενα προστατευτικο πλατης...whistling.gif

Παει λιγο ψηλα αλλα καποιοι εχουμε κολλημα με τα ακριβαkaaaala.gif

220 ευρω φιλε μ ειπαν και τ μπερινγκ 140.ποσο τ πηρες εσυ φιλε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσο σου ειπαν το πηρα.

Δεν το εψαξα καθολου!

Το ειδα,μου αρεσε,το φορεσα,το ερωτευτικα και με συνοπτικες διαδικασιες εγινε δικο μου!!!mB_kalo_e.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατι ακουσα απο εναν φιλο για ενα μπαζαρ στις 5-6 ιουνιου καπου στην αθηνα με 50% εκπτωσεις σε αξεσουαρ μηχανης .. Ισχιει κατι τετοιο??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ριξε και εδω μια ματια καλοκαιρινο διατρητητο η ανοιξιατικο απο την colori www.colori.net morrison tactel k eolos βγαινει στα 130 ευρω και το χω βολευτει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα