Jump to content
Sign in to follow this  
OrEsTiS82

Μαντρες αυτοκινητων βγαζουν ψευτικα βιβλιαρακια Service

Recommended Posts

Παιδια ακουστε τι μου συνεβη πριν λιγες ημερες,πηγα να δουμε ενα αμαξι μαζι με ενα φιλο που ενδιαφεροταν,και δεν ηταν και στην καλυτερη κατασταση,του ζητησαμε βιβλιαρακι σερβις και μας εδωσε ενα ολοκαινουργιο βιβλιο (για 8ετιας αμαξι μου εκανε εντυπωση),ανοιγω το βιβλιο και διαβαζα ιμαντες χρονισμου και καλα,καθε 30.000 χιλιομετρα,λαδια σερβις τα παντα,κοιταζω και οπτικα τον ιμαντα στο αμαξι και ειχε βγαλει σκουριες (χααχαχαχαχαχ),παιδια ο φιλος επεμενε να το δει μηχανικος μου,φωναζω τον μηχανικο μου και μου λεει το αμαξι αυτο ειναι τρακαρισμενο,εχει στραβο ψυγειο,ο ιμαντας χρονισμου ειναι για πεταμα,αυτο το αμαξι θελει 2 χιλιαρικα για να γινει αυτοκινητο,και ο αλλος εδειχνε στον φιλο μου βιβλιαρακια γραφοντας μαλ@κιες μεσα,κριμα που δεν σημειωσα το συνεργειο να παω απο εκει να γελασω λιγο,καπου στο χαλανδρι-Βριλησια ειναι,το ονομα της μάντρας εαν θελετε μπορω να το πω,ειναι στην Αργυρουπολη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Υπήρξε εξουσιοδοτημένο που έβαλε την σφραγίδα του σε βιβλίο σέρβις μεταχρονολογημένα και χωρίς να έχει κάνει σέρβις στο όχημα μόνο και μόνο για να μπορέσει ο μαντρατζης να κάνει την απάτη? Σε κάθε περίπτωση αυτό πρέπει να έρθει σε γνώση της επίσημης αντιπροσωπείας κατά τη γνώμη μου. Δεν ξέρω αν θα του πάρουν την εξουσιοδότηση (αν και κατά τη γνώμη μου σίγουρα θα έπρεπε).αλλά σε κάθε περίπτωση αυτά είναι πράγματα που πρέπει να γίνονται γνωστά και κυρίως να το πληροφορηθούν αν είναι δυνατόν οι πελάτες του συνεργείου. Ήμαστε τελικά οι μόνοι που σαν πελάτες πλέον μπορούμε να απομονώσουμε τον κάθε τυχάρπαστο επαγγελματία και να τον κάνουμε να βλέπει εφιάλτες επιβίωσης το βράδυ.

Για να χάσει το μισό θα έλεγα πελατειακό του δυναμικό, και να μαθευόταν ο λόγος, και θα βλέπαμε μετά αν θα τόλμαγε κανείς από αυτούς και να σκεφτεί και μόνο κάτι τέτοιο

:ranting3:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για πες και το ονομα της μαντρας μονο και μονο να το βλεπουμε να μην παταμε!

Ετσι τους χρειαζεται!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Car's kiriakopoulos L.T.D.

M.Γερουλάνου 17

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 16452

ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! τα φτηνα αυτοκινητα που δινει ειναι σιγουρα χρέπια!

Τροποποιήθηκε από τον OrEsTiS82

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα