OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Παιδια ακουστε τι μου συνεβη πριν λιγες ημερες,πηγα να δουμε ενα αμαξι μαζι με ενα φιλο που ενδιαφεροταν,και δεν ηταν και στην καλυτερη κατασταση,του ζητησαμε βιβλιαρακι σερβις και μας εδωσε ενα ολοκαινουργιο βιβλιο (για 8ετιας αμαξι μου εκανε εντυπωση),ανοιγω το βιβλιο και διαβαζα ιμαντες χρονισμου και καλα,καθε 30.000 χιλιομετρα,λαδια σερβις τα παντα,κοιταζω και οπτικα τον ιμαντα στο αμαξι και ειχε βγαλει σκουριες (χααχαχαχαχαχ),παιδια ο φιλος επεμενε να το δει μηχανικος μου,φωναζω τον μηχανικο μου και μου λεει το αμαξι αυτο ειναι τρακαρισμενο,εχει στραβο ψυγειο,ο ιμαντας χρονισμου ειναι για πεταμα,αυτο το αμαξι θελει 2 χιλιαρικα για να γινει αυτοκινητο,και ο αλλος εδειχνε στον φιλο μου βιβλιαρακια γραφοντας μαλ@κιες μεσα,κριμα που δεν σημειωσα το συνεργειο να παω απο εκει να γελασω λιγο,καπου στο χαλανδρι-Βριλησια ειναι,το ονομα της μάντρας εαν θελετε μπορω να το πω,ειναι στην Αργυρουπολη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 ετσι ειναι... ψαχνουνε κοτσους!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Υπήρξε εξουσιοδοτημένο που έβαλε την σφραγίδα του σε βιβλίο σέρβις μεταχρονολογημένα και χωρίς να έχει κάνει σέρβις στο όχημα μόνο και μόνο για να μπορέσει ο μαντρατζης να κάνει την απάτη? Σε κάθε περίπτωση αυτό πρέπει να έρθει σε γνώση της επίσημης αντιπροσωπείας κατά τη γνώμη μου. Δεν ξέρω αν θα του πάρουν την εξουσιοδότηση (αν και κατά τη γνώμη μου σίγουρα θα έπρεπε).αλλά σε κάθε περίπτωση αυτά είναι πράγματα που πρέπει να γίνονται γνωστά και κυρίως να το πληροφορηθούν αν είναι δυνατόν οι πελάτες του συνεργείου. Ήμαστε τελικά οι μόνοι που σαν πελάτες πλέον μπορούμε να απομονώσουμε τον κάθε τυχάρπαστο επαγγελματία και να τον κάνουμε να βλέπει εφιάλτες επιβίωσης το βράδυ. Για να χάσει το μισό θα έλεγα πελατειακό του δυναμικό, και να μαθευόταν ο λόγος, και θα βλέπαμε μετά αν θα τόλμαγε κανείς από αυτούς και να σκεφτεί και μόνο κάτι τέτοιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Για πες και το ονομα της μαντρας μονο και μονο να το βλεπουμε να μην παταμε! Ετσι τους χρειαζεται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Eπι της Αργυρουπολεως πανω ειναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2010 (τροποποιήθηκε) Car's kiriakopoulos L.T.D. M.Γερουλάνου 17 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 16452 ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! τα φτηνα αυτοκινητα που δινει ειναι σιγουρα χρέπια! Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2010 από τον OrEsTiS82 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2010 . . . και όχι μόνο ! ! ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες