BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 ολα τα καρμπυρατερ της keihin ετσι φτιαχνονται... τωρα δεν ξερω αν δινουν 2 ζιγλερ αλλα ενα ζιγλερακι 10€ εχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 Αγωνιστικό καρμπυρατέρ μαγνησίου 28mm με υψηλές κατασκευαστικές προδιαγραφές από την Takegawa για κορυφαίες επιδόσεις. To kit περιλαμβάνει και 2 ζιγλέρ μετατροπής αυτά τα έχουν τα άλλα καρμπιρατέρ??? 10 ευρω το πολυ εχει ενα ζιγκλερ, και η takegawa στο χρεωνει 100 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 (τροποποιήθηκε) Dax Crf Xr Monkey Replica Keihin PE28 Racing Carburetor Replica = Πανομοιότυπο, Αντίγραφο έργου τέχνης ( συμφώνα με το Google ) άρα αυτό το φτηνιάρικο που μου έχεις ποστάρει είναι αντιγραφή του αυθεντικού γι αυτό είναι φτηνό... να ναι καλά ο ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ :P Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2010 από τον nikosm1993 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 και εγω αναμεσα σε αυτα τα 2 ειμαι το μικουνι και το κειχιν...αλλα δεν ξερω ακομα πιο θα παρω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2010 από τον nikosm1993 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 Για Z είστε οχι για crypton x. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 Το συγκεκριμενο καταστημα πουλαει πολλες αντιγραφες των γνησιων σε πολυ χαμηλοτερες τιμες και αρκετα ποιοτικα! Πιο παλια ειχε κ τον συμπλεκτι για το Χ... ναι ναι αυτο που φερνουν καταστηματα στην ελλαδα και το κατοχυρωνουν ως προσωπικες τους πατεντες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 άρα εσύ μου πόσταρες μούφα και μου λες κοίτα διαφορά... ενώ στην ουσία συγκρίνεις το μούφα με το αυθεντικό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magitis after ban 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑ.Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΠΑΠΙΟ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΠΙΡΑΤΕΡ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 στην μαλεσια και σε ολη την ασια βγαινει με καρμπυρατερ, η ιντζεκτιον εκδοση βγηκε μονο για την ελλαδα και οπου αλλου παει στην ευρωπη,λογο του euro 3! και ειναι πανευκολο για εναν μηχανικο να το μετατρψει απο ιντζεκτιον σε καρμπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 στην μαλεσια και σε ολη την ασια βγαινει με καρμπυρατερ, η ιντζεκτιον εκδοση βγηκε μονο για την ελλαδα και οπου αλλου παει στην ευρωπη,λογο του euro 3! και ειναι πανευκολο για εναν μηχανικο να το μετατρψει απο ιντζεκτιον σε καρμπ. Ξέρεις τι πρέπει να κάνει??? νομίζω θέλει καινούρια κεφαλή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 Ξέρεις τι πρέπει να κάνει??? νομίζω θέλει καινούρια κεφαλή... οχι δεν χρειαζετε καινουρια κεφαλη. θελει μια αγραφη ηλεκτρονικη θελει τρυπουλες απο την κατω μερια του τεποζιτου θελει να αλλαξεις λεμο και θελει και καρμπυρατερ και κατι αλλα ψηλα αλλα θα στα εξηγησει καλυτερα ενας μηχανικος.εδω στα χανια το εχει κανει ενα κοπελι και πηγαινει πολυ καλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 οχι δεν χρειαζετε καινουρια κεφαλη. θελει μια αγραφη ηλεκτρονικη θελει τρυπουλες απο την κατω μερια του τεποζιτου θελει να αλλαξεις λεμο και θελει και καρμπυρατερ και κατι αλλα ψηλα αλλα θα στα εξηγησει καλυτερα ενας μηχανικος.εδω στα χανια το εχει κανει ενα κοπελι και πηγαινει πολυ καλα... Πάντως στο yamahat135 μόλις είπα ότι ήθελα να το κάνω καρμπ μ λέγαν όλοι ότι κάνω μαλακία... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 (τροποποιήθηκε) Πάντως στο yamahat135 μόλις είπα ότι ήθελα να το κάνω καρμπ μ λέγαν όλοι ότι κάνω μαλακία... :P μηπως μπερδευτικαν???? αφου εκει βγαινει μονο σε καρμπ.... ρωτα τον traxxas αυτος ειναι ο γκουρου του κρυπτον χ! Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2010 από τον ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑ.Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΠΑΠΙΟ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΠΙΡΑΤΕΡ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ φίλε σε όλη την ασία βγαίνει με καρμπυλατέρ και εδώ λόγω ρύπων βγαίνει ιντζέκτιον που είναι μια μαλακία και ούτε πειράζεται... άρα και εμέις που θέλουμε το κάτι παραπάνω όπως ο φίλος πιο πάνω θα το κάνει καρπυλατέρ και θα είναι και πρωτοπόρος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 ε δεν θα ειναι και πρωτοπορος... ηδη σε ολη την ελλαδα εχουν γινει πολλα καρμπυρατερατα κρυπτον ξ αλλα και εδω στα χανια ξερω 2 κοπελια που το εχουν κανει... αρα θα ειναι τριτοπορος :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Παντος αφου θες να δωσεις τοσα λεφτα παρε ενα fcr εχω ακουσει οτι ειναι το καλυτερο καρμπυρατέρ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Παντος αφου θες να δωσεις τοσα λεφτα παρε ενα fcr εχω ακουσει οτι ειναι το καλυτερο καρμπυρατέρ.. και εγώ αυτό λέω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2010 κανένα Link?? plz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 ρε νικο δεν μπορω να καταλαβω γιατι πειρες crypton x αφου θελεις να τα αλαξεις ολα επανω του .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 ρε νικο δεν μπορω να καταλαβω γιατι πειρες crypton x αφου θελεις να τα αλαξεις ολα επανω του .. ρε Πέτρο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήρες glx αφού το πειράζεις !!!!!!!!!! αν το μηχανάκι μου ήταν ένα XT ένα WR ( όλα αυτά είναι τυχαία παραδείγματα ) θα έφτιαζα αυτό ( ένα απο τα δύο ) ... τώρα που έχω Crypton X θέλω να φτιάξω το Crypton X... τι ακριβός δεν καταλαβαίνεις? πες μου να σου εξηγήσω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες