Jump to content
Grehiel

Έβαλαν στην ομάδα "ΔΙΑΣ" ανεκπαίδευτους αστυνομικούς που σκοτώνονται με τις μηχανές.

Recommended Posts

Ας αναπαυτει η ψυχη του και κουραγιο στους δικους του ανθρωπους.

Εγω τα βλεπω πολλες φορες παντως και σκιαζομαι γιατι πανε ανα δυαδες πολλες φορες και ο ενας τσιγκλαει τον αλλον να κανουν μλκιουλες..

κριμα και παλυ κριμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και εγώ τους βλέπω κάθε μέρα συνέχεια..Η παρουσία τους είναι αδιάφορη μιας και η εγκληματικότητα στις γειτονιές παραμένει ίδια, αναλώνοντε να τσακώσουν κανεναν εγκληματία χωρίς κράνος κτλ. Αυτά τα λέω από προσωπική πείρα.

Επίσης με γνωστό αστυνομικό που μιλάω επιβεβαιώνω για την έλειψη εμπειρίας και γνώσης του αντικειμένου. Έχουν ερημώσει τα τμήματα με την ΔΙ.ΑΣ όπως χαρακτηριστικά μου λέει, όπως επίσης μόνο το 10% έχει εκπαιδευτεί έστω και τα στοιχειώση.

Η ζωή του παληκαριού βέβαια δεν έφταιγε σε τίποτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλιότερα (πριν καμιά διετία) υπήρχε έγγραφη διαμαρτυρία από τους ίδιους τους τροχαίους ότι τοποθετούν με το ζόρι τροχονόμους σε ομάδες με μοτοσυκλέτες οι οποίοι στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είχαν ουδεμία σχέση με τις μοτοσυκλέτες! Δεν είχαν ποτέ τους δηλαδή ούτε παπάκι! Τους έκαναν λέει μια υποτυπώδη εκπαίδευση ημερών και τους αμολούσαν στο δρόμο με τραγικές γι' αυτούς συνέπειες.

Η διαμαρτυρία έγινε γιατί είχαν τραυματιστεί πολλοί τέτοιοι τροχονόμοι (κάποιοι μάλιστα, σοβαρά!)

Ακόμα κι εκεί, λάθος άνθρωπος σε λάθος θέση. (όπως δηλαδή συμβαίνει με τους περισσότερους δημοσίους υπαλλήλους) :kaaaala:

Και τωρα εχει γινει μια παρομια αναφορα απο ατομα της ομαδας ΔΙΑΣ της Σαλονικας κ ισως και απο τους δικους μας τους Αθηναιους...

Και εγώ τους βλέπω κάθε μέρα συνέχεια..Η παρουσία τους είναι αδιάφορη μιας και η εγκληματικότητα στις γειτονιές παραμένει ίδια, αναλώνοντε να τσακώσουν κανεναν εγκληματία χωρίς κράνος κτλ. Αυτά τα λέω από προσωπική πείρα.

Επίσης με γνωστό αστυνομικό που μιλάω επιβεβαιώνω για την έλειψη εμπειρίας και γνώσης του αντικειμένου. Έχουν ερημώσει τα τμήματα με την ΔΙ.ΑΣ όπως χαρακτηριστικά μου λέει, όπως επίσης μόνο το 10% έχει εκπαιδευτεί έστω και τα στοιχειώση.

Η ζωή του παληκαριού βέβαια δεν έφταιγε σε τίποτα.

Η παρουσια τους δεν ειναι καθολου αδιαφορη...

Σε αρκετες περιοχες εχει μειωθει δραστικα η εγκληματικοτητα. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το επικίνδυνο της οδήγησης μιας μοτοσυκλέτας πρέπει να προβληματίσει περισσότερο εμας που το κάνουμε περισσότερο για χόμπυ και λιγότερο για δουλειά.Σκεφτείται ότι εκτός από οδηγοί της μότο είναι και αστυνομικοί που πρέπει να ακούν-βλέπουν-αντιδρούν πολύ διαφορετικότερα από εμάς.Κανείς δεν τους ζορίζει να κάνουν αυτό το επάγγελμα,σε όποιον δεν αρέσει ασ παρετηθεί.

Οι αναφορές για ανεκπαίδευτους οδηγούς είναι λαικισμός.

Σε ότι γίνεται σε αυτήν την χώρα υπάρχουν 11000000 γνώμες(και η δική μου μέσα σ'αυτές!).

Από τα καλύτερα μέτρα αστυνόμευσης που έχουν εφαρμοστεί ποτέ στην χώρα μας.

Και ένα ερώτημα.....φιλοσοφικό!!!

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ "ΔΙΑΣ"ΕΩΣ ΤΩΡΑ???

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το οτι καβαλανε τα μηχανακια με κοντομανικα το εχετε προσεξει;;;;;;; Αν ειναι δυνατον....αν ειναι δυνατον μες στο καλοκαιρι κι'ολας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και τωρα εχει γινει μια παρομια αναφορα απο ατομα της ομαδας ΔΙΑΣ της Σαλονικας κ ισως και απο τους δικους μας τους Αθηναιους...

Φίλε δυστηχώς εμένα το σπίτι μου το εκλέψαν μέρα μεσημέρι και καμιά ομάδα ΔΙ.ΑΣ ή Πλούτωνα δεν με προστατεύσε. Και δεν συζητάω για την συμπεριφορά μετα στην ασφάλεια..

Για μένα είναι ένα ακόμα μέτρο καταστολής στο οργανωμένο εργατικό κίνημα και τίποτα περισσότερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το οτι καβαλανε τα μηχανακια με κοντομανικα το εχετε προσεξει;;;;;;; Αν ειναι δυνατον....αν ειναι δυνατον μες στο καλοκαιρι κι'ολας...

Εγώ πάντως να κόβω βόλτες στο κέντρο της Αθήνας καλοκαίρι όλη τη μέρα με μπουφάν δεν θα την πάλευα με τίποτα!

Το ξέρω ότι ο εξοπλισμός είναι απαραίτητος και σώζει ζωές(γιατί όντως δεν φτάνει μόνο ένα κράνος) αλλά ας μην είμαστε υποκριτές!

Το πιθανότερο είναι να φάνε τούμπα επειδή θα λιώνουν από τη ζέστη και δεν θα μπορούν να συγκεντροθούν στο δρόμο!

Ποιος από εμάς θα άντεχε τόσες ώρες μέσα στην κίνηση στο κέντρο της Αθήνας καλοκαίρι με μπουφάν;!

(Εκτός αν το λες ειρωνικά επειδή τα ρίξαμε όλα πάνω τους,οπότε άκυρο το σχόλιό μου :D )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιος από εμάς θα άντεχε τόσες ώρες μέσα στην κίνηση στο κέντρο της Αθήνας καλοκαίρι με μπουφάν;!

Εγω! Ειχα δει περσι τον Μαϊο τουμπα συμφορουμητη μπροστα μου και τα χερια ποδια του ειχαν γινει 'καινουρια" , κοντομανικο + βερμουδα... Μια χαρα ειναι με το μπουφαν το καλοκαιρι , μονο οταν εισαι σταματατημενος το καταλαβαινεις αλλα και παλι απ'το να κανω ασφαλτοτατού δε γ@μιεται..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.....

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ "ΔΙΑΣ"ΕΩΣ ΤΩΡΑ???

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ????

Έχω την αίσθηση (χωρίς να το γνωρίζω), ότι πολλοί ήταν πριν ειδικοί φρουροί ή ασφάλεια και καλά VIP κλπ ..... αν δεν είναι οι ίδιοι αυτοί που απαρτίζουν την ομάδα ΔΙΑΣ τότε σίγουρα έχουν πολλοί από τουςε ειδικούς φρουρούς κλπ επανδρώσει τις θέσεις αυτών που πήγαν στην ομάδα ΔΙΑΣ. Απλά το λέω γιατί αν θυμάστε σχετικά πριν μερικά χρόνια είχε γίνει θέμα με το πόσο μεγάλο ποσοστό των αστυνομικών ήταν απεσπασμένοι σε "ειδικά" καθήκοντα φρούρησης, οπότε μου φαίνεται και λογικό.

Σχετικά με το θέμα του μπουφάν, είναι γεγονός ότι όλη μέρα μέσα στην Αθήνα καλοκαίρι δεν την παίζεις με βαρύ εξοπλισμό με τπτ. Υπάρχουν φυσικά τα μπουφάν τα οποία φέρουν τα προστατευτικά και είναι και τίγκα στην τρύπα του εξαερισμού. Εφόσοσ κινήσαι, έστω και σιγά είσαι αρκετά εντάξει. Και σε σχέση με το να συρθείς στην καυτή άσφαλτο δεν το συζητώ ..... lipssealed.gif

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τα παντελόνια η τουλάχιστον για τη χρήση επιγονατίδων. Ελπίζω να γίνεται κάτι σχετικό ή να είναι στο πλάνο γιατί είναι και κρίμα για τους ανθρώπους.

_hi.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να το δω και να μην το πιστέψω. Που και πως πιστοποιείται αυτό ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως να κόβω βόλτες στο κέντρο της Αθήνας καλοκαίρι όλη τη μέρα με μπουφάν δεν θα την πάλευα με τίποτα!

Το ξέρω ότι ο εξοπλισμός είναι απαραίτητος και σώζει ζωές(γιατί όντως δεν φτάνει μόνο ένα κράνος) αλλά ας μην είμαστε υποκριτές!

Το πιθανότερο είναι να φάνε τούμπα επειδή θα λιώνουν από τη ζέστη και δεν θα μπορούν να συγκεντροθούν στο δρόμο!

(Εκτός αν το λες ειρωνικά επειδή τα ρίξαμε όλα πάνω τους,οπότε άκυρο το σχόλιό μου :D )

Δεν το λεω ΚΑΘΟΛΟΥ ειρωνικα, εγω φοραω ολο το καλοκαιρι μπουφαν οπου και αν βρισκομαι και ας σταζω απο μεσα, ομως δεν ειπα να φορανε χειμωνιατικες γκορντουρες,

ενα μπουφανακι καλοκαιρινο διατριτο ομως θα επρεπε, αλλωστε ειναι πολυ πολυ καλη προστασια και απο τον ηλιο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να το δω και να μην το πιστέψω. Που και πως πιστοποιείται αυτό ?

2 βδομαδες στην περιοχη των Μεσογειων & Αμαρουσιου δεν σημειωθηκε ουτε 1 εγκληματικοτητας.

Εκανε ακομα εντυπωση σε αρκετα ατομα της Αμεσου δρασεως που στεγαζεται στο ΟΑΚΑ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδω καλο θα ηταν οσοι ποσταρετε τετοιες πληροφοριες να μας λετε και απο που τις αντλειται.

Γιατι το να μιλησουν ή καλυτερα στην προκειμενη να γραψουν δυο τρεις εδω μεσα στο φορουμ που ειναι αστυνομικοι το καταλαβαινω. Για ολους τους αλλους εχω τις επιφυλαξεις μου.

Απο το ακουσα/μου ειπαν/καπως ετσι ειναι κτλ κτλ μεχρι την αληθεια η αποσταση μπορει να ειναι τεραστια.

Χωρις να θελω να προσβαλλω απολυτως κανεναν μου φαινεται εντελως κουτο να ειμαι αστυνομικος οποιουδηποτε κλαδου και να μην εχω ιδεα απο μηχανη και να δεχτω να παω στην ΔΙ.ΑΣ ή στα Ζ.

Δεν ειναι ανηλικοι οι αστυνομικοι. Εχουν και γνωση και κριση.

Σαν να μου λεει εμενα καποιος οταν πηγα φανταρος να ανεβω σε αρμα και να το χειριστω ενω το μονο πραγμα που ξερω απο τα αρματα ειναι οτι εχουν ερπυστριες.

Και μένα που μου το είπαν και τους είπα ότι δεν θέλω να σκοτώσω κανέναν με έστειλαν στην πινέζα. (και εκεί πάλι άρμα μου δώσανε) :_zeppelin:

Α ναι, το κριτήριο ήταν ότι είχα δίπλωμα........

Και φυσικά δεν μπορώ να ξεχάσω τους "ζητάδες" που είχαμε εδώ, έβγαινε κίνηση για μπλόκο και επειδή δεν ήξεραν να οδηγάνε τους φορτώνανε με αγροτικά τους αμολάγανε στο σημείο και τους μάζευαν στο σχόλασμα......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρόν! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ειναι δυνατον....αν ειναι δυνατον μες στο καλοκαιρι κι'ολας...

Έτσι που το είπες εμένα μου βγαίνει ότι πιο φυσικό είναι να φοράει το κοντομάνικο το χειμώνα ή το φθινόπωρο :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έτσι που το είπες εμένα μου βγαίνει ότι πιο φυσικό είναι να φοράει το κοντομάνικο το χειμώνα ή το φθινόπωρο :lol:

:lol:

Να σου πω χιλιες φορες τον χειμωνα ετσι :D παρα το καλοκαιρι που η πισα πιανει τρελλα νουμερα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι γι'αυτό είπα και εγώ μήπως το λέει ειρωνικά! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιος τιτλος....... :mellow:

Δηλαδη για τα 2 αστικα που φυγαν επανω σε στασεις και τραυματισαν/σκοτωσαν κοσμο.... Δεν φταινε οι αστικατζηδες...?

Τους μηχανοκινητους αστυνομικους ομως να τους φαμε... Εμεις οταν παθαινουμε ατυχημα ... το προβλεπουμε.? Αν ενας της ομαδας ΔΙΑΣ βρει σταμπα απο λαδι...ΕΧΕΙ μεγαλυτερες πιθανοτητες "να το σωσει" απο εμας? Δε νομιζω....

Οι δρομοι μας και οι οδηγοι μας ειναι απροβλεπτοι δεν εχουν φτιαχτει για τοσα οχηματα και και η οδηγικη παιδεια ειναι κατω απο το 0 ...Δεν υπαρχουν εξαιρεσεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως εχουν κανει εργο η Δάδες , πριν κατι μερες τσιμπισαν τους κλεφτες+δολοφονους που εφαγαν εναν πρακτορα Προ-πο πριν κατι βδομαδες και οι ιδιοι ηταν που εκαναν ενα καλο μπαραζ ληστειων σε μαγαζια στα Εξαρχεια , ειχαν ληστεψει μαλιστα με πιστολι τον φιλο+ψιλικατζη της γειτονιας μου.. :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοί χρυσοί και άγιοι.....αλλά ένα πράγμα δεν αντέχω.....

Να τους βλέπω να κάνουν ότι γουστάρουν στο δρόμο.....καβαλάνε πεζοδρόμια....προσπεράσεις αντικανονικότατες.....δεν σταματάνε σε φανάρια....πάνε ανάποδα όπου τους κ@υλώσει.....

Και μόλις κάνουμε εμείς την υπέρτατη παράβαση να πατήσουμε την διπλή διαχωριστική πχ σου την λένε και αν είναι και @@δάτος σε γράφει κιόλας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τους εβαλαν και τα πρωινα-αραζουνε κοντα στις τραπεζες και τα απογευματα κοντα σε μεγαλα σουπερ μαρκετ.....χεστηκαν για τα σπιτια του απλου κοσμακη...........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοί χρυσοί και άγιοι.....αλλά ένα πράγμα δεν αντέχω.....

Να τους βλέπω να κάνουν ότι γουστάρουν στο δρόμο.....καβαλάνε πεζοδρόμια....προσπεράσεις αντικανονικότατες.....δεν σταματάνε σε φανάρια....πάνε ανάποδα όπου τους κ@υλώσει.....

Και μόλις κάνουμε εμείς την υπέρτατη παράβαση να πατήσουμε την διπλή διαχωριστική πχ σου την λένε και αν είναι και @@δάτος σε γράφει κιόλας.

Αν ήταν η ζήλια ψώρα θα γέμιζε όλη η χώρα... :2funny::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ήταν η ζήλια ψώρα θα γέμιζε όλη η χώρα... :2funny::2funny:

Δεν είναι θέμα ζήλιας, αντιθέτως.... υποτίθεται ότι το όργανο της τάξης που είναι ο προστάτης του νόμου, θα έπρεπε να είναι υπόδειγμα συμπεριφοράς και νοοτροπίας.

Όταν βλέπεις το μπατσάκι να είναι από το 8ωρο του παρκαρισμένο σε μια σκιά και να καπνίζει, να μιλάει στο κινητό και να φωνάζει και να βρίζει με τον κολλητό εξ'αποστάσεως και να μην δίνει σημασία τι παίζει στα 5 μέτρα δίπλα του ή μετά όταν θυμηθεί να καβαλήσει να είναι τρεις λαλούν και 2 χορεύουν μέταλ......να κάνει όλες τις πιθανές παραβάσεις μπροστά στα μάτια του κόσμου.....και μετά το ίδιο το τσουτσέκι θα έρθει να στην φορέσει επειδή είσαι παράνομος και επικίνδυνος.....

Απλά δεν είναι σωστό..........ούτε ηθικά ούτε νομικά ούτε κοινωνικά. Και ναι με προκαλεί να του κατεβάσω την μάπα κάτω να ισιώσει το τσογλάνι, δεν ντρέπομαι να το πω....όπως και οι περισσότεροι δεν ντρέπονται να μας δείχνουν τι σόι μαλάκες είναι και ότι τους πληρώνουμε και από πάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι θέμα ζήλιας, αντιθέτως.... υποτίθεται ότι το όργανο της τάξης που είναι ο προστάτης του νόμου, θα έπρεπε να είναι υπόδειγμα συμπεριφοράς και νοοτροπίας.

Όταν βλέπεις το μπατσάκι να είναι από το 8ωρο του παρκαρισμένο σε μια σκιά και να καπνίζει, να μιλάει στο κινητό και να φωνάζει και να βρίζει με τον κολλητό εξ'αποστάσεως και να μην δίνει σημασία τι παίζει στα 5 μέτρα δίπλα του ή μετά όταν θυμηθεί να καβαλήσει να είναι τρεις λαλούν και 2 χορεύουν μέταλ......να κάνει όλες τις πιθανές παραβάσεις μπροστά στα μάτια του κόσμου.....και μετά το ίδιο το τσουτσέκι θα έρθει να στην φορέσει επειδή είσαι παράνομος και επικίνδυνος.....

Απλά δεν είναι σωστό..........ούτε ηθικά ούτε νομικά ούτε κοινωνικά. Και ναι με προκαλεί να του κατεβάσω την μάπα κάτω να ισιώσει το τσογλάνι, δεν ντρέπομαι να το πω....όπως και οι περισσότεροι δεν ντρέπονται να μας δείχνουν τι σόι μαλάκες είναι και ότι τους πληρώνουμε και από πάνω.

Σε πειράζω,μην χαλιέσαι.

Μπορείς να τον "γράψεις"στην κάμερα του κινητού σου και να στείλεις το βίντεο στην υπηρεσία.Κάποτε θα πρέπει να αρχίσουμε να προστατεύουμε την κοινωνία μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τους εβαλαν και τα πρωινα-αραζουνε κοντα στις τραπεζες και τα απογευματα κοντα σε μεγαλα σουπερ μαρκετ.....χεστηκαν για τα σπιτια του απλου κοσμακη...........

Που 'σαι Ζορρό...μην τα κάνεις ταναπού όπου πας...τις ξέρουμε τις πολιτικές σου πεποιθήσεις δεν χρειάζεται να μας πρήζεις τα παπάρια κάθε φορά :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα