Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) Θα ερθει σε δυο τυπους σε 800 μια ως motard με 17αρα και μια λιγο πιο ας πουμε "χωματινη",και φανταστειτε το ως πολυ κοντα σε gs 800 εμφανισιακα.Α θα ερθει κατα τον νοεμβριο δεκεμβριο στις εκθεσεις της αντιπροσωπειας Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2010 από τον Aragorn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 Καλη κινηση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 Πολύ καλή κίνηση από την Triumph. Και με δεδομένο ότι πλέον η βρετανική εταιρία έχει πείσει τον κόσμο για την αξιοπιστία των κινητήρων της, θα πάει πολύ καλά στις πωλήσεις. Ξέρω πάρα πολύ κόσμο που περιμένει πώς και πώς έναν "μικρό" Τίγρη. Διάνα με το καλημέρα, κατά την άποψή μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 Πολύ καλή κίνηση ..... θα ήταν! Το ψαχνα πριν δυο χρόνια γιατί μου άρεσε η ιδέα ενός μικρότερου Tiger, αλλά και τότε τα ίδια λέγανε. Τελικά, ώς γνωστό, απέκτησα Adv! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 Πολύ καλή κίνηση από την Triumph. Και με δεδομένο ότι πλέον η βρετανική εταιρία έχει πείσει τον κόσμο για την αξιοπιστία των κινητήρων της, θα πάει πολύ καλά στις πωλήσεις. Δε νομίζω οτι ισχύει κάτι τέτοιο αλλά δεν είναι και ΚΤΜ πχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 φιρι φιρι το πας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 Δε νομίζω οτι ισχύει κάτι τέτοιο αλλά δεν είναι και ΚΤΜ πχ Τι εννοεις ακριβως? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 Οτί καλός ο τρικύλινδρος ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ADV ΤΌΤΕ H KTM ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 Οτί καλός ο τρικύλινδρος ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ADV ΤΌΤΕ H KTM ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Λαθος καταλαβες παλικαρι,εδω μιλαει για αξιοπιστια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
griniaris 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 μην ξεχνατε ερχεται και το νεο aprilia tuareg 750!!!? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 Ειναι αξιοπιστο, ειναι ομορφο υποκειμενικα και ελπιζοντας να μοιαζει στο μεγαλο,παιζει μπαλα σε μια κατηγορια που καποια στιγμη θα γινει η αποκαθηλωση του βασιλια v-strom, το μονο που απομενει για να δουμε το μεγεθος της επιτυχιας ειναι η τιμη! αν φερθουν εξυπνα και πλασαρουν κανενα δωρακι-πακετο πχ. μπαγκαζιερα & καγκελα που ολοι αγοραζουν σε τετοιες μηχανες τοτε πιστευω οτι θα σαρωσει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 Ειναι αξιοπιστο, ειναι ομορφο υποκειμενικα και ελπιζοντας να μοιαζει στο μεγαλο,παιζει μπαλα σε μια κατηγορια που καποια στιγμη θα γινει η αποκαθηλωση του βασιλια v-strom, το μονο που απομενει για να δουμε το μεγεθος της επιτυχιας ειναι η τιμη! αν φερθουν εξυπνα και πλασαρουν κανενα δωρακι-πακετο πχ. μπαγκαζιερα & καγκελα που ολοι αγοραζουν σε τετοιες μηχανες τοτε πιστευω οτι θα σαρωσει! πραγματικα ισως ειναι το μονο που θα μπορει να κοιταξει καταματα το v strom Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τι εννοεις ακριβως? Φυσικά οτι δεν έχει αποδείξει τίποτα η triumph με μόλις 3 χρόνια (ανανεωμένου) προφίλ! Και διευκρινίζω το ανανεωμένο προφίλ γιατί άμα πάρουμε το ιστορικό ΠΡΙΝ, δε θα συζητούσαμε κάν. Καταβάλει όμως σοβαρή προσπάθεια. Εδώ άλλες εταιρίες(BMW,SUZUKI κ.α.) ενώ είχαν αποδείξει πράματα, και χαλάν την σούπα τελευταία ρε συ Ντένι, η triumph με έναν νέο κινητήρα απέδειξε το ποιόν της?! εντιτ: Στη διάθεσή σου να το κουβεντιάσουμε είμαι, απλά μη μου πείς οτι βαριέσαι να γράφεις στο pc και να το συζητήσουμε και απο κοντά(το κάνουμε όμως κι αυτό) και τζάμπα αρχίζω τα σεντόνια! Τροποποιήθηκε Μάιος 10 , 2010 από τον Multijohn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 φιρι φιρι το πας No offence φίλε. Δε το γράφω για να αρχίσουμε πάλι :P Οτί καλός ο τρικύλινδρος ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ADV ΤΌΤΕ H KTM ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Ισχύει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 Δε νομίζω οτι ισχύει κάτι τέτοιο αλλά δεν είναι και ΚΤΜ πχ Εγώ νομίζω ότι ισχύει. Η Triumph πλέον βρίσκεται ψηλά στο θέμα της αξιοπιστίας και αυτό οφείλεται στο ότι μελετάει πολύ έναν κινητήρα προτού τον "ρίξει" στην αγορά. Δε βλέπω κινήσεις "αρπαχτής" από την Triumph και αυτό είναι σημαντικό. Και το καταλαβαίνεις αυτό και από τη μικρή γκάμα των μοντέλων της. Η Triumph δεν έχει δέκα μοντέλα με τέσσερις υποδιαιρέσεις το καθένα. Εχει λίγα μηχανάκια και αυτό συμβάλει στο να είναι προσεγμένα και να έχουν περάσει τον ποιοτικό έλεγχο. Ο χρόνος θα δείξει αν η ανοδική πορεία της Triumph θα έχει συνέχεια. Αλλά για την ώρα τα πράγματα είναι, κατά τη δική μου εκτίμηση, καλά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εγώ νομίζω ότι ισχύει. Η Triumph πλέον βρίσκεται ψηλά στο θέμα της αξιοπιστίας και αυτό οφείλεται στο ότι μελετάει πολύ έναν κινητήρα προτού τον "ρίξει" στην αγορά. Δε βλέπω κινήσεις "αρπαχτής" από την Triumph και αυτό είναι σημαντικό. Και το καταλαβαίνεις αυτό και από τη μικρή γκάμα των μοντέλων της. Η Triumph δεν έχει δέκα μοντέλα με τέσσερις υποδιαιρέσεις το καθένα. Εχει λίγα μηχανάκια και αυτό συμβάλει στο να είναι προσεγμένα και να έχουν περάσει τον ποιοτικό έλεγχο. Ο χρόνος θα δείξει αν η ανοδική πορεία της Triumph θα έχει συνέχεια. Αλλά για την ώρα τα πράγματα είναι, κατά τη δική μου εκτίμηση, καλά. Χμμ... δε νομίζω οτι ισχύει ούτε αυτό. Η Triumph στις εμπορικές κατηγορίες έχει ένα μόνο κινητήρα τον 1050 το οποίο έχει φορέσει σε... 3 μοντέλα της σε διοφορετικές κατηγορίες(και καλά κάνει, όπως όλοι άλλωστε). Τον ίδιο κινητήρα τον υποκύβισε στα 675cc με μικρές αλλαγές και έφτιαξε... άλλα 3(και πάει για 4ο) μηχανάκια. Έχει και άλλα 3-4 μοντέλα cruiser cafe racer κτλ και παίζει μπάλα! Και πάλι καλά έκανε με τη λογική οτι είναι μικρό εργοστάσιο σχετικά και δεν αναλώνεται σε κινήσεις εντυπωσιασμού(πχ ducati) παρά κοιτάει πως να εδραιωθεί στην αγορά. Και μέχρι κάποιο βαθμό, το έχει καταφέρει απρόσμενα καλά σε σχέση με το τι περίμενε ο ανταγωνισμός. Και εδώ γίνομαι πιο συγκεκριμένος λέγοντας οτι αξιοπιστία δεν αφορά μόνο το ''δε σπάει δε χαλάει'' (άλλωστε ούτε αυτό επι μέρους έχει αποδείξει γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμη). Αξιοπιστία είναι και το σωστό after sales και άλλοι παράγωντες αλλά ας μην είμαι αυστηρός με (ξαναλέω) ένα μικρό σχετικά με τα άλλα θηρία εργοστάσιο, που έβγαλε μερικές πολύ καλές προτάσεις στην αγορά. ΑΥΤΗ η αναγνώριση, ναι σαφώς και της αξίζει. Αλλά ώς εκεί. Έχει πολλά ακόμη να δείξει και(ελπίζω) να δώσει Τροποποιήθηκε Μάιος 10 , 2010 από τον Multijohn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 (τροποποιήθηκε) Και εδώ γίνομαι πιο συγκεκριμένος λέγοντας οτι αξιοπιστία δεν αφορά μόνο το ''δε σπάει δε χαλάει'' (άλλωστε ούτε αυτό επι μέρους έχει αποδείξει γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμη). Αξιοπιστία είναι και το σωστό after sales ... Εγώ πάλι, με τον όρο "αξιοπιστία" εννοώ "δε σπάει - δε χαλάει". Αυτό είναι, για μένα αξιοπιστία. Το καλό ή κακό after sales είναι μεν σημαντικό αλλά δεν έχει σχέση με την αξιοπιστία. Στο θέμα της αξιοπιστίας λοιπόν (δηλ. της μη εμφάνισης βλαβών) πιστεύω ότι η Triumph είναι σε καλό επίπεδο. Δε διαβάζω παράπονα στο διαδίκτυο και από φίλους που έχουν τον Τίγρη δεν έχω ακούσει κάτι για βλάβες - συνεργεία - ταλαιπωρίες - ιστορίες - κέρατα κλπ. Δεν έχω ακούσει, ας πούμε, ιδιοκτήτη σύγχρονου Triumph να τρέχει στο συνεργείο για Update στο λογισμικό, για να μην του σβήνει ο ψεκασμός ούτε συζητήσεις επί συζητήσεων για το αν το μηχανάκι κάει λάδια και τέτοια. Με λίγα λόγια δε βλέπω προχειρότητες στην Triumph. Και υπόψιν ότι δεν είχα ποτέ Triumph ούτε και σκοπεύω στο άμεσο μέλλον να δώσω το Transalp. Τροποποιήθηκε Μάιος 10 , 2010 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Speed triple 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 Τζονι , εχω παει στο Hickley, και εξεπλαγειν, μπροστα στους HONDA,YAMAHA.SUZUKI, κλπ ειναι βιοτεχνια.Το να ζηταμε απο την Τriumph να πεξει στα ισια τους μεγαλους ειναι σα ζηταμε απ τον Εργοτελη να κερδισει την Μπαρτσελονα.Αφου δεν εχει ουτε το 1/10 απο τα μπατζετ των μεγαλων.Και ναι σε μερικους τομεις τους κερδισε(daytona 675,street triple 675) και σε αλλους βρισκεται μεταξυ των πρωτων (Tiger, Speed triple 1050,Speed master,Boneville) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 Εγώ πάλι, με τον όρο "αξιοπιστία" εννοώ "δε σπάει - δε χαλάει". Αυτό είναι, για μένα αξιοπιστία. Το καλό ή κακό after sales είναι μεν σημαντικό αλλά δεν έχει σχέση με την αξιοπιστία. Στο θέμα της αξιοπιστίας λοιπόν (δηλ. της μη εμφάνισης βλαβών) πιστεύω ότι η Triumph είναι σε καλό επίπεδο. Δε διαβάζω παράπονα στο διαδίκτυο και από φίλους που έχουν τον Τίγρη δεν έχω ακούσει κάτι για βλάβες - συνεργεία - ταλαιπωρίες - ιστορίες - κέρατα κλπ. Αυτά να τα πεις σε ένα φίλο που πήρε το 1050 ST (γράφει κι εδώ αλλά όχι συχνά) και τι τράβηξε μέσα σε ένα-ενάμιση χρόνο από την αγορά! Δεν θυμάμαι τι ακριβώς είχε πάθει αλλά αυτό που θυμάμαι, είναι ότι ξενέρωσε γιατί έβγαινε το ένα πάνω στο άλλο. (θα μου πεις... μπορεί να ήταν και σύμπτωση... ή απλά να έτυχε... αλλά αυτό δεν αλλάζει την ξενέρα του κατόχου) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markous 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 ολα χαλανε.............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 ολα χαλανε.............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 (τροποποιήθηκε) δεν αναλώνεται σε κινήσεις εντυπωσιασμού(πχ ducati) Πολλά "μέτωπα" ανοίγεις εσύ... ...και ο 675 δεν έχει καμιά σχέση με τον 1050, μόνο το ότι έχουν 3 κυλίνδρους... Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2010 από τον vittorio 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 Αυτά να τα πεις σε ένα φίλο που πήρε το 1050 ST (γράφει κι εδώ αλλά όχι συχνά) και τι τράβηξε μέσα σε ένα-ενάμιση χρόνο από την αγορά! Δεν θυμάμαι τι ακριβώς είχε πάθει αλλά αυτό που θυμάμαι, είναι ότι ξενέρωσε γιατί έβγαινε το ένα πάνω στο άλλο. Ρώτησέ τον τί προβλήματα του έβγαλε, για να έχουμε μια γνώση. Ολα πρέπει να λέγονται σε ένα forum. Πάντως δύο δικοί μου φίλοι που έχουν το 1050 (ο ένας το απλό κι άλλος το ST) δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα. Και τα έχουν ταξιδέψει τα μηχανάκια. Οχι μόνο βολτίτσα για καφέ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 Είπα ότι μπορεί και να έτυχε στο παιδί. Δεν είναι απόλυτο ότι επειδή του έβγαλε αυτουνού κάποια προβλήματα θα βγαίνει σε όλα! Πάντως αυτός κι αν το ταξιδεύει το μηχανάκι! Η δουλειά του είναι τέτοια που αλωνίζει την Ελλάδα και συνήθως πάει με τη μοτοσυκλέτα... οπότε καταλαβαίνεις τι χιλιόμετρο του κάνει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 Προσωπικά θεωρώ ότι η Triumph έχει δώσει μέχρι στιγμής εξαιρετικά δείγματα με την νέα γενιά των μηχανών που έχει κυκλοφορήσει στην αγορά. Ακόμα δεν θεωρώ ότι έχει κερδίσει το παιχνίδι (τουλάχιστον στο δικό μου μυαλό) είτε ως μοντέλα είτε ως εδώ αντιπροσωπεία (και ναι έχω συγκεκριμένα παραδείγματα υπόψη τα οποία όμως δεν σας λένε τπτ παραπάνω γιατί δεν γνωρίζετε τις περιπτώσεις). Βρίσκεται όμως σε καλό δρόμο και σίγουρα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μου. Σε περίπτωση που κυκλοφορήσει το τιγράκι (675 κατά προτίμηση - το 800 κατ'εμέ στερείται ολίγον νοήματος) θα με ενδιέφερε πιθανώς περαιτέρω. Φυσικά τα πάντα θα παιχθούν από τα τελικά του χαρακτηριστικά, κατά ένα μεγάλο μέρος από την τιμή και / ή πακέτο προσφοράς με το οποίο θα εμφανιστεί αλλά και τα σχόλια των πρώτων κατόχων διεθνώς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες