Krecesko 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) Μπορεί κάποιος να μου πει τι μοντέλο Yoshimura να πάρω για το Crypton X ??? σκέφτομαι να πάρω την RS-3 αλλα όταν πήγα στο μαγαζί όπου πείρα το μηχανάκι μου είπε πως και καλά αυτή η RS-3 είναι μαϊμού και τέτοια... θέλω να μου πείτε αν όντως είναι μαϊμού και το site http://www.yoshimura-rd.com/sectionroadpipeindex.aspx?imsec=road που την είδα λέει ψέματα... η είναι original και αξίζει να την αγοράσω... Κάτι ακόμα από όσο ξέρω η Yoshimura δίνει τελική για να έχω και εκκίνηση τι πρέπει να αλλάξω? A και αν γίνετε δώστε μου ένα site για να παραγγείλω την Yoshimura γιατί δεν γουστάρω να παίρνω από μαγαζιά και να μου την δίνει πιο ακριβά από ότι είναι να την παραγγείλω... Τροποποιήθηκε Μάιος 8 , 2010 από τον Krecesko Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) Αυτες οι εξατμισεις μπαινουν σε crypton-x :_zeppelin: ??????????????????? Τροποποιήθηκε Μάιος 8 , 2010 από τον x-treme Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krecesko 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 Αυτες οι εξατμισεις μπαινουν σε crypton-x :_zeppelin: ??????????????????? Και βεβαια... δες στο youtube να δεις τι καύλα που είναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 http://www.yoshimura-jp.com/en/products/under_bone/yamaha/135lc/index.html αυτες ειναι οι αυθεντκες...γιατι υπαρχουν και κατι μουφες που φερνει η yamaha οι tsuyoshi και τις πουλουν σα yashimura... εδω τις αυθεντικες yoshimura τις φερνει η suzuki κατι τετοιο εχω ακουσει.. και αυτη που κανει στο κρυπτον ειναι αυτη που προοριζετε για το suzuki adress και με μια μετατροπη στον λαιμο μπαινει στο κρυπτον... ολες οι εξατμισεις ξεμπουκωνουν το crypton x αρκει να εχουν λαιμο με πανω απο 26mm διαμετρο οι διαφορες τους ειναι ελαχιστες... αν θες ακομα καλυτερη ανταποκριση στις χαμιλες θα βαλεις 14 γραναζι χανεις ομως περιπου 5χλμ τελικης.... και αν θες να νιωσεις πως καβαλας αλλο μηχανακι καντο καρμπυρατερατο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krecesko 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) http://www.yoshimura-jp.com/en/products/under_bone/yamaha/135lc/index.html αυτες ειναι οι αυθεντκες...γιατι υπαρχουν και κατι μουφες που φερνει η yamaha οι tsuyoshi και τις πουλουν σα yashimura... εδω τις αυθεντικες yoshimura τις φερνει η suzuki κατι τετοιο εχω ακουσει.. και αυτη που κανει στο κρυπτον ειναι αυτη που προοριζετε για το suzuki adress και με μια μετατροπη στον λαιμο μπαινει στο κρυπτον... ολες οι εξατμισεις ξεμπουκωνουν το crypton x αρκει να εχουν λαιμο με πανω απο 26mm διαμετρο οι διαφορες τους ειναι ελαχιστες... αν θες ακομα καλυτερη ανταποκριση στις χαμιλες θα βαλεις 14 γραναζι χανεις ομως περιπου 5χλμ τελικης.... και αν θες να νιωσεις πως καβαλας αλλο μηχανακι καντο καρμπυρατερατο... Ευχαριστώ πολύ... αλλα δεν μου λες και πριν είχα μπει στο site που μου έδωσες αλλα με ποιον τρόπο μπορώ να παραγγείλω την εξάτμιση? Και το καρμπυρατερατο τι θα μου δώσει δηλαδή? Τροποποιήθηκε Μάιος 8 , 2010 από τον Krecesko Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 Οι μοναδικές yoshimura για το Crypton X είναι αυτές LINK Και το καρμπυρατερατο τι θα μου δώσει δηλαδή? θα σου δώσει νεύρο, ροπή, και γενικά θα σου δώσει δύναμη !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 Yoshimura Address Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 Βάλε την tri-oval μαζί με φίλτρο pipercross και 14άρι γρανάζι.Δε νόμίζω να χρειάζεσαι κάτι άλλο το μηχανάκι θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) σκέφτομαι να πάρω την RS-3 αλλα όταν πήγα στο μαγαζί όπου πείρα το μηχανάκι μου είπε πως και καλά αυτή η RS-3 είναι μαϊμού και τέτοια... Σε αυτο το μαγαζι θα ξαναπας; Και βεβαια... δες στο youtube να δεις τι καύλα που είναι... για δωσε κανενα λινκ... ολες οι εξατμισεις ξεμπουκωνουν το crypton x αρκει να εχουν λαιμο με πανω απο 26mm διαμετρο οι διαφορες τους ειναι ελαχιστες... αυτο πως το ξερεις; Τροποποιήθηκε Μάιος 8 , 2010 από τον sakis_the_fraud Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 μου το ειπε ο μηχανικος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 Εγώ δε καταλαβαίνω τον λόγο και την λογική πίσω απο αυτήν την αγορά... Αφού είναι πολύ ακριβή για αυτά που προσφέρει γιατι την αγοράζετε για τα παπιά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krecesko 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) Οι μοναδικές yoshimura για το Crypton X είναι αυτές LINK θα σου δώσει νεύρο, ροπή, και γενικά θα σου δώσει δύναμη !!! Ευχαριστώ παρα πολύ φιλε... ήδη έχω επιλέξει ποια θα πάρω... Σε αυτο το μαγαζι θα ξαναπας; για δωσε κανενα λινκ... αυτο πως το ξερεις; http://www.youtube.com/results?search_query=crypton+x+with+yoshimura&aq=f Όχι δεν θα πάω στο μαγαζί που το πείρα τελικά γιατί θα μου πάρει πολλά αυτός... πέρα από το ότι θα μου πάρει για την δουλειά αλλα ποσα... καλλίτερα να την παραγγείλω και να την βάλω μονος μου... δες εδώ έχεις επιλογές για να δεις... Τροποποιήθηκε Μάιος 8 , 2010 από τον Krecesko Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 μου το ειπε ο μηχανικος... ναι οκ. το θεμα ειναι πως το δικαιολογησε... και γω μπορω να λεω ετσι ξεκαρφωτα αριθμους, αλλα αν δεν το δικαιολογησω πως θα σε κανω να πιστεψεις οτι αυτο που λεω ειναι σωστο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) :whistling: Σε καλυψα πληρως... Τροποποιήθηκε Μάιος 8 , 2010 από τον BlackmanGR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krecesko 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 Παίδες μια ακόμα ερώτηση... τι καλλίτερο έχει η Yoshimura Titanium Cover και τι η Yoshimura Carbon Cover... σε τι και ποιο είναι καλλίτερο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) σε τίποτα, η κάλυψη της εξάτμισης διαφέρει μόνο, εσωτερικά πρέπει να είναι το ίδιο. α διαφέρει και στο βάρος λίγο... Βέβαια δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά θα σου πούν και οι άλλοι Τροποποιήθηκε Μάιος 8 , 2010 από τον Τζώννυ91 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 Απ'τα μονοκυλινδρα καλο εινια να αποφευγεις το Carbon αλλα τωρα στην παπια δεν νομιζω να εχεις και κανενα προβλημα. (Σιγα τις τρομερες συμπιεσεις που εχει η παπια) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 H μια είναι τιτανίου και η άλλη έχει περίβλημα carbon.Οποια και να βάλεις καλή είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krecesko 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 Απ'τα μονοκυλινδρα καλο εινια να αποφευγεις το Carbon αλλα τωρα στην παπια δεν νομιζω να εχεις και κανενα προβλημα. (Σιγα τις τρομερες συμπιεσεις που εχει η παπια) το βάρος διαφέρει αρκετά πολύ περίπου 2 κιλά και κάτι γραμμάρια... εμενα είναι μονοκύλινδρο τι δηλαδή μπορεί να γίνει? και γιατί ειδικά το carbon εφόσον είναι μονο το κάλυμμα που αλλάζει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 Τα μονοκυλινδρα εχουν την κακη συνηθεια να καταστρεφουν το carbon περιβλημα της εξατμισης. Αλλα οπως σου ειπα η παπια δεν νομιζω να εχει κανενα προβλημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 Φίλε εγω έχω την gpr carbon.Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krecesko 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 Οκέι... ευχαριστώ πολύ για όλα παιδιά... τώρα μου απομένει να δουλέψω ένα μηνα και να agorasw Carbon Yoshimura και πλαστικά μαζί με New Rear LED Light και θα είμαι κομπλέ με αυτά μέχρι στιγμής :DDDD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 Οι μοναδικές yoshimura για το Crypton X είναι αυτές LINK θα σου δώσει νεύρο, ροπή, και γενικά θα σου δώσει δύναμη !!! Και τα λεφτά σου στο μάστορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Και τα λεφτά σου στο μάστορα φίλε βαλα... ότι πληρώνεις παίρνεις... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Απαντηση απο την suzuki για την yoshimura.. Καλησπέρα σας, Υπάρχει εξάτμιση ολόκληρη για CRYPTON 135X YOSHIMURA JAPAN. Είναι ολόκληρη TRI-OVAL ανοξείδωτη και το κόστος είναι 350€( FULL SYSTEM) Γιά οποιαδήποτε απορία στην διαθεσή σας ANASTASIA SOULI AFTER MARKET, PARTS & ACCESSORIES MANAGER SFAKIANAKIS S.A. 5-7 SIDIROKASTROU STREET, 118 55 ATHENS ΤEL.: ++30 210 34 99 989 FAX: ++30 210 34 99 713 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες