Mike_White_MT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Καλησπέρα παίδες θα ήθελα τη γνώμη σας από όσους έχουν εμπειρία από SS ή τουλάχιστον όσων γνωρίζουν. Αποφάσισα μετά από καιρό να προβώ σε αγορά supersport. Οδηγώ χρόνια XT και το MT-03 μου και το καθυστερούσα αρκετά αλλά για αυτό το καλοκαίρι νομίζω πως δεν μπορώ να περιμένω άλλο. Ψάχνω μοντέλα '05 και μετά από όλες τις μάρκες ( cbr, R1-R6,GSXR,ninja ) ωστόσο ακόμα δεν έχω βγει από το δίλημμα : 600cc ή 1000cc ? Όσες γώμες πήρα δεν κατάφεραν να ξεκαθαρίσουν το τοπίο διότι ο καθένας λέει το δικό του και δεν έχω καμία προσωπική εμπειρία να κρίνω. Εσείς τί λέτε , να ξεκινήσω από 600 ή να πάω κατευθείαν 1000? Λένε πως τα 1000άρια είναι πιο καλά στημένα, κάτι τέτοιο αληθεύει ? Από δύναμη πόσο μεγάλη διαφορά έχουν? Υπόψιν πως κυρίως μετακινούμαι στην πόλη ( Θεσσαλονίκη, αν τίθεται θέμα ευελιξίας στη διαφορά των κυβικών ) αλλά Σαββατοκύριακα φεύγω εκτός και , ότι από SS είμαι άπειρος εντελώς ... Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 η γνωη μου ειναι να ξεκινησεις με το 600, τα 1000 κυβ ειναι πολυ δυνατα και θα αργησεις παρα πολυ να το μαθεις το μηχανακι.. τα 600 απο την αλλη ειναι πολυ καλα και δυνατα και πολυ πιο προβλεψιμα... μην πεφτεις θυμα με τα κυβικα και τις επιδοσεις οταν μιλας για τον δρομο.. μπορει να παρεις το 600 και οταν το μαθεις καλα να ξεφτιλιζεις τα 1000 στις στροφες.. ειδηκα αν ο αλλος το φοβατε οπως ειπα παραπανω λογω το οτι ειναι λιιιιγο πιο αδυναμα αυτο τα καθηστα πιο προβλεψιμα οπως ειπα παραπανω οσο για το στησιμο εγω θα διαφωνησω καθετα με αυτους που σου λενε οτι τα 1000 εχουν καλυτερο κρατημα και αναρτησεις.. τα ιδια ειναι αναλογικα με τα 600.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα παίδες θα ήθελα τη γνώμη σας από όσους έχουν εμπειρία από SS ή τουλάχιστον όσων γνωρίζουν. Αποφάσισα μετά από καιρό να προβώ σε αγορά supersport. Οδηγώ χρόνια XT και το MT-03 μου και το καθυστερούσα αρκετά αλλά για αυτό το καλοκαίρι νομίζω πως δεν μπορώ να περιμένω άλλο. Ψάχνω μοντέλα '05 και μετά από όλες τις μάρκες ( cbr, R1-R6,GSXR,ninja ) ωστόσο ακόμα δεν έχω βγει από το δίλημμα : 600cc ή 1000cc ? Όσες γώμες πήρα δεν κατάφεραν να ξεκαθαρίσουν το τοπίο διότι ο καθένας λέει το δικό του και δεν έχω καμία προσωπική εμπειρία να κρίνω. Εσείς τί λέτε , να ξεκινήσω από 600 ή να πάω κατευθείαν 1000? Λένε πως τα 1000άρια είναι πιο καλά στημένα, κάτι τέτοιο αληθεύει ? Από δύναμη πόσο μεγάλη διαφορά έχουν? Υπόψιν πως κυρίως μετακινούμαι στην πόλη ( Θεσσαλονίκη, αν τίθεται θέμα ευελιξίας στη διαφορά των κυβικών ) αλλά Σαββατοκύριακα φεύγω εκτός και , ότι από SS είμαι άπειρος εντελώς ... Ευχαριστώ προκαταβολικά. φαντάσου οτι όταν το 600 βγάζει όλη την δύναμη και το μένος του το χίλια απλά εκεί ξεκινάει να ανοίγει... Τώρα το πώς γίνετε ένα 1000ρι να είναι πιο καλά στημένο απο ένα 600 δεν ξέρω. Δέν υπάρχει κάν λογική σε αυτή την πρόταση. Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2010 από τον anothercbrowner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Λόγο της εμπειρίας σου από προηγούμενες μηχανές θα έλεγα οτι θα μπορούσες να περάσεις και στα 1000cc. Όμως... Κατ' αρχάς θα κάνεις πολλές υποχωρίσεις με οποιοδήποτε ss εαν την χρησιμοποιείς μέσα στην πόλη, κυρίως τα χέρια σου που θα ταλαιπωρούνται και θα ταλαιπωρηθεί και το δεύτερο άτομο εαν βάζεις. Ο βαθμός θα εξαρτηθεί από το μοντέλο που θα επιλέξεις. Μπορείς να κάνεις βέβαια μερικές προσαρμογές μικρής κλίμακας, όταν θα έρθει η ώρα μπορείς να ρωτήσεις εμένα ή τον anothercbrowner έχει εμπειρία. Τώρα όσον αφορά τα κυβικά η πρότασή μου είναι να επιλέξεις τα 600cc, είναι μεγάλο σχολείο, θα μάθεις πολλά, θα σε βοηθήσει στις εξόδους των στροφών με το λιγότερο αλλά όχι αμελητέω γκάζι του. Είναι λίγοι αυτοί που ξέρω που έχουν πάρει ότι έχει να τους δώσει ένα 600άρι και μπορούν τελικά να ευχαριστηθούν ένα 1000άρι. Είναι όμως πολλοί που πάνε κατευθείαν στα 1000 για να ανοίγουν στις ευθείες με 300άρες τελικές, αλλά μην τους πεις να στρίψουν. Είναι κι άλλες λεπτομέριες, αλλά ας πει και κάποιος με 1000 και θα το συζητήσουμε για να επιλέξεις αυτό που σου χρειάζεται τελικά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 [ φαντάσου οτι όταν το 600 βγάζει όλη την δύναμη και το μένος του το χίλια απλά εκεί ξεκινάει να ανοίγει... εγω ηθελα να το πω αυτο αλλα το ξεχασα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 gsxr 750 και τα έχεις και τα 2 :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 νικο προσεξε δεν εχει εμπειρια για 1000αρι ΧΤ και ΜΤ03 (660) ειχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 θα σου πω κατι μηπως κ σε βοηθησω ....... καταρχην δν υπαρχει ερωτηση ''θα μου φτανει το 600 η οχι? μηπως να παρω 1000? '' ακομα κ το 600 ss ειναι απολυτο κ δυσκολα το φτανεις στα ορια του ..... το θεμα ειναι εσυ τι θες.... απο ss δεν εχω εμπειρια .... μπορω απλα να τα οδηγισω κ εχω δοκιμασει κ 600 αλλα κ αρκετα 1000 , ενα θα σου πω..... το 600 εχει υπεραρκετο γκαζι για εναν οδηγο χωρις εμπειρια με ss (οπως εσυ κ εγω) αλλα το συνηθηζεις πολυ πιο ευκολα,πειραματιζεσαι με το γκαζι πολυ πιο ευκολα κ δν το φοβασαι οσο το 1000 που απλα αν το καβαλησεις χωρις να εχεις εμπειρια κ για πολυ πολυ καιρο απ τη μερα που θα το παρεις θα σε πηγαινει κ δεν θα το πηγαινεις κ αυτο πιστευω ειναι λιγο επικινδυνο τωρα αν πιστευεις πως μπορεις να ελεγξεις κ να καταλαβεις τα ορια σου ,τιποτα δεν ειναι επικινδυνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 750-800 κοίτα κατα τη γνώμη μου. Απο 600αρια μονο το triumph. κι εγώ για κεί με βλέπω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 (τροποποιήθηκε) 675 είναι το triumph (σπαστικός το ξέρω ΧΑΧΑ) Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2010 από τον anothercbrowner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τα 600cc μια χαρα ειναι,συγχωρουν λαθη (μονο στις χαμηλες ταχυτητες γιατι αμα ανοιξουν αντε γεια μετα...) αρκει να μην κανεις μ@λ@κιες γιατι μην νομιζεις οτι δεν εχει νευρο το 600,απλα το συγκρινουν ολοι με τα 1000αρια που ειναι πλεον 170-180 αλογα,για αυτο διαβαζεις μερικες φορες οτι δεν ειναι γρηγορα τα 600,μια χαρα γρηγορα ειναι και ειναι ιδανικο σχολειο οπως σου ειπαν στις χαμηλες ταχυτητες να συγχωρησουν λαθη σου,δες κατι 600αρια στο youtube που χτυπανε 280αρες σε ελαχιστα δευτερολεπτα.... Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2010 από τον OrEsTiS82 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 νικο προσεξε δεν εχει εμπειρια για 1000αρι ΧΤ και ΜΤ03 (660) ειχε εδω να πω πως δεν το εγραψα με κακη ενοια ουτε θελω να σε υποβαθμισω φιλαρακι.. αληθεια το λεω.. το μονο που εννοω ειναι οτι ειχες μονοκυλινδρο 600 αυτο ετσι; νομιζα πως ο φιλος nxcbr μπερδεψε το ΜΤ03 με το ΜΤ01... που οπως και να εχει ειναι θηριο τα λεω πριν το διαβασεις και σπαστεις, γιατι το εγραψα καπως ακομψα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrDoom 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 daytona 675 gsx750r Εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δύο θα ήμουν... Το 675 γιατί είναι τρικύλινδρο , το 750 γιατί έχει παραπάνω γκάζι από τα 600άρια και δεν έχει τα έξοδα των 1000 ariba ariba, andale........eeeepa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 daytona 675 gsx750r Εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δύο θα ήμουν... Το 675 γιατί είναι τρικύλινδρο , το 750 γιατί έχει παραπάνω γκάζι από τα 600άρια και δεν έχει τα έξοδα των 1000 ariba ariba, andale........eeeepa Συμφωνω για το 750,αλλα το 675 μετα θα το "παντρευτει",πολυ δυσκολο να το πουλησει μελλοντικα δεν παιρνουν ολοι triumph,τα ψιλο-σκοτωνουν στις τιμες,αλλα ειναι φανταστικο μηχανακι και εμενα μου αρεσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 ducati 749 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Για ποιό συγκεκριμένα το 675 και το R6 απο γνωστούς, είναι ποιό απόλυτα στημένα και δεν ξέρω κατά πόσο θα βολέψουν εκτός πίστας στην καθημερηνότητα μιας πόλης. (αναλογικά με τα δεδομένα της κατηγορίας) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 675 είναι το triumph (σπαστικός το ξέρω ΧΑΧΑ) για 600 πιανεται to 675 και με τα 600 τρεχει, γιατι εχει 1 κυλινδρο λιγοτερο! Σου την εσπασα εγω τωρα Οπως και το ducati 749 για 600 πιανεται γιατι εχει 2 κυλινδρους λιγοτερους! Οπως και το 1198 για 1000αρι πιανεται γιατι εχει 2 κυλινδρους λιγοτερους επισης! Φανταζομαι οτι τα ξερεις ηδη αυτα, απλα τα ξεκαθαριζω :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mike_White_MT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 εδω να πω πως δεν το εγραψα με κακη ενοια ουτε θελω να σε υποβαθμισω φιλαρακι.. αληθεια το λεω.. το μονο που εννοω ειναι οτι ειχες μονοκυλινδρο 600 αυτο ετσι; νομιζα πως ο φιλος nxcbr μπερδεψε το ΜΤ03 με το ΜΤ01... που οπως και να εχει ειναι θηριο τα λεω πριν το διαβασεις και σπαστεις, γιατι το εγραψα καπως ακομψα Όχι βέβαια γιατι να σπαστώ , μονοκύλινδρο 48 άλογα ακριβώς αυτό που λες, όπως και το XT. Έχω οδηγήσει τετρακύλινδρα, το fazer ενός φίλου αρκετές φορές και ενίοτε του θείου μου το ZZR 1100 που έχει ένα παλιό που φέρνει σε ss, αλλά δική μου μοτοσικλέτα 4cylinder δεν είχα ποτέ. Για ποιό συγκεκριμένα το 675 και το R6 απο γνωστούς, είναι ποιό απόλυτα στημένα και δεν ξέρω κατά πόσο θα βολέψουν εκτός πίστας στην καθημερηνότητα μιας πόλης. (αναλογικά με τα δεδομένα της κατηγορίας) Η αλήθεια είναι ότι το R6 είναι αυτό που μου κλείνει το μάτι από τα 600άρια ( από '06 και μετά ) . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες