Jump to content

Recommended Posts

Λοιπόν...

1.Ανοίγεις την τάπα του λαδιού που είναι στο λαιμό του σκελετου για να πάρει αέρα

2.Ξεβιδώνεις τη πρώτη τάπα που είναι στο σκελετό μπροστά από τους σωλήνες της εξάτμισης και αφού σουρώσει αυτή

3.Βάζεις το σκαφάκι που είναι στα εργαλεία σου μπροστά από την τάπα του κάρτερ(αριστερή μεριά μοτέρ)για να μην λερωθεί η εξάτμιση και περιμένεις να αδιάσει καλά.

4.Βιδώνεις προσεκτικά και τις δύο τάπες και βάζεις όσο λάδι λέει το manual.(τον μετρητή της τάπας μην τον τσεκάρεις καθόλου γιατί θα μπερδευτείς)Βάλε τη συγκεκριμένη ποσότητα με μετρητή.

Αυτά....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλο θα ηταν πριν το κανεις να βαλεις το μηχανακι να ζεσταθει λιγο για να κυκλοφορισει λιγο το λαδι και στην αλλαγη να αδιασει πιο σωστα!

Επισεις μην βαλεις οσο λαδι λεει οτι χωραει το μηχανακι αλλα οσο λαδι λεει οτι πρεπει βαζεις στην αλλαγη λαδιων, :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε ευχαριστω για την πληροφορια.γιατι ομως να μην παω συμφωνα με τον δεικτη;υπαρχει περιπτωση να ειναι τοσο λανθασμενος;

Φιλτρο λαδιου δεν θα αλλαξεις ?

εννοειται πως θα αλλαξω και μαλλον θα παρει λιγακι παραπανω λαδι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nα υπενθυμισω οτι τα λαδια μολυνουν το περιβαλλον και οτι μονο τα συνεργεια και τα λαδαδικα εχουν χωρους που τα μαζευουν για να περισυλεχθουν απο εξεδικευμενες εταιρειες.

Επισης δεν λυνουμε ταπες και βιδες με πολυ ζεστη μηχανη γιατι κινδυνευουν τα σπειρωματα.

Τροποποιήθηκε από τον lef50

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά του έβαλα 2,6λιτρα(αλλαξα και φίλτρο)αλλα ο δείκτης δεν δειχνει τίποτα..Τοσο εξω πέφτει;

Του έβαλα AGIP 4T TEC 10W/40 στα ποσα χιλιόμετρα να τα αλλάξω;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα λαδια ειναι ΟΚ τοσο παιρνει. καντο μια βολτα περιμενε 4-5 λεπτα μετρα .εγω τα αλαζω 3000-3500 χλμ .τωρα καλοκαιρι βαλε 20-50 :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα λαδια ειναι ΟΚ τοσο παιρνει. καντο μια βολτα περιμενε 4-5 λεπτα μετρα .εγω τα αλαζω 3000-3500 χλμ .τωρα καλοκαιρι βαλε 20-50 :_thumbsup:

Αυτο έκανα αλλα δε δείχνει γαμώτο...Μηπως να το συμπλήρωνα ή θα αρχίσει να τα πετάει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ο κατασκευαστής λέει 10-40, το καλοκαίρι ένα 10-50 να πω ΟΚ. 20-50 με την καμία!

Γιατί να έχεις πιο παχύρευστο λάδι στο κρύο ξεκίνημα;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βάσει θερμοκρασιών που καλύπτει το καθε λαδι,ο 10-40 πιστεύω ειναι καλύτερο,αλήθεια το agip t4 tec ειναι καλό λαδι ή να βάζω κάποιο άλλο;

Να ανησυχώ για τον δείκτη ή όχι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα λαδια που βαζεις καλα ειναι αν κι εγω βαζω MOTUL:οσο για το δεικτη αν δεν καιει-χανει λαδια που θα πανε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα λαδια που βαζεις καλα ειναι αν κι εγω βαζω MOTUL:οσο για το δεικτη αν δεν καιει-χανει λαδια που θα πανε?

οπότε λες ειμαι καλυμμένος απλά και μονο λογω ποσότητας;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα