indi 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ!!!! καθωτι τα νεα μετρα θα μας κ επειδη την ψαχνω για ελαστικα.... ψηνεται κανεισ να παρουμε απο εδω τπτ???? http://www.mynetmoto.com/motorradreifen.cfm/lang/gr/country/gr/elastika_moto.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2010 223.15 € τα angel st......καλό!!!!..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
indi 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2010 223.15 € τα angel st......καλό!!!!..... δεν ξερω αδερφε μου αν οντως ειναι καλο(γιατι ειμαι νεος στο αθλημα )...απλα ετσι οπως την ψιλοεψαξα...μου φανηκε το πιο φθηνο... α!κ δεν ειμαι σιγουρος αν ισχυει για τα εξοδα αποστολης ανεξαρτητου αριθμου ελαστικων... απλα αν μαζευτουμε...του στελνω mail... κ βλεπουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2010 135€ Τα Pirelli Diablo??? Εισαι σιγουρος γι'αυτο το site? αν ναι τοτε ειμαι μεσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2010 για 223 ευρά τα angel..!!! και εγώ μεσα ειμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2010 Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται μούφα.... δεν ξέρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
indi 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2010 (τροποποιήθηκε) 135€ Τα Pirelli Diablo??? Εισαι σιγουρος γι'αυτο το site? αν ναι τοτε ειμαι μεσα... φιλε μου απο εδω το βρηκα http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=583589 δεν ειδα κατι υποπτο τι να σου πω ...απο οτι βλεπω η κουβεντα ειναι απο το 2006... μη βαρατε ρε παιδια απλα την ψαχνω απο χτες την φαση κ κατεληξα εκει... απλα το εβαλα εδω που υπαρχουν πιο εμπειροι στο θεμα νατο δουμε Τροποποιήθηκε Μάιος 2 , 2010 από τον indi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2010 δεν ειναι κακο... για μαζευτειτε μηπως την κανουμε την παραγγελια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
indi 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2010 Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται μούφα.... δεν ξέρω. καλησπερα. απο οτι βρηκα κ εδω μαλλον απο το φορουμ μας εχει γινει παραγγελια κ πιο παλια ας πουνε κ οι παλαιοτεροι να μαθουμε κ εμεισ τα "ψαρια" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2010 αν θέλετε δείτε και εδώ: http://www.mandp.co.uk/productsList.aspx?style=0&kw=Diablo (δεν έχω πάρει ακόμη τίποτα από το μαγαζί αυτό!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2010 ...και μια πιο φρεσκια που εχω βρει σε αδελφο forum. Φαινεται αξιοπιστο παντως. Ισως τα επομενα να ειναι απο εκει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2010 "Ναυτιλίας για την Ελλάδα ελαστικού moto 39,00 Euro" 39 μεταφορικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2010 προτείνω ανεπιφύλακτα το MandP.co.uk σκίζει και από ποικιλία και από τιμές και πιο χαμηλά μεταφορικά έχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2010 προτείνω ανεπιφύλακτα το MandP.co.uk σκίζει και από ποικιλία και από τιμές και πιο χαμηλά μεταφορικά έχει. +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
indi 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2010 (τροποποιήθηκε) προτείνω ανεπιφύλακτα το MandP.co.uk σκίζει και από ποικιλία και από τιμές και πιο χαμηλά μεταφορικά έχει. MandP.co.uk 120/70ZR17 Roadtec Z6 T/L Front Metzeler Motorcycle Tyre £69.99=80.54191€ 160/60ZR17 Roadtec Z6 T/L Rear Metzeler Motorcycle Tyre £84.99=97.80335€ 178,34€ + 23€ μεταφορικα....=198,....€ ενω .mynetmoto.com 218.80 € michelin logo F 120/70 ZR 17 M/C TL 58W ROADTEC Z6 86.60 € R 160/60 ZR 17 M/C TL 69W ROADTEC Z6 REAR 111.14 € 197.73 € + 39€ =236,... ΡΕ ΛΕΣ?????????????? σοβαρα .... οντως πολυ καλο...αλλα δοκιμασμενο ειναι???? Τροποποιήθηκε Μάιος 3 , 2010 από τον indi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2010 Indi παρε κανα τηλεφωνο ρε συ να δεις αν οντως ισχυουν οι τιμες και τα μεταφορικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
indi 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2010 (τροποποιήθηκε) Indi παρε κανα τηλεφωνο ρε συ να δεις αν οντως ισχυουν οι τιμες και τα μεταφορικα... τηλεφωνο?????θεσ να με πεθανεις???? αγγλια ειναι steven...το αγαπαω το φορουμ...αλλα λεω να στειλω κανα e-mail... :P Υ.Γ. για το mandp.co.uk μιλαμε ε???? Τροποποιήθηκε Μάιος 3 , 2010 από τον indi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2010 τηλεφωνο?????θεσ να με πεθανεις???? αγγλια ειναι steven...το αγαπαω το φορουμ...αλλα λεω να στειλω κανα e-mail... :P Στειλε ενα e-mail τοτε και ρωτα για 3 ζευγαρια ελαστικων ποσο βγαινουν τα μεταφορικα και ποσες μερες κανουν να ερθουν. Ρωτα αν δεχονται και paypal. Υ.Γ: απο αθηνα εισαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2010 Απο mandp έκανα παραγγελία πριν μερικούς μήνες και ήρθαν σε 10 μέρες μέσα. Ο janabetis επίσης έχει παραγγείλει λάστιχα από εκεί αρκετές φορές, όπως και άλλοι από το forum! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dr.sakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2010 Αντε κ ειμαι στα προθυρα τις παραγγελιας απο εκει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2010 Απο mandp έκανα παραγγελία πριν μερικούς μήνες και ήρθαν σε 10 μέρες μέσα. Ο janabetis επίσης έχει παραγγείλει λάστιχα από εκεί αρκετές φορές, όπως και άλλοι από το forum! :) Κι εγώ το ίδιο, Μ.Σάββατο τα παρήγγειλα και σε 10 μέρες ήταν στο σπίτι μου με ACS. Το πευ παλ οχι μόνο ο δέχονται ,το προτιμουν κιόλας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
indi 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2010 Στειλε ενα e-mail τοτε και ρωτα για 3 ζευγαρια ελαστικων ποσο βγαινουν τα μεταφορικα και ποσες μερες κανουν να ερθουν. Ρωτα αν δεχονται και paypal. Υ.Γ: απο αθηνα εισαι? το εστειλα αδερφε μου....ναι απο αθηνα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2010 Αδερφε αν εισαι απο αθηνα μαλλον δυσκολο να συμμετασχω στη μαζικη, αφου τα ελαστικα θα ερθουν σε αθηναϊκη διευθυνση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taskon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2010 και εγω ειμαι μεσα για παραγγελια ελαστικων αν μας κανουν εκπτωση. PIRELI ANGEL Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2010 188,22 τα dunlop mutant?? Παιζει να ειμαι μεσα θα ξερω σε 3-4 μερες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες