Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Λοιπόν παίδες έκανα βόλτες στο car.gr βραδιάτικα όταν έπεσα πάνω σε αυτό. Η προφανής ερώτηση που μου προέκυψε αμέσως μόλις κατάφερα να μαζέψω τα σάλια που έτρεχαν και αφού σφουγκάρισα το πάτωμα, ήταν φυσικά το κατά πόσο είναι δυνατό κάτι τέτοιο να γίνει στο crypton μου. Προσοχή, δεν ρωτάω αν θα είναι επικίνδυνο ή όχι και κατά πόσο θα μου προσφέρει κάτι. Απλά αν γίνεται! Ξέρω πολύ καλά ότι είναι από εντελώς άχρηστο έως και επικίνδυνο για το βάρος και τις ταχύτητες που αγγίζει ένα παπί αλλά οπτικά δε παύει να είναι εντυπωσιακό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 το ειχα δει μια φορα και εγω σε ενα παπι εξω απο μια τραπεζα στην πειραιως.. η8ελα να τον ρωτησο τον μαγκα αλλα δεν προλαβα... οπτικα οντως γαματο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Εχει daytona 50 με διπλα δισκοφρενα εμπρος. Εδω στο χωριο εχει ενα και το περπαταει ενας παμπαλαιος μοτοσυκλετιστης (Β' Παγκοσμιος και ετσι) Και μενα μου φανηκε παραξενο αλλα φανταζομαι ειναι μανισιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) Προσοχή, δεν ρωτάω αν θα είναι επικίνδυνο ή όχι και κατά πόσο θα μου προσφέρει κάτι. Απλά αν γίνεται! Ξέρω πολύ καλά ότι είναι από εντελώς άχρηστο έως και επικίνδυνο για το βάρος και τις ταχύτητες που αγγίζει ένα παπί αλλά οπτικά δε παύει να είναι εντυπωσιακό... Μαλιστα... Πανω απ'ολα η ασφαλεια... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2010 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Τώρα μόλις ξύπνησα σκέφτηκα να εγκαταστήσω και ABS στο παπί αν βάλω 2πλά δισκόφρενα τελικά Anywayz πιστεύω ότι με λίγη προσεκτική δοκιμή για μερικές ωρίτσες και μέρες θα μπορέσω να το συνηθίσω. Αυτό που φοβάμαι μόνο είναι ότι αν σε ταχύτητες μετά τα 60χλμ/ω, αναγκαστώ εκ των πραγμάτων και κυρίως μέσω των αντανακλαστικών μου να τραβήξω την μανέτα (άρα σχεδόν ασυναισθητα) πιο δυνατά απο το "επιτρεπτό" σημείο... Τότε θα την έχω άσχημα γιατί 2 τρόμπες πιστεύω είναι αρκετές για να μπλοκάρουν τον τροχό, δεδομένων και των oversized δισκόπλακων θεωρητικά γίνεται αρκετά επικίνδυνο αντί να βοηθήσει την κατάσταση. Αν πετύχω κανένα τέτοιο στο δρόμο θα κάτσω να περιμένω τον οδηγό του για να μπορέσω να δώ στην πράξη το φρενάρισμα γιατί όλα τα παραπάνω είναι θεωρητικά... γαμτο, είναι ωραίο όμως το άτιμο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 βαλε βαλε θα σταματαει λεμε ειχα crypton το 115 και το πατουσα τερμα στα 100χλμ αλλα τζιφος στα λιγα εχει καλο φρενο ομως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Ποσες τρομπες;;; Μια εχει. Αν το σκεφτεις και λιγο λογικα θα καταλαβεις το γιατι αμεσως.Και βασικα δεν ειναι καν τρομπα. Ενα κλειστο κυκλωμα ειναι. Δεν εχει αντλια οπως την φανταζεσαι. Οπως στα αυτοκινητα ας πουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Ξέρω πολύ καλά ότι είναι από εντελώς άχρηστο έως και επικίνδυνο για το βάρος Κ'ομως δεν ειναι αχρηστο!!!!!! Αν κατεβαινεις στροφες απο βουνο κ εχεις μονο ενα δισκοφρενο λιγο το τσιμπάς και χανεις την ευσταθεια του παπιου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 βαλε βαλε θα σταματαει λεμε ειχα crypton το 115 και το πατουσα τερμα στα 100χλμ αλλα τζιφος στα λιγα εχει καλο φρενο ομως άμα πατήσω τέρμα μπρος πίσω φρένα στα 100χμ θα σκοτωθώ πιο προοδευτικά το πατάω γιατί το τιμόνι είναι ελαφρύ και αν δε το "σπρώχνεις" γυρίζει πολύ εύκολα σε τέτοιες ταχύτητες , μια φορά την πάτησα έτσι με ένα sprinter 50άρι, στο τσάκ την γλύτωσα. Ποσες τρομπες;;; Μια εχει. Αν το σκεφτεις και λιγο λογικα θα καταλαβεις το γιατι αμεσως. Και βασικα δεν ειναι καν τρομπα. Ενα κλειστο κυκλωμα ειναι. Δεν εχει αντλια οπως την φανταζεσαι. Οπως στα αυτοκινητα ας πουμε. α τόσο μούφα δηλαδή? αϊ σί... Κ'ομως δεν ειναι αχρηστο!!!!!! Αν κατεβαινεις στροφες απο βουνο κ εχεις μονο ενα δισκοφρενο λιγο το τσιμπάς και χανεις την ευσταθεια του παπιου! ναι το έχω προσέξει αυτό σε στροφές αλλά δεν ήξερα τι έφταιγε. λες να αξίζει δηλαδή? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 το ειχα δει σε yamaha z Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 άμα πατήσω τέρμα μπρος πίσω φρένα στα 100χμ θα σκοτωθώ πιο προοδευτικά το πατάω γιατί το τιμόνι είναι ελαφρύ και αν δε το "σπρώχνεις" γυρίζει πολύ εύκολα σε τέτοιες ταχύτητες Βαλε stabilizater Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Βαλε stabilizater Aυτο τοχει το bking μας αμα ειναι να τα αλλαξεις ολα αυτα ,δεν παιρνεις καμια μηχανη λεω εγω, αμα ξες να πεζεις το φρενο και στα 100+ σταματας. οσο για την μανετα,ριθμισετην.και θασε οκ πιστευω.. και στα πολλα χιλιομετρα,κανε κανα μια δυο κατεβασιες, και θα κοψει το παπι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 ναι ρε χάρηκα ξέρω πώς να σταματήσω το παπί σε τάπα, το θέμα είναι ότι το διπλό δισκόφρενο είναι οπτικα γαμάτο! Αν δεν φοβόμουν την συμπεριφορά των 2πλών σε ένα παπί θα τα έβαζα χωρίς δεύτερη σκέψη. Απλά προτιμώ να είμαι όρθιος με την μικρή μονή δισκόπλακα παρά σφεντονα με τα 2πλα θυρία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Kαι γιατι (αν καιγεσαι τοσο να τα βαλεις) δεν απομονωνεις τελειως τη μια απο τις δυο δαγκανες? Ναι μεν μια τρομπα αλλα ασε τη δευτερη δαγκανα διακοσμητικη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Είναι και αυτή μια λύση, αλλά θεωρητικά αυξάνεται η ευστάθεια που είπε και ο blackman κατα το φρενάρισμα με το 2πλό. Ίσως αν καταφέρω να το ρυθμίσω κάπως να πιέζει λιγότερο το τακάκι στην πλάκα ώστε να μειωθεί η τριβή και να διαμοιράζεται ομοιόμορφα η πίεση και στις 2 δισκόπλακες ταυτόχρονα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Είναι και αυτή μια λύση, αλλά θεωρητικά αυξάνεται η ευστάθεια που είπε και ο blackman κατα το φρενάρισμα με το 2πλό. Ίσως αν καταφέρω να το ρυθμίσω κάπως να πιέζει λιγότερο το τακάκι στην πλάκα ώστε να μειωθεί η τριβή και να διαμοιράζεται ομοιόμορφα η πίεση και στις 2 δισκόπλακες ταυτόχρονα... δεν γινονται αυτα που λες οσο για την ευσταθεια ξεχνα το μονο αυτο δεν θα εχεις ετσι και πατησεις 1 ΄΄κλικ΄΄ παραπανω την μανετα και εχεις μια μικρη κλιση..εχεις ξαπλωσει και δεν το εχεις παρει χαμπαρι..... ειναι πολυ επικυνδυνο απυτο που θες να κανεις.. και δεν γινεται να ρυθμισεις την μια δαγκανα να παταει λιγοτερο την δισκοπλακα και ταυτοχρονα να εχεις ομοιομορφη πιεση και στις δυο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 γιατι δεν περνεις τηλ το κοπελι με το glx να τον ρωτησεις μερικα πραγματα (π.χ. για την σταθεροτητα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 δεν γινονται αυτα που λες οσο για την ευσταθεια ξεχνα το μονο αυτο δεν θα εχεις ετσι και πατησεις 1 ΄΄κλικ΄΄ παραπανω την μανετα και εχεις μια μικρη κλιση..εχεις ξαπλωσει και δεν το εχεις παρει χαμπαρι..... και χωρίς κλίση θα ξαπλώσει... και δεν γίνεται να ρυθμίσεις την μια δαγκάνα να παταει λιγοτερο την δισκοπλακα και ταυτοχρονα να εχεις ομοιομορφη πιεση και στις δυο μάλλον ο τζώννη εννοούσε και τις δυο δανγκάνες να ρυθμίσει. όχι την μια από τις δυο. όπως και να έχει δεν νομίζω να μπορείς να ρυθμίσεις πόσο να πατάνε τα τακάκια στην δισκόπλακα. ίσως με κάποια ιδικιά τρόμπα ή ιδικιά δαγκάνα αν γίνετε αυτό... ξέρεις περίπου πόσο θα κοστίσει και κάθεσαι και συνεχίζεις το θέμα???... εγώ που έβαλα μια braking ( 130 ευρώ ), σωληνάκια υψηλής ( 46 ευρώ ), τακάκια ( 23 ευρώ ) και υγρά ( 7 ευρώ ) κόστισε σύνολο 206 ευρώ φαντάσου να αλλάξεις μπότες, τρόμπα, σωληνάκια, δαγκάνες, δισκόπλακες ( θες και braking over size 130 ευρώ επί 2 ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) δεν γινονται αυτα που λες οσο για την ευσταθεια ξεχνα το μονο αυτο δεν θα εχεις ετσι και πατησεις 1 ΄΄κλικ΄΄ παραπανω την μανετα και εχεις μια μικρη κλιση..εχεις ξαπλωσει και δεν το εχεις παρει χαμπαρι..... ειναι πολυ επικυνδυνο απυτο που θες να κανεις.. και δεν γινεται να ρυθμισεις την μια δαγκανα να παταει λιγοτερο την δισκοπλακα και ταυτοχρονα να εχεις ομοιομορφη πιεση και στις δυο δεν είπα αυτό ακριβώς, εννοούσα και στις 2 δαγκάνες να εφαρμόζεται λιγότερη πίεση όχι μόνο στην μία. Ουσιαστικά δηλαδή να ισούτε το max των 2 δαγκανών όσο το max της μίας. γιατι δεν περνεις τηλ το κοπελι με το glx να τον ρωτησεις μερικα πραγματα (π.χ. για την σταθεροτητα) Πολύ καλή ιδέα αλλά εκτός του ότι θα τον πρήζω χωρίς λόγο, ενδέχεται τα όσα μου πει να μην γίνονται στο crypton r όπως και να έχει δεν νομίζω να μπορείς να ρυθμίσεις πόσο να πατάνε τα τακάκια στην δισκόπλακα. ίσως με κάποια ιδικιά τρόμπα ή ιδικιά δαγκάνα αν γίνετε αυτό... ξέρεις περίπου πόσο θα κοστίσει και κάθεσαι και συνεχίζεις το θέμα???... εγώ που έβαλα μια braking ( 130 ευρώ ), σωληνάκια υψηλής ( 46 ευρώ ), τακάκια ( 23 ευρώ ) και υγρά ( 7 ευρώ ) κόστισε σύνολο 206 ευρώ φαντάσου να αλλάξεις μπότες, τρόμπα, σωληνάκια, δαγκάνες, δισκόπλακες ( θες και braking over size 130 ευρώ επί 2 ) ναι αυτό εννοούσα... Και ναι έχω υπόψιν το κόστος ξέρω ότι θα βγεί γύρω στο 500αρι στην καλύτερη.... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2010 από τον Τζώννυ91 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Και ναι έχω υπόψιν το κόστος ξέρω ότι θα βγεί γύρω στο 500αρι στην καλύτερη.... όπως το είπες στην καλύτερη δηλαδή με μεσαίας ποιότητας πράγματα 500 ευρώ... αν θες καλά πράγματα πάμε ++++++ !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 οποτε δωστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Ρε αν ειναι να σκασει 500€ για το δισκοφρενο στο παπι καλυτερα να βαλει ολοκληρο μπρωστινο απο μεγαλη μηχανη! Πιο φτηνα θα του κοστισει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 λοιπόν πείρα το παιδί τηλέφωνο και μου είπε τα εξής πράγματα το μηχανάκι φοράει Daytona μπροστινό μαζί με Daytona δαγκάνες 200 ευρώ Braking σωληνάκια υψηλής 100 ευρώ Daytona τρόμπα 130 ευρω κάτι δισκόπλακες που κάνει 40 ευρώ η μια ( δεν είναι Braking ) ζάντες 150 ευρώ και οι δυο οι ζάντες έχουν πάει στο μηχανουργείο και έχουν ανοιχτοί και από την άλλη πλευρά τρύπες για να βιδώσει η δεύτερη δισκόπλακα... γύρο στα 430 χωρίς ζάντες και χωρίς δισκόπλακες άμα βάλουμε 2 Braking 120 η μια πάμε στα 670 ( χωρίς ζάντες ) άμα βάλουμε 2 Braking και ζάντες πάμε 870 ( 200 ευρώ ωραίες ζάντες ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Tι σοι τρομπα φοραει ρε παιδι? Ποσα χιλιοστα? λειτουργουν κ οι 2 δαγκανες ή η πιεση δεν φτανει να πατησει ουτε την μια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 για να μειωσεις την πιεση πρεπει να βαλεις αλλη τρομπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες