Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2006 Το πάθος για την μοτοσικλέτα δεν έχει όρια. Δεν μπορεί να εκφραστεί με γραμμές ούτε και με λόγια. Ο συγκεκριμένος (να είναι καλά εκεί που είναι) ζήτησε όταν έρθει η ώρα για το μεγάλο ταξίδι, αντί για ένα απλό μνημείο να κοσμεί την νέα του κατοικία η παντοτινή του αγάπη. Και επειδή ότι μπαίνει από πάνω μας στην νέα κατοικία τηρεί πάντα μαρμάρινους ή ξύλινους όρους, έτσι λοιπόν κατασκεύασαν σε 1-1 διαστάσεις το πάθος του μακαρίτη. Αναμφισβήτητα, ότι καλύτερο έχουμε δει σε έναν τέτοιο χώρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2006 Όποιος βρει τι μηχανή είναι, θα έχει......τα σαράντα δώρο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άσωτος 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2006 Street-άς ο συγχωρεμένος ........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2006 Χωροδικτύωμα βλέπω. Ducati 916 μήπως? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2006 Nα 'ναι καλα εκει που ειναι τωρα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2006 Μάλλον το βρήκα Ducati 916 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2006 ..."Βρε παιθανε εσυ, και σου βαζω και MV AUGUSTA Senna, αληθινη επανω"!!!!(Θα μπορουσαν να πουν αρκετοι σ'αυτον τον κοσμο,σε αρκετους!! ) .....AGUSTA...sorry..ξεφυγε το U!.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2006 Λίγο μακάβριο το topic αλλά είναι εντυπωσιακή η αγάπή για τις 2 ρόδες. Ακόμα και στον θάνατο μαζί! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2006 δεν μου φαίνεται για dulapi. προς yamapa TRX μου φέρνει α και το δώρο...κράτα το Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2006 Πάντως ρε παιδιά πρέπει να υπήρχε έτοιμο γιατί αυτό δεν μπορεί να κατασκευαστεί μέσα σε 3 - 4 μέρες που κηδεύετε ο συγχωρεμένος απο την ημέρα που αποπνέει. Οντως,πολύ δρακουλιάρικο το τόπικ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2006 αδυνατώ να καταλάβω τον μακαρίτη να ζητήσεις να σου βάλουν κάτι σχετικό με το αγαπημένο σου χόμπι, το καταλαβαίνω, αλλά όταν ζητάς κάτι άμεσα συσχετισμένο με τον τρόπο που πέθανες... λίγο προς ψυχοπάθεια μου φέρνει... μήπως χάρηκε κιόλας που σκοτώθηκε;;; ή μήπως η μηχανάρα του άξιζε την ίδια τη ζωή του;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2006 Ναι αλλά δε ξέρουμε εάν σκοτώθηκε απο την μηχανή του!Το οτι έχει το πάθος του πάνω στον τάφο δε σημαίνει οτι τον συνεπήρε κιόλας ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2006 Κι εμενα TRX850 μου φαινεται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2006 είναι αλήθεια πως διαβάζοντας διαγώνια το ποστ συμπέρανα πως σκοτώθηκε με τη μηχανή... σίγουρα είναι πολύ πιθανό, αλλά αν όχι, πάω πάσο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2006 Εγώ δεν το ξέρω αυτό το TRX850 ρε παιδιά. Βάλτε καμια φώτο να το συγκρίνουμε με το γλυπτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2006 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2006 To ΤRX έχει το μοτέρ του TDM850 με πιό άγριο εκκεντροφόρο, και έχει κυκλοφορήσει ελάχιστα στο Ελλάντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jim4cyl 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2006 (τροποποιήθηκε) Καλά και δεν είναι αληθινή η μηχανή.. γιατί σίγουρα θα την κλέβανε! Μέχρι εκεί τους έχω ικανους να φτάσουνε πολλοί παλιο κλέφτες! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 3 , 2006 από τον Jim4cyl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2006 Ωρε Varaderoulinako μ που τα βρίσκεις ωρέ? Μάλιστα....το θέμα είναι πως έφυγε ο άνθρωπος..τώρα ο τάφος δείχνει πως αγαπούσε την μότο...Δεν μπορώ να το δώ σαν αξιοθέατο...Απλά το σέβομαι γιατί ίσως το ζήτησε κάποτε ο ίδιος!... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chriko 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2006 (τροποποιήθηκε) Ι think.....οτι η ζωη ειναι πολλυ ωραια (η απεναντι μου,η γειτονισα βρε παιδι μου) το θεμα ξεκινησε πολλυ μακαβρια μα παρα πολλυ,εγω ανατριχιασα, γεια!!!!!!! Εφυγα. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 3 , 2006 από τον chriko Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfman13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2006 enta3ei re paidia fonazei apo makria oti einai trx 850 to yamaha ducati !me moter apo tdm850 me alous pio agrious ekentroforous kai diaforetiko vithisma sti valvides re alex tin idia foto vrikame axaxaxxaxaxaxxxa alla den tin evala etsi kiallios tin vleppo kathe mera as einai kala o sotiris o proedros tis axlemo! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2006 Ωρε Varaderoulinako μ που τα βρίσκεις ωρέ? <{POST_SNAPBACK}> MotoΤρίτη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deco 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2006 Εχω εναν ξαδελφο μαρμαρογλυπτη, νομιζω πως θα παραγγειλω και εγω κατι αν εχεις μεσον σε αυτη την χωρα δεν πρεπει να το αφηνεις να παει χαμενο!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες