Jump to content
Sign in to follow this  
Vito Varadero

Παντοτινό πάθος

Recommended Posts

Το πάθος για την μοτοσικλέτα δεν έχει όρια. Δεν μπορεί να εκφραστεί με γραμμές ούτε και με λόγια. Ο συγκεκριμένος (να είναι καλά εκεί που είναι) ζήτησε όταν έρθει η ώρα για το μεγάλο ταξίδι, αντί για ένα απλό μνημείο να κοσμεί την νέα του κατοικία η παντοτινή του αγάπη.

Και επειδή ότι μπαίνει από πάνω μας στην νέα κατοικία τηρεί πάντα μαρμάρινους ή ξύλινους όρους, έτσι λοιπόν κατασκεύασαν σε 1-1 διαστάσεις το πάθος του μακαρίτη. Αναμφισβήτητα, ότι καλύτερο έχουμε δει σε έναν τέτοιο χώρο.

post-112-1141322362_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

..."Βρε παιθανε εσυ, και σου βαζω και MV AUGUSTA Senna, αληθινη επανω"!!!!(Θα μπορουσαν να πουν αρκετοι σ'αυτον τον κοσμο,σε αρκετους!! :grin::grin: )

.....AGUSTA...sorry..ξεφυγε το U!.. :blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως ρε παιδιά πρέπει να υπήρχε έτοιμο γιατί αυτό δεν μπορεί να κατασκευαστεί μέσα σε 3 - 4 μέρες που κηδεύετε ο συγχωρεμένος απο την ημέρα που αποπνέει.

Οντως,πολύ δρακουλιάρικο το τόπικ! :vampire::vampire::vampire::vampire::vampire::_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αδυνατώ να καταλάβω τον μακαρίτη

να ζητήσεις να σου βάλουν κάτι σχετικό με το αγαπημένο σου χόμπι, το καταλαβαίνω, αλλά όταν ζητάς κάτι άμεσα συσχετισμένο με τον τρόπο που πέθανες... λίγο προς ψυχοπάθεια μου φέρνει... μήπως χάρηκε κιόλας που σκοτώθηκε;;; ή μήπως η μηχανάρα του άξιζε την ίδια τη ζωή του;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αλλά δε ξέρουμε εάν σκοτώθηκε απο την μηχανή του!Το οτι έχει το πάθος του πάνω στον τάφο δε σημαίνει οτι τον συνεπήρε κιόλας ;) :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είναι αλήθεια πως διαβάζοντας διαγώνια το ποστ συμπέρανα πως σκοτώθηκε με τη μηχανή... σίγουρα είναι πολύ πιθανό, αλλά αν όχι, πάω πάσο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ δεν το ξέρω αυτό το TRX850 ρε παιδιά. Βάλτε καμια φώτο να το συγκρίνουμε με το γλυπτό :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To ΤRX έχει το μοτέρ του TDM850 με πιό άγριο εκκεντροφόρο, και έχει κυκλοφορήσει ελάχιστα στο Ελλάντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά και δεν είναι αληθινή η μηχανή.. γιατί σίγουρα θα την κλέβανε! Μέχρι εκεί τους έχω ικανους να φτάσουνε πολλοί παλιο :shit: κλέφτες!

Τροποποιήθηκε από τον Jim4cyl

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωρε Varaderoulinako μ που τα βρίσκεις ωρέ? :rolleyes:

Μάλιστα....το θέμα είναι πως έφυγε ο άνθρωπος..τώρα ο τάφος δείχνει πως αγαπούσε την μότο...Δεν μπορώ να το δώ σαν αξιοθέατο...Απλά το σέβομαι γιατί ίσως το ζήτησε κάποτε ο ίδιος!...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:think: Ι think.....οτι η ζωη ειναι πολλυ ωραια (η απεναντι μου,η γειτονισα βρε παιδι μου) το θεμα ξεκινησε πολλυ μακαβρια μα παρα πολλυ,εγω ανατριχιασα, γεια!!!!!!! :bye::bye::bye:

Εφυγα.

Τροποποιήθηκε από τον chriko

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

enta3ei re paidia fonazei apo makria oti einai trx 850 to yamaha ducati !me moter apo tdm850 me alous pio agrious ekentroforous kai diaforetiko vithisma sti valvides

re alex tin idia foto vrikame axaxaxxaxaxaxxxa alla den tin evala etsi kiallios tin vleppo kathe mera as einai kala o sotiris o proedros tis axlemo!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω εναν ξαδελφο μαρμαρογλυπτη, νομιζω πως θα παραγγειλω και εγω κατι :cry::cry: αν εχεις μεσον σε αυτη την χωρα δεν πρεπει να το αφηνεις να παει χαμενο!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα