Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2014 Αυτή η nob1 λέει περνάει και κτέο κανονικά και την διαφημίζουν ότι είναι αθόρυβη. Λέει more power less sound, ξέρω και εγώ :/ Την έχει κανείς να μας πει;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εγκεφαλικό! 80χιλιομετρα με ενα γεμισμα 4.5 ευρω.. Τι να συμβαινει?(καθαρισμα καρμπυλατερ,ρυθμιση βαλβιδων) η βενζινη-Αυρα νεράκι? Υ.Γ αλλαξα εξατμιση πριν το γεμισμα και εβαλα την μαμα πανω απο οτι θυμαμαι.. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 13 , 2014 από τον VaG3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2014 Δες πως θα πάει και στο επόμενο γέμισμα και μετά ψάξτο. Εμένα από την μάνα του έκαιγε 4 λίτρα.... ούτε καν μπήκαν στο κόπο να ρυθμίσουν το καρμπιρατέρ όταν το πήρα το παπί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2014 θα κανω σερβις μολις γυρισω λαδια, μπουζι,ρυθμισμα καθαρισμα καρμπυλατερ και φτερο καινουργιο μπροστα.. Και φυσικα οχι σε μαστορα αλλα με εναν φιλο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Πείτε ρε παίδες κανένα αμορτισέρ της προκοπής να βάλω! Τι ταιριάζει; Θέλω κάτι πιο μαλακό! Όχι να κάθεται, αλλά να δουλεύει πιο ωραία από αυτό το κούτσουρο. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 16 , 2014 από τον Cycloholic Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 Πηγαινε σε μαγαζια με ανταλλακτικα και παρε γνώμες.. Εγω δεν ξερω παντως :P Tωρα σχετικα με λαδια τι προτεινεται για τωρα που θα κανω την αλλαγη? Απο οτι φαινεται αρχιζει να ανοιγει ο καιρος οποτε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ge0rgak0s 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2014 εγω εβαλα koni str με apex ελατηρια 3,5 ποντα......trolll παπι ειναι τι περιμενεις να δεις... οπως λεει ο VAG τραβα σε κανα μαγαζι κοιτα τι σε συμφερει και βαλε..απλα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatis_vts 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 ψαχνω τους μαμα καθρευτες για να το περασω κτεο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2014 Ξέρει κανείς αν αυτά μπαίνουν στο παπί μας και αν λένε τίποτα; Θέλω κάτι που να απορροφά τις λακούβες, τα μαμά είναι για τα ανάθεμα!! http://www.stelpet.gr/gr/el/products/yss-35cm-amortiser-opisthia 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2014 Πείτε μου κάποιος ρε παιδιά πόσο ρεζερβουάρ έχουμε γιατί σήμερα μου έβαλε ο βενζινάς 4 λίτρα και έμεινα μαλάκας!! Με έκλεψε ή παίρνει τόσο;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antio 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Πείτε μου κάποιος ρε παιδιά πόσο ρεζερβουάρ έχουμε γιατί σήμερα μου έβαλε ο βενζινάς 4 λίτρα και έμεινα μαλάκας!! Με έκλεψε ή παίρνει τόσο;;; 3,3 δίνει το μάνουαλ μου φαίνεται ... τι στο διάολο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) 3,3 δίνει το μάνουαλ μου φαίνεται ... τι στο διάολο!!!! 3.8 λέει ότι έχει ρεζερβουάρ,άμα το στεγνώσεις τελείως τόσο παίρνει στα 4 λίτρα το έχω δεί και εγώ,άρα καλά είσαι,τώρα από εκεί και πέρα παίζουμε με τα miligram. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2014 από τον jimeta 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babizzz 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Ξέρει κανείς αν αυτά μπαίνουν στο παπί μας και αν λένε τίποτα; Θέλω κάτι που να απορροφά τις λακούβες, τα μαμά είναι για τα ανάθεμα!! http://www.stelpet.g...rtiser-opisthia partes einai poly kales i yss i kalyteres sto emporio gia mena douleyoun kala den einai sklires Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
netrionio 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Παιδιά άκουσα από το γκρουπ στο Facebook για αναρτήσεις αερίου http://www.car.gr/parts/view/2050761/ . Λένε οτι έχουνε άριστη συμπεριφορά. τι λέτε?? αν είναι έτσι τις αλλάζω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Ναι εχουνε. Να τις αλλαξεις :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 φρεσκο πραμα για το sprinter :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostisstam 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 φρεσκο πραμα για το sprinter :D Όταν τα βάλεις θέλω εντυπώσεις γτ εχω ψηθεί κι εγώ να αλλάξω τα μαμά κι ας ειναι καινούργια. Πόσο τα πείρες; Γτ πείρες για σκούτερ, επειδή ειναι πιο φτηνά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Ειναι απο τα καλυτερα τις αγορας (οσους ρωτησα ετσι ειπαν).. Τα πηρα 30 ευρω γιατι λεω δινω που δινω λεφτα ας δωσω κατι παραπανω για ασφαλεια.. Λεει για σκουτερ αλλα τα συγκεκριμενα ειναι ακριβως τα ηδια που παιρνει το sprinter.. Σημερα τα εβαλα εντυπωσεις δεν εχω ακομη.. Κρατα τους κωδικους SFA197 και SFA086 ειναι για τα μπρος και πισω τακακια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostisstam 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Τους κωδικούς τους ήξερα από πριν δεν ειναι εκεί το θέμα, εχω βρει και brembo και ferodo και απ' όλα. Έμενα μου φαίνεται πως τα πείρες ακριβά... http://www.motopissa...%B1%CE%BA%CE%B1 http://www.motopissa...%B1%CE%BA%CE%B1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ναι σου λεει.. 10 ευρω χωρις αντικαταβολη 14 ευρω με αντικαταβολη.. Κλαιν μαιν Τροποποιήθηκε Μάρτιος 12 , 2014 από τον VaG3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostisstam 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Πάντως περιμένω εντυπώσεις, εγώ λέω στο dy μου να δοκιμάσω τα brembo τα μπλε ή τα ebc hh αν και ειναι υπερβολή για παπί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thodoris_85 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 Παίδες γεια χαρά, Επειδή τα μαμα λάστιχα του sprinter μου, μετά από ένα 3μηνο που το έχω, έχουν γίνει επικίνδυνα. παρότι φεύγει ο χειμώνας, λέω να του φορέσω καινούρια michelen, μπορείτε να μου πείτε τι διαφορά παίζει ανάμεσα στα Μ45 κ Μ62? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 Μου ειχαν πει και μενα να βαλω τα M62 αλλα εβαλα τα M45.. Διαφορες δεν ξερω αλλα φαινεται καλο λαστιχο. .Βασικα παρομοια λαστιχα ειναι μικρες διαφορες θα εχουν... Προτεινω να βάλεις τα m62.. Οταν ξανααλλαξω θα βάλω τα m62.. Παρολο που τα m45 μου βγηκαν πολυ καλα.. Για να μπορω να τα συγκρινω μετα Αμα εισαι απο Θεσ/νικη στειλε πμ για μαγαζι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
netrionio 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 Εγω απο την άλλη έχω τα m62 αλλα λέω να αλλάξω σε Pirelli Dura Traction. Έχει κανένας καμιά γνώμη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostisstam 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2014 Στο στεγνό σε ιννοβα καρμπιρατέρ ενός θείου μου δεν ξεκολλούσαν, αλλά σε βροχή δεν εχω ιδέα αφού δεν το έχω πάρει πότε να βρέχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες