black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 Χμμμ..Μαλλον δεν φαινεται κατι τετοιο.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως έχει χαρακτηριστεί το καλύτερο "value for money" μηχανάκι. Από εκεί και πέρα βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Τα κριτήρια με τα οποία αγοράζει κανείς δεν είναι τα κριτήρια που εφάρμοσε ο τρίχας του MCN για το συμπέρασμά του οπότε τα αγοραστικά αποτελέσματα λογικά θα διαφέρουν. 'Αλλωστε μιλάμε για ιδιαίτερα ικανά μηχανάκια γενικότερα. Μου έκανε ζημιά το βίντεο .... θυμήθηκα τα επαρχικά δρομάκια της Αγγλίας - και το πόσα χρόνια έχω να οδηγήσω μηχανή εκεί - Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 not bad Προσέξα και κάτι άλλο στο βίντεο... Τα επαρχιακά δρομάκια της αγγλίας έχουν καλύτερη πρόσφυση και απο την σούπερ Εγνατία οδό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 Ξέρει κανείς να μας πει για την αξιοπιστία του bandit ρε παιδιά ? Όχι μόνο του κινητήρα και ηλεκτονικά , ηλεκτρολογικά κτλ !!! Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο το γιατί η σουζούκι πουλάει τόσο φθηνά τόοοοοση μηχανή ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 Ξέρει κανείς να μας πει για την αξιοπιστία του bandit ρε παιδιά ? Όχι μόνο του κινητήρα και ηλεκτονικά , ηλεκτρολογικά κτλ !!! Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο το γιατί η σουζούκι πουλάει τόσο φθηνά τόοοοοση μηχανή ??? Ίσως για τον ίδιο λόγο που πουλάει τόσο φθηνά το GSR600 Έχει κάτι το 600άρι της; Όχι βέβαια, ίσα ίσα που είναι πάρα πολύ αξιόλογο ;) Μάλλον είναι θέμα τιμολογιακής πολιτικής... Γιατί το φθηνό να είναι απαραίτητα και χειρότερο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 Ξερει κανεις τιμη Ελλαδα για το GSX1200F; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 8200 κάνει το S χωρίς φουλ φέρινγκ ! Το F να κάνει και 500 ευρώ παραπάνω>???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 Κάτι τέτοια βλέπω και σκέφτομαι να πάρω μηχανή στην Αγγλία αντί για εδώ!.. Βέβαια οι άτιμοι πετύχαν ηλιόλουστη μέρα, πράγμα σπάνιο την φθινοπωρινή/χειμερινή περίοδο. Ακόμα και την άνοιξη, πάλι δύσκολα θα πετύχεις ΤΕΤΟΙΑ ηλιοφάνεια!! To Bandit πάντα μ'άρεσε. Δεν ξέρω αν θα ήταν η τελική μου επιλογή σα μηχανή, αλλά σίγουρα το προτιμώ ανάμεσα από άλλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 (τροποποιήθηκε) μπραβο στη σουζουκη ρε παιδια για της τιμες της γενικα σε ολα τα μοντελα της σε σχεση με τον ανταγωνισμο (κ ολα τα μηχανακια της ειναι εξισου καλα με τα αλλα).... μονο αυτο εχω να πω..... κ ενα μεγαλο στη γιαμαχα αν κ την αγαπαμε Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2010 από τον xampos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 8200 κάνει το S χωρίς φουλ φέρινγκ ! Το F να κάνει και 500 ευρώ παραπάνω>???? Στους τιμοκαταλογους Suzuki γιατι δε βλεπω τιποτις;Εχει ερθει;Θα ερθει;... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 Στους τιμοκαταλογους Suzuki γιατι δε βλεπω τιποτις;Εχει ερθει;Θα ερθει;... Λοιπον Μαθο.....Αγγλια εχει γυρω στα 8200 ευρω χωρις αβς, Γερμανια 9590 με αβς, Ιταλια το εισαγουν τριβαλιτσο (GT το λενε) στα 9950. Εδω να μην ερθει καμια 10αρα το απλο χαλαρα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 Λοιπον Μαθο.....Αγγλια εχει γυρω στα 8200 ευρω χωρις αβς, Γερμανια 9590 με αβς, Ιταλια το εισαγουν τριβαλιτσο (GT το λενε) στα 9950. Εδω να μην ερθει καμια 10αρα το απλο χαλαρα??? Ξερουμε πότε θα ερθει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 Ξερουμε πότε θα ερθει; Γιατι ο Σφακιανακης ξερει??? Εδω πασαρουν ακομα το gsx650f του 08 σαν 10αρι σε καποια μαγαζια, οι αχαρακτηριστοι, για να μην πω για τιμες που αγοραζεις πιο ακριβω εδω το κ8, και εξω παιρνεις κ9 με αβς σε καλυτερη τιμη... Εχουν μπολικο στοκ απο τα απλα μπαντιτ 8-9, και εχουν μπουκωσει με το στριμοκωλιδι στις τσεπες των υποψηφιων αγοραστων, αρα του χρονου(???) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 Καταλαβα...μεχρι να ξεστοκαρουν τα 08-09 μοντελα θα εχει παρουσιαστει το μοντελο 2020 και θα φερει ο Σφακ το '10αρι για "Νεο νομτελο" σε αριστη τιμη...Α ρε Ελλαδαραααα :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
t3hsofos 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 τωρα θα ανοιξω μεγαλο οφτοπικ,αλλα ολα αυτα θα εξαφανιστουν οταν εγω κ εσυ θα μπορουμε να φερουμε απ εξω οποιο μηχανακι θελουμε και να υποχρεωνει και τους αντιπροσωπους να μου το σφραγιζουν στα σερβις κανονικα,χωρις σου-ξου μου-ξου... βρισκουν κ τα κανουν και καλα κανουν στο κατω κατω,αφου μπορουν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 τωρα θα ανοιξω μεγαλο οφτοπικ,αλλα ολα αυτα θα εξαφανιστουν οταν εγω κ εσυ θα μπορουμε να φερουμε απ εξω οποιο μηχανακι θελουμε και να υποχρεωνει και τους αντιπροσωπους να μου το σφραγιζουν στα σερβις κανονικα,χωρις σου-ξου μου-ξου... βρισκουν κ τα κανουν και καλα κανουν στο κατω κατω,αφου μπορουν.. Εδω ειναι οντως ενα μεγαλο θεμα.Γιατι να μην μπορει καθενας να φερνει απο Αγγλια-Ιταλια-Γερμανια-Ισπανια κλπ το ταδε μοτο να το πληρωνει πιο φθηνα ή εστω και με καλυτερους ορους ΑΛΛΑ να εχει πληρη υποστηριξη απο την Ελληνικη Αντιπροσωπεια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taskon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 εχω την αισθηση οτι αυτο ειναι καταχρηστικο βαση ορων ευρωπαικης ενωσης για τις εγγυησεις.δηλαδη εγω αν μετακομισω αππο την Γερμανια στην Ελλαδα και εχω μια καινουργια μηχανη δεν θα μου την καλύψει την εγγυηση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 Δεν ξερω,ισως ειναι θολο το τοπιο γιατι ετσι συμφερει τις εταιρειες.Δεν ξερω τι γινεται αν χρειαστει κατι.Και τα παραεισαγωγης κατι αντιστοιχο δεν ειναι;Εκει τι ισχυει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 Εδω ειναι οντως ενα μεγαλο θεμα.Γιατι να μην μπορει καθενας να φερνει απο Αγγλια-Ιταλια-Γερμανια-Ισπανια κλπ το ταδε μοτο να το πληρωνει πιο φθηνα ή εστω και με καλυτερους ορους ΑΛΛΑ να εχει πληρη υποστηριξη απο την Ελληνικη Αντιπροσωπεια... Το μηχανακι μου το πηρα απο Ελληνα "παραεισαγωγεα", απο Γερμανια (1000 ευρω λιγοτερα)και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.. (Τα εχουμε ξαναπει.. ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Εδω ειναι οντως ενα μεγαλο θεμα.Γιατι να μην μπορει καθενας να φερνει απο Αγγλια-Ιταλια-Γερμανια-Ισπανια κλπ το ταδε μοτο να το πληρωνει πιο φθηνα ή εστω και με καλυτερους ορους ΑΛΛΑ να εχει πληρη υποστηριξη απο την Ελληνικη Αντιπροσωπεια... Εντάξει είναι και λιγάκι παράλογο αυτό, δεν είναι? Αν εσύ έχεις ένα μαγαζί και πουλάς αυτοκίνητα και εγώ πάρω απ'έξω και εσύ χάσεις 25 χιλιάρικα, τότε γιατί να δεχτελίς να χάσεις κι άλλα κάνοντάς μου τσάμπα service?? Όμως όσο παράλογο είναι αυτό που ζητάμε εμείς, 3 φορές παράλογη είναι η τιμολογιακή πολιτική που ακολουθούν οι Έλληνες αντιπρόσωποι, οπότε ουσιαστικά εξισώνεται! Αν παρ'όλα αυτά αρνηθεί ο όποιος αντιπρόσωπος να σου δώσει το service που δικαιούσαι εντός εγγύησης, τότε με ένα email στη μαμά εταιρεία πιστεύω λύνεται το πρόβλημα.. (Βέβαια άντε να βεβαιωθείς ότι δε θα σου κάνει φουστιά ο μάστορας..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Δηλαδή αν αγοράσω εγώ από την θεσσαλονίκη καινούργια μηχανή και ταξιδέψω στην ευρώπη και πάθω κάποια βλάβη εντός εγγύησης ! Ο γερμανός αντιπρόσωπος θα μου πεί ότι δεν έχω εγγύηση??? Δεν υπάρχει περίπτωση νομίζω! Αυτά είναι κόλπα μόνο των βλαχοελλήνων αντιπροσώπων ! Η εγγύηση της μηχανής είναι από την εταιρεία και όχι από τον αντιπρόσωπο !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taksidiotis 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 παντως το vfr μου περναει απλα απαρατηρητο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Δηλαδή αν αγοράσω εγώ από την θεσσαλονίκη καινούργια μηχανή και ταξιδέψω στην ευρώπη και πάθω κάποια βλάβη εντός εγγύησης ! Ο γερμανός αντιπρόσωπος θα μου πεί ότι δεν έχω εγγύηση??? Δεν υπάρχει περίπτωση νομίζω! Αυτά είναι κόλπα μόνο των βλαχοελλήνων αντιπροσώπων ! Η εγγύηση της μηχανής είναι από την εταιρεία και όχι από τον αντιπρόσωπο !!! Υπάρχει όμως μια διαφορά, ότι στο ταξίδι σου στην Ευρώπη δεν είσαι μόνιμος κάτοικος εκεί όπου θα πάθεις την τυχούσα ζημιά και αρα δεν το έκανες επίτηδες για να παρακάμψεις εις γνώση σου τον αντιπρόσωπο στον οποίο σε έφερε η μοίρα να συναντήσεις λόγω της βλάβης. Και πάλι βέβαια, δεν δικαιολογώ την συμπεριφορά των εδώ αντιπροσώπων, ειδικά με τις τιμές που βλέπουμε και τις συμπεριφορές που κάπου-κάπου διαβάζουμε και μαθαίνουμε, απλά δίνω και μια άλλη οπτική στο θέμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Ρε παιδια οταν λεμε εργοστασιακη εγγυηση ειναι εργοστασιακη εγγυηση.Δεν σου παρεχει την (εργοστασιακη) εγγυηση ο καθε εισαγωγεας.Η προσθετη που σου παρεχει ο εισαγωγεας αν υπαρχει(οπως στα αυτοκινητα2+3ετη κλπ) ειναι αλλο θεμα.Η εργοστασιακη για δυο ετη ειναι υποχρεωτικη στην ευρωπαικη ενωση, και ειναι το ελαχιστο τα δυο ετη.Εδω υπαρχει κοσμος που εχει ταξιδεψει παντου, και εχει εξυπηρετηθει παντου, εντος εγγυησης.Εξαλλου μη νομιζετε οτι το οποιο κοστος προκυψει εντος εγγυησης το πλρωνει ο καθε εισαγωγεας και η καθε εταιρεια.Μεχρι σεντ τα παιρνουν πισω απο το εργοστασιο, και εχουν και ''αερα'' καποιες εταιρειες να ''χωνουν'' βλαβες αν θελουν εντος εγγυησης.Το εχω κανει στο αυτοκινητο, δις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Ρε παιδια οταν λεμε εργοστασιακη εγγυηση ειναι εργοστασιακη εγγυηση.Δεν σου παρεχει την (εργοστασιακη) εγγυηση ο καθε εισαγωγεας.Η προσθετη που σου παρεχει ο εισαγωγεας αν υπαρχει(οπως στα αυτοκινητα2+3ετη κλπ) ειναι αλλο θεμα.Η εργοστασιακη για δυο ετη ειναι υποχρεωτικη στην ευρωπαικη ενωση, και ειναι το ελαχιστο τα δυο ετη.Εδω υπαρχει κοσμος που εχει ταξιδεψει παντου, και εχει εξυπηρετηθει παντου, εντος εγγυησης.Εξαλλου μη νομιζετε οτι το οποιο κοστος προκυψει εντος εγγυησης το πλρωνει ο καθε εισαγωγεας και η καθε εταιρεια.Μεχρι σεντ τα παιρνουν πισω απο το εργοστασιο, και εχουν και ''αερα'' καποιες εταιρειες να ''χωνουν'' βλαβες αν θελουν εντος εγγυησης.Το εχω κανει στο αυτοκινητο, δις. ΑΚΡΙΒΩΣ :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες