Jump to content
Sign in to follow this  
rene

Πηρα κ δευτερο παπι

Recommended Posts

Σημερα μπηκε στην "μοτοοικογενεια" που εχουμε στον κηπο καινουριο μελος! Το παπι που ηρθε να κανει παρεα στην Honda CB400 super four κ το Honda c50 του '79 ενα Honda c50 (επισης!) αλλα του 1996. Η Hondoοικογενεια εχει μεγαλωσει αρκετα νομιζω (σε λιγο θα κανουμε το σπιτι εκθεση μηχανης! :mB_kalo_e: ). Σκεφτομαι να το βαψω (μπλε ειναι το χρωμα του στα χαρτια) γαλαζιο κ να το κανω 90αρι. Νομιζω οτι το "σηκωνει" μιας κ τα φρενα του ειναι πολυ πιο μεγαλα απο του πιο παλιου. Τι λετε??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σημερα μπηκε στην "μοτοοικογενεια" που εχουμε στον κηπο καινουριο μελος! Το παπι που ηρθε να κανει παρεα στην Honda CB400 super four κ το Honda c50 του '79 ενα Honda c50 (επισης!) αλλα του 1996. Η Hondoοικογενεια εχει μεγαλωσει αρκετα νομιζω (σε λιγο θα κανουμε το σπιτι εκθεση μηχανης! :mB_kalo_e: ). Σκεφτομαι να το βαψω (μπλε ειναι το χρωμα του στα χαρτια) γαλαζιο κ να το κανω 90αρι. Νομιζω οτι το "σηκωνει" μιας κ τα φρενα του ειναι πολυ πιο μεγαλα απο του πιο παλιου. Τι λετε??

Καλή ιδέα!Στο τέλος θα ζητάς και επίδομα από το κράτος γιατί είσαι πολύτεκνη! :_thumbsup::thumbsdown::tease: :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α ρε τρελε χοντακια, καλοβολτο το νεο σου παπι! :respekt:

Τρελη παρακαλω... Κοπελα ειναι! :lol:

Και... Καλες σου βολτες!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχα

καλοριζικο βρε

πως κι ετσι.. ξαφνικα κι αλλη παπια; :clapping2:

Τροποποιήθηκε από τον yamahito

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aντε καλοριζικο και αυτο!

Αν το βαψεις καλα με σπρει θα γινει κουκλι! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχω δεί ένα Crypton σε φούξια :whistling:

χωρίς πλάκα στο κρύπτον παλευότανε το χρωματάκι. Στο c50 δε ξέρω πως θα φαίνεται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω πολυ παιδια! Σε λιγο λεω να ζτησω χρηματα απο τη Honda για τη διαφημηση που της κανουμε!! :mB_kalo_e::thumbsup: Επειδη στο αλλο που εχω (αυτο στη φωτο) καταφερα να κολλησω το μοτερ (οχι απο λαδια! ετοιμοι ησασταν!!) Κ επειδη ειναι λιγο χρονοβορο να παρω καινουριο μηχανη...σηματα,ασφαλειες, ΔΙΠΛΩΜΑ.... ειπα να παρω αυτο που μας το χαριζαν κιολας (!) μεχρι να ολοκληρωθουν οι διαδικασιες για τη μηχανη.

Πλακα στην πλακα εχω δει ροζ περλε innova, nikelομενο απο την κορυφη ως τα νυχια κ ηταν ωραιο αν κ λιγο υπερβολικο! Αλλα βαριεμαι ολο το τραβηγμα για την αλλαγη χρωματος στα χαρτια... Βαφεται κ με σπρευ??? Νομιζα οτι δεν θα βγει καλο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εδω εχω δει ροζ καρμπονατο ιννοβα... (αν ειναι καρμπον για λουκ καρμπον το κοβω)

Και με σπρει βαφεται και πολυ ωραια μαλιστα αλλα θελει υπομονη γιατι πρεπει να ψεκαζεις καμια 20αρια ποντους μακρια και σε σειρα οχι σαν γκραφιτι.

Διαφημιση για το μουσειο της χοντα να σε διορθωσω! :thumbsup: :D

Παω και εγω να μαστορεψω λιγο το ιννοβα μου γιατι το εχω αφησει βιδες! :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η honda μπορει να μην εχει τα πιο ομορφα και πιο γρηγορα μηχανακια και μοτοσυκλετεs αλλα σιγουρα ειναι αθανατα!!!!

:_thumbsup:

Καλοριζικο!!!!

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσο για το μουσειο αν θες εχω και εγω ενα CR250 84-85 μοντελο!

Μονο που ειναι κολλημενο! :cry2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι ειναι αθανατα το εχω διαπιστωσει ηδη!!! :D

Γιατι δεν το φτιαχνεις μηπως κ συνεργαστουμε??? :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι θελει

στροφαλομπιελα, πιστονι, κυλινδρο κ ισως κ πολλα ακομα!

Βασικα εχω 2 χοντα παπια! ενα Astrea Supra και ενα Honda innova 125i!

Το Supra παραμενει η αγαπη μου! :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω πως ειναι η οδικη συμπεριφορα τους αλλα το innova μου φαινεται λιγο πιο ομορφο. Ειδικα σε λευκο...!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω πως ειναι η οδικη συμπεριφορα τους αλλα το innova μου φαινεται λιγο πιο ομορφο. Ειδικα σε λευκο...!!!

Το λευκο βγηκε τωρα πριν μερικους μηνες...

Το πειρα ασιμι μιας και τοτε εβγενε σε ασιμι, μπλε και πορτοκαλι... :thumbsdown:

Απο οδικη συμπεριφορα οτι και να σου περιγραψει καποιος κακα τα ψεματα αν δεν το οδηγησης solo δεν καταλαβαινεις.... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα