dede 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΛΕΓΟΜΕ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΟΥΖΟΥΚΙ RV 50ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΩ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 metzeler me22, michelin pilot sporty / m45 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΛΕΓΟΜΕ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΟΥΖΟΥΚΙ RV 50ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΩ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ κοιτα για κατι σε dunlop.Εβαλα στο παπι και εχω παθει πλακα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Τι Dunlop όμως...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 metzeler me22!!! billy87 τα dunlop τα φοραω εγω τωρα και εχοντας δοκιμασει αυτην την περιοδο 4 διαφορετικα ιδι ελαστικων θα τα βαθμολογουσα υπο το μηδέν! εκτος του οτι ανοιξαν αν απτησεις νερο ξεχνα το! για τον τυπο ελαστικου πλεγμα φλιου αναφερομαι το streetαδικο λαστιχο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 (τροποποιήθηκε) metzeler me22, michelin pilot sporty / m45 Είσαι σίγουρος πως κάνουν αυτά για RV-50;;; metzeler me22!!! εκτος του οτι ανοιξαν αν απτησεις νερο ξεχνα το! για τον τυπο ελαστικου πλεγμα φλιου αναφερομαι το streetαδικο λαστιχο... Το ίδιο... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 14 , 2010 από τον Μενιδιάτης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 οχ RV Sorry νόμιζα το παπί το πενηντάρι, fb?.. Sorry γράψτε λάθος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Οπότε, συμβουλέψτε το φίλο να πιάσει σβάρνα τα λαστιχάδικα της πόλης του, και όπου βρει να πάει να τα φορέσει. Από service manual βλέπω ότι η διάσταση είναι 5,4 - 10, 4PR (μπρος πίσω). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Οπότε, συμβουλέψτε το φίλο να πιάσει σβάρνα τα λαστιχάδικα της πόλης του, και όπου βρει να πάει να τα φορέσει. Από service manual βλέπω ότι η διάσταση είναι 5,4 - 10, 4PR (μπρος πίσω). ok Φίλε, πιάσε σβάρνα τα λαστιχάδικα της πόλης σου, και όπου βρεις πάνε φόρα τα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Χαα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες