virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2011 ομοιοπαθεις και πολυ ευχαριστημενος με ΤΡ91. βαλτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2011 Και εσύ τα ΕΧΡ φορούσες πριν? Άρα δεν είμαι ο μόνος ιδιότροπος που νόμιζα ότι δεν μου επέδιδαν καλά. Είμαι ψημένος λέμε σε βαθμό που αν κάτσω λίγο ακόμα στο ψήσιμο κινδυνεύω να καώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
venumis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2012 Απίστευτα ελαστικά, φορεμενα σε vstrom 650 και δεν θέλω να βάλω άλλα ελαστικα. Απίστευτο κρατημα στην πόλη απο το πρώτο χιλιόμετρο, γρήγορη κορόνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2012 2.000km με τα TR91 και απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής (φορεμένα σε Tiger 800). Ωστόσο τα λάστιχα θα κριθούν στο τέλος της ζωής τους, μια που τα μαμά Pirelli Scorpion Trail είχαν την ίδια συμπεριφορά (λιιίγο υποδεέστερη των Dunlop) και στα 10.000km που άντεξαν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 Τεσσαρων μηνων λαστιχα κ 5000 χιλιομετρα και το μπροστινο αρχισε να σκαει <ψωριασε>ειναι φυσιολογικη φθορα? Κατα τ αλλα πολυ στριφτερο λαστιχο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες