Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 2-3 εγώ προσωπικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beverly300i 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 4 μηνες με το πενηνταρι το παπι,στο λυκειο μεχρι να γινω 15 και μια μερα να βγαλω τοτε το διπλωμα!Θυμαμαι ειχα ερθει φατσα με φατσα με μπατσικο σε δρομο και για να μην με σταματησουν μπηκα μεσα σε ενα χωραφι...χαχαχαχα!!!Αλλα πραγματικα δεν αξιζει γιατι και η παραμικρη μαλ......ια να γινει εισαι εκτεθειμενος οσο δεν περνει..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlxTs 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Συστηματικά περίπου 1 χρόνο. Σποραδικά όμως και για μικρές βόλτες, είμαι παράνομος στο θέμα του διπλώματος από αρκετά παλιά (δεν το λέω με υπερηφάνια). Στην επαρχία υπάρχει μια σχετική χαλαρότητα όσον αφορά το θέμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 (τροποποιήθηκε) Στην επαρχία υπάρχει μια σχετική χαλαρότητα όσον αφορά το θέμα... Αυτο το προσυπογραφω και εγω. Εδω εχω φιλο με παπι που δεν εχει βγαλει ουτε καν αδεια κυκλοφοριας και κατ'επεκταση πινακιδα και ασφαλεια εδω και 13 χρονια. Οσο για το χωρις διπλωμα και εγω στην κατηγορια του ΠΟΤΕ εντασσομαι. Για μηχανη ή 50αρακι βεβαιως. Γιατι για αυτοκινητο Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2010 από τον FOURNARIS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeOx 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Ημουν παρανομος για δυο μερες....και αυτο γτ πριν ερθει το διπλωμα στα χερια μου επρεπε να παω το παπι μου, εκεινο το αθανατο astrea για service !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atom_smasher 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Καθολου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Ουόσοι διν είχατι δίπλουμα κι οδγούσατι παρανόμους, να πιράσιτι απου του Τιμήμα. Ηντάξ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Ουόσοι διν είχατι δίπλουμα κι οδγούσατι παρανόμους, να πιράσιτι απου του Τιμήμα. Ηντάξ? Θα εχει κερασματακι; :2funny: :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 τι να λέμε τώρα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 1 μήνα περίπου...είχα κοπεί την πρώτη φορά γιατί ξέχασα να ανάψω το φως στην εξέταση... Βέβαια δεν μπορούσα να περιμένω να ξαναδώσω και πήγα πήρα το Fazeraki μου :) Η πλάκα ήταν ότι μόλις το πήρα και πήγαινα από την αντιπροσωπεία σπίτι μου, λίγο πριν φτάσω με πιάνει φανάρι και δίπλα μου σκάει Ζητάς!!! Με έπιασε ένα μικρό κόψιμο...Αφού με έκοψε με ρώτησε για το μηχανάκι και μου να προσέχω και έφυγε...φιου...Κανα δυο βδομάδες αργότερα με σταμάτησαν πάλι και εκεί ευτυχώς τη γλίτωσα επειδή φορούσα κράνος-μπουφάν (δεν είχα απολύτως τπτ!). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Για 50άρι, οδηγούσα από τα 8, έβγαλα δίπλωμα στα 16... 8 χρόνια παράνομος. Για μηχανή (τότε δεν είχε κατηγορίες) από τα 16 το εφτάμιση του πατέρα μου, έβγαλα δίπλωμα στα 20. Για επικαθήμενο, οδηγώ από τα 20 μου, (περιστασιακά πλέων), δεν έχω βγάλει δίπλωμα ακόμη........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Αυτο το προσυπογραφω και εγω. Εγω να δεις, ποσο το "προσυπογραφω"!! (Ειδικα, εδω και 30 χρονια περιπου...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 (τροποποιήθηκε) κατι μηνες με το παπι μεχρι να δοσω εξετασεις και παρω το διπλωμα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 14 , 2010 από τον giorgos_drz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LiXoR 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Απο το 86 μεχρι και το 90 με την γουρουνα Yamaha Yf-60 στα χωραφια και λιγο στην πιστα των moto-cross, αρα δεν μετρανε αυτα τα χρονια... Στον δρομο εκανε αποσταση το πολυ 50 μετρα να περασω τον δρομο που χωριζε το σπιτι μου με βουνο/χωραφια/πιστα και απο την αλλη μερια η παραλια. μετα απο το 93 εως και και το 2000 δεν ειχα αδεια οδηγησης ειχα ομως μηχανακια :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Χμ.. Απ'οτι βλεπω ειμαι ο μοναδικος με τοσα χρονια παρανομιας, ε? (Ευτυχως δεν μου ειχε τυχει τιποτα.. ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 [...] Για επικαθήμενο, οδηγώ από τα 20 μου, (περιστασιακά πλέων), δεν έχω βγάλει δίπλωμα ακόμη........... Εντάξει, όχι ο μοναδικός... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2010 Λέτε να το τολμήσω και γω για 2 χρόνια μέχρι την απεριορίστων?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες