zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Και τι φταίει γι' αυτό; Το κράτημά του; Για τα λάστιχα είπαμε, πρέπει να αλλαχτούν αμέσως, υπάρχει όμως και κάτι άλλο που προκαλεί τις σούπες; Λάθος του οδηγού είναι τις περισσότερες φορές αλλά ένα μηχανάκι το οποίο από μαμά δεν έχει λάστιχα, δεν είναι και ότι καλύτερο για "σχολείο". Επίσης, όλη αυτή η πλαστικούρα και το κόστος της, πάλι δεν είναι ιδανικό για κάποιον που δεν έχει πείρα γιατί σε συνδυασμό με τα λάστιχα του, ε το πακέτο το έχει σχεδόν σίγουρο. Μειώνονται οι πιθανότητες άμα άλλαχτούν τα λάστιχα (+200ε όμως σε κόστος, που θα μπορούσαν να διατεθούν σε εξοπλισμό), αλλά δεν παύει να είναι ένα θέμα τα πλαστικά του. Σε συνδυασμό με τα όσα έχω δεί εδώ μέσα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το νιτζάκι είναι μονόδρομος για κάποιον νεό οδηγό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 πιστευω οταν παιρνεις μια μηχανη δεν κολας στο να δωσεις 200-250 ευρο για λαστιχα . υπαρχει και αλλος τροπος αντι να πληρωσεις τα πλαστικα . αν καποιος θελει ταξιδια τι αλλη μηχανη μπορει να παρει ? εγω την εχω 1 χρονο και 1 μηνα και εχω 20.000κμ δεν πιστευω οτι θα μπορουσα να τα κανο με motard Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 εμφανισιακα σκιζει το νιτζακι..μοιαζει με μεγαλη μηχανη[αν δεν προσεξεις τα λαστιχα και το 250] ειναι γρηγορο για τα κυβικα του καθοτι δικυλινδρο κοντα στην τιμη των μονοκυλινδρων 250 και σαφως πιο φτηνο απο το αλλο δικυλινδρο vtr στα κυβικα του και με βαση την τιμη του.. ειναι καλη επιλογη νομιζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Κι εγώ το έχω προσέξει ότι έχουμε πολλές σαβούρδες εδώ μέσα με νιντζάκια. Υποψιάζομαι όμως ότι ευθύνεται και το μηχανάκι που μάλλον σου προκαλεί αγκύλωση στο δεξί καρπό... (Ξες, τέρμα γκάζι κολλημένο, τη βλέπεις πολύ SS) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Εντάξει ρε παδιά και εγώ με το ποδήλατο όταν έβγαλα τις βοηθητικές έφαγα αρκετές τούμπες!..Το ποδήλατό μου έφταιγε? Οι σαβούρες εμάς των 250άριδων ninja είναι καθαρά θέμα απειρίας,τις πέρνουμε σαν πρώτες μηχανές, ε και τι να κάνουμε τρώμε τα μούτρα μας! Τουλάχιστον σε εμένα έτσι συναίβει! Τα λάστιχα είναι όντως χάλια αλλά στις αρχές που την μαθαίνεις και προσέχεις δηλαδή δεν πρόκειτε να το καταλάβεις! Ότι και να λέτε το ninjaki κάνει τα πάντα,καίει λίγο,έχει την εμφάνιση που όλοι οι "μικροί" θα θέλαμε(ας μην κρυβόμαστε θέλουμε να δείχνουμε γκαζιάρηδες,ακόμα και αν δεν είμαστε :P ),κάνεις τα ταξιδάκια σου κοντινά και μακρινά,ένας κινητήρας "σκυλί" από θέμα αξιοπιστίας,φιλικό γκάζι που δεν σε τρομάζει... Το μόνο μείων είναι τα ακριβά πλαστικά και αυτό είναι μείων επειδή προορίζεται για πρώτη μηχανή! Όταν είσαι ninja,ακόμα και μικρός, σε ζηλεύουνε! :P (εντάξει πλάκα κάναμε ντε μη βαράτε! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 να σου πω τα φλας που ειναι? oπου θελουν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimakos_o poio grigoros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 λεει να το κτυπησεις μεταχηρισμενο????????????????????????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
davee 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 για δες και τον δικο μου "κολο" paidia euxaristw gia tis sumboules!arxisa apo x8es na psaxnw gia to mhxanaki alla dn borw na to vrw (milaw panta gia metaxirismeno).pou na psaksw ektos apo car.gr??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2010 http://www.motorsite.gr/article_det.php?racename=KawasakiNinja250R040310 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2010 Προσωπικα συμφωνω με τα λεγομενα του zboop. Ωραιο μηχανακι, οντως παραπεμπει σε κατι πολυ καλυτερο-μεγαλυτερο απο αυτο που πραγματικα ειναι, αλλα για πρωτο μηχανακι δεν ειναι καλη αγορα. Μια τουμπα και θες ενα σκασμο λεφτα να το φτιαξεις και φυσικα, ως νεος οδηγος, οι πιθανοτητες για τουμπα ειναι αυξημενες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2010 http://www.motorsite.gr/article_det.php?racename=KawasakiNinja250R040310 Πολυ καλη περιγραφη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2010 οντως αντικειμενικο κι ευστοχο αρθρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2010 Προσωπικα συμφωνω με τα λεγομενα του zboop. Ωραιο μηχανακι, οντως παραπεμπει σε κατι πολυ καλυτερο-μεγαλυτερο απο αυτο που πραγματικα ειναι, αλλα για πρωτο μηχανακι δεν ειναι καλη αγορα. Μια τουμπα και θες ενα σκασμο λεφτα να το φτιαξεις και φυσικα, ως νεος οδηγος, οι πιθανοτητες για τουμπα ειναι αυξημενες. Γιωργο και στα παπια αν πεσεις τα ιδια πληρωνεις πλεον... Εμενα μονο η μια πλευρα της ποδιας κοστιζει 185€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2010 χαχα πιο φτηνα πλαστικα εχει το χτ δηλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2010 "Από την άλλη πλευρά στο βρεγμένο οδόστρωμα βρέχονται αρκετά τα πόδια σου από τον πίσω τροχό κι ένας aftermarket λασπωτήρας στο ψαλίδι θα βελτίωνε αισθητά την κατάσταση" τι λεει αυτος ρε παιδια στην σελιδα που βαλατε . πως γινεται να βραχουν τα ποδια του οδηγου απο την πισω ροδα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adminius 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2010 Φίλε μου δεν θα σου πρότεινα το ninja 250 εγώ. Δηλαδή θα πάρεις κάτι που μοιάζει με ss για την μόστρα? Πάρε κανά XT 500 με 2000 κράτα το μάζεψε φράγκα βγάλε μεγάλο δίπλωμα και μετά πάρε ότι γουστάρεις. Πρέπει να σε καλύπτει το μικρό το δίπλωμα για XT, για ψάξτε το ρε παιδιά. Και το XT θα σε πάει παντού και αμα πέσεις δεν θα το πληρώνεις χρυσό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2010 για δες και τον δικο μου "κολο" Δεν ηταν ετσι οταν το ειδα τι του εκανες? μονοσελο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2010 Δεν ηταν ετσι οταν το ειδα τι του εκανες? μονοσελο? ναι μονοσελο σιγουρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
golfino17 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2010 Επίσης στα - είναι και το look της εξάτμισης! :P Γι'αυτό και την άλλαξα! :D Και τώρα σοβαρά είναι ένα πολύ καλό 250άρι street μηχανάκι με εμφάνιση που παραπέμπει σε ss(fairing=πέφτεις πλερώνεις πολλά ευρώπουλα),πολύ καλή κατανάλωση και αυτονομία,δεν λέει όχι σε ταξιδάκια ακόμα και μακρινά,ικανοποιητικές επιδόσεις για 250cc Αυτά!...δεν ξέρω τι άλλο να πω! Εγώ πάντως ποτέ δεν μετάνιωσα που την πήρα,εκτός λίγο που δεν την πήρα μεταχειρισμένη!..Θα γλίτωνα κανά 1000άρικο και θα ήταν σαν καινούρια! Για την εξατμιση να σε ρωτησω.Τι εβαλες εσυ προσωπικα και τι θα προτεινες?(ιδεες μαζευω ακομα για να δω πως θα κανω το δικο μου ninja) yoshimura?scorpion? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2010 ε?? δεν το λες και ομορφο το κοντερ του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
golfino17 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2010 ε?? δεν το λες και ομορφο το κοντερ του [/quo ξενερωτο λιγο το κοντερ του...ενα τσικ ξενερωτο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2010 επειδη βλέπω γίνεται ντορος με τα πλαστικα:αμα σπάσουν δεν παιρνεις καινουργια...εκτος κι αν εχεις λεφτα ή εισαι ψείρας πολύ ή τα πατε για επιδιόρθωση(και κομματια να τα κανετε μπορουν να φτιαχτουν και να φαίνονται σα καινούργια πάλι) ή παίρνετε πολυεστερικά ή ψαχνετε για μεταχειρισμένα αντ/κα χρησιμοποιειστε τα φορουμ/ψαξτε/ρωτηστε πριν πάτε να σας πιάσουν το πωπουδάκι στις αντιπροσωπείες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babisz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2010 το καλυτερο μηχανακι στα 250 ειναι το vtr αλλα τωρα που σταματησε η παραγωγη αναγκαστηκα ninja Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2010 (τροποποιήθηκε) ε?? δεν το λες και ομορφο το κοντερ του Ε ναι δεν ειναι Zip να εχει το ψηφιακο το κοντερ που δειχνει και 3D. :_zeppelin: Τροποποιήθηκε Αύγουστος 7 , 2010 από τον AquaDiGio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2010 πραγματικα ασχημο το κοντερ μου θυμιζει μηχανακια του 90s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες