billys_elefsina 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2010 το μτ 03 τησ yamaha το ξερει κανενας; ειναι καλο? η παρουσιαζει προβληματα το εχει κανενας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2010 Εγώ μόνο σε test drive...και απο εκεί λίγα πράγματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2010 ιδιος κινητηρας με χτχ, απριλια πηγασο δεν εχει πουλησει οσο το χτ λογω πιο χαμηλου υψους υποθετω θα ναι πιο ευκολο απο το χτ κι η γιαμαχα το μοντελο του 08 το δινει 2 χιλιαρικα πιο φτηνα απο χτχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2010 Βασικά ανάλογα και τη χρήση θες να κάνεις.Το mt03 πιστεύω ότι είναι το πλεον κατάλληλο για πόλη.Η θέση οδήγησης είναι αρκετά επιθετική,κουμαντάρεται έυκολα,γενικά έχει εξαιρετική γεωμετρία,μονοκύλινδρο έχει γκαζάκι από χαμηλά.Φρένα-αναρτήσεις κλασσικά γιαμάχα.Το θέμα είναι η χρήση της.Πιστεύω ότι κάνει πολύ για πόλη,και λίγα για όλα τα άλλα(μακρινές αποστάσεις,χώμα κτλπ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2010 Για μεσα στη πολη και κοντινες αποδρασεις anytime ειναι super. και μακρινες μπορει να σε παει αρκει να πηγαινεις με 120-140 για να μην σε κουρασουν ευκολα οι κραδασμοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2010 tο μονο του ελλατωμα ειναι οτι εχει περισοτερο βαρος μπροστα κ το κανει λιγο δυστροπο στις στροφες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 το ειχα δύο χρόνια και το οδηγούσα σχεδόν καθε μερα, δεν μου έβγαλε ποτέ πρόβλημα. αν άντεχα οικονομικά θα το ειχα κρατήσει και αυτό. ειναι πολύ καλη επιλογη για μεσα στην πόλη όπως και για εκδομές, αλλα οχι για μεγάλα ταξιδια. επίσης έχει πολλά extras accessories απο την μαμά yamaha για να μην το βαριέσαι ποτέ αισθητικά. mag/fmx έχει πολύ καλή κατανομή βάρους, αυτό που λές για την δυστροπία στις στροφές δεν ισχύει γιατί υποτίθεται ότι έχει φτιαχτεί για στροφές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Το έχω οδηγήσει και οι εντυπώσεις που μου άφησε ήταν ανάμεικτες. Από τη μία εκτίμησα ιδιαίτερα την ευκολία - ευχρηστία του (λόγω χαμηλού ύψους, μαζεμένων διαστάσεων και λογικού βάρους), την ευελιξία του στο μποτιλιάρισμα, καθώς και τον δυνατό (με τα μέτρα των μονοκύλινδρων) κινητήρα του. Από την άλλη, με χάλασε το σκορτσάρισμα του κινητήρα στις χαμηλές σ.α.λ. (γεγονός που με υποχρέωνε να αλλάζω συνεχώς ταχύτητες και να συμπλεκτάρω για να μετριάσω το σκορτσάρισμα) και η μέτρια ποιότητα ορισμένων υλικών. Πάντως, στην τιμή που το πουλάνε τώρα (5.300 ευρώ), θεωρώ ότι είναι μια σχετικά καλή και συμφέρουσα επιλογή για κάποιον που ψάχνει ένα μονοκύλιδρο μηχανάκι για αστική (κυρίως) χρήση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Αυτο που λενε οτι ειναι για πιο "μικροκαμωμενους" και δεν ειναι "αλογο" σε διαστασεις ισχυει? Να ειχαν ολες οι Yamahes TEST Ride να το βλεπαμε :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Είναι δηλαδή το νέο SRX 600 ε? αχχ.. Μονοκύλινδρο streetάκι με μανιβέλα 600 κυβικά... πρέπει να 'ταν καλό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) Αμα λαχει ναουμ αλλαζεις και το πισω γραναζι μ'ενα μεγαλυτερο και κανεις τετοια ναουμ!!!!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 8 , 2010 από τον steven_04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billys_elefsina 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 για να σας πω την αληθεια ειμαι αναμεσα στο bandit 650 kai to mt03. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Δε περνεις το bandit αμα ειναι να πας κ κανα ταξιδακι ........ ειδικα αν δεν εχεις αμαξι....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billys_elefsina 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 γιατι με το mt03 δεν πας ταξιδακια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) γιατι με το mt03 δεν πας ταξιδακια? Φυσικά και πάς (όπως με όλα, θέληση να υπάρχει!), μάλλον όμως με θυσίες σε μέση ωριαία ταχύτητα, σε άνεση λόγω κραδασμών και πάλης με αέρα... και δεν ξέρω για φόρτωμα και κατανάλωση... Επίσης δεν είναι φτηνό (κατά τη γνώμη μου...) Ακόμη και συγκριτικά (με το bandit 650abs ας πούμε) είναι "λίγο" μηχανάκι για τα 5380 που ζητάει... (Δεν τόχω οδηγήσει αλλά νομίζω πως η άποψή μου δεν είναι λάθος. ) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 8 , 2010 από τον cbk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 οτι σου ειπε αναλογα και την αποσταση που θα πας παντως τα γυμνα εχουν ενα θεμα με τον αερα ενω με το μπαντιτ θα πηγαινεις χαλαρα ..για πλακα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeOx 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Προσωπικα το mt μου φαινεται πολυ τιμιο μηχανημα. Καλη τιμη για αυτα που προσφερει. Υπαρχει τριβαλιτσο και ζελατινα εως 24εκατοστα για ταξιδακια. Αν εισαι μονος το φορτωνεις και εφυγες. Το banid αλλη ιστορια....πιο μηχανη. Παντως το mt τα συνδιαζει ολα ... Πολυ καλη επιλογη για πρωτο "μεγαλο μοτο", με σπορ χαρακτηρα...θα θελα να το κανω μια βολτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) Και με το Bandit κινείσαι στην πόλη, όπως και με το MT03 πας ταξίδι, απλά το Bandit είναι καλύτερο για ταξίδια και το MT03 για την πόλη... Αν θες λοιπόν ευελιξία στην πόλη, μικρότερη κατανάλωση και φτηνότερη συντήρηση, η οποία όμως σε μεγάλες αποστάσεις σίγουρα θα σε κουράσει, παίρνεις το Yamaha. Αν θες μια μηχανή που να τα κάνει όλα (στην άσφαλτο πάντα), να καλύπτει όποια απόσταση θέλεις (πρακτικά γυρνάς την Ευρώπη με αυτό άμα θέλεις) σημαντικά πιο γρήγορη αλλά και πιο βαριά και πιο ακριβή σε σέρβις και βενζίνες, παίρνεις το Bandit... Τίμιες είναι και οι δυο με την τιμή που έχουν! Υ.Γ.: έχω δει στο δρόμο το καινούριο Bandit 650, που είναι πιο όμορφο και βελτιωμένο στα σημεία, αλλά ακριβότερο. Αν θες την πολύ καλή τιμή, μάλλον πρέπει να βιαστείς να προλάβεις το "παλιό". Τροποποιήθηκε Απρίλιος 8 , 2010 από τον TKM Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Και με το Bandit κινείσαι στην πόλη, όπως και με το MT03 πας ταξίδι, απλά το Bandit είναι καλύτερο για ταξίδια και το MT03 για την πόλη... Αν θες λοιπόν ευελιξία στην πόλη, μικρότερη κατανάλωση και φτηνότερη συντήρηση, η οποία όμως σε μεγάλες αποστάσεις σίγουρα θα σε κουράσει, παίρνεις το Yamaha. Αν θες μια μηχανή που να τα κάνει όλα (στην άσφαλτο πάντα), να καλύπτει όποια απόσταση θέλεις (πρακτικά γυρνάς την Ευρώπη με αυτό άμα θέλεις) σημαντικά πιο γρήγορη αλλά και πιο βαριά και πιο ακριβή σε σέρβις και βενζίνες, παίρνεις το Bandit... Τίμιες είναι και οι δυο με την τιμή που έχουν! Υ.Γ.: έχω δει στο δρόμο το καινούριο Bandit 650, που είναι πιο όμορφο και βελτιωμένο στα σημεία, αλλά ακριβότερο. Αν θες την πολύ καλή τιμή, μάλλον πρέπει να βιαστείς να προλάβεις το "παλιό". Όπως τα λές, μόνο που το MΤ είναι καλύτερο στις στροφές(βουνό, νησάκια) και πιο fun bike απο το Bandit... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 το ER-6N το εχεις δει? Ειναι λιγο ποιο ενδιαμεσο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lim - Lim 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Που το βρήκατε το μεγαλούτσικο φαίριγκ για το μτ03 ρε παιδιά;! Εντάξει δεν το λες και πανέμορφο με το φαιριγκ αυτό αλλα τέλοσπάντων...την κάνεις τη δουλειά σου για ταξιδάκι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 ναι κοιτα και το er6 το βρισκεις μεταχειρισμενο σε πολυ καλες τιμες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lim - Lim 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ναι όπως είπαν και οι προηγούμενοι, το ΜΤ03 είναι ωραίο, μέσα στην πόλη είναι σούπερ αλλά και έξω μια χαρά τα πάει! Εγώ το λατρεύω αλλά βέβαια δεν είμαι αντικειμενικός γιατό το αγόρασα κιόλας :) Το bandit είναι όμορφο και καλό επίσης. Έχει μια δυνατότητα παραπάνω για ταξίδια αλλά ρε παιδιά... εντάξει αυτο με τα ταξίδια είναι λίγο...πώς να το πω... ΕΛΕΟΣ! Όλες οι μηχανές μπορούν να κάνουν ταξίδια!!! Βλέπω να λένε "έλα ρε που θα πας με το ΜΤ03?" Είστε σοβαροί; Εδώ το 1988 αγόραζες africa twin 650 και ήταν η μοτό για να κάνεις το γύρο του κόσμου να 'ουμ'! Εντάξει δεν είσαι σούπερ άνετος αλλά ρε παίδες αν θέλετε να πάτε με άνεση Αθήνα - Λονδίνο πάρτε αεροπλάνο, πιο φτηνά θα σας βγει! Θέληση να υπάρχει... (Ε ΜΑ ΠΙΑ!!!) Υ.Γ. Όποιος ξέρει που μπορώ να βρω τη ζελατίνα που φαίνεται πιο πάνω στη φωτό στο κίτρινο ΜΤ να μου στείλει το μαγαζί με PM. Ευχαριστώ! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 9 , 2010 από τον Lim - Lim 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Πήγα και το έκανα ένα test ride σήμερα. Στην Global κάτι στην Αλεξάνδρας 30000 χλμ 3500 ευρά το αφήνει μετρητοίς ε 6μηνη γρααπτή εγγύηση εξατμίσεις σέρβις κτλ.\ Αλλά οδηγώντας το έκανε κάτι κόλπα σα να μπέρδευε και μου είπε ο τύπος όταν επεστρεψα ότι θα αλλάξει το tps απλά ξέχασε να μου το πει πριν το πάρω. Δεν έχω και πολύ ιδέα από μηχανές αλλά φάνηκε καλούτσικο καλά φρένα αλλά ε΄να μειονέκτημα που βρήκα είναι το μεγάλο τιμόνι. Επίσης μου φάνηκε αρκετά καγκούρικο σαν εμφανιση/θόρυβο αλλά εγώ προσψπικά το γούσταρα. Νομίζω πως επειδή μπορεί να πατήσει και λίγο χώμα είναι μια καλή πρόταση για κάποιον που δε χρειάζεται τα 100 άλογα σε 600 μηχανή όπως εγώ πχ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Πήγα και το έκανα ένα test ride σήμερα. Στην Global κάτι στην Αλεξάνδρας 30000 χλμ 3500 ευρά το αφήνει μετρητοίς ε 6μηνη γρααπτή εγγύηση εξατμίσεις σέρβις κτλ.\ Αλλά οδηγώντας το έκανε κάτι κόλπα σα να μπέρδευε και μου είπε ο τύπος όταν επεστρεψα ότι θα αλλάξει το tps απλά ξέχασε να μου το πει πριν το πάρω. Δεν έχω και πολύ ιδέα από μηχανές αλλά φάνηκε καλούτσικο καλά φρένα αλλά ε΄να μειονέκτημα που βρήκα είναι το μεγάλο τιμόνι. Επίσης μου φάνηκε αρκετά καγκούρικο σαν εμφανιση/θόρυβο αλλά εγώ προσψπικά το γούσταρα. Νομίζω πως επειδή μπορεί να πατήσει και λίγο χώμα είναι μια καλή πρόταση για κάποιον που δε χρειάζεται τα 100 άλογα σε 600 μηχανή όπως εγώ πχ. δεν μπορείς να φανταστείς όμως τι χειριστήριο ειναι αυτό το μεγάλο τιμόνι! επίσης ειναι κοντογραναζομένο σε σχέση με το xt και έτσι έχει δυνατό άρπαγμα στις χαμηλές. έχει τις ιδιαιτερότητες του με τα σκορτσαρίσματα χαμηλά αλλά αυτό το συνηθίζεις το μαθαίνεις και το ελέγχεις χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες