nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2010 Φίλε έχεις δίκειο, και εγώ όσες φορές έχω πέσει, φόραγα το κράνος, δέν θα το φοράω απο εδώ και πέρα για να μην πέφτω Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ; Η ζώνη ασφαλείας που φοράμε στα αυτοκίνητα μου φέρνει φαγούρα στην μασχάλη, κάνει να την φοράω ή θα βγάλω μύκητες ; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaniolas 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2010 Πέρα από τους πιτσιρικάδες που δεν φορούν κράνος υπάρχουν κι αυτοί που το εφαρμόζουν πάνω από το ύψος των αυτιών. "Να μη χαλάσει ο φράχτης κι άμα δούμε μπάτσο το φοράμε..." Όταν βλέπω τέτοια θέλω να τους ρίξω μια "σφυριά" στο κράνος και να τους τραβήξει τα αυτιά μέχρι το λαιμό... Τώρα όσον αφορά το θέμα: Οι Αμερικανοί είπαν και μια σωστή κουβέντα 5 DOLLARS HELMET = 5 DOLLARS HEAD Κι αυτός που δεν επενδύει ούτε 5 dollars τι HEAD έχει; Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, είναι κρίμα που δεν μπορώ να σου δώσω παραπάνω πόντους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 Ωραίες θεωρίες πάντως αυτές για τα αρνητικά του κράνους, ταιριάζουν και στο thread για τα ανέκδοτα του mybike :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ; Η ζώνη ασφαλείας που φοράμε στα αυτοκίνητα μου φέρνει φαγούρα στην μασχάλη, κάνει να την φοράω ή θα βγάλω μύκητες ; Λοιπον εσενα θα σου απαντησω εγω Ζωνη δεν φοραμε γιατι σε περιπτωσει ατυχηματος μπορει να σε πνυξη. Σε περιπτωση πτωσης μεσα στη θαλασσα απο τον πανικο πολυ πιθανο να μην καταφερεις να την βγαλεις. Η γκομενα δεν μπορει να σου κανει **** οαν οδηγας. Η φαγουρα που ειπες κ εσυ. (ρυθμισε τον ημαντα ρε παιδι να μην βρησκει στη μασχαλη -σοβαρη απαντηση αυτη-). Σε περιπτωση που χαλασει ο μηχανισμος μενεις καθηλωμενος στο καθησμα. Δεν ξερω αν τα εχει γραψει κανενας αλλος αυτα αλλα τα εχω ακουσει αρκετες φορες και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι. Δυστηχως πολυ νεοι εχουν οδηγικη παιδεια 0!!! Και σε αυτο δεν φταινε μονο οι κρατικοι φορεις αλλα και οι ιδιοι οι γονεις! :thumbsdown: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cnikola 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2010 Εγώ έχω να πω ότι αν ο αδελφός μου φορούσε κράνος όταν έπεσε πάνω σε κολώνα της ΔΕΗ μετά απο τρακαρισμα δεν θα είχε πάθει κρανιοεγκεφαλική κάκωση με αποτέλεσμα 3 μήνες νοσοκομειο και 6 μήνες μέχρι να γίνει εντελώς καλά.Δεν συζητάμε βέβαια πόσο άλλαξε η ζωή του μετά από το ατυχημα...Όπως το βλέπει κανείς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2010 (τροποποιήθηκε) Χιλιοειπωμενες καταστασεις.. Ας μην καλυπτουν οι ασφαλιστικες εταιρειες παθοντες (ασχετα αν ειχαν 'η οχι, δικιο) που δεν φορουσαν κρανη, και θα δειτε, μεσα σε ενα εξαμηνο (ΤΟ ΠΟΛΥ!) ποσοι θα φορανε.. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 17 , 2010 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2010 Χιλιοειπωμενες καταστασεις.. Ας μην καλυπτουν οι ασφαλιστικες εταιρειες παθοντες (ασχετα αν ειχαν 'η οχι, δικιο) που δεν φορουσαν κρανη, και θα δειτε, μεσα σε ενα εξαμηνο (ΤΟ ΠΟΛΥ!) ποσοι θα φορανε.. μην νομίζεις καρφάκι δεν θα τους καιγόταν,όπως δεν τους καίγεται και τώρα.Νομίζεις ο άλλος θα τον ενδιέφερε να τον αποζημιώση η ασφαλιστική σε μια στραβή?μπαααα..και γενικά αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο που λες θα είμαστε γτπ,όχι πως δεν είμαστε δλδ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2010 ..και γενικά αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο που λες θα είμαστε γτπ,όχι πως δεν είμαστε δλδ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΥΡΙΑΚΟΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2010 ΓΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FOROUΜ!!! ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ!! ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΡΟΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΑ ΑΤΟΜΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ, ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ... ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ... ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2010 ΓΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FOROUΜ!!! ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ!! ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΡΟΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΑ ΑΤΟΜΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ, ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ... ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ... ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ??? Καταρχήν καλώς ήρθες στο φόρουμ Μάλλον σε λάθος κατηγορία πόσταρες αλλά τεσπα είσαι νέος.Λοιπόν αυτό που λες,δεν ισχύει πάντα.Ναι έχει διαφορά ένα κράνος που κοστίζει 100€ από ένα άλλο που κάνει 800€.Αυτό μπορείς να το καταλάβεις από τα υλικά που είναι φτιαγμένο,μερικά από αυτά είναι πιο αποτελεσματικά σε περίπτωση πτώσης.Μετά κοιτάς και το εσωτερικό του κράνους,γραφικά,εταιρεία,φήμη,αεραγωγούς κλπ.Τώρα υπάρχουν και τα κράνοι που κάνουν 800€+ αυτά ουσιαστικά είναι μια κατηγορία μόνα τους.Ο ρόλος τους είναι καθαρά για πίστα,δλδ αν πάρεις ένα τέτοιο κράνος στον δρόμο...άστο καλύτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΥΡΙΑΚΟΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2010 ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΣΤ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΞΕΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΩ... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΩΡΙΕΣ ΣΟΥ !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2010 ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΣΤ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΞΕΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΩ... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΩΡΙΕΣ ΣΟΥ !! Any time Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yiouhas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 Παιδιά εγω 1 φορά που με χτύπησε αυτοκίνητο φόραγα κράνος και αυτό γιατί δεν άκουγα τιποτα και δεν είδα τίποτα επίσης. Παντως για τον λόγο οτι δεν ακούω και πολλα οταν φοράω συγκεντρώνομαι καλύτερα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 Παιδιά εγω 1 φορά που με χτύπησε αυτοκίνητο φόραγα κράνος και αυτό γιατί δεν άκουγα τιποτα και δεν είδα τίποτα επίσης. Παντως για τον λόγο οτι δεν ακούω και πολλα οταν φοράω συγκεντρώνομαι καλύτερα.. Μπας και ειχαμε κ κανα ακουστικο μεσα απο το κρανος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yiouhas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 Μπας και ειχαμε κ κανα ακουστικο μεσα απο το κρανος? Μπαααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) Παιδιά εγω 1 φορά που με χτύπησε αυτοκίνητο φόραγα κράνος και αυτό γιατί δεν άκουγα τιποτα και δεν είδα τίποτα επίσης. Παντως για τον λόγο οτι δεν ακούω και πολλα οταν φοράω συγκεντρώνομαι καλύτερα.. Ε καλά !! Αυτή είναι μια δικαιολογία που θα έλεγε ένας πιτσιρικάς στον πατέρα του που δεν έχει γνώση του αντικειμένου, για να μην φορέσει κράνος. Νομίζω οτι εδώ που λες αυτήν την δικαιολογία δεν θα την πιστέψει και κανείς. Φοράμε κράνος εδω και αρκετά χρόνια και ξέρουμε και λίγα πράγματα περί αυτού. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2010 από τον nxcbr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yiouhas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 Ε καλά !! Αυτή είναι μια δικαιολογία που θα έλεγε ένας πιτσιρικάς στον πατέρα του που δεν έχει γνώση του αντικειμένου, για να μην φορέσει κράνος. Νομίζω οτι εδώ που λες αυτήν την δικαιολογία δεν θα την πιστέψει και κανείς. Φοράμε κράνος εδω και αρκετά χρόνια και ξέρουμε και λίγα πράγματα περί αυτού. Να δικαιολογηθω σε ποιον?? Σου λεω τα πραγματα ετσι οπως ακριβως εγιναν, τωρα δεν ξερω αν φταιει το κρανος Η ο ιδιος στο οτι δεν το εχω συνιθισει.. Παντως σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι δεν πρεπει ν φοραμε κρανος, έτσι.. Απλως οτι και αυτο μια στις χιλιες μπορει να αποδιχτεί μοίραιο... Μια φορα εγω πιο ανετος νιώθω οταν δεν φοράω οσο αναφορα την οδικη συμπεριφορά μου τωρα αν θα με σώσει η οχι πανω στην κακια στιγμη ειναι αλλο θεμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) Να δικαιολογηθω σε ποιον?? Σου λεω τα πραγματα ετσι οπως ακριβως εγιναν, τωρα δεν ξερω αν φταιει το κρανος Η ο ιδιος στο οτι δεν το εχω συνιθισει.. Παντως σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι δεν πρεπει ν φοραμε κρανος, έτσι.. Απλως οτι και αυτο μια στις χιλιες μπορει να αποδιχτεί μοίραιο... Μια φορα εγω πιο ανετος νιώθω οταν δεν φοράω οσο αναφορα την οδικη συμπεριφορά μου τωρα αν θα με σώσει η οχι πανω στην κακια στιγμη ειναι αλλο θεμα. Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως νιωθεις πιο ανετος χωρις κρανος.. (εκτος αν εχεις φορεσει κανα 2 φορες και δεν το εχεις συνηθισει ή ειναι κανενα γτπ κρανος που δεν σου καθεται καλα, εχει χαλια ζελατινα κτλπ) Εγω δεν μπορω να οδηγησω με ανοιχτη ζελατινα, ποσο μαλλον χωρις κρανος.. και εξηγουμαι: Εντομα, πετραδακια, σταχτες απ' το τσιγαρο του μπροστα, σκονη και ο αερας σου σακατευουν την οραση.. Οσο για το πεδιο ορασης χωρις κρανος δεν παιζει να βελτιωνεται παρα ελαχιστα, στο μονο που εχει αισθητη διαφορα ειναι οταν πας να κοιταξεις προς τα πισω, αλλα για αυτο εχουμε τους καθρεφτες. Οσο για το θεμα ακοης πραγματικα δεν υφισταται τετοιο θεμα, μια χαρα ακους, στις μεσαιες ταχυτητες μην σου πω και καλυτερα μιας και δεν ακους τοσο εντονα και τον αερα.. Δεν εχει προσωπικο χαρακτηρα το ποστ μου, απλα καλο ειναι να ξεκαθαριζονται μερικα πραγματα μπας και φορεσουν κανα 2 πιτσιρικαδες παραπανω κρανος και κλαιει καμια μανα λιγοτερη :( Τροποποιήθηκε Ιούλιος 19 , 2010 από τον Whatevier 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cpt_kostas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Εγω δεν μπορω να οδηγησω με ανοιχτη ζελατινα, ποσο μαλλον χωρις κρανος.. και εξηγουμαι: Εντομα, πετραδακια, σταχτες απ' το τσιγαρο του μπροστα, σκονη και ο αερας σου σακατευουν την οραση.. Οσο για το πεδιο ορασης χωρις κρανος δεν παιζει να βελτιωνεται παρα ελαχιστα, στο μονο που εχει αισθητη διαφορα ειναι οταν πας να κοιταξεις προς τα πισω, αλλα για αυτο εχουμε τους καθρεφτες. Οσο για το θεμα ακοης πραγματικα δεν υφισταται τετοιο θεμα, μια χαρα ακους, στις μεσαιες ταχυτητες μην σου πω και καλυτερα μιας και δεν ακους τοσο εντονα και τον αερα.. Συμφωνω απόλυτα, χωρις κρανος ειναι πολυ επικίνδυνη κ ενοχλητικη η οδηγηση με μηχανη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 Να δικαιολογηθω σε ποιον?? Σου λεω τα πραγματα ετσι οπως ακριβως εγιναν, τωρα δεν ξερω αν φταιει το κρανος Η ο ιδιος στο οτι δεν το εχω συνιθισει.. Παντως σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι δεν πρεπει ν φοραμε κρανος, έτσι.. Απλως οτι και αυτο μια στις χιλιες μπορει να αποδιχτεί μοίραιο... Μια φορα εγω πιο ανετος νιώθω οταν δεν φοράω οσο αναφορα την οδικη συμπεριφορά μου τωρα αν θα με σώσει η οχι πανω στην κακια στιγμη ειναι αλλο θεμα. Οκ, ίσως να ξέρεις περισσότερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 Οκ, ίσως να ξέρεις περισσότερα. επειδη βασικα δεν ξερει ας τα πουμε αλλη μια φορα... Λες πως νιωθεις πιο ανετα αν δεν φορας.... και απο την αλλη πως αν θα σε σωσει την κακια στιγμη ειναι αλλο θεμα.. πως νιωθεις πιο ανετα οταν ξερεις πως το πρωτο πραγμα που θα σπασει σε περιπτωση ατυχηματος ειναι το κεφαλι σου... το κρανος εχει φτιαχτει μονο για εναν σκοπο και σε αυτον εχει αριστευσει... ειναι για να σου σωσει το κεφαλι... δεν λεμε πως θα σε σωσει ντε και καλα αλλα θα μειωσει τις πιθανοτητες να παθεις κατι πολυ σοβαρο λες πως ειχες ατυχημα και ριχνεις τις ευθυνες στο κρανος (αν καταλαβα καλα)... σκεφτηκες τι θα μπορουσε να εχει γινει αν δεν φορουσες κρανος;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 (τροποποιήθηκε) εγω μια μερα που οδηγουσα ιδα στα 100 μετρα μπροστα μου κατι μαυρο να θολωνη .... Καθως πηγαινα ολο και πιο κοντα τη ηταν???? Ενα σμηνος απο κουνουπια και μυγιτσες.... Δεν φορουσα κρανος και ηρθαν ολα πανω μου..... Στα μαλλια μου , στα ματια , στο στομα , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ.................... :puke: Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2010 από τον Σωτος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2010 To κράνος πρέπει να είναι συνήθεια! Ετσι ειναι πλεον για μενα... Πραγματικά σε 2 περιπτώσεις έχω οδηγήσει χωρίς κράνος ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ και ενιωθα απίστευτη ανασφάλεια.. Σαν να ξέρω πως θα γίνει το κακο... Κράνος.. Πάντα! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalhsCr 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2010 To κράνος πρέπει να είναι συνήθεια! Ετσι ειναι πλεον για μενα... Πραγματικά σε 2 περιπτώσεις έχω οδηγήσει χωρίς κράνος ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ και ενιωθα απίστευτη ανασφάλεια.. Σαν να ξέρω πως θα γίνει το κακο... Κράνος.. Πάντα! Οντως η ανασφαλεια που νιωθεις χωρις κρανος ειναι πολυ εντονη. Το ιδιο νιωθω και αν δεν φορεσω ζωνη στο αυτοκινητο . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Key 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2010 (τροποποιήθηκε) Πάντα κρανάκι μάγκες Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2010 από τον Key 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες