Jump to content
Sign in to follow this  
VR46

Φέρτε πίσω την καλή μου, σας παρακαλώ

Recommended Posts

Βασικα , περαστικα κ δωσε προτερεοτητα στην ψυχολογια σου κ την υγεια σου ........ τα αλλα φτιαχνοντε ...... επρεπε να την προσεχεις περισσοτερο ετσι οπως εχουνε γινει τα πραματα , το θεμα ειναι οτι τα ΚΤΜ , εχουν πανακριβα περηφερειακα κ ολοι θα γουσταραν κανα μπροστινο η κανα ψαληδι η κ τον κινητηρα , που ισως καποιου σκορπισε ........ Anyway , προσεχε γιατι παιζει κομπινα k δινεις τα λεφτα μπροστα κ μετα δεν περνεις μηχανη πισω ......... αμα ειναι να δωσεις λεφτα , η μηχανη να ειναι μπροστα σου....... Καλα ξεμπερδεματα κ η μηχανη παντα στην αυλη ......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Που καταντήσαμε ρε γαμώτο...πραγματικά είναι θλιβερά όλα όσα εξελίσσονται σε αυτόν τον κόσμο.

Σόρρυ κιόλας αλλά είμαστε τελείως για τον πουτσ@. Έλεος πια ρε γαμώτο.

Κ πάλι κουράγιο φίλε εύχομαι όλα να πάρουν τον δρόμο τους κ εσύ την μηχανή στα χέρια σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε κουραγιο και ευχομαι να βρεθει γρηγορα το πιστολι σου...

αν δεχτεις να παιξεις το παιχνιδι τους και πληρωσεις να παρεις πισω την μοτο ,μην σκεφτεις να κανεις κατι με αστυνομια.ετσι κ αλλιως δεν προκειται ποτε να ερθεις σε επαφη με αυτους ,εχει τυχει σε φιλο το περιστατικο...επισης αμα σου πει κανενας να πουλησεις την αδεια σου ,μην δεχτεις καθως ετσι δημιουργεις τις βασικοτερες προυποθεσεις για να κλαπει καποιος αλλος Δουκας.

γενικα εχε υποψην σου οτι ο Δουκας ειναι ενα μηχανακι στοχος ,καθοτι εχει κυκλοφορησει αρκετα και ειναι μηχανακι που αρκετα συχνα θα δεις καποιο να χρειαζεται ανακατασκευη μοτερ...

στο Χαιδαρι καπου υπαρχει μια αποθηκη στην Καβαλας που πανε εκει τα κλεμμενα ,δυστυχως δεν ξερω που ειναι ρε γμτ ,αλλιως θα την ειχα επισκεφτει τοτε με το μηχανακι του φιλου :boxing:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως κάτι ακόμα, εαν έχεις γνωστό στην αστυνομία πές του να το διαδώσει στην δουλεία του. Όχι για να ψάχνουν, αλλά για άλλους λόγους, στους οποίους δεν θέλω να επεκταθώ. Άκουσέ με... !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θα σου λεγα να το πληρωσει;ς και να κανεις ασφαλεια κλοπης με τους τυπαδες που στο πηραν ωστε πραγματικα να εχεις το κεφαλι σου ησιχο και αν το παρουν να τρεχουν τα λαμογια να στο βρουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε κουραγιο και ευχομαι να βρεθει γρηγορα,

είχες κανενα νέο απο τις άκρες που έλεγες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα και πάλι σε όλους μετά απο αρκετό καιρό, κάποιοι μου έστειλαν μηνύματα και ρώτησαν αν υπήρχαν εξελίξεις και αν την βρήκα.

Αν την είχα βρεί παίδες πιστέψτε με θα με είχατε ακούσει! Δυστυχώς δεν βρέθηκε τίποτα. Και η άκρη αυτή που είχα προαναφέρει είπε οτι θα ρώταγε και θα με ειδοποιούσε αλλά δεν ξαναφάνηκε, οπότε τζίφος και από κει. Η αλήθεια είναι οτι μου είχε αναφέρει πως επειδή ήδη είχαν περάσει 3-4 μέρες όταν του το πα, αν την είχαν πάρει θα ήταν ήδη βίδες, ή θα χε φτάσει ήδη Αλβανία όπου προωθούν πολλές. Απ οτι κατάλαβα αν την έχουν παρει για ανταλλακτικά πρέπει να την ψάχνεις τις πρώτες ώρες, αλλιώς μετά χάνονται οι ελπίδες.

Εγω πλέον προσπαθώ να το ξεχάσω αν και δύσκολο όταν κάθε μέρα χρειάζεσαι ώρες ολόκληρες για να κάνεις δουλειές που με την μηχανή θα τις έκανες μέσα σε λεπτά.

Τουλάχιστον σταμάτησα να ελπίζω, και όπως με όλα τα πράγματα στη ζωή μόνο αν σκοτώσεις την ελπίδα μπορείς να ξεπεράσεις κάτι.

Πλέον προσπαθώ να καταφέρω να πάρω μια μηχανούλα (την ίδια μάλλον, μεταχείρα) πριν το τέλος του καλοκαιριού, να χαρώ καμιά βολτίτσα που μου χει λείψει τόσο.

Ευχαριστώ και πάλι όλους σας για το ενδιαφέρον, να προσέχετε τα μωρά σας και τους εαυτούς σας και καλές εξορμήσεις!

Τα λέμε και πάλι κάποια στιγμή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα και πάλι σε όλους μετά απο αρκετό καιρό, κάποιοι μου έστειλαν μηνύματα και ρώτησαν αν υπήρχαν εξελίξεις και αν την βρήκα.

Αν την είχα βρεί παίδες πιστέψτε με θα με είχατε ακούσει! Δυστυχώς δεν βρέθηκε τίποτα. Και η άκρη αυτή που είχα προαναφέρει είπε οτι θα ρώταγε και θα με ειδοποιούσε αλλά δεν ξαναφάνηκε, οπότε τζίφος και από κει. Η αλήθεια είναι οτι μου είχε αναφέρει πως επειδή ήδη είχαν περάσει 3-4 μέρες όταν του το πα, αν την είχαν πάρει θα ήταν ήδη βίδες, ή θα χε φτάσει ήδη Αλβανία όπου προωθούν πολλές. Απ οτι κατάλαβα αν την έχουν παρει για ανταλλακτικά πρέπει να την ψάχνεις τις πρώτες ώρες, αλλιώς μετά χάνονται οι ελπίδες.

Εγω πλέον προσπαθώ να το ξεχάσω αν και δύσκολο όταν κάθε μέρα χρειάζεσαι ώρες ολόκληρες για να κάνεις δουλειές που με την μηχανή θα τις έκανες μέσα σε λεπτά.

Τουλάχιστον σταμάτησα να ελπίζω, και όπως με όλα τα πράγματα στη ζωή μόνο αν σκοτώσεις την ελπίδα μπορείς να ξεπεράσεις κάτι.

Πλέον προσπαθώ να καταφέρω να πάρω μια μηχανούλα (την ίδια μάλλον, μεταχείρα) πριν το τέλος του καλοκαιριού, να χαρώ καμιά βολτίτσα που μου χει λείψει τόσο.

Ευχαριστώ και πάλι όλους σας για το ενδιαφέρον, να προσέχετε τα μωρά σας και τους εαυτούς σας και καλές εξορμήσεις!

Τα λέμε και πάλι κάποια στιγμή.

Λογικα για ανταλλακτικα πηγε οπως λες, η προς Αλβανια μεριά οντως πανε αρκετες προς τα εκει,παντως εαν θελεις παλι οπως λες να ξαναπαρεις Duke θα πουλησει ενας φιλος μου το δικο του,μοντελο 03-04 πορτοκαλί απο σερβις,στην Μιχαλακοπουλου,η τιμη θα παιξει και πιο κατω απο 3.500 καπου εκει.

Εαν θες στειλε μου μελλοντικα μηνυμα,τα παιδια εδω με ξερουν αρκετα χρονια, το μηχανακι ειναι καλό θα ερθω και εγω απο κοντα να το παμε σε μηχανικο σου εφοσον το θελησεις να το τσεκαρει.

Duke 640 αγρατζουνιστο ειναι απο οτι το εχω δει δεν εχει πεσει.

ΥΓ:Ο φιλος το δινει να παρει TDM γιατι θελει να ταξιδευει μελλοντικα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτα ειναι τα ασχημα.Δεν αρκουν οι μειωσεις στα δωρα,στους μισθους,η γ@μ@μενη η ακριβεια που για να πεις οτι θα παρω τη καλη μου κ το μοτορι κ θα παω λιγο παραεξω να ξεσκασω λιγο απτη καθημερινοτητα θα πρεπει να παιρνεις μινι δανειο απο τραπεζα εχουμε κ αυτοι οι κ@λ@π@@στες που σε ανυποπτη στιγμη σου παιρνουν αυτο για το οποιο μαζευες τοσο καιρο φραγκα.

να σαι καλα ρε φιλαρακο εσυ κ κουτσα στραβα θα αγορασεις αλληνε,πιο ομορφη.οσο γιαυτα τα μ@@ν@πανα...ευχομαι να γληστρισαν κ να τους μπηκε το τιμονι στο κ@λ@

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πω πω... σε καταλαβαίνω απόλυτα. Ειδικά αν είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που έχεις... Μου είχαν κλέψει και εμένα ένα scooterακι που είχα για να κάνω τις δουλειές μου, τρελή ξενέρα. Χθες μου έκλεψαν για τρίτη φορά το κράνος, απορώ πραγματικά. :surrender: :surrender:

το κρανος πως το κλεψαν ?

δεν το παιρνεις μαζι σου ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαλλον το ειχε πανω στο μηχανακι και του εκοψαν το λουρακι. Η μεσα απο την βαλιτσα που ειναι τος μοδας στις μερες μας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα