Jump to content
VR46

Καλώς σας βρήκα και γω αν και υπό άσχημες συνθήκες.

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά

Είμαι ο Κωνσταντίνος, 31 ετών, και δεν είμαι καλα :sorry:

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε και στο θέμα Δυσάρεστα > Δήλωση Κλοπών.

Ο λόγος να γνωρίσω το φόρουμ σας ήταν δυστυχώς η κλοπή της καλής μου (έκανα ενα search στον γουγλη για κλοπές και μου βγήκε κάποιο θέμα από το φόρουμ αυτό στα αποτελέσματα).

Ελπίζω με τον καιρό να γνωριστούμε καλύτερα και να σχετίσω το φόρουμ τούτο και με πιο ευχάριστα γεγονότα στην ζωή μου.

Είμαι από αθήνα, οδηγώ 13 χρόνια τώρα και έχω και ένα σημαντικό ατύχημα στις αποσκευές μου (λάμα στο αριστερό πόδι και άλλες δύο στο δεξί χέρι) αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να διαλύσει την αγάπη μου για τους 2 τροχούς (ίσως έπαιξε και λίγο ρόλο το ότι ευτυχώς δεν μου έμειναν τίποτα χουσούρια μετά).

Λάτρης του MotoGP και του Vale όπως είναι προφανές, με ελπίδα φέτος να πηγαίνα και Ιταλία για να παρακολουθήσω αγώνα απο κοντά για πρώτη φορά, αλλά δυστυχώς όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα φέτος θα τη βγάλω με το πεζό2.

Επίσης λάτρης της επιτάχυνσης και όχι της ταχύτητας (εξ' ου και η λατρεία που είχα για το δουκάκο μου).

Αυτά προς το παρόν.

Δε μπορώ να πω ότι χάρηκα παιδιά, συγχωρέστε με, δεν έχει να κάνει με σας, αλλά το μυαλό μου είναι συνέχεια σε αυτό που έγινε, και προς το παρόν ο καιρός είναι μαύρος και βροχερός.

Εν καιρώ ελπίζω να δώσω και μια πιο ευχάριστη νότα.

Να 'στε καλά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μακαρι να πανε ολα καλα φιλαρακο! Στο ευχομαι ολοψυχα να βρεθει η κουκλιτσα σου και να μην εχεις ποτε πια αναποδιες! Παντως επειδη ειναι αντιεμπορικο μηχανακι, κανε μια βολτα απο τα ΚΤΜαδικα και ριξε συρμα αν τους πανε τιποτα ξεκαρφωτα ανταλλακτικα... Ποτε δεν ξερεις! Ισως σταθεις τυχερος και βρεις την ακρη!

Και στην τελικη, εσυ να εισαι καλα και τα αλλα ερχονται και ξαναρχονται!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλως ηρθες και ελπιζω να την βρεις! :)

καλως ηρθες! και εγω ευχομαι να βρεις το οχημα σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

_hi.gif

οτι και να πώ, είναι άχρηστο γιατι δεν το έχω πάθει.

εύχομαι να την βρείς κάπου παρατημένη...

βάλε καμμιά φωτό πάντως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να πω ρε φίλε, λυπάμαι γι αυτό που έπαθες, και περισσότερο λυπάμαι που δεν μπορώ να βοηθήσω να ξαναβρείς το δούκα σου.

Ελπίζω να καταφέρεις να τον βρεις

Καλοσηλθες πάντως στην παρέα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλως τον και μην πτοησε,μακαρι τα προβληματα να ηταν μονο αυτα στην ζωη μας.:meeting:

Ξεκινα την αλλαγη μεσα σου:victory:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα