Jump to content
Sign in to follow this  
abc

Ανακλαστικά topcase (kappa 52)

Recommended Posts

Ξέρετε που μπορώ να βρω ανακλαστικά για την βαλιτσούλα μου?

o Ξύκης που έχει αρκετά στο eshop δεν φαίνεται να έχει για την δικιά μου. εκτός και αν ξέρετε οτι ταιριάζουν απο άλλο μοντέλο οπότε να ψάξω με διαφορετικό κριτήριο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τι ανακλαστικα θέλεις, και για που ακριβώς;;; Για την ΚΑΡΡΑ 52, για τα μέρη που είναι το κόκκινο διακοσμητικό, εγώ τα ξεβίδωσα, και αντικατέστησα την λευκή ταινία που έχει με λευκή αντανακλαστική της 3Μ και μετά ξανατοποθέτησα τα κόκκινα πλαστικά, με αποτέλεσμα να αντανακλούν από μακρυά, και σε κόκκινο χρώμα. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στη Μιχαλόπουλου στο κομμάτι μετάξι φειδιππιδου και μεσογείων αν θυμάμαι καλά στο 200 νούμερο η εκεί κοντά λίγο μπροστά η λίγο πίσω στα δεξιά όπως ανεβαίνουμε προς μεσογείων έχει μαγαζί με ανταλλακτικά για βαλίτσες πήρα και εγώ την προηγουμένη εβδομάδα σετ ανακλαστικών που μου έσπασαν από την 52αρα τηνGivi

:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΟΤΑΜΑΡΚΕΤ και καθάρισες. Είναι ο εισαγωγέας των ΚΑΡΡΑ και έχει ακόμη και την παραμικρή βίδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

p3280042.jpgp3280043.jpg

Αυτή είναι η βαλιτσα μου και είναι μια GIVI-33 << και όπως είπε και ο φίλος μας MANOLITO >> τα αντανακλαστικά είναι της 3M. Αυτά που βλέπεις, είναι δικιά μου επιλογή χρώματος και κοπής.

Αν σε ικανοποιεί αυτό που βλέπεις ,τα αγοράζεις σε ταινία, απο καταστήματα της 3Μ,με το μέτρο και πάφθηνα.

____________________________________________________________________________________________________________________________

treeswing.giftt5128311fltt.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

p3280042.jpgp3280043.jpg

Αυτή είναι η βαλιτσα μου και είναι μια GIVI-33 << και όπως είπε και ο φίλος μας MANOLITO >> τα αντανακλαστικά είναι της 3M. Αυτά που βλέπεις, είναι δικιά μου επιλογή χρώματος και κοπής.

Αν σε ικανοποιεί αυτό που βλέπεις ,τα αγοράζεις σε ταινία, απο καταστήματα της 3Μ,με το μέτρο και πάφθηνα.

____________________________________________________________________________________________________________________________

treeswing.giftt5128311fltt.gif

Που έχει κατάστημα της 3Μ κοντά στην Καλιρρόης, μήπως ξέρεις ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα