abc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 Ξέρετε που μπορώ να βρω ανακλαστικά για την βαλιτσούλα μου? o Ξύκης που έχει αρκετά στο eshop δεν φαίνεται να έχει για την δικιά μου. εκτός και αν ξέρετε οτι ταιριάζουν απο άλλο μοντέλο οπότε να ψάξω με διαφορετικό κριτήριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 Τι ανακλαστικα θέλεις, και για που ακριβώς;;; Για την ΚΑΡΡΑ 52, για τα μέρη που είναι το κόκκινο διακοσμητικό, εγώ τα ξεβίδωσα, και αντικατέστησα την λευκή ταινία που έχει με λευκή αντανακλαστική της 3Μ και μετά ξανατοποθέτησα τα κόκκινα πλαστικά, με αποτέλεσμα να αντανακλούν από μακρυά, και σε κόκκινο χρώμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 Στη Μιχαλόπουλου στο κομμάτι μετάξι φειδιππιδου και μεσογείων αν θυμάμαι καλά στο 200 νούμερο η εκεί κοντά λίγο μπροστά η λίγο πίσω στα δεξιά όπως ανεβαίνουμε προς μεσογείων έχει μαγαζί με ανταλλακτικά για βαλίτσες πήρα και εγώ την προηγουμένη εβδομάδα σετ ανακλαστικών που μου έσπασαν από την 52αρα τηνGivi :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
abc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 εννοώ αυτό που λες εσύ κόκκινο διακοσμητικό. θα τσεκάρω Μιχαλακοπούλου, μερσί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 ΜΟΤΑΜΑΡΚΕΤ και καθάρισες. Είναι ο εισαγωγέας των ΚΑΡΡΑ και έχει ακόμη και την παραμικρή βίδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 Αυτή είναι η βαλιτσα μου και είναι μια GIVI-33 << και όπως είπε και ο φίλος μας MANOLITO >> τα αντανακλαστικά είναι της 3M. Αυτά που βλέπεις, είναι δικιά μου επιλογή χρώματος και κοπής. Αν σε ικανοποιεί αυτό που βλέπεις ,τα αγοράζεις σε ταινία, απο καταστήματα της 3Μ,με το μέτρο και πάφθηνα. ____________________________________________________________________________________________________________________________ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 Αυτή είναι η βαλιτσα μου και είναι μια GIVI-33 << και όπως είπε και ο φίλος μας MANOLITO >> τα αντανακλαστικά είναι της 3M. Αυτά που βλέπεις, είναι δικιά μου επιλογή χρώματος και κοπής. Αν σε ικανοποιεί αυτό που βλέπεις ,τα αγοράζεις σε ταινία, απο καταστήματα της 3Μ,με το μέτρο και πάφθηνα. ____________________________________________________________________________________________________________________________ Που έχει κατάστημα της 3Μ κοντά στην Καλιρρόης, μήπως ξέρεις ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες