μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2010 Εισαι σε μια παρεα μοτοσυκλετιστων.Τι θα ντρεποσουν να ρωτησεις σχετικα με τη μοτοσυκλετα;Που θα ηθελες δηλαδη να μαθεις,να παρεις μια απαντηση αλλά θα ειχες ενα ενδοιασμο,ενα taboo ας πουμε να ρωτησεις μπας και πουν "τι ρωταει ρε;" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2010 Γιατί, ας πούμε, τις αριστερές στροφές τις παίρνω πιο εύκολα και γρήγορα από τις δεξιές; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hillbilly 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2010 (τροποποιήθηκε) moto vs αυτοκινητο..μηπως υπερτερει το αυτοκινητο? αναμενωμενη απαντιση => Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2010 από τον Hillbilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2010 Ειναι καποια θεματα τεχνικα που τα εχω και αλλα οχι. Αυτα που δεν εχω και ειναι αρκετα απλα θα ντρεπομουν να τα ρωτησω. Και αυτο γιατι πρωτιστως ντρεπομαι για μενα που δεν ψαχτηκα να τα ψαξω και να τα μαθω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2010 Εγω οταν ειμαι σε παρεα με "χωματινους" νομιζω πως εχω κατεβει απο αλλο πλανητη... καταταλλα νοιωθω πως τοχω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2010 Δεν ντρέπομαι. Εγώ θα την κάνω την ερώτηση μου και (αν με αρχίσουν στο "ψιλό") μισή ντροπή δική μου και η μισή δική του(ς)... Κανείς δεν γεννηθηκε μαθημένος, κάποιος τον έμαθε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2010 Δεν χρειαζετε ντροπη σιγα,εγω ρωταω δεν ντρεπομαι, ισα ισα ρωταω για να μαθω κανεις δεν ειναι τελειος ουτε παντογνωστης.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2010 (τροποποιήθηκε) Θα ντρεπόμουν να τους ρωτήσω: Ποιανού η σέλα είναι πιο άνετη στο δεύτερο κάθισμα ( όσοι βέβαια είχαν ) για ταξίδι με δύο άτομα ??? Εάν υπήρχαν ανύπαντροι και δεν είχαν κάνει ταξίδι ποτέ με την γυναίκα τους ( ξέρετε οι παντρεμένοι ) θα αναρωτιόνταν??? Τι μας λέει τώρα το άτομο?? _________________________________________________________________________________________________________________ Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2010 από τον moto99 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2010 (τροποποιήθηκε) Δεν χρειαζετε ντροπη σιγα,εγω ρωταω δεν ντρεπομαι, ισα ισα ρωταω για να μαθω κανεις δεν ειναι τελειος ουτε παντογνωστης.... Μια απο τα ιδια και γω! (Αφου σιγουρα θα με κραξει θα με κραξει ο Αλβερτος ) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2010 από τον BlackmanGR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2010 Βασικα δεν ντρεπομαι..αλλα ολοι με λενε ασχετο γιατι οταν μιλανε για μηχανολογικα δεν σκαμπαζω miα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2010 Ρωτάω οτιδήποτε και δεν ντρέπομαι. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2010 Μια απο τα ιδια και γω! (Αφου σιγουρα θα με κραξει θα με κραξει ο Αλβερτος ) Συμφωνω με τα χιλια!! Εχουν ακουσει τα παιδια, Ο,ΤΙ να ναι!!Βεβαια εχουμε και τις αναλογες απαντησεις πριν τις σοβαρες!!! :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelino46 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2010 Μηπως ξερει κανεις να το φτιαξει αυτο? :_boredom: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2010 Γιατί, ας πούμε, τις αριστερές στροφές τις παίρνω πιο εύκολα και γρήγορα από τις δεξιές; Αυτη την απορια την ειχα και εγω καποτε.Βασικα ειναι θεμα εγκεφαλικο γιατι επειδη στην Ελλαδα οδηγουμε απο τα δεξια και συνηθως οι αριστερες εχουν ορατοτητα ενω οι δεξιες ειναι τυφλες στα επαρχιακα κομματια ισως συνηθιζουμε να πιεζουμε περισσοτερο στις αριστερες. Ηταν μια λογικη εξηγηση αλλα και παλι πιστευω ειναι θεμα προπονησης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2010 Εγώ ενοχλούμαι όταν όσοι δεν ξέρουν δεν ρωτάνε να μάθουν. Eμένα ας πούμε, είναι μεγάλη η χαρά μου να εξηγώ πράγματα που γνωρίζω σε όσους με ρωτάνε. Ειδικά όσοι το έχουν κάνει private με pm κατά καιρούς, το ξέρουν αυτό. Τους απαντούσα γράφοντας κατεβατά σε πμ! Ίσως το private ήταν ακριβώς λόγω αυτής της ντροπής που κουβεντιάζεται στο παρών τόπικ. Από κει και πέρα, αν θα ρωτήσω κάτι θα είναι σχεδόν πάντα κάτι που έχει να κάνει με αναλώσιμα. Οδηγικά και τεχνικά είμαι σε επίπεδο Rossi και Burgess αντίστοιχα, οπότε δεν χρειάζεται να ρωτήσω τίποτα! :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2010 Αυτη την απορια την ειχα και εγω καποτε.Βασικα ειναι θεμα εγκεφαλικο γιατι επειδη στην Ελλαδα οδηγουμε απο τα δεξια και συνηθως οι αριστερες εχουν ορατοτητα ενω οι δεξιες ειναι τυφλες στα επαρχιακα κομματια ισως συνηθιζουμε να πιεζουμε περισσοτερο στις αριστερες. Ηταν μια λογικη εξηγηση αλλα και παλι πιστευω ειναι θεμα προπονησης... εν αντιθεση με εμενα που παιρνω καλητερα τις δεξιες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2010 Γιατί, ας πούμε, τις αριστερές στροφές τις παίρνω πιο εύκολα και γρήγορα από τις δεξιές; Oμοιως!! :D Ισως ειναι ψυχολογικο, με την εννοια οτι σε μια αριστερη στροφη, αν σε "βγαλει" δεν θα πας στο αντιθετο ρευμα κυκλοφοριας, το αντιθετο δλδ, απο τις δεξιες! (Ισως, παλι, να εχει να κανει με τα ημισφαιρια του εγκεφαλου..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2010 Αν δεν κανω λαθος ειχαμε κανει ολοκληρο τοπικ για αριστερες-δεξιες στροφες, αλλα δεν θυμαμαι που καταληξαμε.. Παντως και εγω βολευομαι περισσοτερο στις δεξιες. Στις αριστερες δεν ξεκολλαει το αριστερο μου ποδι με καμια παναγια απ' το ντεποζιτο.. Το ειχα κατακρεουργησει πιτσιρικας με το ποδηλατο (καταφερα να ξεκολλησω το καλαμι απ' το γονατο ή κατι τετοιο => 1,5 χρονο στο κρεβατι και μια 5ετια γυμναστικη καθημερινα), οποτε το προσεχω σαν τα ματια μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2010 αυτό με τις στροφές όντως παίζει... και γω "φοβάμαι" περισσότερο τις δεξιές, και στο τουτού και όποτε τύχει να οδηγήσω μηχανάκι... αλλά έχω και άλλη μία απορία... γιατί δεν θα καταφέρω ποτέ να κρατήσω το τιμόνι μόνο με δεξί χέρι??? αν και είμαι δεξιόχειρας τιμόνι μπορώ να κρατήσω μόνο με αριστερό στο αυτοκίνητο και στο μηχανάκι με τα δύο (που επιβάλλεται) ή μόνο το αριστερο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) Γιατί, ας πούμε, τις αριστερές στροφές τις παίρνω πιο εύκολα και γρήγορα από τις δεξιές; Είσαι μήπως αριστερόχειρας? Εγώ πάντως όταν παίρνω αριστερές στροφές, απλώνω όλο το πόδι έξω και μπροστά, ενώ στις δεξιές βγάζω μόνο γόνατο γιατί φοβάμαι να βγάλω το πόδι μου από το φρένο. Δηλαδή άλλα και άλλα στυλ χαχα! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 15 , 2010 από τον zb00p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2010 Εγώ δεν ντρέπομαι να ρωτήσω το παραμικρό. Καλύτερα να μαθαίνω μια ώρα πριν, παρά να το μαθαίνω εμπειρικώς ;) (βλ. σούπα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2010 Είσαι μήπως αριστερόχειρας? Εγώ πάντως όταν παίρνω αριστερές στροφές, απλώνω όλο το πόδι έξω και μπροστά, ενώ στις δεξιές βγάζω μόνο γόνατο γιατί φοβάμαι να βγάλω το πόδι μου από το φρένο. Δηλαδή άλλα και άλλα στυλ χαχα! Απέβαλέ το αυτό. Το είχα και γω κάποτε αυτό το κόλλημα, αλλά με λίγη προσπάθεια το απέβαλα, γιατί δεν είχε κανένα νόημα να το έχω πάνω στο φρένο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μπακαλογατος 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2010 Θα ντρεπομουν να ρωτησω το εξης Μηπως τα τριμπου@δελα τα ευρωπαικα μηχανακια εχουν αρχισει και ξεπερνουν τα γιαπωνεζικα σε ποιοτητα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μπακαλογατος 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) Θα ντρεπομουν να ρωτησω το εξης Μηπως τα τριμπου@δελα τα ευρωπαικα μηχανακια εχουν αρχισει και ξεπερνουν τα γιαπωνεζικα σε ποιοτητα?? καλα ρε μην βαρατε ολοι Τροποποιήθηκε Μάρτιος 15 , 2010 από τον μπακαλογατος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) Απέβαλέ το αυτό. Το είχα και γω κάποτε αυτό το κόλλημα, αλλά με λίγη προσπάθεια το απέβαλα, γιατί δεν είχε κανένα νόημα να το έχω πάνω στο φρένο. To παλεύω αλλά με τις λίγες βόλτες που κάνω, θα μου πάρει καιρό, θέλει συνεχή εξάσκηση και μου φαίνεται τώρα που φτιάχνει ο καιρός, πρέπει να βάλω στο πρόγραμμα την πίστα και ας είναι και του καρτ! Στα του θέματος, αποφεύγω να κάνω ερωτήσεις περί μηχανολογικών που δεν κατέχω. Κάποτε δεν ήξερα καν ότι τα άλογα βγαίνουν αναλόγως τους κυλίνδρους και όχι απλά τα κυβικα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 15 , 2010 από τον zb00p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες