Jump to content
μάθο...

Ταμπου και μοτοσυκλετιστης...

Recommended Posts

Εισαι σε μια παρεα μοτοσυκλετιστων.Τι θα ντρεποσουν να ρωτησεις σχετικα με τη μοτοσυκλετα;Που θα ηθελες δηλαδη να μαθεις,να παρεις μια απαντηση αλλά θα ειχες ενα ενδοιασμο,ενα taboo ας πουμε να ρωτησεις μπας και πουν "τι ρωταει ρε;" :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γιατί, ας πούμε, τις αριστερές στροφές τις παίρνω πιο εύκολα και γρήγορα από τις δεξιές;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

moto vs αυτοκινητο..μηπως υπερτερει το αυτοκινητο? αναμενωμενη απαντιση => :mB_faskelo::whistling:

Τροποποιήθηκε από τον Hillbilly

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι καποια θεματα τεχνικα που τα εχω και αλλα οχι.

Αυτα που δεν εχω και ειναι αρκετα απλα θα ντρεπομουν να τα ρωτησω. Και αυτο γιατι πρωτιστως ντρεπομαι για μενα που δεν ψαχτηκα να τα ψαξω και να τα μαθω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω οταν ειμαι σε παρεα με "χωματινους" νομιζω πως εχω κατεβει απο αλλο πλανητη... καταταλλα νοιωθω πως τοχω!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ντρέπομαι. Εγώ θα την κάνω την ερώτηση μου και (αν με αρχίσουν στο "ψιλό") μισή ντροπή δική μου και η μισή δική του(ς)... Κανείς δεν γεννηθηκε μαθημένος, κάποιος τον έμαθε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν χρειαζετε ντροπη σιγα,εγω ρωταω δεν ντρεπομαι, ισα ισα ρωταω για να μαθω κανεις δεν ειναι τελειος ουτε παντογνωστης....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ντρεπόμουν να τους ρωτήσω:

Ποιανού η σέλα είναι πιο άνετη στο δεύτερο κάθισμα ( όσοι βέβαια είχαν ) για ταξίδι με δύο άτομα ???

Εάν υπήρχαν ανύπαντροι και δεν είχαν κάνει ταξίδι ποτέ με την γυναίκα τους ( ξέρετε οι παντρεμένοι :ranting3::waycon1:) θα αναρωτιόνταν???

Τι μας λέει τώρα το άτομο?? :_zeppelin::tooth:

_________________________________________________________________________________________________________________

MSN-Emoticon-easter-eggs-173.giffree-random-smileys-82.giffree-random-smileys-90.giffree-random-smileys-80.giffree-random-smileys-88.gif

Τροποποιήθηκε από τον moto99

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν χρειαζετε ντροπη σιγα,εγω ρωταω δεν ντρεπομαι, ισα ισα ρωταω για να μαθω κανεις δεν ειναι τελειος ουτε παντογνωστης....

Μια απο τα ιδια και γω! :_thumbsup:

(Αφου σιγουρα θα με κραξει θα με κραξει ο Αλβερτος :lipssealed: )

Τροποποιήθηκε από τον BlackmanGR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια απο τα ιδια και γω! :_thumbsup:

(Αφου σιγουρα θα με κραξει θα με κραξει ο Αλβερτος :lipssealed: )

Συμφωνω με τα χιλια!!

Εχουν ακουσει τα παιδια, Ο,ΤΙ να ναι!!Βεβαια εχουμε και τις αναλογες απαντησεις πριν τις σοβαρες!!! :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί, ας πούμε, τις αριστερές στροφές τις παίρνω πιο εύκολα και γρήγορα από τις δεξιές;

Αυτη την απορια την ειχα και εγω καποτε.Βασικα ειναι θεμα εγκεφαλικο γιατι επειδη στην Ελλαδα οδηγουμε απο τα δεξια και συνηθως οι αριστερες εχουν ορατοτητα ενω οι δεξιες ειναι τυφλες στα επαρχιακα κομματια ισως συνηθιζουμε να πιεζουμε περισσοτερο στις αριστερες.

Ηταν μια λογικη εξηγηση αλλα και παλι πιστευω ειναι θεμα προπονησης... :victory:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ ενοχλούμαι όταν όσοι δεν ξέρουν δεν ρωτάνε να μάθουν. Eμένα ας πούμε, είναι μεγάλη η χαρά μου να εξηγώ πράγματα που γνωρίζω σε όσους με ρωτάνε. Ειδικά όσοι το έχουν κάνει private με pm κατά καιρούς, το ξέρουν αυτό. Τους απαντούσα γράφοντας κατεβατά σε πμ! Ίσως το private ήταν ακριβώς λόγω αυτής της ντροπής που κουβεντιάζεται στο παρών τόπικ.

Από κει και πέρα, αν θα ρωτήσω κάτι θα είναι σχεδόν πάντα κάτι που έχει να κάνει με αναλώσιμα.

Οδηγικά και τεχνικά είμαι σε επίπεδο Rossi και Burgess αντίστοιχα, οπότε δεν χρειάζεται να ρωτήσω τίποτα! :tomato::peep:

:P :P :P

:mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτη την απορια την ειχα και εγω καποτε.Βασικα ειναι θεμα εγκεφαλικο γιατι επειδη στην Ελλαδα οδηγουμε απο τα δεξια και συνηθως οι αριστερες εχουν ορατοτητα ενω οι δεξιες ειναι τυφλες στα επαρχιακα κομματια ισως συνηθιζουμε να πιεζουμε περισσοτερο στις αριστερες.

Ηταν μια λογικη εξηγηση αλλα και παλι πιστευω ειναι θεμα προπονησης... :victory:

εν αντιθεση με εμενα που παιρνω καλητερα τις δεξιες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oμοιως!! :D

Ισως ειναι ψυχολογικο, με την εννοια οτι σε μια αριστερη στροφη, αν σε "βγαλει" δεν θα πας στο αντιθετο ρευμα κυκλοφοριας, το αντιθετο δλδ, απο τις δεξιες!

(Ισως, παλι, να εχει να κανει με τα ημισφαιρια του εγκεφαλου..)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν κανω λαθος ειχαμε κανει ολοκληρο τοπικ για αριστερες-δεξιες στροφες, αλλα δεν θυμαμαι που καταληξαμε..

Παντως και εγω βολευομαι περισσοτερο στις δεξιες.

Στις αριστερες δεν ξεκολλαει το αριστερο μου ποδι με καμια παναγια απ' το ντεποζιτο..

Το ειχα κατακρεουργησει πιτσιρικας με το ποδηλατο (καταφερα να ξεκολλησω το καλαμι απ' το γονατο ή κατι τετοιο => 1,5 χρονο στο κρεβατι και μια 5ετια γυμναστικη καθημερινα), οποτε το προσεχω σαν τα ματια μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτό με τις στροφές όντως παίζει... και γω "φοβάμαι" περισσότερο τις δεξιές, και στο τουτού και όποτε τύχει να οδηγήσω μηχανάκι...

αλλά έχω και άλλη μία απορία... γιατί δεν θα καταφέρω ποτέ να κρατήσω το τιμόνι μόνο με δεξί χέρι??? αν και είμαι δεξιόχειρας τιμόνι μπορώ να κρατήσω μόνο με αριστερό στο αυτοκίνητο και στο μηχανάκι με τα δύο (που επιβάλλεται) ή μόνο το αριστερο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είσαι μήπως αριστερόχειρας? :lipssealed:

Εγώ πάντως όταν παίρνω αριστερές στροφές, απλώνω όλο το πόδι έξω και μπροστά, ενώ στις δεξιές βγάζω μόνο γόνατο γιατί φοβάμαι να βγάλω το πόδι μου από το φρένο.

Δηλαδή άλλα και άλλα στυλ χαχα!

Τροποποιήθηκε από τον zb00p

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ δεν ντρέπομαι να ρωτήσω το παραμικρό. Καλύτερα να μαθαίνω μια ώρα πριν, παρά να το μαθαίνω εμπειρικώς ;) (βλ. σούπα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είσαι μήπως αριστερόχειρας? :lipssealed:

Εγώ πάντως όταν παίρνω αριστερές στροφές, απλώνω όλο το πόδι έξω και μπροστά, ενώ στις δεξιές βγάζω μόνο γόνατο γιατί φοβάμαι να βγάλω το πόδι μου από το φρένο.

Δηλαδή άλλα και άλλα στυλ χαχα!

Απέβαλέ το αυτό. Το είχα και γω κάποτε αυτό το κόλλημα, αλλά με λίγη προσπάθεια το απέβαλα, γιατί δεν είχε κανένα νόημα να το έχω πάνω στο φρένο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ντρεπομουν να ρωτησω το εξης

Μηπως τα τριμπου@δελα τα ευρωπαικα μηχανακια εχουν αρχισει και ξεπερνουν τα γιαπωνεζικα σε ποιοτητα?? :whistling::whistling::whistling::whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ντρεπομουν να ρωτησω το εξης

Μηπως τα τριμπου@δελα τα ευρωπαικα μηχανακια εχουν αρχισει και ξεπερνουν τα γιαπωνεζικα σε ποιοτητα?? :whistling::whistling::whistling::whistling:

καλα ρε μην βαρατε ολοι :sopase:

Τροποποιήθηκε από τον μπακαλογατος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απέβαλέ το αυτό. Το είχα και γω κάποτε αυτό το κόλλημα, αλλά με λίγη προσπάθεια το απέβαλα, γιατί δεν είχε κανένα νόημα να το έχω πάνω στο φρένο.

To παλεύω αλλά με τις λίγες βόλτες που κάνω, θα μου πάρει καιρό, θέλει συνεχή εξάσκηση και μου φαίνεται τώρα που φτιάχνει ο καιρός, πρέπει να βάλω στο πρόγραμμα την πίστα και ας είναι και του καρτ!

Στα του θέματος, αποφεύγω να κάνω ερωτήσεις περί μηχανολογικών που δεν κατέχω. Κάποτε δεν ήξερα καν ότι τα άλογα βγαίνουν αναλόγως τους κυλίνδρους και όχι απλά τα κυβικα :uglystupid2:

Τροποποιήθηκε από τον zb00p

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα