xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2007 bandit-akos = Μπαμπης, Χαραλαμπος :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2007 liz4rd ή lizardking ή joeblack ή girafe και θα με βρείς στο irc ... αν με δεις στόν δρόμο φώναξε θανάση και θα γυρίσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnBG 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2007 ονομαζομαι Γιαννης και ειμαι ...μηχανοβιος. "liz4rd ή lizardking" μηπως ακους "the doors" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ISIGONIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2007 ΝΙΚΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Man With No Name 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2007 από τον Man With No Name Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2007 μικρα ονοματα? Καλο θα ηταν οι απαντησεις σας να ειναι του στυλ: ALX=Αλεξης Ωρες ωρες οταν θελω να αναφερθω σε καποιον και δεν ξερω το μικρο του ονομα αισθανομαι λιγο...καπως Το τοπικ θα γινει pinned για να βρισκεται ευκολα. Για καντε την αρχη KARAFLODAIMON = Dimitris Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nexus250ie 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 Ειμαι ο .....ο......ελα ξεκολα......α ναι ....Κωστης....οσοι με ξερουν Κωστη με φωναζουν....οι υπολοιποι που δε με ξερουν λενε.....πσιτ....κυριος.....παιδι.....κλπ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 Drakos=Δράκος (όχι ο βιαστής, ο άλλος που πετάει). Βασικά δεν είναι ακριβώς nick. Είναι το παρατσούκλι μου και έχει βγεί λόγω της τρέλας που έχω με τους δράκους και με την ιστορία της μέσης γης. Αυτα :D Α ναι ξέχασα Γιώργος κι εγώ. Σπάνιο και πρωτότυπο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrDoom 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 DrDoom = Φώτης B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 mitsos84= Δημητρης born in 19-84 για τους φιλους οπως γουσταρουν εκεινοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrDoom 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 mitsos84= Δημητρης born in 19-84 Και νόμιζα ότι έβγαινε από mitsos84=Θανάσης 84 χρονών :P :D :lol: :D :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikker 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 Όταν έφτιαξε το email mitsos84, οπότε υπολόγισε 2-3 χρόνια τώρα...87? Κάπου εκεί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SLAYER 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 slayer=ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 Και νόμιζα ότι έβγαινε από mitsos84=Θανάσης 84 χρονών Είπα και εγώ, σειρούλα ο Μήτσος; :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 Remali tis Fokionos Negri = Κωστής Όχι Κώστας γ@μώ την τρέλα μου και προς Θεού, όχι Ντίνος! Το Κωνσταντίνος είναι αποδεκτό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 Και νόμιζα ότι έβγαινε από mitsos84=Θανάσης 84 χρονών :P :D :lol: :D :P ενταξει ρε γιγαντα!!! να μη γραψω και γω την @@ρια μου!!!? πως να μου αφερεθει τετιο δικαιομα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrDoom 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2007 πως να μου αφερεθει τετιο δικαιομα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2007 KARAFLODAIMON -----------Δημήτριος ο Μέγας!!!!!! B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrDeep 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2007 DrDeep=κριτωνας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Black hornet 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2007 Black hornet = Χρήστος Χρήστος = Black Hornet B) B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
odontiatros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2007 ..χάρης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papitsoulos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2007 Χαιρω πολυ Αντωνης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zeus 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2007 zeus=Νικοσ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rspanos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2007 rspanos χωρίς το rs δηλαδή (panos). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2007 βαλτε τα ονοματα σας στην υπογρφη σας ρε παιδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες