Jump to content
ALX™

Καλα ειναι και τα nick αλλα μηπως να αρχισουμε

Recommended Posts

Chris_Stig....

Χρηστος ειμαι ,το stig απο την γενικη τρελα που κουβαλαω γενικα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΑχΑΗΡευτος... :)

ΑΗ Ρε από δω... μας κοροϊδεύεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ellinaras007 = Κωνσταντίνος *Προτιμω το Κώστας-Κωστάκης*

Μην παρεξηγητε για το κωστακης στα 19 μπαινω τον ιαννουαριο αλλα μου έχει κολήσει!! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επ' ευκαιρια αυτου του θεματος ηθελα να πω κατι προς τους συντονιστες που με προβληματιζει απο τοτε που γραφω και διαβαζω στο mybike. Νομιζω οτι θα επρεπε το προφιλ του καθε μελους να ειναι πληρες(υποχρεωτικα) και να περιεχει ολα του τα στοιχεια Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος να θελει να κρατησει κρυφα τα στοιχεια του οταν γραφει και μαλιστα σχολιαζει και γραφομενα αλλων.Εχω δει μαλιστα και προφιλ που γραφουν διαφορα χαζα. Η ανωνυμια δεν μπορει να εχει θεση σε ανθρωπους που κανουν παρεα ειτε δια ζωσης ειτε μεσω ιντερνετ. Φανταστειτε μια παρεα σε ενα καφε και να μιλανε χωρις να γνωριζει ο ενας το ονομα του αλλου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επ' ευκαιρια αυτου του θεματος ηθελα να πω κατι προς τους συντονιστες που με προβληματιζει απο τοτε που γραφω και διαβαζω στο mybike. Νομιζω οτι θα επρεπε το προφιλ του καθε μελους να ειναι πληρες(υποχρεωτικα) και να περιεχει ολα του τα στοιχεια Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος να θελει να κρατησει κρυφα τα στοιχεια του οταν γραφει και μαλιστα σχολιαζει και γραφομενα αλλων.Εχω δει μαλιστα και προφιλ που γραφουν διαφορα χαζα. Η ανωνυμια δεν μπορει να εχει θεση σε ανθρωπους που κανουν παρεα ειτε δια ζωσης ειτε μεσω ιντερνετ. Φανταστειτε μια παρεα σε ενα καφε και να μιλανε χωρις να γνωριζει ο ενας το ονομα του αλλου.

Καλα αμα ηθελε να κρυφτει θα εβαζε τιποτα σε στυλ Γιωργος Παπαροπουλος και θα τελειωνε το θεμα. Τεσπα...

korakas===Ανδρεας

:shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε καλά εγώ τι να πω? :D

Σωτήρης ή Σώτος whatever you want :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα