jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 Αγαπητο mybike και συμφορουμιτες χαρικα πραγματικα για οσα παιδια γνωρισα απο κοντα αλλα και μονο απο το πληκτρολογιο και την ψυχρη οθονη.Σιγουρα εχω μαθει πολλα μεσα απο το φορουμ.Δυστυχως κατα την δικη μου αποψει εχει χασει τον χαρακτηρα του την ομαδικοτητα και το ενδιαδερον του. Συζητησεις καταληγουν παντα σε αντιπαραθεσεις πραγμα που εγω δεν μπορω να παιξω καλα μπαλα,οποτε μπαινω σε safe mode και ελπιζω στο μελλον να αλλαξει η αποψη μου.Σιγουρα με παιδια που μιλαμε θα τα λεμε και θα πηγαινουμε τις τσαρκες μας. Τους υπολοιπους ισως συναντηθουμε σε καποιες βολτες Χαρηκα και καλη συνεχεια στο φορουμ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 Παρομοιες σκεψεις θα λεγα και καλυτερα να μενω αναγνωστης. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 αμα safe mode σημαινει παρακολουθω και δεν συμμετεχω ελπιζω να βγεις συντομα και να επανελθεις 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 Eλπίζω να ξαναγράψεις μέχρι τότε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALEXANDER! 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 Παιδία καντε log out !! ειναι μεταδοτικό !! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 αποδεκατίστηκε η πατρινή ομάδα... είναι που δεν έχω πάρει εγώ ακόμα μηχανή και βαρέθηκαν τα παιδιά... χεχεχε καλούς δρόμους! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 Καλο δρομο Jimmi! Θα σου στειλω συντομα νεα σε πμ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 Πωωω τι γίνεται ρε παίδες?μέσα σε λίγες μέρες τα κάναμε... Ελπίζω φίλε να επιστρέψεις δρυμήτερος και σύντομα.Καλούς δρόμους να έχεις με την κούκλα σου 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 και σε σένα......για τον ίδιο λόγο που είπα και στον φίλτατο Μαθουσάλα....εμπά στο thread του να δεις. 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 Κωστα ελπιζω να αναθεωρησεις την αποφαση σου αυτη. Το αυτο και για σενα Jimmi. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 Ο χαρακτήρας, η ομαδικότητα και το ενδιαφέρον του φόρουμ είναι κάτι που το διαμορφώνουμε εμείς, τα μέλη του. Μόνο αν είσαι ενεργός μπορείς να βοηθήσεις την κατάσταση να οδηγηθεί προς την κατεύθυνση που θέλεις. Ελπίζω να αναθεωρήσεις. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NOE13 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εγω παλι δε μπορω να καταλαβω γιατι ανακοινωνετε οτι αποχωρειτε?Οποιος θελει ας μη ξαναγραψει!Θελετε να ακουσετε μπραβο η παρακαλετα για να γυρισετε? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2010 από τον NOE13 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 Ο χαρακτήρας, η ομαδικότητα και το ενδιαφέρον του φόρουμ είναι κάτι που το διαμορφώνουμε εμείς, τα μέλη του. Μόνο αν είσαι ενεργός μπορείς να βοηθήσεις την κατάσταση να οδηγηθεί προς την κατεύθυνση που θέλεις. Θωθτός.. πολύ θωθτός :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) .- Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2010 από τον mAthosalas Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 Καλά Jimmy, σκέψου το με τη ησυχία σου. Εδώ ειμαστε :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 να ερχεσαι στις εκδρομες να βλεπουμε το μουτρο σου ελπιζω να ειναι στο safe mode, παρε και το μαθο μαζι :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALEXANDER! 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 Ελπίζω να αλλάξεις γνώμη .. να λύσεις το πρόβλημα με τον driver που έχεις και έτσι να μην χρειαστεί να ξαναμπείς σε safe mode !! μακριά απο το F8 πριν το boot screen !! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 Τώρα το είδα το θέμα σου. Θα τα ξαναπούμε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danvag 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 να ερχεσαι στις εκδρομες να βλεπουμε το μουτρο σου ελπιζω να ειναι στο safe mode, παρε και το μαθο μαζι :) Ναι ρε φίλε αλλά τι να τον κάνεις άμα έχει μουγγαθεί? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 Ναι ρε φίλε αλλά τι να τον κάνεις άμα έχει μουγγαθεί? στο Mybike θα μουγκαθει... στην καφετερια φανταζομαι θα μιλαει Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εχουμε κρίση εδωπέρα; καλή ξεκούραση βρε τζίμμυ... Δεν έχω όρεξη να διαβάσω ούτε ένα ποστ πλέον... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2010 από τον Μενιδιάτης Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 στο Mybike θα μουγκαθει... στην καφετερια φανταζομαι θα μιλαει και θα μιλαει και θα τρωει (ρε φουστηδες πατρινοι εχετε βαλθει να με παρατησετε μονο μου στο φορουμ?) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 Ελπιζω να κανεις ενα συντομο check disk και να επανελθεις δριμυτερος... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 Ο χαρακτήρας, η ομαδικότητα και το ενδιαφέρον του φόρουμ είναι κάτι που το διαμορφώνουμε εμείς, τα μέλη του. Μόνο αν είσαι ενεργός μπορείς να βοηθήσεις την κατάσταση να οδηγηθεί προς την κατεύθυνση που θέλεις. Ελπίζω να αναθεωρήσεις. δεν εχεις και αδικο, αλλα και ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη. πριν αρχισουν ομως ολες αυτες οι "παρετησεις" εξεφρασα εγω οπως και πολλοι αλλοι την δυσφορια μας για την τρεχων κατασταση που υπαρχει, και διστυχως κουραζει. και το χειροτερο ? ειναι κριμα να φτανουμε σε αυτο το σημειο τωρα . Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
troume 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 Τι έγινε ρε κι άλλος? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες