sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2010 τελικα το θες για σενα ή για τον παππου σου? ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2010 τελικα το θες για σενα ή για τον παππου σου? ?? Ρε φιλε το μηχανάκι βασικά ο παππούς μου θα το χρησιμοποιεί αλλα το σαββατοκύριακο θα το παίρνω και εγώ καμια βόλτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2010 θέλω να βλέπω τον παππού με τη motorsport και να παίζει ξερογκαζιές :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2010 θέλω να βλέπω τον παππού με τη motorsport και να παίζει ξερογκαζιές :2funny: :2funny: :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
King of War 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 1ον ναι σου προτεινω να παρεις dy 2ον το ταμπουρο δεν ειναι ιδιο με το δισκοφρενο αλλα στα συγκεκριμενα παπακια εχει την ιδια αποδοση σε σχεση με το δισκοφρενο 3ον αυτο ειναι το μονο ευκολο δηλαδη στο αμαξι του πατερα σου η σε οποιοδηποτε αμαξι η μηχανακι πρεπει να δεις το στροφομετρο για να δεις αμα ο κινητηρας εχει ανεβασεμενες στροφες η οχι (δεν νομιζω) η ακοη και μονο φτανει συμφονω το κοντερ δν το κοιτας ποτε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mpogiakis 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Θελω να ρωτισω κατι ...Το daytona dy50 ειναι ποιο γρηγορο απο το Kymco jetix50....Η δικια μου γνωμη λεω αποκλιετε ..Γιατι το ενα ειναι κινεζικο....και ειναι σε ενα παραδοσιακο σχημα παπιου ....Ενοω το jetix ειναι τελειος διαφορετικα.......ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
King of War 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Θελω να ρωτισω κατι ...Το daytona dy50 ειναι ποιο γρηγορο απο το Kymco jetix50....Η δικια μου γνωμη λεω αποκλιετε ..Γιατι το ενα ειναι κινεζικο....και ειναι σε ενα παραδοσιακο σχημα παπιου ....Ενοω το jetix ειναι τελειος διαφορετικα.......ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ dy +99 jetix -99 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mpogiakis 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Θελω να ρωτισω κατι ...Το daytona dy50 ειναι ποιο γρηγορο απο το Kymco jetix50....Η δικια μου γνωμη λεω αποκλιετε ..Γιατι το ενα ειναι κινεζικο....και ειναι σε ενα παραδοσιακο σχημα παπιου ....Ενοω το jetix ειναι τελειος διαφορετικα.......ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ κανεις αλλος γνωμες ...Εγω νομιζω το τζετιχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 το dy ειναι πιο γρηγορο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mpogiakis 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) http://www.kymco.gr/popup.htm?/datafiles/files/JETIX 50.JPG αυτο ειναι του κυμκο http://www.gorgolis.gr/dy50r.htm και αυτο του DY Αρα το ειναι και τα 2 ιδια μονο που το jetix ειναι ποιο γρηγορο στην ισχυ 8000rpm και το DY εχει 7500 rpm Τροποποιήθηκε Απρίλιος 8 , 2010 από τον mpogiakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelios_lp 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) http://www.kymco.gr/popup.htm?/datafiles/files/JETIX 50.JPG αυτο ειναι του κυμκο http://www.gorgolis.gr/dy50r.htm και αυτο του DY Αρα το ειναι και τα 2 ιδια μονο που το jetix ειναι ποιο γρηγορο στην ισχυ 8000rpm και το DY εχει 7500 rpm Φιλε μου και τα 2 50αρια σερνοντε ειναι τετραχρονα παπια! Στα 50 κυβικα τι διαφορα να εχουν?Παρε οποιο σου αρεσει περισσοτερο και οταν το βαρεθεις καντου καμια ψιλοβελτιωση Τροποποιήθηκε Απρίλιος 8 , 2010 από τον stelios_lp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 http://www.kymco.gr/popup.htm?/datafiles/files/JETIX 50.JPG αυτο ειναι του κυμκο http://www.gorgolis.gr/dy50r.htm και αυτο του DY Αρα το ειναι και τα 2 ιδια μονο που το jetix ειναι ποιο γρηγορο στην ισχυ 8000rpm και το DY εχει 7500 rpm Αυτο που λες για την ισχυ ειναι αλλο πραμα, εκει που λεει ισχυ στις 8000rpm, ειναι στις ποσες στροφες αποδιδει τα αλογα ενας κινητηρας .Και εκει που λεει ροπη για το dy 6000rmp ειναι στις ποσες στροφες μπαινουν οι ροπες, το "αρπαγμα" που λεμε . Το Dy απο τις 7500 στροφες και μετα αποδιδει τα max αλογα του κινητηρα Και το Jetix τα αλογα τα αποδιδει μετα τις 8000rpm δηλαδη αργει λιγο περισσοτερο. Τωρα μεταξυ μας, τοσο καιρο ανοιγεις ποστ και συγγρινεις το Jetix με καποιο αλλο παπι , και οταν σου λεμε τις αποψεις μας εσυ παντα λες οτι το Jetix ειναι καλυτερο , και ειναι σκυλι , και το καλυτερο παπι , χωρις να το εχεις οδηγηση ποτε σου (απ οτι εχω καταλαβει). Σωτο αφου θες το Jetix και το εχεις βαλει στο ματι εδω και καιρο πηγαινε παρε το Jetix αφου οτι και να σου πουμε καταληγει στο "κενο".Εχεις ομως ακομη χρονο μπροστα σου μην βιαζεσε εισαι ακομη 14 , και οπως ειπαν πιο πανω οι συμφορουμιτες θα βγουν κι'αλλα μοντελα μεχρι τοτε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Αυτο που λες για την ισχυ ειναι αλλο πραμα, εκει που λεει ισχυ στις 8000rpm, ειναι στις ποσες στροφες αποδιδει τα αλογα ενας κινητηρας .Και εκει που λεει ροπη για το dy 6000rmp ειναι στις ποσες στροφες μπαινουν οι ροπες, το "αρπαγμα" που λεμε . Το Dy απο τις 7500 στροφες και μετα αποδιδει τα max αλογα του κινητηρα Και το Jetix τα αλογα τα αποδιδει μετα τις 8000rpm δηλαδη αργει λιγο περισσοτερο. Τωρα μεταξυ μας, τοσο καιρο ανοιγεις ποστ και συγγρινεις το Jetix με καποιο αλλο παπι , και οταν σου λεμε τις αποψεις μας εσυ παντα λες οτι το Jetix ειναι καλυτερο , και ειναι σκυλι , και το καλυτερο παπι , χωρις να το εχεις οδηγηση ποτε σου (απ οτι εχω καταλαβει). Σωτο αφου θες το Jetix και το εχεις βαλει στο ματι εδω και καιρο πηγαινε παρε το Jetix αφου οτι και να σου πουμε καταληγει στο "κενο".Εχεις ομως ακομη χρονο μπροστα σου μην βιαζεσε εισαι ακομη 14 , και οπως ειπαν πιο πανω οι συμφορουμιτες θα βγουν κι'αλλα μοντελα μεχρι τοτε. +110 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelios_lp 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Και κατι αλλο offtopic--->Γιατι εχεις κανει 3 διαφορετικα account? (Lost Rider,sotos2010,mpogiakis)?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Και κατι αλλο offtopic--->Γιατι εχεις κανει 3 διαφορετικα account? (Lost Rider,sotos2010,mpogiakis)?? ελα ντε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mpogiakis 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) Και κατι αλλο offtopic--->Γιατι εχεις κανει 3 διαφορετικα account? (Lost Rider,sotos2010,mpogiakis)?? Γιαυτο δεν ξερο προσπαθω να μπω σε ενα απο τα 3 και μου εεχουν μπλοκαρι και δεν μπορω να πατισω πουθενα...........τ και δεν ειμαι 14 ειμαι 15 1995 Τροποποιήθηκε Απρίλιος 9 , 2010 από τον mpogiakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Γιαυτο δεν ξερο προσπαθω να μπω σε ενα απο τα 3 και μου εεχουν μπλοκαρι και δεν μπορω να πατισω πουθενα........... Ε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Ε?? Δεν το ξερες? καλα ρε φιλε αφου δεν εισαι moderator πως βλεπεις ip??? :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mpogiakis 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 δε καταλαβενω τι ειπες BlackmanGR ξαναγραφτω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Γιαυτο δεν ξερο προσπαθω να μπω σε ενα απο τα 3 και μου εεχουν μπλοκαρι και δεν μπορω να πατισω πουθενα...........τ και δεν ειμαι 14 ειμαι 15 1995 Φιλος, εχεις φαει 3 μπαν απο εμενα προσωπικα, σου εστειλα ενα ΠΜ, δεν ξερω αν το ειδες, θα στα πω δημοσια για τελευταια φορα, εχεις παραβει τους κανονισμους του φορουμ πολλαπλες φορες, εχεις κανει τοσους λογαριασμους, που ειναι το χειροτερο παραπτωμα απο την στιγμη που σε εχουμε βρει και εχουμε εντοπισει και τις ip σου, εχεις βρισει μελη, οπως καταλαβαινεις θα μπαναριστει και αυτος ο λογαριασμος, σου ειπα μην κανεις τον κοπο να ξανακανεις αλλο λογαριασμο, δεν χωρας πλεον μεσα σε αυτον τον χωρο μετα απο ολα αυτα! Εαν θες να παραμεινεις (αν με πεισεις οτι θες να παραμεινεις) θα εισαι υποπαρακολουθηση για παρα πολυ καιρο, ομως θα πρεπει να σταματησεις να κανεις οτι σου κατεβει απο το κεφαλι εδω μεσα...εχεις λιγο χρονο για να πεις οτι θες να πεις πρωτου μπαναριστεις ξανα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες