Jump to content
black_hawk

BMW R 1000 SS vs SUZUKI GSXR 1000 (K9)..

Recommended Posts

Για τον ιδιο ("εργοστασιακο") οδηγο μιλαμε, που το μηχανακι του ηταν το GSXR 1000.. (Εκτος και αν, στους αγωνες οδηγαει "ντιρλα"! :grin: )

Αν υπάρχει απάντηση,που δεν υπάρχει,μάλλον ήθελε να τονίσει ότι το BMW είναι καλό.Μέχρι εδώ όμως γιατί άλλο το στημένα μηχανάκια και άλλο τα μηχανάκια δρόμου.Μην το παίρνουμε και μετρητοίς.Το πρώτο θέμα είναι να σταθεί δίπλα στα μαμά μηχανάκια,που δεν στέκεται.Παρατηρείται αυτό το φαινόμενο,σε ότι νέο βγάζει η Ευρωπαική βιομηχανία ξεσκίζει ότι παραδοσιακά κυκλοφορεί στους δρόμους(για να πάρουμε καμιά διαφήμηση και να πουλήσουμε 'κανά περιοδικό).Η τεχνογνωσία και η βιομηχανική πρωτοπορία δεν έρχεται με την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος,θέλει χρόνο,εξέλιξη,χρήματα,αγώνες-πολλούς αγώνες και πολύχρονη προσπάθεια.Καλή η προσπάθεια της bmw,μπράβο τους,αλλά για να φτάσουν το υψηλότατο επίπεδο των Ιαπώνων θα χρειαστούν μερικά χρονάκια ακόμη και όλον τον προυπολογισμό της μαμάς BMW.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν υπάρχει απάντηση,που δεν υπάρχει,μάλλον ήθελε να τονίσει ότι το BMW είναι καλό.Μέχρι εδώ όμως γιατί άλλο το στημένα μηχανάκια και άλλο τα μηχανάκια δρόμου.Μην το παίρνουμε και μετρητοίς.Το πρώτο θέμα είναι να σταθεί δίπλα στα μαμά μηχανάκια,που δεν στέκεται.Παρατηρείται αυτό το φαινόμενο,σε ότι νέο βγάζει η Ευρωπαική βιομηχανία ξεσκίζει ότι παραδοσιακά κυκλοφορεί στους δρόμους(για να πάρουμε καμιά διαφήμηση και να πουλήσουμε 'κανά περιοδικό).Η τεχνογνωσία και η βιομηχανική πρωτοπορία δεν έρχεται με την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος,θέλει χρόνο,εξέλιξη,χρήματα,αγώνες-πολλούς αγώνες και πολύχρονη προσπάθεια.Καλή η προσπάθεια της bmw,μπράβο τους,αλλά για να φτάσουν το υψηλότατο επίπεδο των Ιαπώνων θα χρειαστούν μερικά χρονάκια ακόμη και όλον τον προυπολογισμό της μαμάς BMW.

Μηπως "εξαργυρωνονται" οι συμμετοχες στην F1??? (Αυτο, σε συνδυασμο αυτων που εχω γραψει παραπανω... :winking: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Super! θα ελεγα, με βαση τα προσφερομενα και τις τιμες του "ανατγωνισμου"..

http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/79651.asp

(Καλα παει το πραγμα..Tωρα, και μετα τις πιστες και τα tests, το "γυρισαμε" στα.. "ακριβα BMW"... :rolleyes: )

Καθολου συναγωνισιμο σε τιμη.Γιατι το αμα φανταστεις οτι εχει 16000 κ θες κ αλλα 1400 σχεδον για να βαλεις τα προγραμματα ειναι καπως μεγαλο το ποσο των 17400.Μην αρχιζουμε την καραμελιτσα με τα ακριβα.Εσυ το ανεφερες πρωτος. :_thumbsup:

Αλλα κ παλι ειναι ακριβο :mB_kalo_e:

Καλη φαση ειναι το bmw.Ηρθε κ θα κανει καλο κ στον ανταγωνισμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ μένω στο γεγονός ότι οι γερμανοί βγάλαν με την πρώτη την καλύτερη ss μηχανή παραγωγής αυτή τη στιγμή, όταν οι γιαπωνέζοι ασχολούνται με το αντικείμενο 20 χρόνια τώρα.

αυτό και μόνο αποδεικνύει διαφορά επιπέδου και φιλοσοφίας.

Ας το δούμε θετικά σαν καταναλωτές καθώς και τα θετικά του ανταγωνισμού

και ας αφήσουν οι φιλογιαπωνέζοι τον πόνο τους στην άκρη.

πιθανότατα αρκετοί που καβαλάτε σήμερα gsxr, αύριο να καβαλάτε r1000 και να λέτε άλλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ μένω στο γεγονός ότι οι γερμανοί βγάλαν με την πρώτη την καλύτερη ss μηχανή παραγωγής αυτή τη στιγμή, όταν οι γιαπωνέζοι ασχολούνται με το αντικείμενο 20 χρόνια τώρα.

πιθανότατα αρκετοί που καβαλάτε σήμερα gsxr, αύριο να καβαλάτε r1000 και να λέτε άλλα.

Καλα οχι κ με την πρωτη...Τωρα μην λεμε οτι θελουμε...

Οπως ειπα καλο θα κανει στον ανταγωνισμο.Οσο για το φιλογιαπωνεζοι για να ειναι τοσοι πολλοι κατι πρεπει να σημαινει αυτο...

Τεσπα ας περιμενουμε να δουμε εαν οι Τζαπς εχουν κατι στο νου...Ειπαμε μεχρι στιγμης το 1000 ειναι το καλυτερο στην κατηγορια...Αλλα δεν νομιζω ο Ιαπωνας να το αφησει ετσι αυτο...Απο την στιγμη που εχει κ 20 χρονια επαφη με το αντικειμενο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...Ειπαμε μεχρι στιγμης το 1000 ειναι το καλυτερο στην κατηγορια..

Mααααααλστα.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

(Το που το "ειπαμε" δεν εχω βρει ακομα, αλλα τελος παντων... ) :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πές μου τα κριτήρια που σε κάνουν να υποστηρίζεις οτι η εταιρία (που τυχαίνει να είσαι πελάτης) έχει βγάλει το καλύτερο ss παραγωγής σε παρακαλώ. Είδες κανένα στα ίσα συγκριτικό με τον ανταγωνισμό?! Αν ναί, δώσε μου κι εμένα λίνκ να ξεστραβωθώ επιτέλους!

Και επιτέλους, γιατί κανένας δε μιλάει για το RSV1000 ας πούμε ή για το 1198?! ΔΕΝ είναι αυτά στο πλαίσιο του ανταγωνισμου?! Απο που κι ως που δηλαδή έχετε βαφτίσει ''καλύτερο ss παραγωγής'' το ss1000rr?! Να σου πώ εγώ το άλλο:΅είναι καλύτερο απο το Desmosedici?! Θυμίζω οτι ο παράγοντας τιμή ΔΕΝ παίζει όταν μιλάμε(ή τουλάχιστον μιλάει κάποιος αντικειμενικά) για τον όρο ''ΚΑΛΥΤΕΡΟ SS ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ''.

Για πάρε το s1000rr σκέτο στην βασική έκδοση και βάλτο δίπλα σε ένα απλό 1098 στη πίστα και αν καταφέρεις να ελέγξεις την δύναμη του, πόσο... κοντά πιστεύεις οτι θα βρεθείς στο ducati(λέω κοντά γιατί ούτε κάν δίπλα δεν παίζει!).

Μιλάς στους japan(κι εγώ μέσα) και προτείνεις να αφήσουμε στην άκρη.. .τον πόνο μας αλλά... δε προσέχεις οτι... πόνος και απωθημένο είναι αυτό που ΕΣΥ γράφεις φίλε μου!

Μήπως θέλεις να σου θυμίσω την δήλωση του ΙΔΙΟΥ του προέδρου της BMW περί αναμφισβήτητης ανωτερότητας των Ιαπώνων στην κατηγορία I4 ss?! Ο ΙΔΙΟΣ το είπε!

Τεσπα ας περιμενουμε να δουμε εαν οι Τζαπς εχουν κατι στο νου...Ειπαμε μεχρι στιγμης το 1000 ειναι το καλυτερο στην κατηγορια...Αλλα δεν νομιζω ο Ιαπωνας να το αφησει ετσι αυτο...Απο την στιγμη που εχει κ 20 χρονια επαφη με το αντικειμενο...

Οχι φίλε μου. Δεν το είπε κανένας αυτό. Απόψεις μεμονωμένες είναι. Μη μπαίνεις στο τριπάκι και παίρνεις δεδομένο οτι το s1000rr είναι το καλύτερο ss! Υπάρχουν πολλές προτάσεις απο όλες σχεδόν τις εταιρίες στην κατηγορία αιχμής. Αναμφισβήτητα μιλάμε οτι είναι πολύ καλή μοτοσυκλέτα και οι γερμανοί κάναν καλή δουλειά αλλά όχι οτι πετύχαν και το καλύτερο ss με την πρώτη. Είπαμε, αυτές είναι μεμονωμένες απόψεις. Το μόνο που δέχομαι είναι οτι είναι το πιο δυνατό ss πααγωγής αυτή την στιγμή αλλά αυτό δεν το κάνει και καλύτερο! Αλλιώς, θα είχαμε γεμίσει τουρμπισμένα ss!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είδες κανένα στα ίσα συγκριτικό με τον ανταγωνισμό?! Αν ναί, δώσε μου κι εμένα λίνκ να ξεστραβωθώ επιτέλους!

Eλα, ΕΔΩ Σ'ΕΧΩ!! :P

(Μαλλον, δεν ανοιγεις links, γενικως..... )

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όντως δεν ανοίγω όλα τα λινκς.

Αυτό που είδα, πέρα του οτι δεν σκαμπάζω Ιταλικά οπότε δεν μπορώ να βγάλω τα δικά συμπεράσματα ''πίσω απο τα γράμματα'' εξακολουθεί να είναι μεμονωμένη άποψη! Δεν ξέρω κάν το τρόπο αξιολόγησης και το εάν είναι γνώμη ΕΝΟΣ ή όλων των οδηγών! Το δοκίμασαν όλοι?! Πιο έκανε καλύτερο χρόνο?! Υπάρχουν πολλά κενα(και φυσικό είναι για να πουλήσουν κανένα τεύχος)

Πχ μπορώ κι εγώ να προφασιστώ οτι το power bikes έβγαλε καλύτερο στη πίστα το GSXR! Mπορείς να το δεχτείς εσύ αυτό?! Σαφώς και όχι! Είναι μια μεμονωμένη άποψη! Είπα οτι δεν ξέρω ιταλικά αλλά ... δεν είδα πουθενά χρόνους! Γυρολόγια! Τηλεμετρίες?! Όταν μιλάμε για κάτι τέτοιο, πρέπει να έχουμε ΝΟΥΜΕΡΑ και κυρίως να έχουμε την ικανότητα να αξιολογήσουμε οι ίδιοι τα νούμερα. Χαρακτηριστικά ο τύπος στο Power bikes λέει οτι ''το s1000 είναι πολύ πιο γρήγορο, σου δίνει καλύτερο feedback, θέλει περισσότερο χρόνο κτλ κτλ'' όμως την ίδια στιγμή, και ενώ έχει ΜΑΚΡΑΝ καλύτερα φρένα, ΜΑΚΡΑΝ περισσότερα γκάζια, ΜΑΚΡΑΝ καλύτερο στήσιμο και ΜΑΚΡΑΝ ποιοτηκότερα περιφερειακά... εξακολουθεί να βλέπει την ουρα του GSXR!!! Αυτό... δεν μπορώ να πώ οτι είναι και ιδιαίτερα τιμητικό ε?!

Θα μου πείτε ''πληρωμένοι καταχώρηση!''. Θα σας πώ...''αν αντί του GSXR είχε R1 ίσως και να έπαιζε(γνωστοί yamahoΠαίρνογλου οι συγκεκριμένοι!) όμως όσο yamahoπαίρνογλου είναι, άλλο τόσο και BMWδοπαίρνογλου είναι οι ίδιοι!

Αυτό που θέλω να πώ είναι οτι, δε μπορούμε να βασιζόμαστε ρε παιδιά σε μεμονωμένες απόψεις! Ο καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια! Ο ένας θέλει το ss του να είναι...άνετο, ο άλλος να μην καίει πολύ, ο τρίτος να κάνει απόλυτους χρόνους ενώ ο τέταρτος το προτιμάει ''φιλικό''!

Όπως δεν δέχομαι ΚΑΝΕΝΑ ss1000 japan ή europe ώς ''Καλύτερο SS'' έτσι δε δέχομαι ούτε το BMW! Πολύ καλή μοτοσυκλέτα, προσιτή σε σχέση με τον ανταγωνισμό(στην απλά έκδοση γιατί μετα... γεία σας!) αλλά μην τρελένεσται με τα μαρκετίστικα! Για κάθε επιχείρημα που έχει κάποιος υπάρχουν άλλα τόσα απο κάποιον άλλο που απλά βλέπει τα πράματα με διαφορετικό μάτι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

(Μαλλον, δεν ανοιγεις links, γενικως..... )

Όντως δεν ανοίγω όλα τα λινκς.

Ανοιξε τα..Διαβασε τα.. (εστω και με την τρισαθλια μεταφρση που παρεχεται..) Και τα ξαναλεμε!!.. :meeting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε πως είναι μεμονωμένες αποψεις όταν καθε περιοδικο μας έχει πρήξει με το οτι το S1000RR κάνει πάταγο ? 100 περιοδικά και 1000 blogs δεν είναι μεμονωμένο φαινόμενο. Δεν λέω ότι είναι το καλύτερο (ούτε και το link του thread αυτού το λέει απλά είναι καλύτερο από ένα japan (έστω και "φτιαγμένο" GSXR)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σορρυ ρε συ Θανάση αλλά... να πάρω στα σοβαρά τώρα, τον πίνακα κατάταξης στα SΒΚ... σε έναν αγώνα που έχεις στο λίνκ?!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σορρυ ρε συ Θανάση αλλά... να πάρω στα σοβαρά τώρα, τον πίνακα κατάταξης στα SΒΚ... σε έναν αγώνα που έχεις στο λίνκ?!

Διαβασε με, προσεκτικα..

Xμμ... Πανω απο Yamaha και Suzuki παντως!... :P

http://www.worldsbk.com/season/standings?p_S_Campionato=SBK&p_Anno=2010&p_PilotiCostruttori=C

(Moλις ενας αγωνας εχει γινει..Εχει δρομο ακομα, περαν του οτι οι αλλοι εχουν εμπειρια δεκαετιων ενω το RR περυσι μπηκε στο WSBK..)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε πως είναι μεμονωμένες αποψεις όταν καθε περιοδικο μας έχει πρήξει με το οτι το S1000RR κάνει πάταγο ? 100 περιοδικά και 1000 blogs δεν είναι μεμονωμένο φαινόμενο. Δεν λέω ότι είναι το καλύτερο (ούτε και το link του thread αυτού το λέει απλά είναι καλύτερο από ένα japan (έστω και "φτιαγμένο" GSXR)

Ποιο περιοδικό και τι σου δίνει για στοιχεία?! ΤΙ νούμερα βλέπεις?! Για blog ...ΑΥΤΟ είναι που δεν ασχολούμαι κάν!

Οτι είναι καλύτερο(ευτύχώς για μας) απο ΟΛΑ τα japan είναι δεδομένο όπως και δεδομένο είναι όμως οτι η BMW χάλασε ''συμφωνία'' κυρίων βγάζοντας μια τέτοια μοτοσυκλέτα(και ΠΑΡΑ πολύ καλά έκανε γιατί είχαμε βαλτώσει στην εξέλιξη που όλοι ξέρουμε οτι έχουν την τεχνογνωσία να κάνουν και φαίνεται και στους αγώνες).

Είμαι Ιαπωνεζόφιλος αλλά όχι για λόγους τεχνολογιας αιχμής ή ποιος έχει το καλύτερο ss. Δεκάρα δε δίνω, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για πολλές δεκάρες(τιμές 15000 + 17000€). Απλά δεν μου αρέσει να διαβάζω αοριστίες που διαμορφώνουν λάθος εντυπώσεις.

Διαβασε με, προσεκτικα..

Το είδα οτι ο ίδιος το γράφεις οτι είναι αρχή αλλά... δεν έχεις κατά τα άλλα κάποιο άλλο λίνκ που αξίζει την προσοχή μου! Αυτό του motosiclisimo μόνο!

Τέσπα, δεν έχω σκοπό να προσπαθώ για τιποτα άλλο. Όποιος κατάλαβε άς κατάλαβε ότι θέλει. Χ€στηκά ποιο είναι καλύτερο ss. Έχω πιο σοβαρα πράματα(μοτοσυκλετιστικού ενδιαφέρωντος και πάλι όμως) να ασχοληθώ. :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.. Χ€στηκά ποιο είναι καλύτερο ss. Έχω πιο σοβαρα πράματα να ασχοληθώ. :cheers:

Εγω να δεις!!! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γνώμες... σαδώ, γνώμες σακεί, γνώμες σαπέρα :grin:

Tι το παλεύεται ρε παίδες?

Οι μεν EυρωπΕοι και ειδικά οι BMWδάκηδες, είδαν ότι η BMW έβγαλε ένα κορυφαίο μηχάνημα με την πρώτη απόπειρα (αφού βέβαια είχε και την τεχνογνωσία αλλά και την πεπατημένη οδό να διαβεί) και ξεχειλίζει η χαρά από τα μπατζάκια τους που τόσα χρόνια τους την έλεγαν οι Γιαπωνεζόφιλοι ότι είναι άψυχα και αργά τα BMW.

Aπό την άλλη οι δε, που βλέπουν ότι τώρα δεν μπορούν πια να πιπιλίσουν ξανά την ίδια καραμέλα κι αυτό ενοχλεί.

Οι Ιάπωνες όπως λέτε (με εταιρίες κολοσσούς) , έχουν 20 χρόνια πάνω στο αντικείμενο κι όμως τις μοτοσυκλέτες που φτιάχνει μια μικρή βιοτεχνία στην Ιταλία, δεν μπορούν ούτε να την ακουμπήσουν στην πίστα!

Θα ήταν δύσκολο να φτιάξει μια ανάλογη μοτοσυκλέτα η BMW?

To ότι δεν ασχολήθηκε ποτέ με SS η BMW, ήταν θέμα στόχων της εταιρίας. Δεν την ενδιέφερε να ασχοληθεί με SS. Τα πράγματα όμως άλλαξαν όταν άλλαξαν και τα μεγάλα κεφάλια μέσα στη BMW Motorrad, κι είπαν ότι πια πρέπει να χτυπήσουμε τους Γιαπωνέζους για να πάρουμε μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς!

Γι' αυτό βγήκαν τα Κ, γι' αυτό βγήκαν τα F, γι' αυτό βγήκε και το RR. Βελτίωσαν πολύ στο θέμα επιδόσεων και βάρους και τα R, και μια χαρά πάνε οι πωλήσεις! Ή μήπως δεν είναι αλματώδη βελτίωση να μειώνεις κατά 35 κιλά το βάρος σε ένα μηχανάκι δίνοντάς του παράλληλα +20 ίππους?

Απολαύστε λοιπόν τον ανταγωνισμό που θα δίνει σε μας καλύτερες μοτοσυκλέτες, κι αφήστε τα τα άλλα. Είναι καλό που μπήκε και η BMW δυνατά στο χώρο.

Το τι θα κάνει στους αγώνες (αφού το παίρνετε ως μέτρο σύγκρισης), θα το δείξει το μέλλον. Τώρα ακόμα, δεν μπορούμε να συζητάμε για κάτι τέτοιο με μια χρονιά στο γκριντ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα το ενα που εχεις βαλει τι ειναι ?Μαλιστα ειναι το δικο σου. :P Κοιτα δεν αντιλεγω οτι το bmw ειναι μεχρι στιγμης το καλυτερο 1000αρι παραγωγης αλλα μην λεμε κ οτι θελουμε οτι πατησε φτιαγμενο Gixxer...Οκ ειπαμε διαφημιση αλλα μην ακουμε τις μαλακιουλες που λενε καθαρα για μαρκετινγκ

Συγνωμη...Ξεκινας ενα θεμα που ενα στοκ μηχανακι πατησε ενα φτιαγμενο κ τωρα μου δειχνεις ενα συγκριτικο με τα στοκ...

Μα κ εγω ο ιδιος πριν σου ειπα οτι ειναι το καλυτερο 1000 που κυκλοφορει αυτη την στιγμη.Δεν θυμαμαι να αναφερα το αντιθετο.Η καθαρη μου ενσταστη ηταν στο οτι στοκ μηχανακι πατησε φτιαγμενο.Μπες κ διαβασε κ εσυ στο gixxer κ θα δεις

Κ φτιαγμενα δεν εννοουμε τπτ τρελο...

Χαιρομαι που βγηκε το bmw πρωτα στην παραγαγωγη για να μπουνε κ οι Τζαπς στο τριπακι

Σου ειναι ευκολο να μας βαλεις κ μια λιστα με τις τιμες των μηχανων που ειναι στο βιντεο?

Κ να δουμε τι φοραει πανω to bmw γιατι λογικα θα πρεπει να ειναι με τα προγραμματα πανω κ καποια αλλα καλουδια :whistling:

Καθολου συναγωνισιμο σε τιμη.Γιατι το αμα φανταστεις οτι εχει 16000 κ θες κ αλλα 1400 σχεδον για να βαλεις τα προγραμματα ειναι καπως μεγαλο το ποσο των 17400.Μην αρχιζουμε την καραμελιτσα με τα ακριβα.Εσυ το ανεφερες πρωτος. :_thumbsup:

Αλλα κ παλι ειναι ακριβο

Καλη φαση ειναι το bmw.Ηρθε κ θα κανει καλο κ στον ανταγωνισμο.

Εμ αμα δεν βγαλεις τα μπιφτεκια απο τα ματια πως να το δεις :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσαμπα σκοτωνεστε! Σαν μοτοσυκλετιστες καλα να μαστε να χαιρομαστε ολα τα μηχανακια και τα συγκριτικα λινκς και βιντεακια, αλλα απο την αλλη το SS εχουν ξεφυγει τοσο πολυ απο τον μεσο χρηστη σε δυνατοτητες που πραγματικα, τις διαφορές μπορουν να τις χαρουν μονο πολυ εμπειροι οδηγοι κι αυτοι μονο μεσα σε πιστα. Και εκει μεσα ειναι τοσο μα τοσο σχετικα τα πραγματα που ειλικρινα δεν εχει σημασια! Στον δρομο ειναι αδυνατον να καταλαβεις τις διαφορές τους, ασε που δεν ειναι για δρομο (δημοσιο)! Απο ενα σημειο ιπποδυναμης και πανω, τα πραγματα ειναι εντελως θεωρητικα...

Καντε καμια βολτα, να σας χτυπησει λιγο ο αερας και αφηστε τα γκαζια γι αυτους που μπορουν να τα πανε...

Ποιος θα τολμησει στις Σερρες να ανοιξει ολο το γκαζι απο το οποιοδηποτε BMW & GSXR? :closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως για αλλη μια φορα εσεις οι ιδιοι οι Bmwδακιδες επιβεβαιωνεται τον κανονα για την φημη που κυκλοφορει για το τουπε που εχετε... :_innocent:

Προσοχη σ αυτους που καβαλανε το καλαμι...Γιατι καποτε θα φυσηξει κ απο οριζοντια που ηταν θα γινει καθετο... :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιος θα τολμησει στις Σερρες να ανοιξει ολο το γκαζι απο το οποιοδηποτε BMW & GSXR? :closedeyes:

Θτην ευθεία γατούλη.. θτην ευθεία! :D

Τελικά ποιο είναι πιο γλήγολο; :popcorn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως βλέπω δύο μηχανές οι οποίες είναι πολύ κοντά στα νούμερα.

1111by.jpg

Αντιλαμβάνομαι μια καθαρή υπεροχή στην ιπποδύναμη (+11bhp) στον στρόφαλο.. και σύμφωνα με τις δημοσιευμένες δυναμομετρήσεις φαίνεται πως στον τροχό ανοίγει λίγο ακόμη η ψαλίδα.

Επίσης φαίνεται να υπάρχει ακόμη ένα πλεονέκτημα στο μπροστινό σύστημα όσο αφορά αναρτήσεις και φρένα.

2009_BMW_S1000RR_front_detail.jpg

Και πιθανότατα πολλά άλλα που σαν τυφλός κατεμάκιας αγνοώ. Η συνέχεια θα δείξει.

Επίσης αναμένουμε να δούμε και την αντοχή του στον χρόνο/χρήση.

Αναφέρθηκε η τιμή του κάπου πιο πάνω. Σόρι παίδες την βρίσκω άκρως ανταγωνιστική. Για ξανακοιτάξτε τους τιμοκαταλόγους.

Προσωπικά θεωρώ το GSXR ένα πολύ καλό μοτόρι με μοναδικό σοβαρό μειονέκτημα την εργονομία του. Δεν καταλαβαίνω τον φανατισμό γύρω από το όνομα του.

Πάρτε το χαμπάρι, ο τροχός γύρισε και εκπλήξεις θα δείτε πολλές τα επόμενα χρόνια (για να μην πω μήνες..). Ανοίξτε τα μάτια και οδηγήστε όσο περισσότερα μπορείτε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα