ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Xμμμ καλό ήταν το βιντεάκι. Δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από τα ξένα που κυκλοφορούν. Γι αυτό λοιπόν, προτιμάτε τα :greece: προϊόντα! :lol: (στο δεύτερο λέει θα έχει anal και dp) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Τελικά μόνο εγώ δεν τό 'χω δει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Τελικά μόνο εγώ δεν τό 'χω δει? χμμμ ναι. Εσύ και η ίδια η Τζούλια (όπως δήλωσε) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Ουτε εγω , μεχρι κ οι φιλες μου το εχουν δει ............ Αμαν με την λυσσα που σας επιασε το 2ο dvd θα κανει 40ε....... Παντως καθως ειμαι συλλεκτης ......... για μενα ειναι πολυ πισω απο τον ανταγωνισμο ........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 (στο δεύτερο λέει θα έχει anal και dp) alx βλεπω ξερεις τους ορισμους στο hardcore... μπας κ εχει κανει καμμια φιλικη συμμετοχη στα νιατα σου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 χμμμ ναι. Εσύ και η ίδια η Τζούλια (όπως δήλωσε) Να υποθέσω ότι όλα γινόντουσαν πίσω της και δεν τα πήρε χαμπάρι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Ρε ολοκληρο το λινκ που παιζει μονοφαγαδες ........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MILTOS1976 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 ρε παιδια κοκαλο ειναι η γκομενα.η καριερα της απο εδω και περα αυτη θα ειναι.κριμα γιατι μερικα κοριτσακια τετοιες κ@ριολ....ς τις εχουν για ειδωλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 ρε παιδια κοκαλο ειναι η γκομενα.η καριερα της απο εδω και περα αυτη θα ειναι.κριμα γιατι μερικα κοριτσακια τετοιες κ@ριολ....ς τις εχουν για ειδωλα Μα αυτή ηταν η καριέρα της...και μάλιστα τώρα την ανέβασε! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Να υποθέσω ότι όλα γινόντουσαν πίσω της και δεν τα πήρε χαμπάρι? αφού να σκεφτεις (όπως ξανα-δηλωσε) το όλο θέμα επηρεασε το όνομα και την τιμή της(προς τα πάνω βεβαια!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 ρε παιδια κοκαλο ειναι η γκομενα.η καριερα της απο εδω και περα αυτη θα ειναι. κριμα γιατι μερικα κοριτσακια τετοιες κ@ριολ....ς τις εχουν για ειδωλα Αυτό είνα το χειρότερο. Πάντως ρε παιδιά, δε σας κάνει εντύπωση το timing που έσκασε αυτό το βίντεο? Ρε μπας και την προσέλαβε το ΠΑΣΟΚ για ν' αβαντάρει τα νέα μέτρα? Δηλαδή, εκεί που θα νοιώθαμε ότι μας τον χ@νουν, με το πιπεράτο βιντεάκι να νομίζουμε ότι μαμάμε εμείς, και μάλιστα τέτοια κορμιά. ILLUSION..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Ασε ρε εδω ενας γιατρος μου λεγε μακαρι να ηταν η κορη του ετσι κ να του τα φερνε τα φραγκα........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Να ήταν κανάς πεινάλας, να το καταλάβω, αλλά γιατρός? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 (και dp) Ducati Perfomance ,ρε τι τζουλια τι κανει...μετρια παντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
t3hsofos 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 αυτο το βιντεο ειναι η αποκαθηλωση της τζουλιας.. η καριερα της μολις ελαβε τελος!οτι κονομησε κονομησε...αντε να γυρισει και ενα sequel και τερμα.. η κοπελα κανει για ενα πραγμα μονο και αυτο δεν το κανει και καλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 οχι ρε παιδια... πηγε και σε διαφημισει εσωρουχων εχτες... (καυτη σειρα εσωρουχων ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Αποκαθήλωση είναι όταν ξηλώνεις κάποιον από κάπου. Είναι προφανές ότι η τζούλια κάνει ακριβώς το αντίθετο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Μολις γυρισα απο πελατη ο οποιος ειχε τηλεοραση στο γραφειο του. Εκανε ενα ζαπινγκ και ολα τα καναλια εδειχναν για την τζουλια και για την εφοδο του σδοε στην εταιρεια παραγωγης. Κανενα καναλι δεν εδειχνε τα προβληματα του κοσμου και τις αντιδρασεις για τα σκληρα μετρα. Χθες το βραδυ και σημερα το πρωι γινονταν πορειες διαμαρτυριας στην Πάτρα αλλα δεν ειδα καμια συνδεση απο κανα καναλι Μηπως καποια "καλόπαιδα" αντι να σπανε τα μαγαζια του κοσμακη να ξεκιναγαν καλυτερα απο τα καναλια ? Λεω εγω τωρα... Ασχολιόμαστε με το μ@%νι της αλληνης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Παιδια η ταινιουλα ποσα λεπτα κραταει??? Θελω να δω αν κατεβασα τη σωστη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 25 και κάτι ψιλά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
t3hsofos 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Αποκαθήλωση είναι όταν ξηλώνεις κάποιον από κάπου. Είναι προφανές ότι η τζούλια κάνει ακριβώς το αντίθετο! η τζουλια εδωσε το *^%#$ στο πιατο... ο ελληναρας ικανοποιησε την περιεργια του και την τσοντολαγνεια του... οτι ειχε να δωσει το εδωσε ..απο εδω και περα αντε να βγαλει αλλη μια τσοντο-ταινια...μετα τι? οπως ολη η τσοντοφιλαθλη ελλαδα ειδε,η κοπελα δεν το εχει και χλωμο να πουλησει ετσι παλι στο μελλον... τωρα πουλαει γιατι ειναι η τζουλια,αυριο θα ειναι απλα αλλη μια πορνοσταρ και μαλιστα κακη.. εκει κολουσε η αποκαθηλωση... εκεινο το ραδιοτηλεοπτικο,ετσι ρητορικα ρωταω,πως το βλεπει που μερα μεσημερι εχει γεμισει η τηλεοραση απο φωτογραφιες γυμνες με αστερακια-θολωματα στο νινι της χαιδως?εχει μαθει μεχρι και η γιαγια μου ποιος ειναι ο γαλλος πορνοσταρ με τη μεγαλη γκλιτσα και πως την πινουν τη σαμπανια οι αριστοκρατες.. η απαντηση ειναι αυτονοητη,απαντηθηκε πολλακις σχετικα με το τιμινγκ που βγηκε η εθνικη σωτηρας και υπουργος υπνηλιας και κοιμιζει τον ελληνα,ενω θα επρεπε να ξυπναει και να τρεχει στους δρομους με το λουκι που τρωει... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scandal 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Πάντα το πίστευα μέσα μου ότι κάποτε θα μου φανεί χρήσιμη η εγγραφή μου σε αυτό το forum! Χαχα! :P Της π00τάνας γίνεται σε αυτό το μπουρδελ0κράτος... Γενικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Θές να μου πείς πώς δεν έχεις πάει ποτέ σε σεξ σοπ ή μπουρδελότσαρκα? Και στην τελική τα βλέπει και γελάει, δεν τα πιάνει και κάνει παιχνίδια στο φακό. Αγαπάμε Πετρούλα! Έχω πάει.. απλά δεν ήταν οι δημοσιογράφοι εκεί ;) Μα αυτή ηταν η καριέρα της...και μάλιστα τώρα την ανέβασε! ;) +1190 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 25 και κάτι ψιλά Όχι ρε boy, 45άλεπτο είναι κανονικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες