logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 μαγκες το εκλεισα,αφησα το παπι μου και δευτερα τριτη θα ειναι το κοκκινο vtr στα χερια μου!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 Καλοριζικο, καλα χιλιομετρα να εχεται και να εισαι παντα προσεκτικος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 βρηκες τελικα; καινουριο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 ναι 1 ειχε ο αντιπροσωπος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 το προλαβες δηλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 ναι ναι τωρα υπομονη μεχρι τριτη για να την καβαλισω!!ελπιζω να μην εκανα λαθος που εδωσα το παπι για το vtr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vthn 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 καλοτάξιδος! και πάντα με προσοχή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 ναι ναι τωρα υπομονη μεχρι τριτη για να την καβαλισω!! ελπιζω να μην εκανα λαθος που εδωσα το παπι για το vtr Απο αποψη ευκολιας οχι δεν εκανες λαθος που εδωσες το παπι το ιδιο ευκολο θα σου φανει και το VTRακι....ΜΕΓΕΙΕΣ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 ευχαριστω για τις ευχες σας παιδια καλα ταξιδια και σε σας!! γνωριζει κανενας κατι για ζελατινα και σχαρα για μπαγκαζιερα??? απο που να αγορασω,τιμες κτλ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2010 Μπράβο που το βρήκες, θα νοιώσεις αυτοκράτορας σε σχέση με το παπί! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babisz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2010 mpagaziera sxara exei o sarakakis , zelatina den exei, kai den xriazete. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2010 mpagaziera sxara exei o sarakakis , zelatina den exei, kai den xriazete. την σχαρα ποσο την εβαλες θυμασαι??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babisz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2010 δεν εβαλα σχαρα αλλα μοθ ειπαν 30 ε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TassosK 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2010 το cbf250 σταματησε εχω 1 απτα τελευταια. μακαρι να ειχε vtr οταν εψαχνα. πλ ακριβο αλλα πανεμορφο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2010 και το vtr δεν ερχεται αλλο και εγω 1 απο τα τελευταια αγορασα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 και το vtr δεν ερχεται αλλο και εγω 1 απο τα τελευταια αγορασα. πως γινεται αυτο ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 γινεται δεν το ξαναφερνει ο σαρακακης γιατι ειναι πολυ ακριβο. τωρα πουλαν οτι στοκ εχει ο καθε αντιπροσωπος τουλαχιστον ετσι μου ειπαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 γινεται δεν το ξαναφερνει ο σαρακακης γιατι ειναι πολυ ακριβο. τωρα πουλαν οτι στοκ εχει ο καθε αντιπροσωπος τουλαχιστον ετσι μου ειπαν Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι το λενε ακριβο...... Το 97-98 ειχα αγορασει ενα BANDIT 250 εισαγωγης απο ιαπωνια με 5000χλμ 800.000 δραχμες παρακαλω....απο οσο θυμαμαι ιδιες και ακριβοτερες τιμες μεταχειρισμενα ειχαν τοτε τα WR200 και μερικα KAWASAKI ZXR 250 και αλλα.... Μετα απο τοσα χρονια ενα καινουριο 250 με €5000+κατι ψιλα γιατι να θεωρειται ακριβο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 ακριβο σε σχεση με τον ανταγωνισμο φανταζομαι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι σταματησε να τα πουλαει ( αν ισχυει τελικα ) εχω δει αρκετα VTR στον δρομο και δεν μπορω να πω οτι δεν πουλαει . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι σταματησε να τα πουλαει ( αν ισχυει τελικα ) εχω δει αρκετα VTR στον δρομο και δεν μπορω να πω οτι δεν πουλαει . παντως στην αντιπροσωπια στην Πατρα ειδα κανα 2 στην βιτρινα ακομα.. το εχει ερωτευτει ενας κολλητος μου.. αν συνεχισει ετσι η τιμη της βενζινης μας βλεπω ολους με 125/250cc μηχανες για την καθημερινη μετακινηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2010 (τροποποιήθηκε) η δικαιολογια ειναι οτι το γιεν ειναι πολυ ακριβο σε σχεση με τι ευρω και ετσι το μηχανακι προφανος θα γινοταν ακομα πιο ακριβο. αυριο πρωτα ο θεος θα το εχω στα χερια μου!!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 16 , 2010 από τον logosak Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2010 η δικαιολογια ειναι οτι το γιεν ειναι πολυ ακριβο σε σχεση με τι ευρω και ετσι το μηχανακι προφανος θα γινοταν ακομα πιο ακριβο. αυριο πρωτα ο θεος θα το εχω στα χερια μου!!! Καλοριζικο και αγρατζουνιστο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2010 το πηρα παιδια ποοοοοολλλλλυυυυυ καλο δεν εχω πολυ εμπειρια απο μηχανες αλλα το vtr ειναι πολυ φιλικο αρχιζω να το κανω κανα χιλιομετρο για να το στρωσω!!!! δεν μου αρεσε καθολου το γεγονος οτι τα χερουλια βγαζουν μαυριλα και μυριζουν ασχημα μαλλον θελουν αλλαγη αυτα προς το παρον!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2010 το πηρα παιδια ποοοοοολλλλλυυυυυ καλο δεν εχω πολυ εμπειρια απο μηχανες αλλα το vtr ειναι πολυ φιλικο αρχιζω να το κανω κανα χιλιομετρο για να το στρωσω!!!! δεν μου αρεσε καθολου το γεγονος οτι τα χερουλια βγαζουν μαυριλα και μυριζουν ασχημα μαλλον θελουν αλλαγη :_boredom: αυτα προς το παρον!!! Μηπως δεν ειχες πλυνει τα χερια σου???? ΜΕΓΕΙΕΣ και καλα χιλιομετρα!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες