nicolikas 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 το μηχανακι το θελω γιατην πολη αλλα αν θελησω να παω διαδρομη 50-60 χιλιομετρων,που θα παω,θελω να το βγαζω ανετα. δεν θελω να παρω πολλα κυβικα γιατι δεν θελω να δινω πολλα σε service λαστιχα κτλ. δεν θελω πολλα πολλα απο το μηχανακι,να μου δινει λιγο απ'ολα. ισως θελω πολλα??? τελικα θα βρω μονο stock στη honda???;ή θα το βγω για αγορα κανονικα???? Η ελληνική αντιπροσωπεία κατάφερε να φέρει κάποια μηχανάκια Ελλάδα αλλά πράγματικα δεν είναι σίγουρο ότι θα ξαναφέρει. To VTR κατασκευάζεται στην Ιαπωνία και όχι Βραζιλία όπως το CBF250 το οποίο και δεν υπάρχει πλέον καινούριο. Μάλλον γι'αυτό το λόγο είναι κάπως τσιμπημένη η τιμή του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Αν έχεις τα χρήματα φίλε μου,μην το σκέφτεσαι καν! Κάντο και μία δοκιμαστική βόλτα(αν το δίνει βέβαια η αντιπροσωποία για test-ride) και αν σου "κάθεται" και ωραία,το χτυπάς επί τόπου! Άντε και καλές βόλτες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babisz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 ρε παιδια εμενα για το στροσιμο μου ειπαν μεχρι 7000 στροφεσ στο vtr , Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babisz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 http://img3.imageshack.us/i/p1000765h.jpg/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2010 http://img3.imageshack.us/i/p1000765h.jpg/ καλημερα μπορεις να μου πεις καθε ποσο σου ειπαν για service??? πρωτα ο θεος απο βδομαδα θα το παραγγειλω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2010 Πρώτο service στα 1000 κλασσικά και μετά ανα 3000 χλμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2010 Πρώτο service στα 1000 κλασσικά και μετά ανα 3000 χλμ. γιατι ανα 3000κμ ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 αν ειναι δυνατον το vtr250 δεν θα ξαναερθει Ελλαδα και μετα απο επικοινωνια με σαρακακη υπαρχουν διαθεσημα μονο κοκκινα!!!! ο λογος (το γιεν εχει ανεβει παρα πολυ δεν συμφερει η εισαγωγη του!!!) τωρα γυρισα απο την honda και δεν ξερω τι να κανω!!! ειναι λογος, η μη διαθεση του απο δω και περα,στο να μην το αγορασω???? για ανταλακτικα μου ειπε ο πωλητης οτι υπαρχουν και θα υπαρχουν,δεν ειναι προβλημα!!! εκτος απο αυτο ψιλοκολλαω και στο χρωμα,θα το ηθελα σε λευκο!!! ακουω γνωμες............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 (τροποποιήθηκε) αν ειναι δυνατον το vtr250 δεν θα ξαναερθει Ελλαδα και μετα απο επικοινωνια με σαρακακη υπαρχουν διαθεσημα μονο κοκκινα!!!! ο λογος (το γιεν εχει ανεβει παρα πολυ δεν συμφερει η εισαγωγη του!!!) τωρα γυρισα απο την honda και δεν ξερω τι να κανω!!! ειναι λογος, η μη διαθεση του απο δω και περα,στο να μην το αγορασω???? για ανταλακτικα μου ειπε ο πωλητης οτι υπαρχουν και θα υπαρχουν,δεν ειναι προβλημα!!! εκτος απο αυτο ψιλοκολλαω και στο χρωμα,θα το ηθελα σε λευκο!!! ακουω γνωμες............. Γνωμη μου... οτι αμα σαρεσει και το κοκκινο μια χαρα ειναι!(κοκκινο/μαυρο προσωπικα θα το επαιρνα) Τωρα το οτι ΔΕΝ θα ξαναερθει ειναι ενα θεματακι......το οτι θα υπαρχουν ανταλλακτικα για ενα μοντελο μιας χρονιας δε μου λεει και πολλα και δυστηχως ΔΕΝ υπαρχει τροπος να το εξακριβωσεις....ο πωλητης τη δουλεια του θελει να κανει...ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ! Αν ηταν καποιο μοντελο στυλ XR250 που εχει 1.000.000 μηχανακια στην ελλαδα (γιαυτο και πληθωρα ανταλλακτικων) θα ελεγα οκ.... Αλλο πιθανο προβλημα για αυτο το λογο ισως ειναι η μεταπωληση..... Κριμα γμτ ολο τετοιες μαλακιες κανει η HONDA και δεν την βλεπω καλα.... Αν σκεφτεσαι να το κρατησεις για ΠΑΝΤΑ τοτε μη το σκεφτεσαι...καντο ΔΙΚΟ ΣΟΥ! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 10 , 2010 από τον georgis4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 Βασικά...ο Σαρακάκης πρέπει να κλείσει, γιατί οι τιμές που ανακοινώνει είναι τόσο τρελές που δεν θα αγοράζει κανένας. Το καινούριο CBF 1000 θα κοστίζει 11.920 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - και δεν ξέρω αν έχουν υπολογίσει σ' αυτά και την αύξηση του ΦΠΑ, ενώ το παλιό κόστιζε κάτω από 10.000. Όλοι Royal Enfield, ούτε μπερδέματα με γιεν ούτε τίποτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 δεν εχω σκοπο να το δωσω,θεωρω οτι ειναι οτι χρειαζομουν,βεβαια ετσι ελεγα και για το παπι μου αλλα το δινω για κατι αλλο. μαρεσει που πηρα και δανειο ολα ετοιμα τα ειχα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 δεν εχω σκοπο να το δωσω,θεωρω οτι ειναι οτι χρειαζομουν,βεβαια ετσι ελεγα και για το παπι μου αλλα το δινω για κατι αλλο. μαρεσει που πηρα και δανειο ολα ετοιμα τα ειχα!!! Ανετα το κρατας για μικρο αν καποια στιγμη θελεις να πας για κατι μεγαλο....με €18 τελη και κανενα €100ρικο ασφαλεια το χρονο δεν ειναι απαγορευτικο για 2ο μηχανακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 (τροποποιήθηκε) σιγουρα δεν ειμαι για μεγαλυτερο, υπαρχουν αλλες προτεραιοτητες.ποτε δεν ειχα μεγαλη μηχανη,ολα ηταν παπια,αλλα οταν οδηγησα την πρωτη μηχανη,ενα cbf1000 και μετα transalp ybr250 shiver κ.α καταλαβα οτι το παπι ειναι σκοτωστρα,απο τοτε γυριζει στο κεφαλι μου η ιδεα της μηχανης αλλα μας γ@μ@σ@ ο σαρακακης...... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 10 , 2010 από τον logosak Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
resident 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 Αν μπορείς να κανείς υπομονή μέχρι τέλος του χρόνου (έτσι άκουσα) και να πάρεις καλύτερα το Yamaha Fazer 250, θα πουλήσει καλά πιστεύω είναι Yamaha και σίγουρα δεν θα έχει προβλήματα με τα ανταλλακτικά… Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 μπα δεν νομιζω οτι θα κανω τοσο υπομονη!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 Ε, δεν είναι ανάγκη να πάρεις σώνει και καλά το VTR! Υπάρχει και το ninja 250 και ακόμα και το YBR 250. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 (τροποποιήθηκε) το ninja ειναι sport και δεν μ'ενδιαφερει το ybr ειναι καλο. cbf250 μας τελειωσε???γνωριζει κανενας??? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 10 , 2010 από τον logosak Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 Δεν βγαίνει νομίζω πια το CBF 250. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 mt3 περισσοτερα κυβικα τιμη φοβερη ιδιος κινητηρας με χτ και απλριλια στραντα αλλωστε και το vtr μονοκυλινδρο ειναι.. φυσικα θα σου καιει λιγοτερη βενζινη απο μηχανη με περισσοτερα κυβικα αλλα αν το δεις σαν αγορα..το mt3 ειναι στα ιδια λεφτα.. με το vtr ναι μεν καλο..αλλα ακριβο για τα 250 κυβικα του τωρα αν εσενα σ αρεσει τοσο..παρε το το γουστο ειναι κατι προσωπικο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 το vtr ειναι δικυλινδρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 σωστα..το ξεχασα το μτ3 το εχεις δει καθολου; σ αρεσει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 καλο ειναι αλλα δεν θελω πολλα κυβικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALEXANDER! 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 Εάν σου αρέσει τόσο παρτό !! αλλα με τα μισά χρήματα θα μπορούσες να αποκτήσεις αρκέτα αξιόλογα μηχανάκια της αγοράς... τώρα που το ξανακοιτάω το μηχανάκι σαν πολύ Ιταλόφιλη μου κάνει η honda.. σαν mini monster είναι !! κάνω λάθος ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 οχι καθολου, λαθος δεν κανεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babisz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 hehe to vtr den tha ksanaerthei ellada , tha gieni silektiko!! kai ego kokkino exo ine to klasiko xroma tou vtr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες