litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 το πηρα παιδια ποοοοοολλλλλυυυυυ καλο δεν εχω πολυ εμπειρια απο μηχανες αλλα το vtr ειναι πολυ φιλικο αρχιζω να το κανω κανα χιλιομετρο για να το στρωσω!!!! δεν μου αρεσε καθολου το γεγονος οτι τα χερουλια βγαζουν μαυριλα και μυριζουν ασχημα μαλλον θελουν αλλαγη αυτα προς το παρον!!! καλοταξιδος φιλε !!! πιστευω ολα τα μαμα χερουλια βγαζουνε μαυριλα . αν θες αλλαξε τα αλλα περιμενε λιγο γιατι μπορει μετα απο λιγες μερες να μην βγαζει αλλη μαυριλα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 Μεγειές, καλοτάξιδο και άπεφτο. Εντύπωση μου κάνει αυτό που λές με τα χερούλια, εμένα δεν είχε κανένα τέτοιο θέμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 και μενα περιεργο μου φαινεται θα δω τι θα κανω!!!! μπορω να τα αλλαξω μονος μου ή θελει μαστορα????γνωριζει κανεις???? ευχαριστω για ολα παιδια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 και μενα περιεργο μου φαινεται θα δω τι θα κανω!!!! μπορω να τα αλλαξω μονος μου ή θελει μαστορα????γνωριζει κανεις???? ευχαριστω για ολα παιδια!!! δεν εχω αλλαξει ποτε αλλα λογικα τα αντιβαρα θα πρεπει να βγαλεις . μετα βγαζεις τα παλια και βαζεις τα αλλα . στο ποδηλατο που εχω αλλαξει μερικες φορες επειδη ειναι πολυ σφηχτα και ειναι δυσκολο το βαλε-βγαλε ριχνω λιγο αζαχ απο την εσωτερικη μερια των χερουλιων . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 δεν υπαρχουν βιδες στα αντιβαρα,θα δω τι θα κανω ισως με καλο πλυσιμο να γινουν οκ. θελω να βαλω και ενα αυτοκολητο tank pad αυτο ταιριαζουν σε ολα τα τεποζιτα ή καθε τεποζιτο εχει το δικο του???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 δεν υπαρχουν βιδες στα αντιβαρα,θα δω τι θα κανω ισως με καλο πλυσιμο να γινουν οκ. θελω να βαλω και ενα αυτοκολητο tank pad αυτο ταιριαζουν σε ολα τα τεποζιτα ή καθε τεποζιτο εχει το δικο του???? Δεν ειναι δυσκολο να τα αλλαξεις λιγο μανικι συνηθως ειναι του γκαζιου αλλα για να τα βγαλεις γρηγορα αν ειναι δυσκολα τα κοβεις κιολας...τα καινουρια ψεκαζεις λιγο αζαξ μεσα στο χερουλι και μπαινει μια χαρα...οταν στεγνωσει σταθεροποιειται.. tank pad μαλλον ολα ταιριαζουν και καλα θα κανεις να βαλεις απο τωρα γιατι το τεποζιτο γινεται χαλια απο τις γρατζουνιες απο τη ζωνη του παντελονιου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2010 ΦΡΙΚΑΡΑ γιατι ειδα κατι μικρες γρατσουνιες αυριο θα παω να βαλω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babisz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 τα χερουλια και μενα βγαζουν μαυριλα παρολο ποθ εχεοθν περασει 6 μηνες απο την αγορα,ενα πλυσιμο θελει δεν ειναι τιποτα μην τα αλαξεις ,(μια φορα το εχω πλυνει) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 αν ειναι να τα πλενω και να βγαζουν παλι τοτε θελουν πεταμα. σημερα περασα ενα tank pad,δεν μαρεσει η ιδεα του αυτοκολητου αλλα εγιναν μικρες γρατσουνιες απο τωρα,οποτε η λυση του pad ειναι κουφετο. πριν λιγο στο φαναρι που περιμενα,αναβει πρασινο παω να ξεκινησω και ντουπ ο τυπος που ηταν απο πισω με ταμαξι μακουμπισε.το ενιωσα για τα καλα, γυρισε το μυαλο μου,ευτυχως μονο την πινακιδα στραβωσε,ολα καλα λοιπον!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2010 τα χερουλια και μενα βγαζουν μαυριλα παρολο ποθ εχεοθν περασει 6 μηνες απο την αγορα,ενα πλυσιμο θελει δεν ειναι τιποτα μην τα αλαξεις ,(μια φορα το εχω πλυνει) την μηχανη την πλενεις 1 φορα καθε 6 μηνες ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babisz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2010 την πλενησ και μεσα σε 1 ωρα γινετε χαλια με τα νερα στοθσ δρομοθσ δεν εχει νοημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2010 την πλενησ και μεσα σε 1 ωρα γινετε χαλια με τα νερα στοθσ δρομοθσ δεν εχει νοημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2010 Γενικος με 5000-6000 παιρνεις πολυ καλυτερες μοτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
night rider 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 2,5 χρόνια μετά τι γνώμη έχεις για το μηχανάκι; Έβγαλε βλάβες; Έκανες πολλά χιλιόμετρα; Είναι ξεκούραστο; Κατανάλωση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) Aσχετο-σχετικο αλλα στην γειτονια μου εχει ενας vtr και ποτε δεν το παρατηρουσα.. Χθες που περασα με τα ποδια εκατσα να το χαζεψω... Ειναι πανεμορφο μηχανακι! Ειναι και ασπρο το συγκεκριμενο με μαυρο σκελετο.. Γιατι δεν κυκλοφορουν πολλα vtr ομως?? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 από τον anotherface Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouladi 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) 2,5 χρόνια μετά τι γνώμη έχεις για το μηχανάκι; Έβγαλε βλάβες; Έκανες πολλά χιλιόμετρα; Είναι ξεκούραστο; Κατανάλωση; 31.000χλμ και δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα. Βέβαια, από εμένα τουλάχιστον, τα service και η συντηρησή του γίνονται ευλαβικά. Σαν μηχανάκι είναι πολύ βολικό. Ξεκούραστο και σβέλτο μέσα στην πόλη και μια χαρά για μικρά ταξιδάκια. Κατανάλωση πηγαίνοντας φυσιολογικά (ούτε σαν επιτάφιος αλλά ούτε και με την ταυτότητα στο στόμα) είναι περίπου στα 4-4,5lt/100km Aσχετο-σχετικο αλλα στην γειτονια μου εχει ενας vtr και ποτε δεν το παρατηρουσα.. Χθες που περασα με τα ποδια εκατσα να το χαζεψω... Ειναι πανεμορφο μηχανακι! Ειναι και ασπρο το συγκεκριμενο με μαυρο σκελετο.. Γιατι δεν κυκλοφορουν πολλα vtr ομως?? Νομίζω ότι το μεγαλύτερο ρόλο έπαιξε η τιμή. Όταν κυκλοφόρησε είχε αρκετά υψηλή τιμή για τα κυβικά του, 5.300€ αν θυμάμαι καλά, λόγω του ότι είναι made in japan και ισοτιμίας yen (κάτι τέτοιο είχα διαβάσει). Οι χαμηλές πωλήσεις λόγω της τιμής αλλά και γιατί σαν ανταγωνιστή είχε το εξίσου καλό και best seller Ninja 250, το οποίο ήταν φθηνότερο και είχε το ss look που στην κατηγορία του Α1 και των νεαρών οδηγών βοήθησε πολυ, είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσουν γρήγορα την εισαγωγή του και άρα να κυκλοφορήσουν σχετικά λίγα κομμάτια στην Ελληνική αγορά. Τα παραπάνω, μαζί φυσικά με την ποιότητα κατασκευής του, είναι και οι λόγοι που κρατάει υψηλή τιμή μεταπώλησεις. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 από τον kouladi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 τα γκριπακια τα βγαζεις με ενα κοπιδι και καθαριζεις με οινοπνευμα για να βαλεις τα καινουρια. προσοχη μην βαλεις λαδι για να τα βαλεις, ειναι λιγο ζορικο αλλα θα μπουν. μου κανει εντυπωση που βγαζουν μαυριλα παντως. συνηθως τα γνησια γκριπακια χοντα κρατανε 3 φορες περισοτερο απο τα αφτερμαρκετ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 τα γκριπάκια τα άλλαξα στο πρώτο service το μηχανάκι μετράει 15Κ χιλιομ. απο μένα, εντυπώσεις ίδιες με το kouladi δεν το μετάνιωσα καθόλου παρά την τιμή αγοράς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
night rider 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά του, αλλα αξίζει η αλλαγή από cbf 250 στο vtr 250; Υπολογίζω μια διάφορα γυρω στο 1,5 χιλιάρικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 Έχω δει να το πουλάνε μέχρι και 5.000 μεταχειρισμένο! Πολύ ωραίο αλλά παρά πολλά λεφτά. Από cbf σε vtr για εμένα δεν αξίζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
night rider 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Δεν αντιλέγω αλλα από τι στιγμή που δε θέλω και δεν εχει νόημα να ανέβω πάνω από τα 250 κυβικά τι άλλο να πάρω, μου αρέσει και το ρετρό στυλ. . . Τη μηχανή τη θέλω μόνο για δουλειές εντός μιας μικρης πόλης με μ.ο. 3000 χλμ το χρονο. Γι'αυτό ζαχαρωσα την vtr, όχι ότι δε με καλύπτει η cbf. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Δεν αντιλέγω αλλα από τι στιγμή που δε θέλω και δεν εχει νόημα να ανέβω πάνω από τα 250 κυβικά τι άλλο να πάρω, μου αρέσει και το ρετρό στυλ. . . Τη μηχανή τη θέλω μόνο για δουλειές εντός μιας μικρης πόλης με μ.ο. 3000 χλμ το χρονο. Γι'αυτό ζαχαρωσα την vtr, όχι ότι δε με καλύπτει η cbf. Φτιάξε ενα cafe racer αφου γουσταρεις ρετρο στυλ! :yahoo: :yahoo: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouladi 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δύσκολο ερώτημα βάζεις... Τώρα να σου πω την αλήθεια απο cbf δεν ξέρω αν αξίζει να πας σε vtr, όσον αφορά αυτά καθέ αυτά τα μηχανάκια και με δεδομένο το ποσό που θα πρέπει να προσθέσεις. Τώρα αν πιστεύεις ότι όντως θα μείνεις σε αυτή την κατηγορία, αν βρείς να δώσεις σε καλή τιμή το cbf και να πάρεις κάποιο vtr ευκαιρία χωρίς να χρειαστεί να δώσεις πολύ χρήμα και τέλος αν την έχεις τόσο καημό τότε ίσως να είναι μία κίνηση η οποία πιστεύω ότι τουλάχιστον θα μπορούσε να χαρακτηριστεί λογική. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 από τον kouladi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
night rider 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Δεν είναι ότι καίγομαι κιολας για τη vtr αλλα σε αυτο το στυλ γύρω στα 250 κυβικά δεν εχει πολλές επιλογές. Έχω υπολογίσει ότι θά μου κόστιζε 1,5 χιλιάρικο η αλλαγή, πόσο όχι ευκαταφρόνητο. Η moto guzzi είναι απλά τέλεια αλλα πολλά κυβικά και πανακριβη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouladi 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Φτιάξε ενα cafe racer αφου γουσταρεις ρετρο στυλ! :yahoo: :yahoo: Καλή φάση κάτι τέτοιο, αλλά αν δεν έχεις γνώσεις να κάνεις κάποια πράγματα μόνος σου και τον χώρο για να τα κάνεις τότε παίζει να σου κοστίσει αρκετά και να μην έχεις και το αποτέλεσμα που θα ήθελες. Αν όμως πετύχει η συνταγή τότε θα έχεις ένα μοτοσακό που θα το γουστάρεις τρελά. Δεν είναι ότι καίγομαι κιολας για τη vtr αλλα σε αυτο το στυλ γύρω στα 250 κυβικά δεν εχει πολλές επιλογές. Έχω υπολογίσει ότι θά μου κόστιζε 1,5 χιλιάρικο η αλλαγή, πόσο όχι ευκαταφρόνητο. Η moto guzzi είναι απλά τέλεια αλλα πολλά κυβικά και πανακριβη. Άρα απάνησες από μόνος σου. Υπομονή και αν βρεθεί κάποια ευκαιρία την αρπάζεις. Αλλιώς μην την κάνεις την κίνηση γιατί οι καιροί είναι και δύσκολοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες