okaliteros10 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2010 Τι καμπιλατερ να βαλω σε 50αρη σκουτερ? για το χωριο το θελω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasath 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2010 γιατί πολύς κόσμος το καρμπιρατέρ το λέει καρμπιλατέρ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2010 Εγω ετσι το ακουγα απο μικρος , και ετσι μου εμεινε Και για του στραβου το δίκιο ειναι πιο ευκολο στην προφορα , κολαει πιο καλα καρμπυλατερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2010 άμα είστε κουφοί δε σας φτέει η λέξη ... Μπορείτε να διορθωθείτε ανα πάσα στιγμή... Βγαίνει απο την λέξη Carburator οπότε no offence daytonass θα διαφωνήσω μαζί σου για την ευφωνία της λέξης. Εμένα καρμπυρατέρ μου ακούγεται καλύτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2010 18αράκι Καρμπιρατέρ βάλε ρε Φιλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες