BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 για το φιλτρο βαλε pipecross για την εξατμιση σου ειπα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kaze-RR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 δε καταργω φιλτροκουτι;;;υπαρχει προβλημα με ομοιογενεια;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kaze-RR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 μαγκες καλημερα.απο μεταπωλικη τι λεει το χοντα;;;για παραδειγμα το crypton x παρακραταει τα λεφτα του... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 Αναλογος την κατασταση που το εχεις... 1000-1500 παιζει κ φευγει πολυ ευκολα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kaze-RR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 οκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kaze-RR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 εχω δει και κρυπτον με 30.000χλμ το χ να το δινουν 1.800 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kaze-RR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 επεσα σε λακουβα και ψιλοστραβωσε η πισω ζαντα την εφερα καπως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cursaber 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 Σε παπι @@ διαφορα θα δεις... Θα πρεπει να το ξερεις πολυ καλα το παπι σου για να καταλαβεις αυτην την ελαχιστη διαφορα που θα δωσει... Αν βαλεις εξατμιση βαλε και κατι πιο ελευθερο σε φιλτρο αερα γιατι αλλιως μονο φασαρια θα κανεις... χαιρεται εγω προσφατα εβαλα μια εξατμιση στο innova 125i τωρα πρεπει να βγαλω και τον παππα και να βαλς φιλτρο αερα φιλε? ξερεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksylokopos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 έχω ένα 125ι απο το 2008 πολύ ωραίο..αλλάζω μετά το 1ο service μόνος λάδια και έχω επίσης αλλάξει το μπροστά γρανάζι.έχει γίνει μηχανή σε τράβηγμα και δεν ζητάει τίποτα.Παλιά μου έιχαν πάρει κάτω απο το σπίτι το πισωφάναρο.Πρίν 3 μέρες σηκώθηκα το πρωί και είχαν πάρει ΟΛΗ τη πίσω ρόδα....΄Μένω στη Μυτιλήνη και αυτά είναι ταβηγμένα για να το περάσεις έτσι απλά...ξέρει κανένας κανένα μαγαζί με φτηνά ανταλλακτικά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ntasaef4 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2012 Γεια σας παίδες, κάτι άσχετο: Το προστατευτικό της αλυσίδας πειράζει άμα το βγάλω τελείως?? Δεν μου αρέσει καθόλου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 Απο καταναλωση τι λεει το συγκεκριμενο; Γιατι τα crypton x και address παρολο που εχουν ψεκασμο, καινε τα ιδια με τα καρπυρατερατα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 Απο καταναλωση τι λεει το συγκεκριμενο; Γιατι τα crypton x και address παρολο που εχουν ψεκασμο, καινε τα ιδια με τα καρπυρατερατα. Το κρύπτον χ είναι όμως 4 βάλβιδο και έχει 12,6 άλογα.. Γι'αυτό καίει λίγο παραπάνω...2.8-3λ/100 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 To ξερω καλα φιλε μου, απλα εμενα δεν με ενδιαφερουν ουτε οι βαλβιδες ουτε τα αλογα.. Ποιο πολυ εγκυκλοπεδικα ρωταω... για να δω τι καιει... Η αληθεια ειναι οτι στα παπια οι διαφορες ειναι αμελητεες.:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) To ξερω καλα φιλε μου, απλα εμενα δεν με ενδιαφερουν ουτε οι βαλβιδες ουτε τα αλογα.. Ποιο πολυ εγκυκλοπεδικα ρωταω... για να δω τι καιει... Η αληθεια ειναι οτι στα παπια οι διαφορες ειναι αμελητεες. :) Εεε ναι.. απο εκεί και πέρα ο καθένας με την ανάγκη του πάιρνει ότι θέλει.!! Πάντως το adress έχω ακούσει κ γώ οτι καίει λίγο παραπάνω και απο το κρύπτον χ(!!!!!!) παρόλο που είναι και αυτό ψεκαστό! Κάτι παίζει με το σύστημα ψεκασμού στα address.. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2012 από τον Punisher7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 To ξερω καλα φιλε μου, απλα εμενα δεν με ενδιαφερουν ουτε οι βαλβιδες ουτε τα αλογα.. Ποιο πολυ εγκυκλοπεδικα ρωταω... για να δω τι καιει... Η αληθεια ειναι οτι στα παπια οι διαφορες ειναι αμελητεες. Νομίζεις.... Με 3.7 λίτρα, το ψεκαστό - και σωστα στρωμενο / συντηρημενο - Ιννόβα, βγάζει 200 χλμ. Αστικό κύκλο θα βγάλει λιγότερα. 140 με 150 χοντρικά. Δύσκολα θα το πιάσει οποιοδήποτε άλλο παπί/σκουτερ με ίδια ή ακόμη και λιγότερα κυβικά. υγ. Το παλιό μοντελο με καρμπυρατερ ανηκει σε νορμάλ κατηγορία κατανάλωσης. Με το ψεκαστό όμως, ο πήχυς μπήκε ψηλά. Για όλους τους άλλους κατασκευαστές. :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aniwthos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2012 Γεια σας παίδες, κάτι άσχετο: Το προστατευτικό της αλυσίδας πειράζει άμα το βγάλω τελείως?? Δεν μου αρέσει καθόλου... Εσένα διευκολύνει. Μετά από κάθε βροχή θα θες λάδωμα ενώ έτσι είσαι κομπλέ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kokalo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2012 Εσένα διευκολύνει. Μετά από κάθε βροχή θα θες λάδωμα ενώ έτσι είσαι κομπλέ. Τι να πούμε κι εμείς που έχουμε τα πιο καινούρια (που δεν έχουν προστατευτικό) και θα θέλαμε να βάλουμε και δεν μπορούμε...? Κράτα το και μην σε χαλάει.... είναι πολύ χρήσιμο....! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aniwthos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2012 Τι να πούμε κι εμείς που έχουμε τα πιο καινούρια (που δεν έχουν προστατευτικό) και θα θέλαμε να βάλουμε και δεν μπορούμε...? Κράτα το και μην σε χαλάει.... είναι πολύ χρήσιμο....! Άντε ρε. Στα καινούρια δε βάζουν προστατευτικό? Τι γυφτιά ρε έλεος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros_koli 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 παιδες καλησπερα! Μπαινω και εγω στην συζητηση με το εξης θεμα: Εχω το ιννοβα το ιντζεξιον και εχει κανει το μηχανακι 65.000. Δεν μπορω να πω οτι του φερομουν και πολυ ηρεμα... ντελιβερι , μακρινες πολυ διαδρομες, τσιτα το γκαζι πολυ συχνα αλλα παντοτε αλλαζα λαδια στα 1500-2000. τωρα που σταματησα ντελιβερι διαπιστωσα οτι αρχιζει σιγα σιγα και μου καιει λαδια.. Δεν του εχω κανει σερβις βαλβιδες κλπ εδω και 20.000 παρολο που ακουγονται λιγακι δεν πιστευω οτι φταιει αυτο. Ξερετε τι μπορει να παιζει; δεν ξερω απο που τα χανει τα λαδια , αν και εχω δει κατω εκει που ειναι το καπακι για ρυθμισμα βαλβιδων να ειναι λιγο λερωμενο με λαδια. Καμια συμβουλή; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Inn0va 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 παιδες καλησπερα! Μπαινω και εγω στην συζητηση με το εξης θεμα: Εχω το ιννοβα το ιντζεξιον και εχει κανει το μηχανακι 65.000. Δεν μπορω να πω οτι του φερομουν και πολυ ηρεμα... ντελιβερι , μακρινες πολυ διαδρομες, τσιτα το γκαζι πολυ συχνα αλλα παντοτε αλλαζα λαδια στα 1500-2000. τωρα που σταματησα ντελιβερι διαπιστωσα οτι αρχιζει σιγα σιγα και μου καιει λαδια.. Δεν του εχω κανει σερβις βαλβιδες κλπ εδω και 20.000 παρολο που ακουγονται λιγακι δεν πιστευω οτι φταιει αυτο. Ξερετε τι μπορει να παιζει; δεν ξερω απο που τα χανει τα λαδια , αν και εχω δει κατω εκει που ειναι το καπακι για ρυθμισμα βαλβιδων να ειναι λιγο λερωμενο με λαδια. Καμια συμβουλή; Kalispera file mou,επιδη ειχα και εγω αυτο ακριβος το προβλημα με το ιννοβα μου λογικα ειναι ετοιμο να παραδοσει πνευμα το παπι,λογικα θα θελουν τα τσιμουχακια μεσα στο μοτερ κοιταγμα γτ μπορει απο εκυ καπου να υπαρχει το προβλημα σιγουρα θελει ανοιγμα μοτερ...τωρα τι να σου πο μπορει να ειναι πολλα.....!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2013 To λάδι περνάει από τα τσιμουχάκια ή από τα τοιχώματα του κυλίνδρου. Πολύ πιθανό είναι να ήρθε η ώρα για το πρώτο ρεκτιφιέ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες