nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Dinamic ή Crypton X αν σου λέγανε " ποιο θες να σου χαρίσω " ( λέμε τώρα ) ποιο από τα δυο θα διάλεγες?? Dinamic καινούργιο ή Crypton X καινούργιο??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bacilys 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Διάλεξα μια φορά.... αν έπρεπε όμως να ξαναδιαλεξω ανάμεσα σε αυτά τα δυο, πολύ το modenas θα διάλεγα! :thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Κατσε ρε Νικο...Αμα μου το χαριζαν... θα επερνα το dynamic,αν ομως εδινα δικα μου λεφτα θα επερνα το Χ γιατι κανω μεγαλες αποστασεις και σαν τετραχρονο ειναι πιο αξιοπιστο απο το dynamic,ενω αν μου το χαριζαν και προβληματα να μου εβγαζε δεν θα με ενοιαζε τοσο γιατι πολυ απλα δεν ειχα δωσει λεφτα για να το αποκτησω...Αυτη ειναι η γνωμη μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Κατσε ρε Νικο...Αμα μου το χαριζαν... θα επερνα το dynamic,αν ομως εδινα δικα μου λεφτα θα επερνα το Χ γιατι κανω μεγαλες αποστασεις και σαν τετραχρονο ειναι πιο αξιοπιστο απο το dynamic,ενω αν μου το χαριζαν και προβληματα να μου εβγαζε δεν θα με ενοιαζε τοσο γιατι πολυ απλα δεν ειχα δωσει λεφτα για να το αποκτησω...Αυτη ειναι η γνωμη μου.. +125 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fannis_apollo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 Βγαίνει ακόμα το dynamic ? 1ον, και 2ον, γιατί νομίζω πως συγκρίνετε ανόμοια πράγματα?? Γιατί οχι dynamic vs Z ή modenas 130 [ή 135, πώς το λένε..] vs crypton X ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 απο θεμα γκαζιου και στησιματος θα επερνα χωρις σκεψη dinamik απο θεμα αξιοπιστιας και καταναλωσης x 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
protech 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2010 crypton x φιλε ειναι πολυ καλα παπια απλα βγαζουν προβλημα στα 30.000 χιλιομετρα στην καμπανα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) crypton x φιλε ειναι πολυ καλα παπια απλα βγαζουν προβλημα στα 30.000 χιλιομετρα στην καμπανα κ στα 27358 χλμ καινε πηνια :wacko: Τροποποιήθηκε Μάρτιος 15 , 2010 από τον xampos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης1993 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 κ στα 27358 χλμ καινε πηνια :wacko: xaxaxa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 24.000km στραβωσα τις ζαντες μπρος πισω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 10000 χλμ τρύπησε το ψυγείο και χάνει λάδια το πίσω αμορτισέρ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 24.000km στραβωσα τις ζαντες μπρος πισω 10000 χλμ τρύπησε το ψυγείο και χάνει λάδια το πίσω αμορτισέρ. Καλα ρε καγκουρες πως τα καταφερατε? Για αυτο λεω παρτε χοντα που δεν εχει ψηγεια δεν εχει τιποτα και γινεται και εντουρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Καλύτερα να πάρω cheetah Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εγω το παω παντου το κανω οτι θελω αναλογα την περισταση αμα θελω να παω σε κανενα χωριο το κανω τουρινκ αμα το θελω για κοντρα SS αμα το θελω για βουνα On-Off αμμα το θελω για πιστα Motocross το κανω καθαρο.. Δεν μασαει το μηχανακι Τροποποιήθηκε Απρίλιος 20 , 2010 από τον Punisher Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 10000 χλμ τρύπησε το ψυγείο και χάνει λάδια το πίσω αμορτισέρ. :2funny: :2funny: οταν φτασεις τα 10.000χλμ θα σε ξαναρωτησουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) Μολις το πηρα,στο 1ο χιλιομετρο δεν ειχα φρενα,εκαψα τα λαστιχα απο τα πολλα burn out,ραγισε ο κινητηρας απο κατω γεμισε λαδια ο δρομος,γλυστρισα και πηγα και στουκαρα σε μια κολωνα! Τωρα με κλαιει η μανα μου! Τι ακουω...αγορινες εντελως ευγενικα...δεν ειστε για να σας δωσουν μηχανη! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2010 από τον st3li0s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Εγω το παω παντου το κανω οτι θελω αναλογα την περισταση αμα θελω να παω σε κανενα χωριο το κανω τουρινκ αμα το θελω για κοντρα SS αμα το θελω για βουνα On-Off αμμα το θελω για πιστα Motocross το κανω καθαρο.. Δεν μασαει το μηχανακι και εγώ μια από τα ίδια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες